Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

seybay sanada oldu mu bunlar

nurcum bizim serüvenimiz endişeli başlıyor ki!!!!

Önce bebeğimizin normal yolda olmayacağını öğreniyoruz endişeleniyoruz..Sonra tedaviye başlıyoruz tedaviden yanıt alıp alamaycağımız konusunda endişelenmeye başlıyoruz..yumurtalarımız ha büyüdü ha büyümedi diyoruz endişeleniyoruz.sonra döllendimi kalitelimi değilmi diye endişeleniyoruz.sonra transfer ediliyor böyle 12 .günü beklerken hepsi birikiyor daha daha enşeleniyoruz yok olmadı diyoruz ya negatif sonuç alırsam diyoruz...Biz kadınlarız ve Allah bize annelik meziyetini vermiş..Bizim endişelerimiz hayat boyu.İşte erkeklerden farkımız da bu!!!!

kararsızım canım, yarın 9. gün, seybayın 9. günde silik çıktı ama onun muhtemelen ikiz, daha yüksek bhcg'si. benim çıkmaz gibi geliyor. sanırım ben perşembe kanda baktırıcam

bebeklerin sayısıylada alakalıdır dimi idrarda çıkışı. daha fazla salgılar gibi geliyo bana çoğulgebelik

burada herşey ortada, beraber gülüyor, beraber ağlıyoruz, eh dedikodu da yapıcaz tabi alenen :)

NESTLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

gene tıkınıyon mu kız.Yoksa 2 80 kocanın boyunu mu ölçüyon...2 90 veeeee 3.....

Bravo yani kaç mesaj çektim kaile alındığımız yok ki.....

Aşkolsun hamile bir kadına bu yapılır mı...İNSAFSIZ....klava:

ben artık idrar testinden korkuyorum. çizgi çıkmazsa kesin gibi gelio bana. sevmiyorum ben idrar testini

bu işler belli olmuyor, belki geç yerleşiyordur. tarihler çok güven vermiyor. mantıke normalde döllenmeden sonra embriyonun rahime gelmesi max.7-8 gün sürüyor. tüp bebekte direk rahmin içine 3. veya 5. gün konuyor. aslında daha erken tutunması lazım ama... tam bir mucize işte..

VALLA KIZLAR BU KADAR KONUŞUYONUZ YA!!!
SİZİN DEĞERLER TAVAN YAPACAK...bEKLEYİN DE GÖRÜN...DEMEDİ DEMEYİN...BAK BEN TAHLİLDEN ÖNCE ÇOK YAZIŞTIM KONUŞTUM DEĞERİM YÜKSELDİ..bENİM DEĞERİM SİZİNKİLERİN YANINDA SOLDA SIFIR KALACAK...:tomato:

valla ben tavan falan beklemiyorum, şöyle güzel bir 150 civarı yeter bana :)

seybay ben 3 yıla yakın bursada oturdum sonra eşimin tayini çıktı 10 ay önce taşındık. tam acıbadem hastanesinin karşısındaydı evimiz. senşn mesajlarını okudukça hep oralar geliyor gözümün önüne

NESTLEEEE BELKİ İLGİNİ ÇEKER...kız görsene beni.....

laelaelaelaelae
laelaelaelaelae
laelaelaelaelae
laelaelaelaelae

seybay merhaba bende bursada oturuyorum ikinci aşılamamı yaptırmıştım bugün sonucunu aldım ve olumsuz çok üzgünüm sen nerede yaptırdın tedavini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…