Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

arkadaşlar herkese selam yeniyim inşallah herkesten hayırlı haberler gelir
bende istiyorum hamile kalmayı olmuyor tekrar tüp deniycez artık of oof

kızlar mrb bende önümüzdeki ay tedaviye başlayacam ama şu an devlet hastanesinden heyet raporu bekliyorum aranızda alan var mı?

arkadaşlar bişi diycem bence şu erken yaptırma işine bi son verelim....yani öyle olsa doktorlar 10. gün yaptırın der...hatta idrar da bakın der..yani bu adamlar haybeye mi bu 12. günü tayin etmişler sizce...nur bu lafım da sana lütfen 12. günü bekle...pelly cim sende toparla artık kendini güzelim...sıyrıl şu depresif durumdan..akşam kocana hazırlan..süslen...kafanızı azıcık dağıtın...bi kahve içmeye çıkın deniz kenarına...azıcık laf dinle..cumartesiye kadar şu gerginliği bi bırak be arkadaşım bak bizi de üzüyon..valla bende strese girdim şimdi acaba yarın sabah ne sonuç alacam diye??? yapma gözünü seviyim...

merhaba civciv nerde başlıyosun tedaviye rapor hangi hastaneden çıkıcak sakıncası yoksa bilgi verirmisin bende bu yolu takip edicem sanırım

canım ben g.o.p bilge hastanesinde başlıyorum tedaviye ama rapor haseki hastanesinden çıkıyor.geçen hafta tam alacaktın son anda başka bi test daha istediler.2 aydır uğraştırıyolar malesef

civciv cim hakkında hayırlı olur inşallah ilk denemenmi benim 4. ve son olucak sanırım

amin canım cümlemizin.ama neden 4.oldu yaa sorun neydi ki işte bende bu durumdan çok korkuyorum benim ilk denemem olacak ve ilk denemede başarılı olan kimseye rastlamadım malesef.

ilk ve ikinci amerikan hast de oldu ilkinde 4 embriyo trans edildi ikincide 2 tutmadı maalesf 3.devlette denedik süleymaniye de oda negatif ilk önce sorun eşimin sperm azlığıydı kaliteli sperm 5 milyon şimdi bende çok yumurta gelişmiyor 1 veya 2 tane zar zor bu sefer medıcanayı düşünüyorum hiç gitmedim bilen var mı yada orda deneyen?

civciv cim hakkında hayırlı olur inşallah ilk denemenmi benim 4. ve son olucak sanırım

amin canım cümlemizin.ama neden 4.oldu yaa sorun neydi ki işte bende bu durumdan çok korkuyorum benim ilk denemem olacak ve ilk denemede başarılı olan kimseye rastlamadım malesef.

ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ a.s.

moralinizin iyi olması ve umutlu olmanız tedavinin başarı şansını arttırıyor ....
"Mayıs-Haziran Aylarında Micro-Aşılama yaptıranlar" VE "kızlarrrr-transfer sonuç tarihlerini yazın" forumlarına bakarsanız orada bulunan tablolarda pozitif sonuç alan arkadaşlarımızı görürsünüz... hem 1. denemede hem de 4.denemede başaran arkadaşlarımız var....:hooray:
tedavileriniz şimdiden hayırlı olsun.... Güzel sonuçlar alırsınız inşallah....

bahçelievler medicana dan bahsediyorsun değilmi canım.ben ilk araştırmalarımda ilk başta alman hast.gittim çok pahallıydı .medicanada biraz ilgisiz geldi bana o yüzden orda dvm etmedim.şu ansa gaziosmanpaşa özel bilge hast.devam ediyorum.benimde sorun eşimde azospermi deniliyo ama 2 milyon kadar sperm bulundu yani seninkinden daha az şansımız var galiba

gun ışıgı çok saol canım .moral dediğin gibi çok önemli ama bazı yaşanan olaylar insanda moral falan bırakmıyor.haseki hastanesi benim her ay umutlarımı erteliyor malesef

gun ışıgı çok saol canım .moral dediğin gibi çok önemli ama bazı yaşanan olaylar insanda moral falan bırakmıyor.haseki hastanesi benim her ay umutlarımı erteliyor malesef

günışığı hoş bulduk ilgine teşekkürler şu moralleri nasıl düzelticez bilmiyoruminşallah başarıcaz hepimizin dilekleri tez zamanda olur İNŞALLAH...

civciv cim kimin şansı nerde belli olmazki kendini kimseyle kıyaslamasan iyi edersin derim takmayalım kafayaaaaaa

Seni çok iyi anlıyorum canımmm.... Malesef tedavi sürecinde farklı farklı sıkıntılar yaşanabiliyor....kimi zaman rapor, kimi zaman ilaçlar, kimi zaman vücudumuzun verdiği tepkiler canımızı yakıyor işin içine birde maddiyat girince belimiz iyice bükülüyorrr... maddi manevi çok zor bir süreç... Ancak biz ne kadar güçlü olursak, umut dolu olursak dayanabiliyoruz bu zorlu yolculuğa... Allahın izni ile sonunda kavuşacağımız bebişler herşeye değer bence... O kutsal annelik duygusunu yaşamak tarifi yoktur herhalde.... Allah nazarlardan saklasın birkaç gündür arka arkaya gelen hamiş haberlerini kutluyoruz burada... o heyecan bile güç veriyor insana... sevinçler kadar üzüntüleri, endişeleri de paylaşılıyoruz burada... sonuç kendimizi toparlayıppp denemeye devam etmek ve bol bol dua edip Allahtan istemekkk.... ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN....

Evet Canim Yaa çok Haklisin... Inan Bende Hamile Haberi Okuyunca Burda En Az Hamile Kalanlar Kadar Mutlu Oluyorum.çünkü Her Başarili Tüp Bebek Bizim Için Yani Yeni Başlayanlar Için Bir Umut Oluyor.allah Kimseyi Bu Mutluluktan Mahrum Etmesin Bütün Hamişlerinde Bebişlerini Kucaklarina Almayi Nasip Etsinn...

civciv Cim Kimin şansı Nerde Belli Olmazki Kendini Kimseyle Kıyaslamasan Iyi Edersin Derim Takmayalım Kafayaaaaaa

Canim Kiyslama Anlaminda Sölemedim Zaten Sadece Başari Oranimin Düşük Olmasindan Ve Bebişlerimi Hissttikten Sonra Kaybetmek Beni çok Korkutuyor.tabi Allah Mutlaka O Durumda Güç Verir.ama Benim Malesef Yanimda Hiç Madevi Destekçim Yokk şu An Inan En Büyük Destekçimde Bu Site ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…