Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

NESTLEMMM BEN DEMİŞTİM BU KADAR HEYECANLI ZIPIR KIPIR KIPIR ANNENİN BEBİŞLERİ MUHAKKAK TUTUNUR DİYE...

BEN DE ÇOOOOOK SEVİNDİM HAYATIM...

BU HABERDEN SONRA HALAY DA ÇEKERİM DİSCO DA YAPARIM....OYYYY....OYYYY ELLER HAVAYA...:dance::dance::dance::dance::dance:

ohhh yandannn çalkala....aman sefam olsun..gerim gerim hamileyim..en azından bugünlük..eğer allah ömür verir ve nasip ederse 9 ay sonra da kucağımda bir bebiş olacak..kız kocam fazla umursamıyor sanıyordum ama sonucu alınca ağladı adam hüngür hüngür...valla burdan haykırıyorum rabbim herkesin kucağına almayı nasip edeceği hamilelikler varsin....yolun başı ama keyfini çıkarmadan olmaz....ve arkadaşlar haziran uğurlu...hakikaten liste iyi gidiyor....bu arada negatifler olacaktır arada...hepsine diyorum ki lütfen ama lütfen umudu yitirmeyin..bazen en kötü şartlarda işte böyle sonuçlar çıkıyor...örnek benim işte...4 embriyonun 3 ü çöp denecek durumdaydı arkadaşlar...belki de onlardan biri tuttu...kimbilir...

ben sabah 9. gün idrar testi yaptım. negatif çıktı. ağrı sızı falan hiçbişey de yok. ağla ağla kocamı da üzdüm. senin için çok sevindim nestle, cidden sabahtan beri mesajını bekliyordum. ben şimdi umutlansam mı bilemedim. 10. gün kanda baktırmak istiyordum ama cesaretim kırıldı bu sabah.

hayatım bak herkesin farklı bünyesi...seybay da pozitif çıktı çünkü şu anda seybay %90 çoklu gebelik yaşıyor..ikiz veya üçüz...dolayısıyla bak bende de negatif çıktı idrar..çünkü tekli gebelik bunlar..değerleri diğerlerine göre düşük..bak 12. gün değeri 130-140 filan olacak benim..130-+140 nerdeeee seybayın 700 lük değeri nerde...ama ikisi de pozitif işte....lütfen pellycim ya....ya ne diyorum sana 4 embriyodan 3 ü çöptü benim...ama günü bugün ve tuttu...dersenki sonuna kadar gider mi gebelik..bilemem...o yüzden günü-vakti-zamanıysa sende gebesin buna inan....allah hayırlısını verir....isyan etme sakın...hep söylüyorum sonradan kaybetmek, düşürmek, özürlü canlılar dünyaya getirmektense allahım negatif olsun bütün testler....12. günde baktır sen..az kaldı dayan..bu arada da karnını sev hep...

:teytey::teytey:Çokkkkk sevindim canımm gözün aydın, sağlıkla devam etsin inşallahhh:sm_cool:, :hooray:

(o aldığın erken gebelik testinide götür aldığın yere geri ver, alsınlar hayrını görsünleryerimseniben)

canım çok sağolllll...daha pek bişi anlamıyorum ama doktor dedi diye bende hamileyim diyorum işte..analayacağın doktorun yalancısıyım ben:))))

erken gebelik testi konusunda da haklısın valla....pelly nin de morali bozuldu zaten bu idrar testleri yüzünden...ama işte idrar testi her zaman doğru sonucu vermiyor....örneği de benim işte....

kızlar ne diyim ki bennnn şimdi..ummadığın taş baş yarar...10. gün değerim 65.27....12.gün ortalama 130-140 oluyomuş....doktorum hamilesiniz dedi......cuma tekrar yapılacak....tüm iyi dileklerde bulunan, dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...allah el açıp yalvaran, dua eden ve bekleyen tüm kullarına nasip etsin inşallah...tüm hamişlere de sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder umarım....çokkkkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tatlım hayırlı ve uğurlu olsun hamişliğin .sağlıkla ilerlersin inşallah.

Pelly üzülme ben senin hamile olduğunu düşünüyorum.Senin embriyolar benimkinden iyiydi.Sen hamile değilsen ben hiç hamile değilimdir.Nasibimizde kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız , unutma.

ben sabah 9. gün idrar testi yaptım. negatif çıktı. ağrı sızı falan hiçbişey de yok. ağla ağla kocamı da üzdüm. senin için çok sevindim nestle, cidden sabahtan beri mesajını bekliyordum. ben şimdi umutlansam mı bilemedim. 10. gün kanda baktırmak istiyordum ama cesaretim kırıldı bu sabah.

pell 1 idrar testleri 20 ve üzeri değerlerinde çıkyor .Ve hatta değerin 100 civarı olsa bile çok silik çıkabiliyor , yada sonradan hafifi pembelik oluşuyor.O yüzedn adet geçikmesinden 1 hafta sonra yapın derler.bu hataya girme .
Daha çok erken senin için lütfen 12 gün testini yap , alınyazası bu yazılıysa tutar değilse diğer denemeye lütfen üzme kendini.

ohhh yandannn çalkala....aman sefam olsun..gerim gerim hamileyim..en azından bugünlük..eğer allah ömür verir ve nasip ederse 9 ay sonra da kucağımda bir bebiş olacak..kız kocam fazla umursamıyor sanıyordum ama sonucu alınca ağladı adam hüngür hüngür...valla burdan haykırıyorum rabbim herkesin kucağına almayı nasip edeceği hamilelikler varsin....yolun başı ama keyfini çıkarmadan olmaz....ve arkadaşlar haziran uğurlu...hakikaten liste iyi gidiyor....bu arada negatifler olacaktır arada...hepsine diyorum ki lütfen ama lütfen umudu yitirmeyin..bazen en kötü şartlarda işte böyle sonuçlar çıkıyor...örnek benim işte...4 embriyonun 3 ü çöp denecek durumdaydı arkadaşlar...belki de onlardan biri tuttu...kimbilir...

kızım adam neden umursamıyor sanıyorsun bi düşünsene.yaklaşık 10 gün boyunca adamın ciğerini yedin..Test test diye diye...adam bugüne kadar tuttu kendini şimdi de boşalttı içini..hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin..darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına..

Ben de yarın tekrar bi kan vereyim diyorum.gerek yok dediler ama artış düzgün gidiyor mu bi bakayım içim rahatlasın..Ben de şimdi kendime program belirledim.Su içmezdim şimdi günde 1-2 lt içicem..hergün yumurta peynir..2 bardak süt..meyve...

protein karbonhidrat mineral vitamin yükleneyim..işin başından dikkat etmek lazım anacığım...

herkese günaydınlar ........kıslar bugün transferim var hepinizin duasına ihtiyacım var ...en az 1 hafta yokum pc yasak burayı çok özlüyecem:çok üzgünüm: nestlecim inşallah bugün dünyanın en güzel haberini alırsın canım:emir_bebek: ....pelly1 geçmiş olsun canım hemen olumsuz düşünme kuru bir idrar testine güvenme hem 2 liralık teste hiç güvenme o testte çıkması için en az adetinin 10 gün geçmiş olması lazım ...bak benim ablam sağlık ocağına gidiyor gebelik testi için günleride 4--5 gün geçmişti ama çıkmadı hemşire adetin gelmezse 1 hafta sonra tekrar test yapalım demişti 1 hafta sonra gittiğinde 2. çizgi çıktı anlıyacağın hemen çıkmaz idrar testinde ....bugünü kendine zindan etme oldumu canım yarınn inşallah hamileeeeeeeeyim diye başlıklar açarsın canım :1hug:
HEPİNİZ KENDİNİZE İYİ BAKIN HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPTÜM Şeniz ŞenizŞenizALLAHA EMANET OLUN :a015:

kederli canım transferin hayırlı olsun .Umaraım herşey yolunda gider, güzel sonuç almak dileği ile.

bu benim karakterim, hep en kötüyü düşünür önceden üzülürüm, kendimi yıpratırım. bu huyumu değiştiremedim bir türlü. 2 yıldır her ay aynı şeyler, bu bekleme, ateş ölçmeler, testler, iğneler. biliyorsunuz işte nasıl olduğunu. zaten sabırsızım, sabrım tükendi. ilk tüp denemem tutsun çok istiyorum. 2. için paramız yok. yeni ev aldık en az 2 yıl yeni borca giremem. bunun parasını da babam ödüyor. 6 ay taksit ödeyecek adamcağız. annemse kendi sıkıntılarına rağmen dört dönüyor etrafımda. o yüzden bu kadar panikteyim. ben dayanırım da sonucuna, onların üzülmesine hiç dayanamam...

ya arkadaşlar, özür dilerim sizden.. bugün nestlenin günü. halaya katılacağıma bir kenarda üzülüp ağlıyorum. sizleri de daralttım.

kızım adam neden umursamıyor sanıyorsun bi düşünsene.yaklaşık 10 gün boyunca adamın ciğerini yedin..Test test diye diye...adam bugüne kadar tuttu kendini şimdi de boşalttı içini..hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin..darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına..

Ben de yarın tekrar bi kan vereyim diyorum.gerek yok dediler ama artış düzgün gidiyor mu bi bakayım içim rahatlasın..Ben de şimdi kendime program belirledim.Su içmezdim şimdi günde 1-2 lt içicem..hergün yumurta peynir..2 bardak süt..meyve...

protein karbonhidrat mineral vitamin yükleneyim..işin başından dikkat etmek lazım anacığım...

ondan diyon yani..adam giden paralarının yasını tuttu diyon...aman boşverrrrr....çocuk önce annenindir nasılsa...kız tabi düzenli hayata geç hemen..sigarayı bıraktım bende bugün hemen....günde 1 bardak süt, 1 bardak ayran, meyve,sebze yiyom işte bişiler...folik asit içiyom..multivitamin içiyom..magnezyum içiyom...bi de kurtlu kadınlar gibi hopluyom zıplıyom...5 aylık bebişleri havalara zıplatıyom..kız 5 aylık çocuk amma ağır oluyomuş...dün akşam kollarım koptu valla...bugün çıkıp bebişe bir parça bişi alıcam..üzerine de nazarlık takıp bi kenara koyacağım...tabi bu arada mucize yaratan doktoruma da bişi almam lazım...adam doç. du benim vakayla prof.luğunu alacak artık..çok da yardımcı oldu bana..çok cüzi bir fiyata da yaptı bu işi...hakketti yani...

canlarım benim...pellyciğim...ben öyle bir ümit taşıyorum ki hepinizin hakkında inanıyorum ki pozitif çıkacak değerleriniz.baştan salmayın böyle kendinizi.bak kanaman falan da olmadı bugüne kadar...belirti olup olmaması da çok önemli değil.kimi bir sürü belirti yaşar gebe kalamaz kimi de hiç belirtisi olmaz gebedir..bir kaç gün sonra mutlu haberi sen dealacaksın...idrar da neymiş.benim değer yüksek olduğu halde anca silik çıktı.nestle de bişeycik çıkmadı..önemli olan kan..birzacık daha sabır pellycim..

daha çok konuşacak konularımız olacak sizler de hamile kalınca..

ceviz ve badem çok yararlıymış vücudun demir ihtiyacını karşılıyormuş mesela..yerimseniben

bu benim karakterim, hep en kötüyü düşünür önceden üzülürüm, kendimi yıpratırım. bu huyumu değiştiremedim bir türlü. 2 yıldır her ay aynı şeyler, bu bekleme, ateş ölçmeler, testler, iğneler. biliyorsunuz işte nasıl olduğunu. zaten sabırsızım, sabrım tükendi. ilk tüp denemem tutsun çok istiyorum. 2. için paramız yok. yeni ev aldık en az 2 yıl yeni borca giremem. bunun parasını da babam ödüyor. 6 ay taksit ödeyecek adamcağız. annemse kendi sıkıntılarına rağmen dört dönüyor etrafımda. o yüzden bu kadar panikteyim. ben dayanırım da sonucuna, onların üzülmesine hiç dayanamam...

kız seybay dan vazgeçtim halay başı seni yapıyom...kötülük yok bugün..umut var..pelly hamile...pelly hamile...pelly hamile....bunu 40 a tamamlayacağım bugün...40 kere söylersen olurmuş..3 ü gitti kaldı 37...haydi halaya...lorke lorke delale lorke.....

diyorum ya iyiki varsınız. içini dökünce rahatlıyor insan. zaten sizden başka kime anlatabilrim ki bunları...

ben biraz halay çekeyim, iyi gelir belki
seybay:teytey:nestle:teytey:günışığı:teytey:toprak:teytey:pelly1:teytey:

pelly hamile...pelly hamile...pelly hamile...pelly hamile..pelly hamile...pelly hamile....pelly hamile...pelly hamile....pelly hamile...pelly hamile....kaldı 27....

pelly hamile...pelly hamile..pelly hamile...kaldı 24..annem azıcık yat dedi...yatmak lazım...evlat sahibi olacak olsakta öncelikle evladız...o yüzden annem çemkirmeden 10 dakika dinlenme molası....pelly hamile...giderayak kaldı 23...

Nestleciğim hani bebişe birşeyler alayım üzerine nazarlık takayım diyon ya..Ben de kendime südyen alacağım..ee ne de olsa ilerde koca koca olacaklar..benimkileri besleyecekler..benim bebişlere saygım sonsuz..yer çekimine uğramadan şu göğüslere müdahale etmek lazım..Ben de bi nazarlık takarım artık:nazar:

Nestleciğim hani bebişe birşeyler alayım üzerine nazarlık takayım diyon ya..Ben de kendime südyen alacağım..ee ne de olsa ilerde koca koca olacaklar..benimkileri besleyecekler..benim bebişlere saygım sonsuz..yer çekimine uğramadan şu göğüslere müdahale etmek lazım..Ben de bi nazarlık takarım artık:nazar:

kız hakikaten ne yapcaz şu meme işini...benimkiler zaten 90 dı..artık doğurduktan sonra sırtıma atar kese yaparım...arada yerleri silerim...valla sen memelere öncelik vermekle akıllılık ediyon anacım....tanrım memelerimizi korusun...

pelly hamile...pelly hamile..pelly hamile...pelly hamile...pelly hamile...pelly hamile...pelly hamile...pelly hamile...pelly hamile...pelly hamile...kaldı 13..ha gayret....

ondan diyon yani..adam giden paralarının yasını tuttu diyon...aman boşverrrrr....çocuk önce annenindir nasılsa...kız tabi düzenli hayata geç hemen..sigarayı bıraktım bende bugün hemen....günde 1 bardak süt, 1 bardak ayran, meyve,sebze yiyom işte bişiler...folik asit içiyom..multivitamin içiyom..magnezyum içiyom...bi de kurtlu kadınlar gibi hopluyom zıplıyom...5 aylık bebişleri havalara zıplatıyom..kız 5 aylık çocuk amma ağır oluyomuş...dün akşam kollarım koptu valla...bugün çıkıp bebişe bir parça bişi alıcam..üzerine de nazarlık takıp bi kenara koyacağım...tabi bu arada mucize yaratan doktoruma da bişi almam lazım...adam doç. du benim vakayla prof.luğunu alacak artık..çok da yardımcı oldu bana..çok cüzi bir fiyata da yaptı bu işi...hakketti yani...

aferim sana nestle sen sigarayı yeni mi bırakıyosun. aklın nerdeydi kuzum ya.ben tedaviye başladığım gün bırakmıştım. bebişine yazık soludu o dumanı. doktorun demedimi sana tedaviye başlarken.

X