Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

transferin ilk günleri içimde bir ses tutacak diyordu şimdi o ses boşuna ümitlenme, olmadı diyor.
ben iyice paranoyak oldum galiba..

aynen senin gibiyim...saatler yarın sabaha yaklaştıkça yok kızım sende bişi, bu ayda boş geçti diyorum kendi kendime..ay ne olacak bizim bu halimiz...

vallahi ben hemen dondurulmuşları denemeyi düşünüyorum, onlar da tutmazsa artık başka bahara kalır bu macera, en az 2 sene para bulamam yeni bir deneme için ve yaşım ilerler sonunda da hiç olmaz herhalde ((

baştan sona karamsarım senin anlayacağın

kız dur o kadar da demedik....aaaaaaa..indirdin yelkenleri hemen suya....hiçbir zaman çocuk sahibi olamayabiliriz..bu bir gerçek..ama dünyanın sonu değil ya bu..allahın takdiri...bizim elimizden geleni yaparız..gerisi takdiri ilahi..isyan yok...kız biliyo musun bi de benim eltim yeni doğurdu...ben ne yapayım...aile içinde sürekli bi bebek muhabbetidir gidiyo...bebek yedi, içti, ateşi çıktı, kime benzedi vs. vs....

bu arada sen hangi merkezde yaptırdın?? 5. gün transferi mi senin?*

amerikanda yapıldı. 3. gün transferi. ona da kafam takıldı ya zaten. 5. gün daha başarılı deniyor ya benim doktorum inanmıyor buna. benim embriyoların biri grade 1, dğer ikisi grade 2 imiş. 2 gün daha beklesek daha mı iyi olurdu senağlama

yok yok benim sinirlerim bozuldu kesin. hayatım boyunca sabırsızdım, beklemeyi de bekletmeyi de sevmem. bir şeye karar verdim mi hemen uyglamaya geçerim. şimdi elim kolum bağlı ya çıldırıyorum. kaldık mı 3 tane embriyonun keyfine benneyaptımki

seybay tebrikleerrr....çok sevindim yyaaaa bundan güzel doğum günü mü olur.süpeerr.hayırlı olsun,sağlıkla büyüt canım.

grade 1 den en az 4-5 adet olunca 5. gün riskine giriyorlar..sende benim gibisin..bende de 1 kaliteli var kalanların içinde ölü atıklar mı ne varmış..bir de hücre çapları eşit değildi...beklememesi iyi olmuş...çünkü grade 2 ler dış ortamda ölebilirdi...ama 5. gün transferinin tutunma şansının daha yüksek olduğu doğru..ama risk işte...

LÜTFEN POZİTİF HABERLER VERİN.UMUDUMUZ OLUN
Mrb kızlar dün yumurtalarım toplandı.23 tane.bugün aradılar 18 döllenmiş.Bebişlerimin bensiz 2.günleri.Kısmetse perşembe annesi ve babası onlarak onları almaya gideceğiz.Onların ait oldukları yerde olmalarını çok istiyoruuuuuz.Bizim şafak sayımı başladı lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

iki gündür halim yok ve çok bitkinim..sanırım hamileliğin en fazla bu yanını hissediyorum...Bugün öğlen ister istemez vurdum kafayı yattım yeni uyandım..Ben de hamilelik sersemlik yaptı galiba...
Bende halen kasık ağrısı var..arada karnımda basınç..akıntım çok.lekelenme olmadı bende..2 kere bulantı oldu..göğüslerim bugüne kadar şişti ve ağrıyordu bugünse rahatım..benim belirtiler böyleydi ve şu an hamileyim..en azından yardımcı oldum sanırırım..
arkadaşlar...hamilelik coşkunun yanında böyle halsizlikler de yükledi bana.
sizlere cevap veremiyorsam kusura bakmayın....

Ben bugün tüpbebek raporunu aldım hastaneden..3 tane grade 1 embriyo transfer edilmiş bana..5. gün transferinin de belki etkisi olmuştur...

Nestlem yarın tahlilini sabırsızlıkla bekliyorum..Böyle kıpır kıpır deli dolu bir annenin bebişleri muhakkak tutunmuştur....

Son düzenleme:
seybay
bunlar bende oluyor abartıyor diyecek diye eşime bile söyleyemiyom.
Halsizlik baş başka yerde beden başka yerde fazla iş yapmaya kaltığımda bir gariplik.
Üstelik yarın yatılı misafir var .Bu temizlik için bayan aramadım .Bulamadım.yavaş yavaş yaptım daha yemek hazırlayacam.Yarın için öfff
hava sıcak evde oturdum hep çok sıkıldım.Pazartesi dr gidecez .Sadece durumumu bilenlere sonuçu söyledim.Gelen misafirlere söylemek istemiyom.Öfff
yatmak istiyom yatarken sıkılıyom ne istediğimi bilmiyom canım yemek yemek istemiyo. öfff

seybay , bişi sorucam sizin transfer 5.günmü yapıldı ?
blastokist değilmiydi emrbiyolar dikkatimi cekti yazdıkların

seybay gözün aydın allah kucağına almak nasip etsin bugün çok yoğundum seni tebrik edemedim.doğum gününü ve hamileliğini kutluyorum şansın hep açık olsun

Aktüelcim erkekler bu duruma biraz yüzeysel bakıyorlar..Bi de hamileliğinde sıkıntı yaşayan insan görmediklerinden abartıyormuşuz gibi geliyor.Onlar zannediyor ki dölleniyorsun sonra da doğuruyorsun..Benimde 2 gün içim bulandı.Kusmadım ama kafamı kaldıracak halim yoktu çoook bitkindim.Kasıklarımda ağrıyor akıntım da çok ondan mıdır acaba.bide nette okudum da kasık ağrıları rahmin bağlarının genişlemesinden kaynaklanıyormuş.Valla benim ailem ve kayınvalidemler başka şehirde yaşıyorlar.Bi de ulturason sonucunu netleştirmeden haber vermeyeceğiz.Benim ev o biçim..Ben de yavaş yavaş ucundan azcık topluyorum.ama takatim yok.Bi de eşime başta peşin peşin söyledim.Bizim tanıdıklar genelde başka şehirde oldukları için aman ha..valla kimseyi kabul edemem uydur birşeyler gelmek isyenlere dedim..Valla şu halimle kimseyi ağırlayamam.Hiç nazlı bir gelin değilim ama eeeh azcık ben nazlanıyım.zamanında milleti bol bol ağırladım.bu saatten sonra onlar beni ağırlasınlar..hiç canımı üzemeyeceğim.
valla ben iki seksen yatıyorum..sıkıcı ama napcan..kaldıramıyom ki kafayı..

seybay aman anacım bırak dağnık kalsın ev , darma duman savaş alanına dönsün :)
eşine yaptır bacımm

pellycim bende bugün aynı belirtileri yaşadım.Birde karnım şişti şimdiden benim.Acaba kullandığımız jelden mi?

Evet gülencim raporumda 5.gün transferi ve 3 adet grade1 yazıyor.Ben 4 de dondurmuştum
Yani blas , değilmiydi emrbiyolar bende çok iyi anlamıyorum ama 2.denememde 5.gün blas .taktım kafayı fena halde naniknanik

pellycim bende bugün aynı belirtileri yaşadım.Birde karnım şişti şimdiden benim.Acaba kullandığımız jelden mi?

valla ne bilim ben şaşırdım artık. dün acayip başım ağrıdı, bugün de aynen. ağrı gözüme vuruyor sonunda. ağrı kesici almak istemiyorum ama dayanamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…