Pelly , Lütfen Herkezde Sanci Olmuyor Benim Bir Akrabam Bahcecide Hamile Kaldi Diyorki O Yaptim Stresler Hergün Ağladim Olmadi Diye, Hiç Bir Sancim Hiç Bir Belirtim Yok Diyorum Sonucum 380sürekli Dua Ediyorum, Allah Biliyor Neler Hissettiğimi. 3 Gün Var Teste. Hiç Belirti Yok. Belirti Olmasa Da Hamile Olabilirsin Biliyorum Ama Bu Da Beni Teselli Etmiyor Işte. Ufacık Bir Sancı Da Olmaz Mı Be Kardeşim, Ne Kasık Ağrısı, Ne Adet Sancısı Koca Bir Hiç. üstüne Sabah Testte Negatif çıkınca Yıkıldım Işte. Tamam O Test Zaten Uyduruktu, Daha Erkendi Vs. Yinede Geçen Hafta Içim Mutluydu, Huzurluydu, çok Inanıyordum. Sonra Ptesi Ne Olduysa Oldu Tam Tersine Döndü. Kendimi Kandırmak Istemiyorum. Yarın Sabah Kan Testi Yaptırıcam. Ctesiye Kadar Komada Olmaktansa ...
sabah 8 de kan verdim ama sonuç 2'den önce çıkmıyor. işyerime yakın tek lab. böyle maalesef.
sabah 8 de kan verdim ama sonuç 2'den önce çıkmıyor. işyerime yakın tek lab. böyle maalesef.
Nestlem üst solda kontrol paneliniz diye yer var tıkla..Ordan ayarlarınız kısmına gir.ordan da özel mesajlaşma kısmı var..Ordaki kutucukları işaretle..Değişiklikleri kaydet de.
Bu herkesin rumuzu var ya.orada herkesin kendine ait özel mesajlaşma alanı oluşuyor..özel açık olursa yazdıkların aleni olmuyor özel yazışabiliyorsun
kizlar bana puregonun fiyatini sormustunuz aldim bugun...cok pahaliymis 1 kutusu 362 euro yaklasik 700 ytl mis...