Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

Zaman zaman kendimi hamile gibi hissediyorum , triplere giriyor kendimi oyalıyorum .
Şuan kim bilirki karşı komşularım beni hamiel sanıyor ama değilim . çÜNKÜ BEN GÖBEKLİ BİRİYİM AMA BUNLAR ONU NERDEN BİLİCEK NERDEENNN

Pelly , Lütfen Herkezde Sanci Olmuyor Benim Bir Akrabam Bahcecide Hamile Kaldi Diyorki O Yaptim Stresler Hergün Ağladim Olmadi Diye, Hiç Bir Sancim Hiç Bir Belirtim Yok Diyorum Sonucum 380
Hamileyim Diyor Iananamadim şimdi 14 Haftalik Ikiz Erkeklerini Bekliyolar

seybay ben bu mesaj işini becermiş miyim bi baksana...bişi yazdım sana ama...bi de bu pelly cadısı nerde....valla gebertcem...burda ağaç oldum yahu.....meraktan ölcem...

sabah 8 de kan verdim ama sonuç 2'den önce çıkmıyor. işyerime yakın tek lab. böyle maalesef.

sabah 8 de kan verdim ama sonuç 2'den önce çıkmıyor. işyerime yakın tek lab. böyle maalesef.

pelly sonuç belki çıkmıştır.lab. bir arasana.merak ettim.benim tahlilimde salı günü ama bana sorsalar ben hiç tahlil yaptırmayı istemiyorum.Çünkü karnında bebişlerinin olabileceği umudu ile yaşamak bile çok güzelsenağlama

nestlecim tebrik ederim canim hamileligin hayirli olsun Allah kucagina almayida nasip etsin insallah :))

çıkar çıkmaz mail atıyorlar. daha önce de orada yaptırmıştım. 2'den önce çıkmıyor. gözüm ekranda zaten.

pelly1 iyi haberlerini bekliyoruz bende çok heyecanlandım inşallah hayırlı haberleri alırsın:) benimde test sonucum haftaya düşündükçe elim ayağıma dolaşıyor
rabbim isteyen herkese versin inşallahhhhhh

CANLARIM açıktım ama mesaj yazamadım..Eşim bugün istanbula gitti gece gelecek..Malum ben bu şehirde yalnızım ..çağırsam ne annem var ne kayınvalide.biraz evi derledim topladım.azıcık yoruldum ama o kadar da olsun..yerler ve balkonlar toz içindeydi.içim rahat etmedi..bismillah dedim temizledim..şimdi dinleniyorum artık sizlerleyim..

PELLYciğim tahlil yaptırmışsın..Ayy ne kadar heyecan verici..Allahım inşallah yüzünü güldürür.Bunu tüm kalbimle istiyorum canım..Hayırlı haberi alalım inşallah...

kizlar bana puregonun fiyatini sormustunuz aldim bugun...cok pahaliymis 1 kutusu 362 euro yaklasik 700 ytl mis...

teşekkürler kızlar. dualarınız ve dilekleriniz benim için çok önemli. siz olmasanız daha kötü olurdum. hiç ama hiç umutlu değilim ben. yinede sonucu alana kadar bir mucize olsun diye dua ediyorum. benim için olmasa bile inşallah babası için tutunmuştur bebeğim. belki de geç tutunmuştur. ne bilim niye bu kadar karamsar oldum ben onu da anlamıyorum

ARKADAŞLAR SELAM bende 10 aylık evliyim ve bebeğimiz olmuyor hiç korunamdık hormon testi yapıldı bana fsh 45 çıktı bende ama ben adet olamıyorum ilaç almadan ultrasondada doktorum yumurtalarımın küçüldüğünü söyledi acaba bu durumda ben tüp bebek için tedaviye başlayabilirmiyim onu bilmiyorum adet olamıyorum çünkü çok çaresizim hangi tüp bebek merkezi bu durumumla benim ilgilenir adet olmayınca

Nestlem üst solda kontrol paneliniz diye yer var tıkla..Ordan ayarlarınız kısmına gir.ordan da özel mesajlaşma kısmı var..Ordaki kutucukları işaretle..Değişiklikleri kaydet de.

Bu herkesin rumuzu var ya.orada herkesin kendine ait özel mesajlaşma alanı oluşuyor..özel açık olursa yazdıkların aleni olmuyor özel yazışabiliyorsun

tamam şimdi bakıcam şekerim..bende kendimi temizliğe vurdum..bu kadar yatmak gerçekten saçmalık artık...balkon yıkadım..ev süpürdüm...çamaşır yıkadım astım...şimdi toz alıcam...hasta değiliz hamileyiz di mi???ben yarın sabah 2. testi yaptırıp sabah 8 de, 10 da da doktorumla görüşeceğim...inşallah yükselmiştir değer...dedim ya yoksa rezil olcam vallahi..kutlamadan geçilmiyor ortalık:))) çiçek böcek doldu ev....yarın artık doktorun talimatıyla hayatımıza devam etcez..23 ünde eşimin tatili başlıyor..antalya ya gidecektik..bakalım rabayla gitme izni filan var mı? hepsini sorcam artıkın...pelly öldüm meraktan anacım...saat 3 e atmışlar..deli mi bunLAR...sanki hiv testi yapıyorlar ya allah allah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…