Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

merhaba
:içelim: bende eğer kıst falan yoksa hafta sonu başlayacağım iğnelere yalnız ben lucrin falan kullanmadım ve bu sitede kullanan arkadaşlar var.sonuçta içerik aynı marka ve kullanımın farklı.Ben puregonla başlayacağım.bu benim 3. deneme olacak ,ilkinde puregon ve menegon kullanmıştım. Fakat dr 2 sinde sadece puregon hemde düşük değerde kullandı. sonuç iyiydi.20 üzeri yumurta vardı.Ben açıklanamayan infer. gurubundadım.Eşiminde sorunu yok . 5 yıldır arayıştayım bende.Bize klasik tüp yapılıyor.
artı glifor,folik asit, ecopirin alıyorum.:kahve:
Unarım hepimiz için hayırlısı olur.Rabbim yardımcımız olsun.Dualarımızı geri çevirmesin.
Benim yumurta toplamam işlemim anazteside oldu .Uyandıktan sonra ikli çok ağrılı oldu .Nefes alamıyordum sanki.İkincisinde tavşan gibi zıpladım gayet iyiydim.
Şimdi lokal anaztesinde ağrı yok ama kullanılan malzemeleri ve metal hissleri , zaten bizin içim zor ve sıkıntılı süreç ,hasaslaşmış ,yıpranmış duyguların arasına birde birebir hissetmek ....
sanırım benim için zor , ama hayat ne olacağı belli olmaz zorunlu olursam bende lokal yaptırırım.
tercihim anaztesi dir benim..rahim kalınlığım sanırım hep 9 mm leriydi her ikinsindede.
Nasip olmayınca olmuyor,rabbim vermeyince isyana gerek yok .Alın yazım olcak umuyorum.Ama zamanım gelince ya şimdiki denemende yada daha deneyeceğim diğer denemelerinde .Rabbim sağlık ve huzur versin yeter.:emir_bebek:

sevgili seybay öncelikle hayırlı olsun tedavin inşallah gönlüne göre versin ALLAH(c.c) hayırlısını nasip etsin rahat olmaya çalış çok fazla araştırıp bilgileneceğini düşünme bazı şeyleri bilmeden daha rahat oluyor insan seni mutlu eden şeyleri yap kadınları en mutlu eden şeyi yap mesela alış-verişe çık kendine yeni birşeyler al eşine evine ama sadece mutlu olmak için yap​

selam kızlar,
sevgili seybay öncelikle tedavin hayırlı olsun...bende micro tedavime uzun protokolle başladım.. aşama aşama sorularınız olursa yanıtlamaya hazırım..
mehaycım rahim kalınlığını kafana takma söylemiyor zaten doktorlar kontrollerde uygun olup olmadığını söylüyor ona göre tedaviye devam ediliyor.. ayrıca şimdi genelde heryerde anestezi ile yapılıyor toplama ama sen yurt dışındasın nasıl olur onu bilemiyorum..

merhaba arkadaşlar benimde daha önce bi tüp bebek denemem oldu bende cok meraklıydım cok araştırdım sordum soruşturdum.

bende buradaki tüm deneyimli arkadaşlarım gibi her konuda yeni başlayan arkadaşlara aklımın erdiği gücümün yettiği kadar yardım edebirim

merhaba sevimli hayalet güzel dileklerin için teşekkürler..Evet sonuçlarını bilemediğimiz bir yolculuğa çıktık..İlkler her zaman farklı ve anlamlıdır..ve inşallah ki hayırlısıyla son olur...sen de tedavinde inşallah hayırlı sonuçlar alırsın..

kaç yumurtan toplandı ve kaç kaliteli embriyon oluşturuldu.... bir de yumurta toplanması rahatsız edici bir olay mı?sevgiyle kal....

mrb canım benım 12 yumurtam toplandı bunlardan 8 tanesı dollendı fakat kac tanesı kalıtelı bılemıyorum o konuda bı bılgı vermedıler. sdece kalıtelıde kalıtesızde yumurtanız var dedıler.dun transferım vardı yapılmadı ınsallah yarın bı habr verecekler.ınsallah olumsuz bı durum yoktur.transfer gunum ertelenınce bıraz tedırgın oldum ama hakkımızda hayırlısı olsun.yumurta toplama sırasında bısey duymuyosun anestezılı oldugunda.ınsallah hersey cok guzel olur hepımız ıcın.

Arkadaşlar merhaba tekrar hepinize..Tedaviye ben ve benim gibi yeni başlayan arkadaşlar için tecrübeli diğer arkadaşların yaşadıklarından faydalanmak bir ön hazırlık oluyor..
Nedenlerimiz de sonuçlarımız da farklı olabilir birbirimizden..Ancak sanıyorum ki herbirimizin endişeleri ve umutları ortak...Kimimiz defalarca... kimimiz ilk olarak...bu yolculuğa çıktık...Birimizin nedenleri ve sonuçları diğerimizin nedenleri ve sonuçları olmayacak...Çünki bambaşka fizyolojik ve tıbbi etmenlerden dolayı ortak bir noktada buluşuyoruz.Gerek aşılama gerek tüp bebek ya da micro ile olsun hepimizin emeli sağlıklı ve bilinçli bir anne olarak sağlıklı bebekler dünyaya getirmek...Bu tedavi sürecinde birbirimizin endişelerini giderecek birbirimize moral umut hatta teselli olacak ne varsa herbirimiz el uzatsın...

Endişeli bir beklenti içinde olduğunu hissediyorum..hepimizin yaşayacağı gibi...Umutların ve emeklerin ...gönlünden geçenler yaşamında hayat bulsun...

İlgilendiğin ve bilgilendirmek istediğin için teşekkürler nazlımelek.

9 mayıs cuma adetim geldi.Lucrinin 7.gününde yani.Bugün Lucrin de 10. günüm.30 günde bir adet olurum.Doğum kontrol hapından mıdır ya da lucrin den midir bilmem bu sefer 27. günde adet oldum. Oldum mu olmadım mı anlamadım.Leke leke ...Endişendirdi bu beni..kanamam yeterli miktarda olur ama bu sefer koyu ve çok azdı.
Bugün doktorda muayenem var .Yumurta uyarıcı iğnelere başlayacağım merionale..Ancak bu adetimde içimden bişey atamadım ki..Umarım bu durum tedavimde sorun teşkil etmez.
DEVAM EDECEK...

Son düzenleme:
selam. benim bugün 19. gün. 21. gün lucrin'e başlıyorum. normalde aynı gün d.k hapı bitiyor ama doktorum 4 gün daha devam et dedi. Lucrini adetten önce 7-8 gün kullanmamı istiyor. Adetlerim pko yüzünden düzensiz. son 2 ay 34 gündü. hap kullandığımda 25 günü şaşmaz. bu sefer 29 gün olacak. Seybay endişelenme bence hap yüzünden daha az kanaman olmuştur. Normal bir siklus yaşamadığın için kanama da farklı olabiliyor.

Lucrin de 10. günüm.7.günüm de kanamam geldi. 30 günde bir adet olurum.Doğum kontrol hapından mıdır ya da lucrin den midir bilmem bu sefer 27. günde adet oldum. Oldum mu olmadım mı anlamadım.Leke leke ...Endişendirdi bu beni..kanamam yeterli miktarda olur ama bu sefer koyu ve çok azdı.
Beni endişelendiren adetimin 3.günü kan tahlili ve ulturason muayenesinde bu olumsuz sonuç yaratır mı..Yumurta uyarıcı iğnelere başlayacağım merionale..Ancak bu adetimde içimden bişey atamadım ki..Umarım bu durum tedavimde sorun teşkil etmez.Bugün dr. randevum var...
DEVAM EDECEK...

Canım inşallah iyi haberler alırsın ve biran önce başlarsın diğer ilaçlara.... Haplardan dolayı hem miktarda hem sürede kısalma oluyor zaten.... Benim lucrin de 11. günüm ancak benim adet günüm 5 gün geçti.. hafif hafif karın ağrıları az önce başladı... muhtemelen yarın yada çarşamba günü kanamam başlar... açıkçası hem korkuyorum hemde biran önce diğer ilaçlara başlamak için sabırsızlanıyorum... Nedir bu duygu karmaşası yaaaaa....:sm_confused:

selam. benim bugün 19. gün. 21. gün lucrin'e başlıyorum. normalde aynı gün d.k hapı bitiyor ama doktorum 4 gün daha devam et dedi. Lucrini adetten önce 7-8 gün kullanmamı istiyor. Adetlerim pko yüzünden düzensiz. son 2 ay 34 gündü. hap kullandığımda 25 günü şaşmaz. bu sefer 29 gün olacak. Seybay endişelenme bence hap yüzünden daha az kanaman olmuştur. Normal bir siklus yaşamadığın için kanama da farklı olabiliyor.

pelly merhaba evet d.k. hapı kullanmadan benim adetlerim ve adet miktarım daha düzenli.şu an güya adetimin 3.günü.adet zamanındaki rahim ve hormon değerleri ile benim şu anki durumum aynı değil..doktor adet gününe göre değerlendirmiyor mu...ne olacak şimdi...kanamam gelmiyor ki...birazcık geldi gitti..bakalım...

Canım inşallah iyi haberler alırsın ve biran önce başlarsın diğer ilaçlara.... Haplardan dolayı hem miktarda hem sürede kısalma oluyor zaten.... Benim lucrin de 11. günüm ancak benim adet günüm 5 gün geçti.. hafif hafif karın ağrıları az önce başladı... muhtemelen yarın yada çarşamba günü kanamam başlar... açıkçası hem korkuyorum hemde biran önce diğer ilaçlara başlamak için sabırsızlanıyorum... Nedir bu duygu karmaşası yaaaaa....:sm_confused:

sevgili günışığı demek ki aynı aşamalardayız şu an..Lucrin de 10. günüm.Merionale başlayacağım nasipse..Eşimin sperm sayısındaki azlıktan dolayı micro yaptırıyoruz ya sen?

bende aranıza katıldım.aklımın ucundan geçmezdi birgin bebeğim olması için tedavi olmam gerektiği...ama herşey insanlar için tüp bebek için başvurduk haftaya ssk dan heyet raporu alıcaz ve başlıcaz.bizi neler bekliyo az çok biliyoruz ama bunu yaşamak bambaşka bişeymiş.Allah dermansız dert vermesin
hepimizin gönlüne göre versin...:teselli::emir_bebek:

carette.. buradaki kimse sanırım düşünmezdi normal yollardan hamile kalamayacağını.Ama nasip ...Biz seçilmiş kadınlarız..Ve bizim bebeklerimiz inşallah seçilmişlerden olacak...

sevgili günışığı demek ki aynı aşamalardayız şu an..Lucrin de 10. günüm.Merionale başlayacağım nasipse..Eşimin sperm sayısındaki azlıktan dolayı micro yaptırıyoruz ya sen?

Evet sevgili seybay yaklaşık aynı aşamalardayız.. ama sen biraz daha önde gidiyorsun galiba... be de daha adet başlamadı.... merakla güzel haberlerini bekliyorum... ben durumumumdan daha önce bahsetmiştim... Ben evlenmeden önce kistlerden dolayı ameliyat olmuştum.. Yaklaşık 2 yıllık evliyim...Evlendikten sonra herşey yolunda gidiyordu ama yılbaşında bir iki kez adet düzensizliği yaşadım...bunun üzerine dr aşılama yapalım dedi... şuan benimle ilgili herşey gayet iyiii...1 aşılamada eşimle ilgili süpriz durumlar ortaya çıktı... sayı ve hareketlilikte ciddi bir düşüş varmış bu nedenle 2 aşılama denenmeden hemen tüp bebek tedavisi başlatıldı... inşallah güzel sonuçlar alırız...

Lucrin de 10. günüm.7.günüm de kanamam geldi. 30 günde bir adet olurum.Doğum kontrol hapından mıdır ya da lucrin den midir bilmem bu sefer 27. günde adet oldum. Oldum mu olmadım mı anlamadım.Leke leke ...Endişendirdi bu beni..kanamam yeterli miktarda olur ama bu sefer koyu ve çok azdı.
Beni endişelendiren adetimin 3.günü kan tahlili ve ulturason muayenesinde bu olumsuz sonuç yaratır mı..Yumurta uyarıcı iğnelere başlayacağım merionale..Ancak bu adetimde içimden bişey atamadım ki..Umarım bu durum tedavimde sorun teşkil etmez.Bugün dr. randevum var...
DEVAM EDECEK...

tatlım benim de bu ay doğum kontrol hapı ginera yüzünden aynı durum yaşandı dr doğum kontrol hapından dolayı böyle yaşıyorsun neredeyse 1 peti bile tam doldurmadım.Ama kıst falan yok.adetin ilk damlasından ,lekesinden itibaren ilk gün kabul ediliyor.çünkü horman dengesi ilk atım dan başlıyor.Hayırlısı olsun canım

tatlım benim de bu ay doğum kontrol hapı ginera yüzünden aynı durum yaşandı dr doğum kontrol hapından dolayı böyle yaşıyorsun neredeyse 1 peti bile tam doldurmadım.Ama kıst falan yok.adetin ilk damlasından ,lekesinden itibaren ilk gün kabul ediliyor.çünkü horman dengesi ilk atım dan başlıyor.Hayırlısı olsun canım

Bugün pazartesi.. Muayenem var. hani o gelemeyen adetim vardı ya... 3.günü diye doktora gittik. kan tahlili ve ulturason vs. Adetimin az ve leke leke gelmesinin sebebi yumurtaların baskılanmasından dolayıymış..yani problem yok.rahim kalınlığımda şu an için 4mm miş. Doktorum çok iyi dedi.Allaha şükür..Bugünden itibaren yumurtaları uyarmaya başlıyoruz.Merional 300 ünite günde 1 kez vuracağım.Lucrin ise 5 üniteye düştü.DEVAM EDECEK..

sevgili aktüel senin hikayen nedir? paylaşabilir misin?

Son düzenleme:
Evet sevgili seybay yaklaşık aynı aşamalardayız.. ama sen biraz daha önde gidiyorsun galiba... be de daha adet başlamadı.... merakla güzel haberlerini bekliyorum... ben durumumumdan daha önce bahsetmiştim... Ben evlenmeden önce kistlerden dolayı ameliyat olmuştum.. Yaklaşık 2 yıllık evliyim...Evlendikten sonra herşey yolunda gidiyordu ama yılbaşında bir iki kez adet düzensizliği yaşadım...bunun üzerine dr aşılama yapalım dedi... şuan benimle ilgili herşey gayet iyiii...1 aşılamada eşimle ilgili süpriz durumlar ortaya çıktı... sayı ve hareketlilikte ciddi bir düşüş varmış bu nedenle 2 aşılama denenmeden hemen tüp bebek tedavisi başlatıldı... inşallah güzel sonuçlar alırız...

Günışığı merhaba. Dilerim hayattaki en büyük sürprizin güzel ve sağlıklı bebeklere sahip olmak olur..

X