- 4 Haziran 2008
- 4.187
- 4
- 43
merhaba kızlar. günışığı galiba seni yalnız bırakmıyorum. 2 saat önce çok sulu bi akıntının içinde pembe bir damla kan.... görünce ateş bastı boynumdan yukarısını. tutuldum.... umutsuzdum ama... yine de insan üzülüyor. sabaha karşı ya da sabah devamı gelir herhalde. hiç öyle yerleşiyodur falan gibi düşünemiyorum.... 9. günüm bugün. ağlayamadım annem yanımda çünkü. yutuyorum şu anda. yatarken ağlarım herhalde. nasip.
Nur krp, Salma kendini hemen insanın çok canı sıkılıyor ama bence şuan hemen çamaşırını değiştir ped koy ve yat uyu sabah tertemiz pedi görünce oh değme keyfine olacaksın eminim
istersne uzan ayaklarının altına 2 yastık al yat biraz
lütfen sakin ol.Tamam zor durum seninki , daha 9 günü ve tüp bebek için çok erken bir kanama bu.bende 10-10 gün kahverengi gelmişti jel geri.Ümitsuzdun .Test günü içersinde jel kapkara geldi adet oluyorum tüm aşılamarımda ve 2 tüp denmende de aynısı olmuştu.ama sonuç , çok erken karar verme.Tek çaren beklemek daha 3 günün var.
Canını sıkma , bırak kendini az olumlu sonuclar alacağını düşün . Stres yapınca ayakların karnın ve rahmin üşüyecek canım . Dua edeceğim sana şimdi yatacağım , İnşallah Rabbim yüzünüze bakmıştır arkadaşım
Yüce Rabbim koca evreni yarattı , herşey onun eseri bir bebeğe ol demekmi zor gelecek canım Allah'ım yardımcınız olsun . Rabbime sığın , bu gece huzurlu yat deki Allah'ım kapında dilencinim sana ellerimi acıyorum beni geri cevirme , Sağ tarafına yat uyu . Allaha emanet olun , İnşallah güzel güzel sonuclar alacaksın , ben seni tanımıyorum ama inanıyorum ,istediğim içn değil umarım hissettiğim içindir. bak inanıyorum, şimdi sende inan canım
Korkma böyle olupta pozitif sonuclar alanlarda var
kızlar günaydın. ben şu an hastanedeyim. dün öğleden sonra sol yumurtalık ve belimde şiddetli bir sancıyla doğru doktorun muayenehanesine gittim. gaz sancısı ile adet sancısı arası bir sancıydı. 10. gün sonucu 9,7 olduğundan doktorum dış gebelikten korktu. hemen hastaneye yatırdı. bir ara yumurtalıkta torsiyondan (ters dönme) şüphelendi. hatta laparoskopi yapabiliriz dedi. o arada kan sonuçlarım geldi. bhcg 26,5'a yükselmiş. doktor gebelik var ama iç mi dış mı emin olamayız. bekleyeceğiz dedi. ayrıca bağırsaklarımda iltihap buldular. doğrusu gaz sancısıymış. geceyi hastanede geçirdim. sancım geçti. sanırım bugün de burdayım. yarın da tekrar bhcg testi yapacağız. iyi ihtimalle hamileyim ya da dış gebelik var. yarın da 2-3'e katlarsa umutlanabilirmişiz.
işte böyle kızlar. günışığı, nur çok üzüldüm. ne diyebilirim ki, günlerimiz beklemekle geçiyor. sağlıklı olmanızı diliyorum. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
bende şaşırdım. tahlil gününden önce olacağını tahmin etmezdim. sonucun ne oldu canım senin?
sabah biraz kan geldi. crinone geri geliyor ve rengi kahverengi. henüz ciddi bir kanama yok ama pembe pembe başladı. umarım tutunma kanamasıdır. hastanede zaman daha da yavaş geçiyor. yarın sabaha kadar ya kanama başlayacak ya da sabah iyi bir haber alıcaz. doktorum fazla ümitlenme diyor. inşallah bebeğim rahmime tutunmuştur ve güçlüdür, annesini bırakmaz. tek yapabildiğim dua etmek...