Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

canım benim Allah öncelikle yolunu açık etsin...Uğur ve şans getirsin yeni tedavin sana..sonrada bebiş ya da bebişler..Bizimkiler seninkilerin ablası ya da abisi olacaklar..1 ay arkadan geleceksin o kadar.. Dilerim bu tedavin yaşayacağın emeklerin karşılığını hayırlısıyla verir sana..

nestlişko nasılsın kız..ya havalar çooook sıcak.evden bir yere adım atılmıyor..bekle bekle de çoook sıkıcı...

hayırla ve sağlıkla şu günleri ve hamileliği de bir geçiriversek!!!

nestlişko nasılsın kız..ya havalar çooook sıcak.evden bir yere adım atılmıyor..bekle bekle de çoook sıkıcı...

hayırla ve sağlıkla şu günleri ve hamileliği de bir geçiriversek!!!

canım valla yapış yapış haldeyim..sabah erken kalkıp azıcık evi derledim topladım...pazara çıkıcam serinlerse....kız kocama bir posta koydum dün akşam..bugün 1000 kere aradı..aman da nasılmış benim karım bebişlerim diye....arada sepet havası çalmak lazım bunlara demekki....

hakkında hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider hep birlikte seviniriz burda .selam kızlar pelly den haber varmı bugün nasıl durumu acaba.?

aaa günışıgı aynısını bende yaşadım.Dr muaneye çağırdı hani ben haziran falan başlarız diyordum.Dediki başlayacağız hadi hiç bekelemediğim bir anda eşime valla nasıl söyleyeyim diye sıkıntı yaptmıştım bunun bir maddi boyutu var diye düşünürken raporuda aldk tedaviyede başladı marrta negetifti nisanda adette gittim önümüzdeki ay mayısta başladık.ve haziran 4dede .......pozitifi gördük.
Bazı hastalar için bu olumlu oluyormuş.Valla olduda.

hamisler nasilsiniz bakalim???pelly nin son durumu ne oldu???bebek duruyormu???

kızlar merhaba. sohbetiniz çok keyifli, keyfinizi kaçırıcam ama ben bugün iğne oldum, dış gebelik teşhisim kesinleşti. hayatımı riske atmamak için daha fazla beklemek istemedi doktor. şmdi bebeğimin yok olmasını bekleyeceğiz. ptesi tekrar test ve muayene var. donmuş transferi için en az 3 ay beklemem gerekiyor. Başka bahara kaldı yani.
Bir süre foruma girmeyeceğim. kendimi toparlayana kadar. bugüne kadar mesajlarınızla yanımda olduğunuz, bana moral verdiğiniz için çok teşekkürler. hamile olan arkadaşlara sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum. bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. Hepinizi öpüyorum. Kendinize iyi bakın.

yeniden tedaviye başlayacaklar için de, özellikle Günışığı, Nur ve Toprak, iyi şanslar. Dilerim herşey gönlünüzce olur..

arkadaşalar yazılarınızı büyük bir zevkle okudum özelliklelede nestle seni ve senbey hamilelikleriniz nasıl gidiyo kaş aylık oldunuz şimdi merak ettim inannın bende sizler gibi tüp bebek tedavisine başlayacam benim ikinci denemem olacak sizlerle bende bu süreci geçirmek istiyorum yazıyorum ama nereye gidiyo bilmiyorum:))) inşallah okursunuzda biriniz bana yardımcı olursunuz

bende tüp bebek yaptırmak istiyorum ama korkuyorum ilaçlardandan yan etkilerinden kilo almaktann okadar uğraştan sonra olmamasındannn

tuana ve gulsu bende kasımda tup bebek deneyecegım 2 kez olacak ılkı eyluldeydı olmadı sız nerde yaptıracaksınız hangı merkezde gulsu ılacların herhangı bı yan etkısı yok kıloda aldırmıyo olmamasıda allahın takdırı yumurtayı dolleyıp ellerıyle rahımın ıcıne yerlestırıyolar ınsan ınanamıyo neden olmuyo nıye tutunamıyo dıye ama kader nasıp hersey gıbı bununda zamanı var dıye dusunuyorum

evet yumurta toplama olayındanda çok korkuyorum narkoz veriyolar galiba aşamalarını bana anlatabilir misiniz arkadaşlar ama bi arkadaş ilaçlardan dolayı göğsün de kist oldunu yazmışş

canım sen ordamısın ya ben bu üyelikten bi şey anlamadım nereye yazacam nerden okuyacam offff offff ya

burdayım tatlım sen 1defa yaptırdın galiba ben hiç yaptırmadım düşünüyorum ama korkuyorum eşimde istemiyorr sen bana aşamalarını anlatabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…