canım Merhaba A.s.
Ne Güzel Haberler Bunlar... Herşeyin Yolunda Gitmesine çok Sevindim Tatlımm... Inşallah Sonuna Kadar Güzel Olur Herşey... şansın Bol Olsun...
Allah Yardımcın Olsun Tatlım...
Pelly Canımm, Dünden Beri Canım Sıkkın Tatlımmm... Dün Biraz Msj Baktımm... Herkes Güzel Gelişmelerden Bahsediyordu... Bense Kendimi Kötü Hissettiğim Için Yazmak Istemedimmm... Biraz önce Dr Dan Geldimmm... Birazcık Daha Iyiyim şimdi...
Daha önce Yazmıştımm..pazartesi Kontrole Gittiğimde 2 Gün Daha Iğnelere Devam Demişlerdi... Dünde Kontrolüm Vardı Ve Gelişmenin çok Yavaş Olduğu Bir Gün Daha Devam Edeceğim Söylendi... Bunun üzerine Lucrinin Bittiğini Söyledim Hemşirelerde Merkezden Takviye Yaparız Dediler... Ama Ilacın Bitmesinede çok şaşırdılar.... :1shok: Sonrada Oturduk Birlikte şimdiye Kadar Yapılan Dozajlar Ile Ilaç şişesindeki Dozajı Hesapladık Ve Ortaya çıkan Sonuç Lucrin Dozajının Bana Fazla Uygulandığı..
klava: Bu Nedenle De Hem Yumurta Gelişmesinin Yavaş Olduğu Hemde Tedavi Sürecinin Uzadığı..senağlama Biliyorsunuz Ben Iğneleri Kendim Yapamadığım Için (
tüp Bebek Merkezine Bana Uzak Olduğu Için) Oturduğum Semtte Bulunan özel Hastanede Yaptırıyordum... Allak Bullak Oldum... Bizmi Yanlış Hesapladık Yoksa Uygulama Yapan Kişilermi Fazla Yaptılar??? Dünden Beri Moral Filan Kalmadı... Bugün Tekrar Kontrole Gittim... Doktorumla Konuştuk... Fazla Dozaj Uygulamasının Olduğunu, Bazen Bu Durumların Yaşanabildiğini Canımı Sıkmamamı Söylediii... Sonuç 6 Tane19 Ila 23 Arası Folikül Gelişimi (4 Tane De 11-16 Arası Arkadan Gelenler Varmış)... Bu Akşam 23:00 De çatlatma Iğnesi, Cumartesi Sabah 10:00 Yumurta Toplama Işlemi... Moral Vermek Için Mi Söyledi Bilmiyorum Ama Sayının Yeterli Olduğunu, Sayıdan Daha önemlisinin Kalite Olduğunu Söyledi.... Offf Offff.... Bilmiyorumm Işte Hep Birlikte Göreceğiz Ne Olacağını.... Allah Sonumuzu Iyi Etsin.....
Yaa çok Uzun Yazdım... Kusura Bakmayın.... A.s.