Tüp bebek 2. Deneme yapacak olanlar birlik olalım

MERHABA arkadaslar
27 Ekim olumsuz sonuctan sonra adet oldum pesıne gittim Dr a .1 ay hazırlık ılacları kullandım. Yeniden adet oldum Kasım sonu. Yine gittim. 8 gunluk bir tedavi ilaçla pesıne 5 gun iğne ilaç karısı.
Dün transfer oldum. İnsallah 2. Denemem olur kızlar
İnş. Canım benimde yarın transferim var 2. denemem bakalım inş. Bu sefer tutar

Transferimi oldum canım bana önceki transferden sonra jel vermisti bu seferinde vermedi sen bişey kullanıyomusun hiö ilaç kullanmadım ben normalmi acaba
Canım transfer sonrası o jel olan var ya pregestan ıgne olarak kullanıyorum.kalcadan saglık ocagında yaptırıyorum Transferden 5 gun once basladim devam ediyorum. Gobekten iğne var. Coraspırın var esterofem var hap
Omepa diye vitamin folik asit. Bunları ıcıyorum.

Canım transfer sonrası o jel olan var ya pregestan ıgne olarak kullanıyorum.kalcadan saglık ocagında yaptırıyorum Transferden 5 gun once basladim devam ediyorum. Gobekten iğne var. Coraspırın var esterofem var hap
Omepa diye vitamin folik asit. Bunları ıcıyorum.
Bana öncesindede sonrasındındada hiç ilaç vermedi sadece folik asit iç dedi anlamadım valla hayır olsun inş.

IMG_20181208_090651.jpg

Canım nasıl oluyo o. Arkadasım 224. İğnesini dogumdan 1 gun once vuruldu.

Kesinlikle bana da oyle canım Örgü örüyorum netten modeller bulup ufak tefek seyler yapıyorum zaman gecmıyo. Transferi sayma 5. Gun bitmek uzere insallah

Evet bende öle oyalanıyorum inş. Güzel sonuçlar alırız canım burda ikimizmiyiz sadece bilmiyorum inş. Haftaya bugğn güzel haberler verelim ikimizde

Bu benim actıgım baslık canım Ama 3 5 yere daha yazıyorum inşallah ya ❤️

Benim de 2.tüp bebek denemem olacak kızlar.inşallah bu kez kucağımız boş kalmaz.dualarınızı eksik etmeyin:dua:

Merhaba kızlar..
Bir tüp bebek deneyimim var haziranda negatif ile sonuçlandı :KK43:
Negatif den sonra piskolojim çok bozuldu..
Öğrendiğim gün bedenimi dahi hissetmedim o kadar üzgündüm ki..
Hayatımda hiç bu kadar canım acımadı..
Oysa o kadar çok umutladimki..
Ultrason resmi ile konuştum 10 gün boyunca..
Annecim beni bırakma ben seni yıllardır bekliyorum sıkı sıkı tutun bana bebeğim nolursun....
Test gününe 2 gün kala adet oldum...
Çok kötü günler geçirdim ...
Ben hiç anne olamayacağım diye günlerce ağladım...
2 tane dondurulmuş 5.gün embriyolarım var haziran da yeniden deneyeceğiz ama ben çok korkuyorum yine negatif
olur diye ...
Bide arkadaşlar yine aynı işlem mi yapılacak iğnelere yeniden mi başlayacağım 2. Tüp bebek tedavisindede??

Merhaba kızlar..
Bir tüp bebek deneyimim var haziranda negatif ile sonuçlandı :KK43:
Negatif den sonra piskolojim çok bozuldu..
Öğrendiğim gün bedenimi dahi hissetmedim o kadar üzgündüm ki..
Hayatımda hiç bu kadar canım acımadı..
Oysa o kadar çok umutladimki..
Ultrason resmi ile konuştum 10 gün boyunca..
Annecim beni bırakma ben seni yıllardır bekliyorum sıkı sıkı tutun bana bebeğim nolursun....
Test gününe 2 gün kala adet oldum...
Çok kötü günler geçirdim ...
Ben hiç anne olamayacağım diye günlerce ağladım...
2 tane dondurulmuş 5.gün embriyolarım var haziran da yeniden deneyeceğiz ama ben çok korkuyorum yine negatif
olur diye ...
Bide arkadaşlar yine aynı işlem mi yapılacak iğnelere yeniden mi başlayacağım 2. Tüp bebek tedavisindede??
Hayir yumurta toplama islemi yapılmayacağı icin igne kullanmazsin canim...ben sadece coraspin folik asit ve estrofem ilaclarini iciyorum...bu surec daha kolay olur senin icin.tup bebek tedavisinde zor olan yumurta toplama islemi

X