GÜNAYDINNNN ARKADAŞLARIMMM.....
Umutların arttığı, beklentilerin gerçekleştiği, güzelliklerin devam ettiği bir gün olur inşallah.... Rabbim herkesin gönlüne göre versin... Tez zamanda bebişlerimize kavuştursun bizleri....
Beklemek zor, çok zor... bugünü saymassak 2 günüm var benimde test günüme.... garip duygular içerisindeyimm... sadece 6.ve 7.günlerde karın ve kasık ağrım oldu, iki gündürde baş ağrım vardı... bugün iyiyim Allahıma şükür... ara ara kendimi hamileymişim gibi hissediyorum,ara ara heyecanlanıyorum ama azıcık bir akıntı,ıslaklık yada şu meşhur jel geri gelince yüreğim ağzıma geliyor... eyvah diyorum... ozaman kendime hazırlıklı olman lazım diyorumm.. "unutma tutacak diye kesin bir şey yok....kendini negatife de hazırlamalısın... bak sen elinden geleni yaptın,ilaçlarını düzenli aldın,dinlendin, dikkatli hareket ediyorsun, beslenmene dikkat ediyorsun, sakin kalmaya çalışıyor başka şeylerle oyalanıyorsun... Gerisi Rabbimin işi O ol derse olacak unutma... Ne umudunu kes nede fazla umutlan..." diyorum... Sonrada "bunu beklemek bile güzel...yaaa hiç ama hiç şansım olmasa idiiii...Fiziksel, maddi ve manevi denemek için bile şansım olmasa idi ozaman ne yapardım" diye düşünüyorummm.... En güzeli bol bol dua et, mümkün olduğunca moralini yüksek tut ve Rabbine sığın.... diye kendimi teselli edip uygulamaya çalışıyorummm düşündüklerimi... Allah Hakkımda Hayırlı Olan Ne İse Onu Nasip Etsin...
Hamile olan arkadaşlarım beslenme uzmanı haftada üç gün balık (özellikle somon ya da ton balığı), iki gün kırmızı et öğünlerinizde bulunsun diyor... ayrıca günde iki bardak süt yada onun yerini tutacak kadar ayran,yoğurt ,peynir vb., 10 adet fındık yada yerini tutacak kadar ceviz tüketilmesini öneriyor... Sabah kahvaltılarını geçiştirmeyin(poğaca,simit vb ile), güzel ve düzenli kahvaltı yapın yumurtayı ihmal etmeyin, bol taze yeşillik,salata ve mevsim meyveleri sofranızda baş köşede bulunsun diyor... bilgilerinize sunulur.....
Hepiniz Sevgi İle Dolu, Mutlu Kalın.....