Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

gunışıgı canım üzme kendini umarım arkadaşların dediği gibidir belkide yerleşme kanamasıdır hele tam bi test yaptır bakalım.inş ii çıkar.dualarımız seninle.....

CANIM ARKADAŞLARIM,
Vermiş olduğunuz destek ve iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
Kanamam şu an adet kanamasına dönmüş ve oldukça yoğunlaşmış durumda... yarın ki test için hiç ümitlenmiyorum... Ağlayamadım bile, ben ki tam bir sulugözümdür...... Çünkü biliyorum ki benim gözümden akan her yaş bana sonsuz sevgileriyle destek veren eşimi ve ailemi dahada üzecek... Boğazımda birşey düğümlenmiş duruyor... Bundada bir hayır vardır elbet... Allahıma sığınmaktan ve güçlü olmaya çalışmaktan başka çarem yok şu an... İnşallah rabbim bir gün banada anne olmayı nasip eder... Hepinizi öpüyorumm...

merhaba kızlar. günışığı galiba seni yalnız bırakmıyorum. 2 saat önce çok sulu bi akıntının içinde pembe bir damla kan.... görünce ateş bastı boynumdan yukarısını. tutuldum.... umutsuzdum ama... yine de insan üzülüyor. sabaha karşı ya da sabah devamı gelir herhalde. hiç öyle yerleşiyodur falan gibi düşünemiyorum.... 9. günüm bugün. ağlayamadım annem yanımda çünkü. yutuyorum şu anda. yatarken ağlarım herhalde. nasip.

9.günümde benimde 3 damla pembe lekelenmem olmuştu

işte ne yaparsak yapalım Allah istemeyince olmuyor.... anne olmak yoksa kaderimde Rabbimden sabrını istiyorum.... yutamadığım bi lokma var sanki boğazımda... kızlar yolunuz açık olsun. sonuç bekleyenlerin yüzü gülsün inşaallah...

Nur krp, Salma kendini hemen insanın çok canı sıkılıyor ama bence şuan hemen çamaşırını değiştir ped koy ve yat uyu sabah tertemiz pedi görünce oh değme keyfine olacaksın eminim
istersne uzan ayaklarının altına 2 yastık al yat biraz

lütfen sakin ol.Tamam zor durum seninki , daha 9 günü ve tüp bebek için çok erken bir kanama bu.bende 10-10 gün kahverengi gelmişti jel geri.Ümitsuzdun .Test günü içersinde jel kapkara geldi adet oluyorum tüm aşılamarımda ve 2 tüp denmende de aynısı olmuştu.ama sonuç , çok erken karar verme.Tek çaren beklemek daha 3 günün var.

canım seni çok iyi anlıyorum ne olursun üzülme kanaması olupta hamile olan çok
mesela ben kanamam olmuştu o kadar çok ağladımki anlatamam neyse test günü eşimin zoruyla test yaptırdık ve sonuç pozitifti
çok sevinmiştim dr gülme sevinçten çocuğu düşüreceksin dediğinde dahad mutlu olmuştum

işte nasip kısmet ne denir bilemedim bu duyguyu defalarca yaşadım bir an o günler geldi aklıma ve benide hüzün kapladı

uzan hiç bir iş yama canını sıkma herşey güzel olacak

Son düzenleme:

dediğini yaptım canım bekliyorum. yavaş gelir zaten. yarına ancak sanıyorum....dua edin ferahlamaya ihtiyacım var.

bende şaşırdım. tahlil gününden önce olacağını tahmin etmezdim. sonucun ne oldu canım senin?

Canını sıkma , bırak kendini az olumlu sonuclar alacağını düşün . Stres yapınca ayakların karnın ve rahmin üşüyecek canım . Dua edeceğim sana şimdi yatacağım , İnşallah Rabbim yüzünüze bakmıştır arkadaşım
Yüce Rabbim koca evreni yarattı , herşey onun eseri bir bebeğe ol demekmi zor gelecek canım Allah'ım yardımcınız olsun . Rabbime sığın , bu gece huzurlu yat deki Allah'ım kapında dilencinim sana ellerimi acıyorum beni geri cevirme , Sağ tarafına yat uyu . Allaha emanet olun , İnşallah güzel güzel sonuclar alacaksın , ben seni tanımıyorum ama inanıyorum ,istediğim içn değil umarım hissettiğim içindir. bak inanıyorum, şimdi sende inan canım
Korkma böyle olupta pozitif sonuclar alanlarda var

saol canım... ne kadar güzel ve anlam dolu yazmışsın. Allah razı olsun dualarına. senin durumunu tam bilmiyorum ama yolun açık olsun. İmanım varsa umudum vardır. Allah ondan eksik bırakmasın. saol saol saol. nolur duanızı eksik etmeyin.

kızlar günaydın. ben şu an hastanedeyim. dün öğleden sonra sol yumurtalık ve belimde şiddetli bir sancıyla doğru doktorun muayenehanesine gittim. gaz sancısı ile adet sancısı arası bir sancıydı. 10. gün sonucu 9,7 olduğundan doktorum dış gebelikten korktu. hemen hastaneye yatırdı. bir ara yumurtalıkta torsiyondan (ters dönme) şüphelendi. hatta laparoskopi yapabiliriz dedi. o arada kan sonuçlarım geldi. bhcg 26,5'a yükselmiş. doktor gebelik var ama iç mi dış mı emin olamayız. bekleyeceğiz dedi. ayrıca bağırsaklarımda iltihap buldular. doğrusu gaz sancısıymış. geceyi hastanede geçirdim. sancım geçti. sanırım bugün de burdayım. yarın da tekrar bhcg testi yapacağız. iyi ihtimalle hamileyim ya da dış gebelik var. yarın da 2-3'e katlarsa umutlanabilirmişiz.
işte böyle kızlar. günışığı, nur çok üzüldüm. ne diyebilirim ki, günlerimiz beklemekle geçiyor. sağlıklı olmanızı diliyorum. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

pelly çok çok geçmiş olsun canım inşallah hamilesindir dualarımız seninle allah her şeyin hayırlısını versin kendine iyibak

PELLY GÜNIŞIĞI NUR ....

BU SÜREÇ TAŞLI BİR YOL SANKİ..KİMİMİZİN AYAĞINA TAKILIYOR O TAŞLAR..KİMİMİZ KOŞARAK GEÇİYORUZ ...

mühim olan içimizdeki umutsuzluklara esir olmamak..Her yeni zamanda daha da güçlenerek heyecanlanarak ayağa kalkıp koşabilmek...

Sizlerin de bu engelleri aşıp koştuğunuza tanık olacak hayatlarınız..İçinizdeki umudu hiç bir zaman kaybetmeyin...

Yarınlarınız hep hayırlara vesile olsun..En güzel mutlulukları yaşamanızı diliyorum canı gönülden..

aman pelly dinlen , kan testi doğru bilgiyi verecektir size, hem sevindim hem üzüldüm
Umarım dış gebelik değil normal gebleiktir.Ve sonuç güzele doğru ilerler.
Geçmiş olsun

bende şaşırdım. tahlil gününden önce olacağını tahmin etmezdim. sonucun ne oldu canım senin?

şimdi pozitif değeri aldım üçünçü denemede beklemiyordum ama sonunda sabır kazanıyor diye bir başlıkta yaşadıklarımı ve duygularımı yazmışdım.
Zor bu süreç bu , hakikaten zor rabbim çaresiz dertler vermesin.

kızlar üçünüzede çok geçmiş olsun(pelyy gunışığı nur)ALLAH UMUTLARINIZI BOŞA ÇIKARMASIN UMARIM KORKULDUĞU GİBİ DEĞİLDİR SONUÇLARINIZ.....
Hayatın, imtihan ekseninde, bazı kırılma noktalarında vardır.. Bu noktalarda, sonsuz bir kudrete dayanma arzusu, zirveye çıkar.. Sebepler sükût ettiğinde, çaresizlik tüm çareleri tükettiğinde, artık O’ndan (c.c.) başka hiçbir yardımcının kalmadığını hissettiğinde, bu teselli, rahmetin kucağına sevkin başlangıcı olur....

sabah biraz kan geldi. crinone geri geliyor ve rengi kahverengi. henüz ciddi bir kanama yok ama pembe pembe başladı. umarım tutunma kanamasıdır. hastanede zaman daha da yavaş geçiyor. yarın sabaha kadar ya kanama başlayacak ya da sabah iyi bir haber alıcaz. doktorum fazla ümitlenme diyor. inşallah bebeğim rahmime tutunmuştur ve güçlüdür, annesini bırakmaz. tek yapabildiğim dua etmek...

canım Rabbim yardımcın olsun. inşaallah hayırlı ve mutlu haberler alacaksın. ben test gününü bile göremedim. nasip işte...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…