ARKADAŞLAR SELAM bende 10 aylık evliyim ve bebeğimiz olmuyor hiç korunamdık hormon testi yapıldı bana fsh 45 çıktı bende ama ben adet olamıyorum ilaç almadan ultrasondada doktorum yumurtalarımın küçüldüğünü söyledi acaba bu durumda ben tüp bebek için tedaviye başlayabilirmiyim onu bilmiyorum adet olamıyorum çünkü çok çaresizim hangi tüp bebek merkezi bu durumumla benim ilgilenir adet olmayınca
sonuç 9,7(( doktorum ctesi tekrar bakalım, 2'ye katlarsa gebelik vardır, moralini bozma dedi. ama şansım çok az. keşke direk negatif çıksaydı da böyle süründürmeseydi.
sonuç 9,7(( doktorum ctesi tekrar bakalım, 2'ye katlarsa gebelik vardır, moralini bozma dedi. ama şansım çok az. keşke direk negatif çıksaydı da böyle süründürmeseydi.
merhaba canım 12.değerinmi?kim olduğunu unuttum ama birinide 10 çıkmıştı sonra çok güzel katlandı embriyonun gelişimi herkezde aynı olmuyor bence hamilelik var niye kendine boşuna eziyet ediyosun canım :teytey::teytey:bence mutlu olma zamanı :dance::dance:
bu 10. gün değeri elagülce. doktorumun sesi de çok cesaret verici değildi ama.
tabi ki tek arzum bebeğimin güçlü çıkması ve bana sıkıca tutunması ama doğruya doğruya baştan ters gidiyor.
offff yaaa, ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum şu an. ne gebeyim diyebiliyorum ne de değilim. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bu arada benimde cumartesi 10. günüm. kesin kararlıyım yaptırmaya. kendimi sıkmaktan yoruldum valla.
sen iyi dayanmışsın bende 9.güne kadar zor dayanmıştım baktırdım tabi inşallah sende güzel haberi verirsinde halay çekeriz:teytey::teytey: