Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

bende de sıfır belirti nestle. yalnız suratımı sivilce basmak üzere. bende hiç olmaz. ilaçlar dokundu herhalde. jel göğüs ağrısı yapıyor mu bilen var mı kızlaaaaaaar

stresten olmuştur sivilcelerin, jeli bilmemde estrojen hapı yada bandı falan kullanıyosan göğüslerde şişlik ve ağrı yapabiliyo, birde tabi rütun adet dönemleri olduğu için tutsada tutmasada adet belirtileri yaşanabiliyo

kizlar Hamile Kaldiniz Ya Bizim Sorularimiza Cevap Veren Yok. Saoluuun Saoluuuuuuuun

aşkolsunnnnn....kıyamam sana...ama anacım ben jel neyin kullanmadığımdan fransız kaldım konuya...fitil sokuşturuyom ben..onun da içince göğüslerde şişkinlik filan yapar yazıyo..ama sivilce işi tamamen şahsına münhasır yani sana özel...16 yaşından beri sivilce çıkarmıyorum..anlayacağın o konuda da fransızım...yoksa bildiğim bişi olsa hemen atlarım biliyosun....

stresten Olmuştur Sivilcelerin, Jeli Bilmemde Estrojen Hapı Yada Bandı Falan Kullanıyosan Göğüslerde şişlik Ve Ağrı Yapabiliyo, Birde Tabi Rütun Adet Dönemleri Olduğu Için Tutsada Tutmasada Adet Belirtileri Yaşanabiliyo

kuzicim Saol Ya. Tuttumu Diye Değil Tutmadi Mi Diye Belirti Ariyorum Kendimde çoooook Stresliyim Gerçekten. Moralim Azaliyor Ve Tutmadiğini Düşünüyorum Nedense.

yüzüm yanıyor. sivilceler bastı yüzümü, ellerim kollarım soğuktan kavrulmuş gibi. ağlamak istiyorum sürekli. hayalet gibiyim

kuzicim Saol Ya. Tuttumu Diye Değil Tutmadi Mi Diye Belirti Ariyorum Kendimde çoooook Stresliyim Gerçekten. Moralim Azaliyor Ve Tutmadiğini Düşünüyorum Nedense.

işte öyle düşünme canım benim, bekle azıcık görelim mevlam neyler, stres en büyük düşman bize biliyosun, tamam üzülmemek elde değil ama herşeyde bir hayır vardır diye düşün, nezamandı senin test günün

işte öyle düşünme canım benim, bekle azıcık görelim mevlam neyler, stres en büyük düşman bize biliyosun, tamam üzülmemek elde değil ama herşeyde bir hayır vardır diye düşün, nezamandı senin test günün

çok inançlı bi insanım aslında ama gücümün azaldığı bi zaman sanırım şu an. benim test günüm pazartesi. 5 günüm var daha.

bu nur da depresif çıktı görüyon mu....nurcum panik yok...sakin ol.....mevlam herşeyi vekitlice verir sen merak etme...sadece ona güven..baktın negatif allahın bir bildiği var de ve her şer de bir hayır saklı olduğunu düşün rahatla...baktın pozitif eee zil tak oynaaa....ama sanmaki o pozitifi duyunca bütün yükün kalkıyo omuzlarından..emin ol 5000 kat ağırı ekleniyo..acaba dış gebelik/kimyasal gebelik olur mu? acaba keseyi görecek miyim? acaba kalp atışını duyacak mıyım? acaba sonuna kadar sağlıklı gidecek mi herşey?? yani anlayacağın 40 hafta senin o yaptığın sivilce stresiyle geçmez...azıcık rahatla lütfen...allaha teslim et..azıcık kaderci ol....

bu nur da depresif çıktı görüyon mu....nurcum panik yok...sakin ol.....mevlam herşeyi vakitlice verir sen merak etme...sadece ona güven..baktın negatif allahın bir bildiği var de ve her şer de bir hayır saklı olduğunu düşün rahatla...baktın pozitif eee zil tak oynaaa....ama sanmaki o pozitifi duyunca bütün yükün kalkıyo omuzlarından..emin ol 5000 kat ağırı ekleniyo..acaba dış gebelik/kimyasal gebelik olur mu? acaba keseyi görecek miyim? acaba kalp atışını duyacak mıyım? acaba sonuna kadar sağlıklı gidecek mi herşey?? yani anlayacağın 40 hafta senin o yaptığın sivilce stresiyle geçmez...azıcık rahatla lütfen...allaha teslim et..azıcık kaderci ol....

ben neredeyse eminim tutmadı. başka türlü hissedemiyorum. çok kötüyüm arkadaşlar.

tamam kızlar derin bi nefes alıp kendime gelmenin zamanı geldi. ya hiç bu kadar yaklaşmamıştık biz bebeklerimize. ama olmazsa daha dondurulmuşlarım var. ona da şükür. Allah beni affetsin. yakışmaz bu kadar arabesk bi hayat bana.

çok inançlı bi insanım aslında ama gücümün azaldığı bi zaman sanırım şu an. benim test günüm pazartesi. 5 günüm var daha.

Çoğu gitmiş azı kalmış, kendini dinleme sürekli, herkeste belirti olmuyo, belirti olursa da kendini zaten belli ediyo,
başka şeylerle oyalan ve bol bol dua et, böyle zamanlarda şeytanın vesveseleri bırakmaz insanın peşini en iyi korunma yöntemi de dua, sürekli tevbe istiğfar çek, la havle çek iyi gelir bunlar birde internetten kenzul arş diye bir dua var onu bul çok güzel ve içinde herşeyi barındıran bi dua bende yeni öğrendim sonucu beklerken okudum, belkide onun hürmetinedir bu bebek, film izle, oyun oyna falan kafanı dağıt bir şekilde

ben neredeyse eminim tutmadı. başka türlü hissedemiyorum. çok kötüyüm arkadaşlar.

pelly nolur dik durmamız lazım. ben senide okuyunca "içelim" diyesim geliyor:içelim: çünkü bende başka türlü hissedemiyorum. dua edelim. Allah ferahlık versin bize

sürekli dua ediyorum, Allah biliyor neler hissettiğimi. 3 gün var teste. hiç belirti yok. belirti olmasa da hamile olabilirsin biliyorum ama bu da beni teselli etmiyor işte. ufacık bir sancı da olmaz mı be kardeşim, ne kasık ağrısı, ne adet sancısı koca bir HİÇ. üstüne sabah testte negatif çıkınca yıkıldım işte. tamam o test zaten uyduruktu, daha erkendi vs. yinede geçen hafta içim mutluydu, huzurluydu, çok inanıyordum. sonra ptesi ne olduysa oldu tam tersine döndü. kendimi kandırmak istemiyorum. yarın sabah kan testi yaptırıcam. ctesiye kadar komada olmaktansa ...

kız sana ne oldu şimdiiiiii...ay bu beter bücükler yediniz beni bugün...pelly ben boşa mı yazdım bugün 41 kere...sen inanmazsan benim inanmamla ne değişir yahu..önce sen inan...nur a yazdıklarımı bi oku...mevlam ne eylerse güzel eyler....isyan umutsuzluk depresyon manyağa bağlama filan yok tamam mı...aaaaaa kızıyom ama....silkinin azıcık....olmazsa olmaz...azıcık böyle yaklaşın..işte o zaman olacak emin olun..ama siz kendinizi bu stresle öldüreceksiniz..siz buna dayanamazken içinizdeki garip hücre yığınları nasıl dayansın...annesiniz siz..en azından tersi söylenene kadar öyle..ve içinizde canlanmaya çalışan şeye karşı görevinizi en güzel şekilde yerine getirin...baktınız yine mi olmadı...allaha teslim olun..kızlar azıcık teslimiyetçi olun..sonucunu değiştiremeyeceğiniz şeyler için lütfen enerjinizi boşa tüketmeyin....hadi bakim marş marş...

sürekli dua ediyorum, Allah biliyor neler hissettiğimi. 3 gün var teste. hiç belirti yok. belirti olmasa da hamile olabilirsin biliyorum ama bu da beni teselli etmiyor işte. ufacık bir sancı da olmaz mı be kardeşim, ne kasık ağrısı, ne adet sancısı koca bir HİÇ. üstüne sabah testte negatif çıkınca yıkıldım işte. tamam o test zaten uyduruktu, daha erkendi vs. yinede geçen hafta içim mutluydu, huzurluydu, çok inanıyordum. sonra ptesi ne olduysa oldu tam tersine döndü. kendimi kandırmak istemiyorum. yarın sabah kan testi yaptırıcam. ctesiye kadar komada olmaktansa ...

kız seni boğucam şimdi....heyttttttttttttttttttttttttttttttt...tamam yarın 10. günün gidip kan testi yaptırabilirsin.....12. güne kadar beklemene gerek yok..yalnız orda çıkan sonuca da bir anlam yüklemeye kalkma tamam mı? yok 49.95 çıktı acaba 50 mi çıksaydı yok 50 çıktı acaba 60 mı çıksaydı durumuna sokma kendini...sabah erken yaptır...yoksa komaya giricen anacım....

ufacık bir umut var, ona tutunuyorum ya nestle, herşeye en baştan başlamak, işte o çok kötü. belki bebek için sadece 2 senedir tedavi görüyoruz ama ben bu pko ile 16 yaşımdan beri boğuşuyorum. aylarca sebepsiz regl olmamak ne demek bilir misin? kendini kadın gibi hissedemiyorsun. dile kolay 17 sene hemen hemen her gece hap kullandım. bıktım artık bu ilaçlardan, doktorlardan, içimi yabancılara açmaktan. gece gece sizi de baydım ama yazdıkça sakinleşiyorum. annem, kocam bunları anlamıyor. bende artık normal hissetmek istiyorum, anne olmak istiyorum... isyan etmiyorum, sadece buna bir 10 yıl daha devam edemem.

GÜNAYDINNNN ARKADAŞLARIMMM.....
Umutların arttığı, beklentilerin gerçekleştiği, güzelliklerin devam ettiği bir gün olur inşallah.... Rabbim herkesin gönlüne göre versin... Tez zamanda bebişlerimize kavuştursun bizleri....

Beklemek zor, çok zor... bugünü saymassak 2 günüm var benimde test günüme.... garip duygular içerisindeyimm... sadece 6.ve 7.günlerde karın ve kasık ağrım oldu, iki gündürde baş ağrım vardı... bugün iyiyim Allahıma şükür... ara ara kendimi hamileymişim gibi hissediyorum,ara ara heyecanlanıyorum ama azıcık bir akıntı,ıslaklık yada şu meşhur jel geri gelince yüreğim ağzıma geliyor... eyvah diyorum... ozaman kendime hazırlıklı olman lazım diyorumm.. "unutma tutacak diye kesin bir şey yok....kendini negatife de hazırlamalısın... bak sen elinden geleni yaptın,ilaçlarını düzenli aldın,dinlendin, dikkatli hareket ediyorsun, beslenmene dikkat ediyorsun, sakin kalmaya çalışıyor başka şeylerle oyalanıyorsun... Gerisi Rabbimin işi O ol derse olacak unutma... Ne umudunu kes nede fazla umutlan..." diyorum... Sonrada "bunu beklemek bile güzel...yaaa hiç ama hiç şansım olmasa idiiii...Fiziksel, maddi ve manevi denemek için bile şansım olmasa idi ozaman ne yapardım" diye düşünüyorummm.... En güzeli bol bol dua et, mümkün olduğunca moralini yüksek tut ve Rabbine sığın.... diye kendimi teselli edip uygulamaya çalışıyorummm düşündüklerimi... Allah Hakkımda Hayırlı Olan Ne İse Onu Nasip Etsin...

Hamile olan arkadaşlarım beslenme uzmanı haftada üç gün balık (özellikle somon ya da ton balığı), iki gün kırmızı et öğünlerinizde bulunsun diyor... ayrıca günde iki bardak süt yada onun yerini tutacak kadar ayran,yoğurt ,peynir vb., 10 adet fındık yada yerini tutacak kadar ceviz tüketilmesini öneriyor... Sabah kahvaltılarını geçiştirmeyin(poğaca,simit vb ile), güzel ve düzenli kahvaltı yapın yumurtayı ihmal etmeyin, bol taze yeşillik,salata ve mevsim meyveleri sofranızda baş köşede bulunsun diyor... bilgilerinize sunulur.....
Hepiniz Sevgi İle Dolu, Mutlu Kalın.....

X