Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

:civciv cim çok güzel yazmışsın ne kadar doğru söylüyosun pelly duaların kabul olur inşallah.yarın sabah engüzel haberleri alırız ALLAH büyük dualarım seninle hayırlısı canım

kızlar üçünüzede çok geçmiş olsun(pelyy gunışığı nur)ALLAH UMUTLARINIZI BOŞA ÇIKARMASIN UMARIM KORKULDUĞU GİBİ DEĞİLDİR SONUÇLARINIZ.....
Hayatın, imtihan ekseninde, bazı kırılma noktalarında vardır.. Bu noktalarda, sonsuz bir kudrete dayanma arzusu, zirveye çıkar.. Sebepler sükût ettiğinde, çaresizlik tüm çareleri tükettiğinde, artık O’ndan (c.c.) başka hiçbir yardımcının kalmadığını hissettiğinde, bu teselli, rahmetin kucağına sevkin başlangıcı olur....

canım çok güzel yazmışsın. saol. hiçbir varlığı O'ndan çok sevmemek lazım zaten. ebedi sevgi sadece O'na karşı duyulmalı. inşaallah başarırız.:1hug:

kızlar bizi bizden başka kimse anlayamaz gerçekten.acılarınızı yürekten paylaşıyorum kötü haber alınca inanın en az sizin kadar bende üzülüyorumm.benimde bu ay ilk denemem yapılacak ... ALLAH (C.C) BİÇ BİR VARLIKTAN BU ÖZLEMİ MAHRUM ETMESİNN.BİZLER ELİMİZDEN GELEN HERŞEYİ YAPIYORUZ TAKTİR YİNEDE O'NUN DUA ETMEKTEN BAŞKA YAPACAK BİŞEYİMİZ KALMIYOR MALESEF.HERŞEY GÖNLÜZCE OLUR UMARIM.

sabah biraz kan geldi. crinone geri geliyor ve rengi kahverengi. henüz ciddi bir kanama yok ama pembe pembe başladı. umarım tutunma kanamasıdır. hastanede zaman daha da yavaş geçiyor. yarın sabaha kadar ya kanama başlayacak ya da sabah iyi bir haber alıcaz. doktorum fazla ümitlenme diyor. inşallah bebeğim rahmime tutunmuştur ve güçlüdür, annesini bırakmaz. tek yapabildiğim dua etmek...

Pellycim öncelikle çok geçmiş olsun.İnşallah gelen kanama tutunma kanamsıdır.Sen amerikan da mı yatıyorsun?Ben de salı günü test için gelecem.Bende herhangi bir değişiklik yok şimdilik.Sadece sol yumurtalığımda iğne batmaları oluyor.Bugün de biraz baş dönmem oldu.Anlayacağın umutsuzlukla umut arasında , hayalle gerçekler arasında salı gününün gelmesini bekliyorum.Bu arada da diğer arkadaşları özellikle de seni merakla takip ediyorum.Malum kısa bir sürede olsa kader arkadaşlığı yapmışlığımız var.Son olarak her şeyin senin için ve diğer arkadaşlar için ve takibi ki kendim için umut ettiğimiz ve hayal ettiğimiz gibi olmasını temenni ediyorum.Allah hepimiz için herşeyin en hayırlısını versin...

Arkadaşlarım test sonucum beklediğim gibi negatif... İnşallah sizler güzel haberlerle şenlenir, burayı şenlendirir halayı kaldığımız yerden devam ettirirsiniz... Allah herkesin yardımcısı olsun...

Arkadaşlarım test sonucum beklediğim gibi negatif... İnşallah sizler güzel haberlerle şenlenir, burayı şenlendirir halayı kaldığımız yerden devam ettirirsiniz... Allah herkesin yardımcısı olsun...

canım benim sabır diliyorum sana, kendime ve isteyip kavuşamayan herkese.

sabah biraz kan geldi. crinone geri geliyor ve rengi kahverengi. henüz ciddi bir kanama yok ama pembe pembe başladı. umarım tutunma kanamasıdır. hastanede zaman daha da yavaş geçiyor. yarın sabaha kadar ya kanama başlayacak ya da sabah iyi bir haber alıcaz. doktorum fazla ümitlenme diyor. inşallah bebeğim rahmime tutunmuştur ve güçlüdür, annesini bırakmaz. tek yapabildiğim dua etmek...

canım çok güzel yazmışsın. saol. hiçbir varlığı O'ndan çok sevmemek lazım zaten. ebedi sevgi sadece O'na karşı duyulmalı. inşaallah başarırız.:1hug:

pelly inş guzel haberler alacagız sıkma kendını rahat ve pozıtıf ol yerimseniben NURKRP SENDE HEMEN TELAS YAPMA İNŞ DAHA SENIN HALAY CEKILECEK :teytey: GUNISIGI CNM INAN UZULDUM HAYIRLISI BUYMUS RABBIM EN KISA ZAMANDA SENI VE TUM ISTEYENLERI BENINDE DAHIL ANNE YAPSIN İNŞ

Canım benim söyleyecek söz bulamıyorum..ALLAHIM inşallah olumsuz sonuç alan herkesin yüzünü bir sonraki tedavilerinde güldürür.Bizler mutlu olduk dilerim geç olmadan aynı mutluluları sizler de yaşarsınız..DİLERİM herbirinizin kalplerinden geçenler bir gün yaşamlarında gerçek olur..Demek ki herşeyin bir vakti zamanı var canım umutların hiiiç sönmesin..Üzüntüler bugün var yarın yok..Bir gün sen de bebeğini aldığında kucağına bu yaşananlar çoktan mazi olacak..Biz bilmiyoruz ama takdiri ilahi o günü biliyor..Sabır ve umut diliyorum canım sana.Herşey ama herşey hep gönlünce olsun..

Pellycim öncelikle çok geçmiş olsun.İnşallah gelen kanama tutunma kanamsıdır.Sen amerikan da mı yatıyorsun?Ben de salı günü test için gelecem.Bende herhangi bir değişiklik yok şimdilik.Sadece sol yumurtalığımda iğne batmaları oluyor.Bugün de biraz baş dönmem oldu.Anlayacağın umutsuzlukla umut arasında , hayalle gerçekler arasında salı gününün gelmesini bekliyorum.Bu arada da diğer arkadaşları özellikle de seni merakla takip ediyorum.Malum kısa bir sürede olsa kader arkadaşlığı yapmışlığımız var.Son olarak her şeyin senin için ve diğer arkadaşlar için ve takibi ki kendim için umut ettiğimiz ve hayal ettiğimiz gibi olmasını temenni ediyorum.Allah hepimiz için herşeyin en hayırlısını versin...

evet canım amerikandayım. hala aktif bir kanama başlamadı ama tuvalette kırmızı kırmızı görüyorum. yarın sabaha kadar bana uyku yok. umarım senin sonucun pozitif olur.
tüm arkadaşlara iyi dilekleri ve duaları için teşekkür ederim. :enbuyukkk:

üzgünüm ve üzgünüz ama yılmak yok bu sadece bir zaman meselesi başaracaksın belki diğer denemende ............

arkadaşlar ben bugün sonuç aldım. hiç olumsuza hazılamamıştım kendimi.ilk denememdi.bizde sorun azospermiydi.7 embriyom vardı doktorum cok kaliteli olduklarını söyledi dordu donduruldu. bugün sonucu bana hemsireler soyledi.doktorum baska bir hastayla gorusmedeydi .hemsireler bekle ikinci denemeyi planlarsınız dedi.cok daraldım ve beklemeden cıktım. ben resmi bir kurumda calısıyorum tedavimden haberdar olmalarına ragmen izin konusunda cok problem cıkardılar. tekrar aynı seyleri yasamaya gücüm yok ne kadar beklerim bilmiyorum.birkaç sorum olucak bilgisi olan arkadaşlar allah rızası için yardımcı olabilirmi. 2. deneme için ne kadar beklemek gerekiyor? dondurulan embryo transferi yaptıran arkadaşlar var mı.tedavi sureci nasıl degisiyor. ben ilk denemede 2 günde bir kan verdim. bu sefer transferden sonrada izin alamayacagım işim ağır degil ama 1.5 saat yol gidiyorum. sizce bir problem olurmu?yıllık iznim yok bu sene 2009 u beklemeyi dusunuyorum o yuzden. tedaviye uzun süre ara vermek dogru olur mu. tavsiyelerinizi bekliyorum.

arkadaşlar ben bugün sonuç aldım. hiç olumsuza hazılamamıştım kendimi.ilk denememdi.bizde sorun azospermiydi.7 embriyom vardı doktorum cok kaliteli olduklarını söyledi dordu donduruldu. bugün sonucu bana hemsireler soyledi.doktorum baska bir hastayla gorusmedeydi .hemsireler bekle ikinci denemeyi planlarsınız dedi.cok daraldım ve beklemeden cıktım. ben resmi bir kurumda calısıyorum tedavimden haberdar olmalarına ragmen izin konusunda cok problem cıkardılar. tekrar aynı seyleri yasamaya gücüm yok ne kadar beklerim bilmiyorum.birkaç sorum olucak bilgisi olan arkadaşlar allah rızası için yardımcı olabilirmi. 2. deneme için ne kadar beklemek gerekiyor? dondurulan embryo transferi yaptıran arkadaşlar var mı.tedavi sureci nasıl degisiyor. ben ilk denemede 2 günde bir kan verdim. bu sefer transferden sonrada izin alamayacagım işim ağır degil ama 1.5 saat yol gidiyorum. sizce bir problem olurmu?yıllık iznim yok bu sene 2009 u beklemeyi dusunuyorum o yuzden. tedaviye uzun süre ara vermek dogru olur mu. tavsiyelerinizi bekliyorum.

Geçmiş olsun canım, bende dondurulmuş embriyo transferiyle hamile kaldım, benimde izin problemim olduğu için seni çok iyi anlıyorum ama bunda öncekindeki gibi sık izin almak zorunda kalmıyosun ve iğne falan yok o yüzden ara vermeden dene, ben adetimin
2.günü tedaviye başladım birkaç hap kullandım, tedavi süresince iki defa doktora gittim ondada sadece ultrasona girdim, sabah saatlerini seçersen sadece yarımsaat gecikmiş olursun işe, birtek transfer günü ve ertesi gün izin aldım, Allahtan transfer perşembeye denk gelmişti cumada izin alınca zaten hafta sonu evdeyim çok iyi oldu, ilk denemeden sonra en az iki ay zaten ara veriliyo onun haricinde ara verip vakit kaybetme bence

Geçmiş olsun canım, bende dondurulmuş embriyo transferiyle hamile kaldım, benimde izin problemim olduğu için seni çok iyi anlıyorum ama bunda öncekindeki gibi sık izin almak zorunda kalmıyosun ve iğne falan yok o yüzden ara vermeden dene, ben adetimin
2.günü tedaviye başladım birkaç hap kullandım, tedavi süresince iki defa doktora gittim ondada sadece ultrasona girdim, sabah saatlerini seçersen sadece yarımsaat gecikmiş olursun işe, birtek transfer günü ve ertesi gün izin aldım, Allahtan transfer perşembeye denk gelmişti cumada izin alınca zaten hafta sonu evdeyim çok iyi oldu, ilk denemeden sonra en az iki ay zaten ara veriliyo onun haricinde ara verip vakit kaybetme bence

kuzicim benimde dondurulmuşlarım var. şimdi bu ay deneyemeyiz değil mi iki ay beklemek mi lazım....gerçi bende hemen denemek istemiyorum ama.... bilgimde yok

kızlar ya tam 7 gün erken adet oldum. çok garip. düzenim bozuldu. erken olmaması lazım diyorlar ama......tam olarak adet oluyorum artık

kuzicim benimde dondurulmuşlarım var. şimdi bu ay deneyemeyiz değil mi iki ay beklemek mi lazım....gerçi bende hemen denemek istemiyorum ama.... bilgimde yok

yok canım iki ay ara veriyolar, ben üçüncü adetimde başlamıştım tedaviye

kuzicim cok tesekkür ederim içime su serptin. yani iki kez hasta olup 3. hastalığının 2. günü mü başladın? kaç adet donmuş embryon vardı hepsi saglıklı cozuldumu. bu arada senin bebegin hayırlı olsun onceki forumları pek takip edemedim ben hamilemisin yoksa kucagındamı bebisin .darısı basıma insallah bu sefer olur.

kuzicim cok tesekkür ederim içime su serptin. yani iki kez hasta olup 3. hastalığının 2. günü mü başladın? kaç adet donmuş embryon vardı hepsi saglıklı cozuldumu. bu arada senin bebegin hayırlı olsun onceki forumları pek takip edemedim ben hamilemisin yoksa kucagındamı bebisin .darısı basıma insallah bu sefer olur.

Evet 3.adetimin ikinci günü başladım tedaviye, iki adet donmuş embriyom vardı bir tanesi iyi kalitedeydi, birtanesi çok iyi değildi ama ikiside sağlıklı çözüldü ve transfer edildi, sonuçta birtanesi tuttu, hamileyim şuanda daha yeni zaten 20 mayısta sonuç aldım, ilk denememde iyi kalitede 3 tane transfer edilip tutmayınca bunlar hiç tutmaz diyodum ama hiçte öyle değilmiş, dondurulmuşlar dışarıda daha uzun süre tutulup takip edildikten sonra donduruldukları için, çözülürken bozulmadıkları sürece ilkinden daha şanslılar bana göre

yalnız ikinci adetindede başlata bilirler tedaviye o yüzden doktora tam olarak sor canım

Son düzenleme:
kuzi canım ben bişi öğrenmek istiyorum transfer işlemi nasıl gerçekleşiyor.bana bilgi verirmisin?

kuzi canım ben bişi öğrenmek istiyorum transfer işlemi nasıl gerçekleşiyor.bana bilgi verirmisin?

transfer yapılacağı gün idrara sıkışık olman gerekiyo mesane dolu olacak, aşılama olmuşsundur herhalde aynen onun gibi oluyo transfer, rahimin içine ince bir boruyla gönderiyolar embriyoları toplam 5 dakikalık bir işlem yani, bu arada karnındanda ultrasonla embriyoların gidişini takip ediyolar, zaten ultrasonda görünsün diye idrara sıkışık olman gerekiyo, hatta ultrasonda kendin bile seyredebilirsin embriyolarının gidişini, sonra sedyeyle getirip yatağına alıyolar seni ve bir süre yatıyosun orda idrarını da altına verdikleri kaba yapıyosun en az bir saat tuvalete kalkmaman lazım

X