Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

seybay merhaba bende bursada oturuyorum ikinci aşılamamı yaptırmıştım bugün sonucunu aldım ve olumsuz çok üzgünüm sen nerede yaptırdın tedavini canım

sibelcim biz seninle sohbet odasında konuşmuştuk hürriyet civarında bankada çalışıyordun sanırım neyse adına üzüldüm ...dilerim bundan sonraki tedavinde başarılı olursun..

ben sonucumu aldım pozitif...Acıbademde yaptırdım ilk micro..

ay evet ya doğru bak hatırlayamadım kusura bakma moralim biraz bozuk da..çok sevindim senin için,bende 3.aşılamayı denemek istemiyorum artık ama bakıcaz,canım senin toplam kaça maloldu bu micro denemen?

ay evet ya doğru bak hatırlayamadım kusura bakma moralim biraz bozuk da..çok sevindim senin için,bende 3.aşılamayı denemek istemiyorum artık ama bakıcaz,canım senin toplam kaça maloldu bu micro denemen?

toplam 6 milyarı buldu sibelcim.

kocası sonunda patladı bence, hep KK nereye kadar, kadın biraz benimle ilgilen falan demiştir..

seybay bugün gözümü açtım senin sonucun için koştum. yarın nestle için mesai var. bu günlerbitmez. listemiz uğurlu diye anılır olmuş. nazar değmesin inşaallah.

Nestleciğim yarınki tahlil için bol şans hayatım sana.Allah yüzünü güldürsün inşallah...Canlarım sizlere de iyi geceler..Benim bebişlerin uykusu geldi artık...

kızlar noluyooo..misafir geldi anacım...üstelik biri 5 aylık-biri 2 aylık 2 bebek de geldi...allahım istediğime emin miyim filan oldum...koro halinde ağlıyorlar....üstelik susturmak için tüm şaklabanlıkları yaptıkça daha fazla ağlıyorlar....anacım özel ne, benim sitede olduğumu nasıl görüyonuz?? ben bilmiyom böle şeyle..bilgisayar açıktı...kız seybay tuzun kuru bebişin uykusu geldi, bebişin karnı acıktı başladın bizi ekelemeye...erkenden yattın dua etmeyi de unutmuşsundur sen anacım..bu arada kocam konusunda feci halde yanıldınız..oyalanda neyse oyalanırsan oyalan pozisyonunda benim adam...pelly cim senin de baş ağrın geçmiş, sakinlemişsin...sakın idrar tahlili yapma...valla takmıycam desen de takıyosun sonra...doğru olduğuna da emin olamıyorsun...iki ucu....... değnek...anladın sen onu:)))

bu arada iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekür ediyorum....kızlar öğleye kalmaz haber uçururum size..dualarınızı pozitif enerjinizi eksik etmeyin anacım...

allah hepimize listede morarmayı nasip etsin..yarın benimle bir, bir arkadaş daha var sanırım...ben bugün seybay için halay çektim, bebişlerine duarlar okudum...yarında inşallah benim için şöyle bir kasap havası çalarız...halay başını seybay yapıyorum..baktık ki negatif kızlar o zamanda fazla üzülmeden saçımı kaç numarayla boyuyacağımıza karar vereceğiz burda hep beraber...hepinizi çok öpüyorum...iyi geceler....

kızlar ben bu sabah gene baş ağrısı ile uyandım. moralim çok bozuk. bir de dayanamadım 2 liralık bi test yaptım (25 ve üzeri bhcg tespit ediyormuş) tabi negatif çıktı. benim adetlerim hep düzensizdir ama olduğu zaman da böyle başım ağrır. test te negatif olunca hiç umudum kalmadı.
nestlecim inşallah senin tutmuştur, ben bugünü nasıl geçiricem bilmiyorum :KK43:((

X