Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

pellyciğim günaydın...aaaa sabah sabah kuru bi idrar testine neden canını sıkıyorsun..Normalde idrar adet gecikmesiyle birlikte çıkıyor..Kızım bu işin garantisi kan tahlili...benim teste ne bakıyorsun benim değerim yüksekmişte idrarda çıktı..Belki seninki şu an idrarda verecek kadar yüksek olmayabilir....Bak bazzen başağrısı bile bi belirti olabiliyor ona göre..

Nestlemmmm pozitif sonuçlar bekliyoruz senden hayatım..Ha......bugün belki değerin düşük falan çıkarsa canını sıkma asıl cuma alacağız büyük haberi...

ALLAH kalbine göre versin canım..Dilerim pozitif sonuçlarla güle oynaya evine gelir..Coşkuyla halaya devam ederiz...

herkese günaydınlar ........kıslar bugün transferim var hepinizin duasına ihtiyacım var ...en az 1 hafta yokum pc yasak burayı çok özlüyecem:çok üzgünüm: nestlecim inşallah bugün dünyanın en güzel haberini alırsın canım ....pelly1 geçmiş olsun canım hemen olumsuz düşünme kuru bir idrar testine güvenme hem 2 liralık teste hiç güvenme o testte çıkması için en az adetinin 10 gün geçmiş olması lazım ...bak benim ablam sağlık ocağına gidiyor gebelik testi için günleride 4--5 gün geçmişti ama çıkmadı hemşire adetin gelmezse 1 hafta sonra tekrar test yapalım demişti 1 hafta sonra gittiğinde 2. çizgi çıktı anlıyacağın hemen çıkmaz idrar testinde ....bugünü kendine zindan etme oldumu canım yarınn inşallah hamileeeeeeeeyim diye başlıklar açarsın canım :1hug:
HEPİNİZ KENDİNİZE İYİ BAKIN HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPTÜM Şeniz ŞenizŞenizALLAHA EMANET OLUN :a015:

transferin hayırlı olsun kederli, güzel haberlerini alırız inşallah.
ben zaten 2-3 gündür çok kötü hissediyordun kendimi, bu test tuz biber oldu üstüne. umut işte, belki silikte olsa bişey çıkar dedim. kocamı da üzdüm sabah sabah. bu başağrısı beni öldürüyor.

Kederli hayatım bol şanslar...Transferin dilerim hayırlısıyla geçer.Ara ara pc yi aç anlat bize.Bekleme sürecinde insanın morale ihtiyacı oluyor..Herşey yolunda gider inşallah..Kendine iyi bak..

KEDERLİ CANIM a.s.
HADİ BAKALIM AL BEBİŞLERİNİ VE SAĞLIKLA DÖN EVİNE... İNŞALLAH BEBİŞLER ANNELERİNİ HİÇ BIRAKMAZLAR.... MÜJDELİ HABERLERİNİ ALIR SENİN İÇİN DE BAŞLARIZ HALAYA... :1hug: CANIMMM ALLAH YARDIMCIN OLSUN... KENDİNE İYİ BAK... ARA ARA HABERLERİNİ DE UÇUR BİZE....Şeniz

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar ne diyim ki bennnn şimdi..ummadığın taş baş yarar...10. gün değerim 65.27....12.gün ortalama 130-140 oluyomuş....doktorum hamilesiniz dedi......cuma tekrar yapılacak....tüm iyi dileklerde bulunan, dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...allah el açıp yalvaran, dua eden ve bekleyen tüm kullarına nasip etsin inşallah...tüm hamişlere de sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder umarım....çokkkkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:sm_cool::sm_cool:
NESTLE CANIMMM TEBRİKLER....a.s. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin canımmm....:sm_cool::dance::dance::teytey::teytey:

canımmmmm çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin inşallah kucağına almayı nasip etsin hepimize. :hooray::hooray::hooray:

NESTLEMMM BEN DEMİŞTİM BU KADAR HEYECANLI ZIPIR KIPIR KIPIR ANNENİN BEBİŞLERİ MUHAKKAK TUTUNUR DİYE...

BEN DE ÇOOOOOK SEVİNDİM HAYATIM...

BU HABERDEN SONRA HALAY DA ÇEKERİM DİSCO DA YAPARIM....OYYYY....OYYYY ELLER HAVAYA...:dance::dance::dance::dance::dance:

:teytey::teytey::teytey:nestle umudum oldun valla. o kadar umutsuzdun ki. kendin bile şaşırdın herhalde. Allah tamamına erdirsiiiiiin:teytey::teytey::teytey:

yalan değil umutsuzdum...düzgün döllenmedi yumurtalar...4 adet transfer yapıldı ama doktorum bile ümitsizdi...bekleyin bakalım ne çıkacak demişti...sonra idrar testi negatif çıktı...ama bugün kan tahlili pozitif işte...allah biliyo..eşime dedim sen git al laboratuardan...kesin 5-10 bişi çıkar dedim...hemşire kız eşime verirken allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin dedi...ne diyo ya bu dedim...baktım 65 diye bir değer var...o anda ne kadar anlamlı bilemedim tabi...10. gün için anlamlı bir değermiş arkadaşlar...sonra doktorumu aradım...sonuç bu dedim..hamilesiniz o zaman siz dedi...o söyleyince işte dedim gerçek bu galiba..eşimle birlikte oturup ağladık bi güzel....12. gün bu değer 2 ye katlarsa iyice rahatlayacağım...bu arada tahlil sonucu tekli gebeliği gösteriyor...arkadaşlar alllah öyle ayarlıyorki..eğer çoklu gebelik olsaydı endometrium problemim olduğu için rahim zarı taşımayacaktı...doktorumda bundan korkuyordu...ama allah bu kadın 2-3 bebeği taşıyamaz 1 adet vereyim dedi...ne diyim umutsuzlara umut olsun...her zaman mucize vardır..biliyorum bu günler yolun çok başı...daha 12. gün testi var, kese görme var, kalp atışı duyma var..endişenlenmiyorum desem yalan olur..ama en azından şu bir gerçekki bugün hamileyim..ve bunun tadını çıkarıyorum...

ben sabah 9. gün idrar testi yaptım. negatif çıktı. ağrı sızı falan hiçbişey de yok. ağla ağla kocamı da üzdüm. senin için çok sevindim nestle, cidden sabahtan beri mesajını bekliyordum. ben şimdi umutlansam mı bilemedim. 10. gün kanda baktırmak istiyordum ama cesaretim kırıldı bu sabah.

:teytey::teytey:Çokkkkk sevindim canımm gözün aydın, sağlıkla devam etsin inşallahhh:sm_cool:, :hooray:

(o aldığın erken gebelik testinide götür aldığın yere geri ver, alsınlar hayrını görsünleryerimseniben)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…