Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

aferim sana nestle sen sigarayı yeni mi bırakıyosun. aklın nerdeydi kuzum ya.ben tedaviye başladığım gün bırakmıştım. bebişine yazık soludu o dumanı. doktorun demedimi sana tedaviye başlarken.

valla doktorum açıkçası tutacağından o kadar ümitsizdiki..zaten yeteri kadar stres var üzerinde bir de sigarayla savaşma sonucu alana kadar dedi...biliyosun her cephede savaşılmıyor...bugün itibariyle bıraktım işte...ama çok zor oluyo..hep aklımda vallahi...

kalan 13 ü de tamamlayayım..pelly hamile..pelly hamile..pelly hamile..pelyy hamile..pelly hamile...pelly hamile..pely hamile...pelly hamile...pelly hamile...pelly hamile..pelly hamile..pelly hamile...pelly hamile..hadi bu da benden 41 olsun..pelly hamile:)))

neyse zararın neresinden dönerssen kardır. bende ilk bıraktığımda çok zorlanmıştım bak 3 ay oldu bile. zaten hamileliğin ilk 2 ayında kokusundan da kendindende tiksindim. genelde hamilelerde öyle oluyormuş. umarım sende tiksinirsin.

cnm hayırlı olsun allah tamamnına erdırsın inş dedıgın gıbı pellyde hamıledır inş:teytey::teytey:

herkes bi yere kayboldu...hani cümbüş yapacaktık burdaaa...kızlar 40 gün 40 gece işgal ederim burayı valla...buldumcuk oldum kıçıkırık 65.27 değerimle...

nestle nasılsın nasıl geçiyor hamileliğin ilk günü..Bugün sanırım herkeste bir rehavet var...halayımız arıza verdi biraz..Ben de birazdan eşimle dışarı çıkıcam südyen alıcam diyodum ya anca...eşim de ne gerek var diyor bilmiyor ki ne hale gelecekler...:1shok:

:teytey:nestlecim seni cani gönülden tebrik ediyorum.sabah edilen ve uzakta olanlarin duasi kabul olurmus.inaniyorum buradaki herkes sana dua etti.ama nedendir bilmiyorum sana cani gönülden dua etmistim.ve sana söylemistim.testin pozitif olacak diye.ispatida yukarda yaziyor.kendine cok dikkat et.Rabbim,bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.cok sevindim.sende benim icin dua et canim......................

canım allah razı olsun...allah hepimizin gönlüne göre versin..iyi dileklerin ve duaların için çok teşekkür ederim..hala duaya ihtiyacımız var biliyorsun..eksik etmeyin nolur...hepinizi öpüyom çok....

kız dur acele etme..taktın sütyene..hemen memeler mi sarktı..kız inek miyiz biz:))) daha bişi olmaz anacım...hamileliğin ilk günü garip duygularla geçiyo..sıfır belirti...o yüzden hiçbirşey anlamıyorum..allah allah demek içimde bebiş var diyom..salağa bağladım iyice anlayacağın....

bu arada senin için de duacı olduğumu bilmeni isterim kanarya...allahım her isteyene nasip etsin inşallah...

tebrikler nestle!!umarım hamileliğin sağlıklı bir şekilde devam eder...sevgiler...

cok sagolasin canim.Allah sendende razi olsun.evet Rabbim isteyen herkese nasip etsin.dualarim seninle.ne mutlu sana ki bu duyguyu taddin.insaallah Rabbim bizlere de nasip eder.kendine cok dikkat et.stres,üzüntü yok biliyorsun.......................

:roflol: Sen öyle san Nestlecim yakında sende başlarsın sütyen aramaya, benimki daha sonucu öğrendiğim hafta 1 beden büyüdü ve her geçen dakika büyümeye devam valla nolacak sonu bilmiyom

:roflol: Sen öyle san Nestlecim yakında sende başlarsın sütyen aramaya, benimki daha sonucu öğrendiğim hafta 1 beden büyüdü ve her geçen dakika büyümeye devam valla nolacak sonu bilmiyom

hadi ya...hayatım 90 dım ben zaten..anamm ulu memeler olup çıkıcam desene....ama ayıp ya bari 2 aylık filan olalım arkadaşlar...böyle buldumcuk gibi..görmemiş hamile kalmış, ilk günden sütyen almış oldu bu iş:)))yarın bende bakınayım madem...

Valla benimkide zaten yeteri kadar cüsseliydi belkide ondan bukadar çabuk büyüyolar, sen hepten yandın yani :))))
valla ben kendime yediremediğimden hala eskilerinin içine sığdırmaya uğraşıyom zati ama bu seferde şekilleri kayıyo :roflol:

bende de sıfır belirti nestle. yalnız suratımı sivilce basmak üzere. bende hiç olmaz. ilaçlar dokundu herhalde. jel göğüs ağrısı yapıyor mu bilen var mı kızlaaaaaaar

nestleciğim benimkiler taze ve diri..30 yaşındayım ama 18 lik gibi ...Eee malum biir süre sonra 45 lik teyzeler gibi oluruz ama biz yine de önlemimizi alalım diyorum.Ha bu arada ben normalde küçük atlet biçiminde olan spor südyenlerden kullanıyordum ama baktım bir kaç günüdür göğüs uçları dik dik bakıyor.südyen alayım dedim..südyeni hiiiiç sevmem oysa.gittim aldım ..öyle uzun zaman olmuş ki almayalı..ebatını unutmuşum 85 miş...

yerim seni taze ve diri anne adayı...hey maşallah 85 de az değil hani...bu arada benim evi çiçekler bastı...iyiki kimseye söylemedik...5 parti çiçek geldi eve...kız benim bu bebeğe sahip çıkmam şart...düşerse -dış gebelik filan olursa rezilliğe bak sen....balonlu bebekli çiçek gönderiyo millet...yandım anam yandım...

arkadaşlar kısa bir gece bilgisi veriyorum..prof.dr. ibrahim saraçoğlu düşük riski taşıyan, tekrarlayan düşükler yaşayan, düşük ihtimali olan gebeliklerde nane, maydanoz ve adaçayından uzak durulmalı dedi...haberiniz ola....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…