Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

başarı oranlarını moralimizi yüksek tutmaya çalışırsak aynı oranda yükseltebiliriz diye düşünüyorum tabii söylemesi kolay yapması çook zor sen öylemi yaptın dersen hayır yapmadım ama allah büyük hayırlısı be arkadaş elimizden bu kadarı geliyor. bu site ger çekten motive edici süper ben artık ayrılıyorum herşey dilediğince olsun hayırlısıyla bebişlerimize bizde kavuşuruz en kısa zamanda inşallah....

Amin Inş.kim Ne Diliyorsa Allah Gonlune Gore Versin Cnm

bu pelly i öldüreceğim...aldı mı benide bir telaş...yarın test var ya...arkadaşlar artmıştır di mi değer???ya düştüyse...65.27 olduğuna göre 10. gün, yarın en az 130 olması lazım d mi??? mesela 100 oldu diyelim anlamı ne?? veya 300???ay pelly ne güzel sakindim..başladı benim de elim ayağım titremeye...

nestle sen de başlama şimdi ben de test yaprıracağım yarın bakalım ne olcak..Kız şu özel mesajlaşma alanını bi oluşturamadın gitti..gıcıklığına mı yapmıyon ne

nestle sen de başlama şimdi ben de test yaprıracağım yarın bakalım ne olcak..Kız şu özel mesajlaşma alanını bi oluşturamadın gitti..gıcıklığına mı yapmıyon ne

KIZ YAPTIM DEDİĞİNİ DE ÖZEL MESAJI NERDEN ATIYOZ..BU SİTE PEK Bİ KARIŞIK ANACIM....SENCE YÜKSELMİŞ MİDİR BENİM DEĞER??? GERİ GİTMİYORDUR Dİ Mİ?? GİTMEZ GİTMEZ..Dİ Mİ:))lülülülülülü

yok be canım artar gerilemez...rahat ol..

bak şimdi yukarıda ana sayfa kısmının yanında kontrol paneliniz diye bir yer var.tıkla.sonra yine sol kısımda ayarlarınız yeri var.onu da açınca özel mesajlaşma ile ilgili bilgiler geliyor .kutucukları işaretle.değişiklikleri kaydet de tamamdır..artık yap be güzelim...

milletin rumuzlarının üzerine tıkla çoğunda özel mesajlaşma yazısını göreceksin.senin kendi rumuzuna tıklayınca yok..dediğim gibi yapıyorsun..

ok tatlım başarmışsın gönderdim sana mesaj okursun...

sağ üstte hoşgeldin nestle yazması lazım..onun hemen altında özel mesajlarınız yazısı var.sana mesaj gelince orayı tıklayıp okuyacaksın..

mesela bana mesaj atmak istersen rumuzuma tıkla özel mesaj gönder alanını tıkla.yazını yaz ve gönder..

sevgili dostlar,

12. gün tahlili de yapıldı ve sonuç 195 çıktı..biliyorsunuz 10. gün telaşla yaptırmıştım ve 65 çıkmıştı...doktorum gebeliğiniz hayırlı olsun dedi...hiçbir belirti yok ama hamileyim üstelik şu anda yaklaşık 1 aylık hamile sayılıyormuşum...doktorum temkinli adam olduğundan bi de kalp sesini duyalım dedi...1 temmuzda kalp sesi ve kese tespiti için ultrason var...maraton bitmiyor yani...allahım bekleyen herkese nasip etsin inşallah...bakalım tamamına erecek mi?????

Nestle tekrar hayırlı olsn.Benimde tahlil günüm yaklaştıkça uykularım kaçıyor.Moralim bozuluyor.Bende de belirti yok.İnş.bende hamileyimdir.

NESTLECİĞİM tekrar tekrar hayırlı olsun hamişliğin..:hooray:

Bir bekleme sürecine daha giriyoruz hayırlısyla...Ben de 24 haziran da ulturasona gireceğim.Dilerim hamileliğimiz sorunsuz ve mutlu geçer..Tahili sonucunu bekleyen arkadaşlara da bol bol şans diliyorum..

Nestle Allah Hayirli Uğurlu Etsin.kucağina Almayida Nasip Etsin Inş.senin Adina çok Sevindim.darisi Tüm Bekleyenlerin Başina.

sevgili nestle hayırlı uğurlu olsun darısı bizlerin başına çok güzel olur her aşaması inşallah

anammm çok pahalıymış ordaaa....burda 400 ytl filan..o bile canımızı yakıyo vallahi...sen doktorunla görüştün mü??
canim neyi gorusecektim anlamadim???
sonuç 9,7 (( doktorum ctesi tekrar bakalım, 2'ye katlarsa gebelik vardır, moralini bozma dedi. ama şansım çok az. keşke direk negatif çıksaydı da böyle süründürmeseydi.

canim uzulme bence hamilesin benim ilk gebeligimde sonuc asilamanin 10. gunu 31 cikmisti uzulmustum ve korkmustum dusecek diye ama tam 1 hafta sonra adeti 5 gun gecince 617 ye cikmisti deger...korkma bence sen hamilesin....cok fazla dusunupte bebege zarar verme dusunmemeye calis tutunduysada bisey olur stresten Allah muhafazaŞeniz

Arkadaşlar merhaba,

Günlerdir arka arkaya gelen haberler beni çokkk mutlu etti... İnşallah sonuç bekleyen diğer arkadaşlarda güzel haberler alırlar... Hamile arkadaşlarım mutluluklarınız daim olsunnn....

Eveeeeetttt arkadaşlarım, sanırım ben bu maceranın sonuna geldim.. (
Dün akşam eve dönerken otobüste ani bir bel ağrısı başladı.... Bu ağrı gece boyu devam etti... Sanki adet sancıları idi... gece jeli kullanmadan önce wc gittiğimde çok çok hafif pembemsi bir akıntı geldiii...
Bugün işe gitmedim...gün boyu yattım... öğlen 13:00 suralarında bir iki damla kan ve 14:00 suralarında wc de pıhtı attımmm.... şimdi damla damla biraz daha artmış şekilde kanamam devam ediyor... Merkezle görüştümmm ve yatarak dinlenmemi yarın sabah erkenden oraya giderek test yaptırmamı istendiler.... normalde pazar günü test yaptıracaktımmm... sanırım adet kanaması başladı... ( çok üzgünümmm... Herşeyde bir hayır vardırrr yaaa... Rabbim böyle nasip ettiğine göre benim içinde hayırlısı bu herhalde...
Hepiniz sevgiyle kalın.......

canım benim ya...Allah aşkına burada ne yazılar okuyoruz..kanamaları başlayan devam eden ve de tüm bu durumlardan sonra hamileliği olumlu sonuçlanan arkadaşları..

Tabi ki herşey Allahın takdiri...CANIM hakkında nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun..Ama benim tüm umudum bu durumun sadece küçük bir aksilik olmasından yana...

canım benim bu yola beraber çıktık ve tüm kalbimle yanındayım..dilerim yarın bu durumun olumlu bir hal alışıyla hepimizin gönüllerine su serpersin..:1hug:Allahım seninle olsun...

günışığı canım üzülme desemde boş ama her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır derler bilirsin rabbim herşeyi zamanlamıştır kısmet belli olmaz bakarsın beklemediğin bir anda herşey düzelir sağlık olsun canım benim

canım rabbim neylerse güzel eyler...hayırlısını dile hep allahtan..bazı konularda aşırı ısrarcı olmak iyi değil biliyorsun..zamanını ve hayrını allah bilir..allaha sığın...herşeye rağmen moralini iyi gördüm..güçlüsün maşallah....ama seybay ın da dediğine katılıyorum...neler oluyor görüyorsun....bakarsın yerleşme kanamasıdır....mucizeler her zaman olur...dualarım seninle....

GÜNIŞIĞI

Testini bir yaptır sonra durum değerlendirmesi yapabilirsin.Evet kalbimizde seninde mutlu haberleri vermen var .Bunu ya yarın yada diğer denemende vereceksin.Bu iş sabır işi , bizim bu dünyadaki yazğımız bu.Olmuşla-olacaga çare yokmuş.Ne olursa olsun sonunda güzel bir bebek sevinçin muhakkat olacak .Tüm gönlümüzden dualar seninle ve diğer arkadaşlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…