Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

kızlar 2 gün yok oldum...herkesi bir karamsarlık kaplamış...bir rehavet çökmüş...dik durun bakalım azıcık...hemen kapıp koyvermeyin kendinizi..ve transfer sonrası arkadaşlara sesleniyorum, eğer özel bir riskiniz ve sağlık probleminiz yoksa allah aşkına çıkın yataklarınızda/kanapelerinizden...ben transfer sonrası 12. gün yani cuma günü 6 saatlik yola gittimm...gezdim tozdum...bugünde yine 6 saat yol geldim...hayata karışın azıcık..kendinizi dinleyip durmayın..hepiniz mantıklı insanlarsınız..taş ocağına çalışmaya gitmeyeceğimize göre lütfen yazın tadını çıkarın...şu test sonucunu görmeden "olmadı galiba" demeleri de kaldırın...umut..umut..umut....lütfen biraz daha direnç.....

:) kaçamak yapabildin demek pc için, hemen umutsuzluğa kapılma daha 5 gün olmuş şurda, adetine de daha var bozma moralini, yüz üstü yatmaktanda bişey olmaz ayrıca okadarda kasma kendini canım benim hadi hayırlısı inşallah
kuzicim valla kendimi o kadarda tembihlemiştim stres ve moralimi bozmuyacam diye ama elimde değil inan :sm_confused:

kendini dinleme bu ağrılar bende de olmuştu.Kendini rahat bırakkkk. :icecream:
canım ister istemez dinliyorum kendimi ne yapayım vallahide billahide elimde değil :sm_confused:seninde bu kadar erken başlamışmıydı sancıların ...akıntımda var peçeteyle kontrol ettiğimde çok az pempe parçalar var sağ kasığımda bir dolgunluk hissi var yürüyünce fark ediyorum bide bacaklarımda ağrıyor inşallah bunlar adet belirtisi değilde gebelik belirtisidir çok korkuyorum :1no2:

kızlar 2 gün yok oldum...herkesi bir karamsarlık kaplamış...bir rehavet çökmüş...dik durun bakalım azıcık...hemen kapıp koyvermeyin kendinizi..ve transfer sonrası arkadaşlara sesleniyorum, eğer özel bir riskiniz ve sağlık probleminiz yoksa allah aşkına çıkın yataklarınızda/kanapelerinizden...ben transfer sonrası 12. gün yani cuma günü 6 saatlik yola gittimm...gezdim tozdum...bugünde yine 6 saat yol geldim...hayata karışın azıcık..kendinizi dinleyip durmayın..hepiniz mantıklı insanlarsınız..taş ocağına çalışmaya gitmeyeceğimize göre lütfen yazın tadını çıkarın...şu test sonucunu görmeden "olmadı galiba" demeleri de kaldırın...umut..umut..umut....lütfen biraz daha direnç.....
nestlecim öncellikle seni çok tebrik ederim inan çok mutlu oldum transferim olduğu gün sende pozitif sonuç almışsın allah tamamınada erdirsin inşallah... sanırım bu yukarda yazdıklarında beni kastetmişsin ne yapalım senin kadar pozitif düşünemiyorum senin kadar deli dolu değilim senin kadar kafasına hiç bişey takmayan bir insan değilim.::))) keşke senin gibi olabilseydim ama olamıyorum senağlama

kederlim canım bencede kendi kendinin moralini bozma lütfen...her tedavide aynı belirtiler olduğunda sonucunda aynı olacağını nerden çıkardın...canım herşeyin hayırlısı diyip şöyleee bi rahat bırak kendini fazla düşünmemeye bak..inşallah sonucun güzel olur...

kederli canım eğer bebişlerin sağlıklı ve hayırlıysa hamile olmayı dile ve iste canım bizim bilemediklerimizi ALLAH bilir kendini dinlemeyi bırakıp derin derin nefes al ve rahatla beyninde rahatlasın hayırlı olsun inşallah

kederlim canım bencede kendi kendinin moralini bozma lütfen...her tedavide aynı belirtiler olduğunda sonucunda aynı olacağını nerden çıkardın...canım herşeyin hayırlısı diyip şöyleee bi rahat bırak kendini fazla düşünmemeye bak..inşallah sonucun güzel olur...
İNŞALLAH KAKTÜSCÜM İNŞALLAH CANIM SEN NELER YAPIYORSUN NE ZAMAN BAŞLIYORSUN TEDAVİYE HAYIRLISIYLA PEK ORTALARDA GÖRÜNMÜYORSUN YADA BEN SENİ GÖREMEYORUM :))) K.İ.B Şeniz

canım evet işlerin yoğunluğundan pek giremiyorum...canım bende hayırlısıyla bu ay başlıcam ama hala regl olmayı bekliyorum ..bir hafta oldu hala olmadım test yaptım negatif dr. famara ilacı verdi 3. gündür onu kullanıyorum...iyice stres yaptım yaaa regl olamıyorum...valla herşeyde bir hayır var...inşallahhh hayırlısı olur hakkımızda...

kaktüscüm sen adetini bekledikçe o inat yapar gelmez benimde ilk tüpbebek tedavimde 12 gün gecikmişti o yüzden rahat ol canım hakında hayırlısı olsun inşlallah bu sefer meleğine kavuşursun canm

arkadaşlar sanırım ya sistit ya da idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum..ilaç içemeyeceğime göre ne yapmam lazım acele yardım lütfen....

arkadaşlar sanırım ya sistit ya da idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum..ilaç içemeyeceğime göre ne yapmam lazım acele yardım lütfen....

Eyvah eyvah tam zamanı yani, acil doktora görün canım hamile olduğun için burdan alacağın yardım yanlış olur

bir su bardağına iki çay kaşığı tarçın koy kaynat , kaynagınca indir biraz soğuk su ekleyip iç.
yarın dr ara idrar tahlili istiyecektir büyük ihtimalle ona göre ilaç veriliyor.

nestle
bir arkadaşım hamileyken sistit olmuştu doktor antibiyotik veriyor bide bol bol su içmen lazım bildiğim kadarıyla çok geçmiş olsun

bir su bardağına iki çay kaşığı tarçın koy kaynat , kaynagınca indir biraz soğuk su ekleyip iç.
yarın dr ara idrar tahlili istiyecektir büyük ihtimalle ona göre ilaç veriliyor.

canım dediğini yaptım..içtim tarçınlı suyu..dibini içemedim tabi..çok kötü tadıııııııııııııııııııııı.....bugün duruma bir bakıcam devam ederse yarın bir üroloji doktoruna gideceğim artık...

merhaba kızlar benim sorunum bitmiyor bugünde jel kahverengi ve kırmızı gibi geri geliyor ne yapacam bilmiyorum sizinde oldumu benim geçen seferde aynı öyle olmuştu çok korkuyorum ..POZİTİF SONUÇ ALANLAR BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEN

teşekkürler kuzi, ben de çok şaşkınım. değerin yükselmesine sevinemiyorum çünkü dış gebelik olma ihtimali daha fazla. sol yumurtalğım da hassasiyet var. bence embriyo rahimden geçip orada biryerde tutundu.
hamilelere de laparoskopi yapılabiliyormuş. bazen yumurtalık kisti için falan. tehlikeli değilmiş. zaten açık ameliyat değil ya. kamera ve 2 iğne sokuyorlar göbekten. böyle beklemektense ameliyat olmayı tercih ediyorum yani.

pelyy merhaba canım son durumun nasıl?ameliyat yapıldımı ?

ARKADAŞLARIM MERHABA... a.s.:1hug:
Bugün kendimi daha iyi hissediyorum… Dün doktorumla görüştümm... İyi geldi doğrusu... tedavi sürecini değerlendirdik beraber.... Hemen 2.deneme için hazırlıklara başlamamız gerektiğini söyledi... Benim durumum için çok fazla ara vermemenin daha iyi olacağını ve 2.denemenin daha başarılı olacağını düşünüyor...Başaracağız, sonuç alacağız senden hiç endişelenme diyor.... Kısmet olursa Salı günü rapor için işlemlere başlayacağım… 3-4 Temmuz gibide ultrasona gireceğim ve ona göre 2.deneme için tedaviye başlayacağız… Aslında canım hiçbir şey yapmak istemiyor… Acaba ara versek daha mı iyi olur du bilemiyorummm… :sm_confused: biraz korkuyorum galiba...
Önce Allaha, sonra dr güveniyorum bu nedenle üzerime düşeni yapmaya karar verdim...
Allah yolumuzu açık etsin....

Bugün kendimi daha iyi hissediyorum… Dün doktorumla görüştümm... İyi geldi doğrusu... tedavi sürecini değerlendirdik beraber.... Hemen 2.deneme için hazırlıklara başlamamız gerektiğini söyledi... Benim durumum için çok fazla ara vermemenin daha iyi olacağını ve 2.denemenin daha başarılı olacağını düşünüyor...Başaracağız, sonuç alacağız senden hiç endişelenme diyor.... Kısmet olursa Salı günü rapor için işlemlere başlayacağım… 3-4 Temmuz gibide ultrasona gireceğim ve ona göre 2.deneme için tedaviye başlayacağız… Aslında canım hiçbir şey yapmak istemiyor… Acaba ara versek daha mı iyi olur du bilemiyorummm… :sm_confused: biraz korkuyorum galiba...
Önce Allaha, sonra dr güveniyorum bu nedenle üzerime düşeni yapmaya karar verdim...

canım benim merhaba, dün gece aklıma gelmişti. bi kaç gündür yoksun ya merak etmiştim...ne garip dimi birbirimizi tanımıyoruz ama merak ediyoruz...hayırlı olsun tedavin...başla gitsin...vardır bi hayır...ben daha doktorla bile görüşmedim...bekliycem..dondurulmuşlarımız var....canım istemiyor şimdilik....seni gördüğüme çok sevindim.... Rabbim gönlümüzün muradını versin inşaallah... sevgiler:1hug:

hadi bismillah günışığı..ne güzel çok beklemek zorunda kalmamışsın..doktorunda umutlu...süper..bu sefer tamamdır desene..şimdiden hayırlı olsun diyorum..inşallah herşey dilediğin gibi sorunsuz akar gider...

X