Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

bence hastanedeki tüp bebek merkezleri senin için daha iyi olacaktır...en azından adet sorununu çözüp tüp bebeğe geçerler....amerikan olur, alman olur, acıbadem olur, üniversite hastaneleri olur....sıkma canını daha çok yeni evlisin..bak biz kocadık ancak çocuk sahibi olacağız..o da tamamına erdirirse allahım....

bugün kimsenin testi yok diye girmedin nete. şimdi pellyi bekliyorum sizinle.
kızlar herkese merhaba.
seybay fazla temizlik yapma.

önümüzde kı aylarda tüpbebek deniyeceğim medıcana da suha bey e karar verdım gıbı medıkana yı bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim

pelly allah bildiği gib iyapsın seni..elimde toz bezi habire pc yi kontrol ediyom....hadi be anacım....

merhabalar arkadaşlar ben 13 yıllık evliyim 4. kez tüpbebek deniycem medicana yı düşünüyorum bilgisi olanlar lütfen yazın teşekkürler

sonuç 9,7 (( doktorum ctesi tekrar bakalım, 2'ye katlarsa gebelik vardır, moralini bozma dedi. ama şansım çok az. keşke direk negatif çıksaydı da böyle süründürmeseydi.

sonuç 9,7 (( doktorum ctesi tekrar bakalım, 2'ye katlarsa gebelik vardır, moralini bozma dedi. ama şansım çok az. keşke direk negatif çıksaydı da böyle süründürmeseydi.

kız senin bu telaşın var ya..işte o seni böyle yedi itirdi...cumartesiye var daha 3 gün...yesdin kendini be anacım....dün ne dedim sana ben...varsa başımız gözümüz üstüne buyursun..ama baktın yok...o zamanda allahın takdiri diyeceğiz di mi...lütfen ama lütfen yiyip bitirme kendini....tez canlısın anacım sende benim gibi napim....az sabır cumartesiyi allah aşkına huzurla bekle...sonuç negatif değil görüyon sende....günü gele hayrola be anacım..dualarım hep seninle....

canım sakın moralini bozma bak sonucu 7 çıkıpta sonradan 100lere kadar çıkanları çok gördük.olumlu düşün olumlu olsun.bence hamilesin sende.

merhaba canım 12.değerinmi?kim olduğunu unuttum ama birinide 10 çıkmıştı sonra çok güzel katlandı embriyonun gelişimi herkezde aynı olmuyor bence hamilelik var niye kendine boşuna eziyet ediyosun canım :teytey::teytey:bence mutlu olma zamanı :dance::dance:

Ben sadece boşu boşuna ümitlenip sonra daha büyük hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum.
Gükümserden ses çıkmadı. onun 7, 14, 28 diye gidiyordu. sonu herhalde kötü ki hiç yazmıyor.

bu 10. gün değeri elagülce. doktorumun sesi de çok cesaret verici değildi ama.
tabi ki tek arzum bebeğimin güçlü çıkması ve bana sıkıca tutunması ama doğruya doğruya baştan ters gidiyor.

offff yaaa, ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum şu an. ne gebeyim diyebiliyorum ne de değilim. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Ayyy sendeki bu umutsuzlukta öldürdü beni...zaten 3-5 gündür bir umutsuzluktu gidiyor sende..canım bu 10.gün değerin senin..Normalinde 12.gün değerinle herşey ortaya çıkar kaldıki o da yetmez gerekirse tekrar bi 2 gün sonra test yapılır..Ben de yarın tekrar yapıcam.Test değerinin yüksek çıkması da başlıbaşına garanti değil..Gerçi şu bebek işi hep risk taşıyor ama umutsuz oldukça da kem gözleri üzerimize çekiyoruz..sabırlı ol canım cumartesi allah mükafatını verecek..Gukumserden ses seda çıkmadı evet ama kimseyle de kendini bir tutma..Unutmaki mucizeleri her zaman Allah yaratır..

pellycim hayırlı olsun inşaallah. du bakalım. mehay nerden nereye atlamıştı değerlerde.

bu arada benimde cumartesi 10. günüm. kesin kararlıyım yaptırmaya. kendimi sıkmaktan yoruldum valla.

canım stres yapma bence sabretmekten başka alternatif yok ama pozitif düşün derim herşeyin hayırlısı üzme lütfen kendini cumartesi mutlu haberi alıcaz inşallah senden:1hug:a.s.

sen iyi dayanmışsın bende 9.güne kadar zor dayanmıştım baktırdım tabi inşallah sende güzel haberi verirsinde halay çekeriz:teytey::teytey:

inşaallah canım. niyeti bozdum. yaptırıcam. bi çok kişi yaptırıyor. herkes haman hemen sonuç almış. bakıcaz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…