Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

yok canım bende aşılama olmadı hiçç.ilk tup tedavisi başlayacak.verdiğin bilgi için tşk ederim

kuzi bana ikinciden once histeroskopi yaplacakmıs cumartesi gidip ayrıntılı konusacagım doktorla.insallah benim donmuslar bana tutunabilmek için sabırsızlanıyorlardır:) sen yaptırdınmı hiç histeroskopi adetin kacıncı günü yapılıyor acaba. ben daha once hsg cektirdim bir problem yoktu. insallah bunda da bisey cıkmaz.

ben histeroskopi oldum 26 mayısta.adetimin 21.günü yapıldı.anestezi altında kamerayla rahim içine bakılıyor.benden rahmin ön ve arka duvarından 2 örnek aldılar çok şükür temiz çıktı.operasyondan adete kadar hafif kanamam oldu.şu an iyiyim çok ağrım olmadı merak etme.korkulacak bir durum yok

İnşallah sağlıkla tutunurlar canım, Bende küçük bir polip vardı (et beni gibi bişey) onu almak için histeroskopi yapmışlardı daha ilk başlayacağım zaman ama adetin kaçıncı günü olduğunu hatırlamıyorum, zor bişey değil anesteziyle yapılıyo zaten ertesi gün normal hayatına devam ediyosun

selam ben hala hastanedeyim. bhcg 47 oldu. kanama da var. dış gebelik ihtimali yüksek. doktorum da ne yapacağına karar veremedi. 36 saatte 2'ye katlaması kafamızı karıştırıyor. kanama olması da cabası. 36 saat daha burdayım. bir test daha yapacak. değer düşerse vücut gebeliği yok ediyormuş. yükselirse gene durum karışacak. laparoskopi yapacak o zaman. ben kendimi iyi hissediyorum ve yatmaktan sıkıldım.
buna benzer dış gebelik yaşayan oldu mu aranızda?

Geçmiş olsun canım ya, ilk defa duyuyorum böyle bişey valla Allah yardımcın olsun, peki ya hamileysen laparoskopi nasıl yapacak anlamadım

merhaba canım geçmiş olsun a.s.inşallah değerin 2 katı yükselir

canım benim ya...inan ki dualarım seninle..İnşallah hayırlısıyla tedavin olumlu sonuçlanır..Her zaman senin takipçiniz gelişmeleri merakla bekliyoruz.Allaha emanet ol..Dilerim senin ve gebeliğinin selameti açısından herşey sağlıkla gelişir..Allahım senin de yüzünü güldürür inşallah pellyciğim...

Geçmiş olsun canım ya, ilk defa duyuyorum böyle bişey valla Allah yardımcın olsun, peki ya hamileysen laparoskopi nasıl yapacak anlamadım

teşekkürler kuzi, ben de çok şaşkınım. değerin yükselmesine sevinemiyorum çünkü dış gebelik olma ihtimali daha fazla. sol yumurtalğım da hassasiyet var. bence embriyo rahimden geçip orada biryerde tutundu.
hamilelere de laparoskopi yapılabiliyormuş. bazen yumurtalık kisti için falan. tehlikeli değilmiş. zaten açık ameliyat değil ya. kamera ve 2 iğne sokuyorlar göbekten. böyle beklemektense ameliyat olmayı tercih ediyorum yani.

pelly cim senin adina cok uzuldum canim Allah hakkinda hayirlisini guzelini versin insallah!!!

herkese merhabalar bugün transferimin 5. günü hiç iyi değilim kasıklarımda sancılarım var adet sancısı gibi aynı geçen seferki gibi umutlarım yavaş yavaş tükeniyor moralim çok bozuk bide ben uzanıp kalkarken bişey olmasın diye kendimi çok kasıyorum gece yatarkende hiç düzgün yatamıyorum devamlı sağa sola dönüyorum bazen uyandığımda yüz üstü uyandığımı görüyorum biliyorum bu seferde olmadı (((( şimdi çıkıyorum bir ara yine girerim kendinize iyi bakın

canim boyle dusunupte kendini psikolojik olarak etkileme bence...olacagina birak olmadi deme sakin....Şenizolacak insallah....

:) kaçamak yapabildin demek pc için, hemen umutsuzluğa kapılma daha 5 gün olmuş şurda, adetine de daha var bozma moralini, yüz üstü yatmaktanda bişey olmaz ayrıca okadarda kasma kendini canım benim hadi hayırlısı inşallah

kızlar 2 gundur hep kötü haber alıyoruz allah hayırlara vesile etsin.Pelyy lütfen artık sende kendini daha fazla yıpratma üzme inan senin acılarına 2 gundur ortagım aklım surekli sende cunku nasıl bi psikoljide olduğunu çok iyi tahmin ediyorum.ama inanıyorum ki sen çok guclusun ve butun bu kotu gunlerin ustesinden geleceksinn.

doktorum Yılmaz Güzel. Amerikan hastanesi..

pelly cim selamüzüldüm canım durumuna hakkında hayırlısı olsun allah büyük umudunu kesme bende o hastanede 2 defa micro olmuştum dr um ramazan bey di ondan sordum canım kendine iyi bak:teselli:

teşekkürler herkese. ben geçen haftaya göre daha iyiyim aslında. ne olacaksa olsun modundayım artık. şu ameliyatı olayım, herşey normale dönsün ve eve gideyim istiyorum. 1. denemem tutmadığı için üzgünüm ama 2 ay dinlenip sonra donmuşlarla 2. denemeyi yapacağım.

kendini dinleme bu ağrılar bende de olmuştu.Kendini rahat bırakkkk. :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…