başarı Oranlarını Moralimizi Yüksek Tutmaya çalışırsak Aynı Oranda Yükseltebiliriz Diye Düşünüyorum Tabii Söylemesi Kolay Yapması çook Zor Sen öylemi Yaptın Dersen Hayır Yapmadım Ama Allah Büyük Hayırlısı Be Arkadaş Elimizden Bu Kadarı Geliyor. Bu Site Ger çekten Motive Edici Süper Ben Artık Ayrılıyorum Herşey Dilediğince Olsun Hayırlısıyla Bebişlerimize Bizde Kavuşuruz En Kısa Zamanda Inşallah....
cnm Sen De O Kadar Bulundu Bizde Ne Olacağı Bile Belli Değil
nestle sen de başlama şimdi ben de test yaprıracağım yarın bakalım ne olcak..Kız şu özel mesajlaşma alanını bi oluşturamadın gitti..gıcıklığına mı yapmıyon ne
canim neyi gorusecektim anlamadim???anammm çok pahalıymış ordaaa....burda 400 ytl filan..o bile canımızı yakıyo vallahi...sen doktorunla görüştün mü??
sonuç 9,7(( doktorum ctesi tekrar bakalım, 2'ye katlarsa gebelik vardır, moralini bozma dedi. ama şansım çok az. keşke direk negatif çıksaydı da böyle süründürmeseydi.
Arkadaşlar merhaba,
Günlerdir arka arkaya gelen haberler beni çokkk mutlu etti... İnşallah sonuç bekleyen diğer arkadaşlarda güzel haberler alırlar... Hamile arkadaşlarım mutluluklarınız daim olsunnn....
Eveeeeetttt arkadaşlarım, sanırım ben bu maceranın sonuna geldim..(
Dün akşam eve dönerken otobüste ani bir bel ağrısı başladı.... Bu ağrı gece boyu devam etti... Sanki adet sancıları idi... gece jeli kullanmadan önce wc gittiğimde çok çok hafif pembemsi bir akıntı geldiii...
Bugün işe gitmedim...gün boyu yattım... öğlen 13:00 suralarında bir iki damla kan ve 14:00 suralarında wc de pıhtı attımmm.... şimdi damla damla biraz daha artmış şekilde kanamam devam ediyor... Merkezle görüştümmm ve yatarak dinlenmemi yarın sabah erkenden oraya giderek test yaptırmamı istendiler.... normalde pazar günü test yaptıracaktımmm... sanırım adet kanaması başladı...( çok üzgünümmm... Herşeyde bir hayır vardırrr yaaa... Rabbim böyle nasip ettiğine göre benim içinde hayırlısı bu herhalde...
Hepiniz sevgiyle kalın.......
Arkadaşlar merhaba,
Günlerdir arka arkaya gelen haberler beni çokkk mutlu etti... İnşallah sonuç bekleyen diğer arkadaşlarda güzel haberler alırlar... Hamile arkadaşlarım mutluluklarınız daim olsunnn....
Eveeeeetttt arkadaşlarım, sanırım ben bu maceranın sonuna geldim..(
Dün akşam eve dönerken otobüste ani bir bel ağrısı başladı.... Bu ağrı gece boyu devam etti... Sanki adet sancıları idi... gece jeli kullanmadan önce wc gittiğimde çok çok hafif pembemsi bir akıntı geldiii...
Bugün işe gitmedim...gün boyu yattım... öğlen 13:00 suralarında bir iki damla kan ve 14:00 suralarında wc de pıhtı attımmm.... şimdi damla damla biraz daha artmış şekilde kanamam devam ediyor... Merkezle görüştümmm ve yatarak dinlenmemi yarın sabah erkenden oraya giderek test yaptırmamı istendiler.... normalde pazar günü test yaptıracaktımmm... sanırım adet kanaması başladı...( çok üzgünümmm... Herşeyde bir hayır vardırrr yaaa... Rabbim böyle nasip ettiğine göre benim içinde hayırlısı bu herhalde...
Hepiniz sevgiyle kalın.......