transferin ilk günleri içimde bir ses tutacak diyordu şimdi o ses boşuna ümitlenme, olmadı diyor.
ben iyice paranoyak oldum galiba..
vallahi ben hemen dondurulmuşları denemeyi düşünüyorum, onlar da tutmazsa artık başka bahara kalır bu macera, en az 2 sene para bulamam yeni bir deneme için ve yaşım ilerler sonunda da hiç olmaz herhalde((
baştan sona karamsarım senin anlayacağın
bu arada sen hangi merkezde yaptırdın?? 5. gün transferi mi senin?*
amerikanda yapıldı. 3. gün transferi. ona da kafam takıldı ya zaten. 5. gün daha başarılı deniyor ya benim doktorum inanmıyor buna. benim embriyoların biri grade 1, dğer ikisi grade 2 imiş. 2 gün daha beklesek daha mı iyi olurdu senağlama
yok yok benim sinirlerim bozuldu kesin. hayatım boyunca sabırsızdım, beklemeyi de bekletmeyi de sevmem. bir şeye karar verdim mi hemen uyglamaya geçerim. şimdi elim kolum bağlı ya çıldırıyorum. kaldık mı 3 tane embriyonun keyfine benneyaptımki
seybay
bunlar bende oluyor abartıyor diyecek diye eşime bile söyleyemiyom.
Halsizlik baş başka yerde beden başka yerde fazla iş yapmaya kaltığımda bir gariplik.
Üstelik yarın yatılı misafir var .Bu temizlik için bayan aramadım .Bulamadım.yavaş yavaş yaptım daha yemek hazırlayacam.Yarın için öfff
hava sıcak evde oturdum hep çok sıkıldım.Pazartesi dr gidecez .Sadece durumumu bilenlere sonuçu söyledim.Gelen misafirlere söylemek istemiyom.Öfff
yatmak istiyom yatarken sıkılıyom ne istediğimi bilmiyom canım yemek yemek istemiyo. öfff
seybay , bişi sorucam sizin transfer 5.günmü yapıldı ?
blastokist değilmiydi emrbiyolar dikkatimi cekti yazdıkların
bugün bende akıntı arttı. su gibi, rahatsız ediyor. işte çamaşır da değiştiremiyorum. rezillik valla. bi de karnımın sol tarafına ara sıra elektrik veriyorlar sanki. gaz da var.
yediklerimden mi bilemedim. nestle kız senin kasık ağrın nasıl ki?
Yani blas , değilmiydi emrbiyolar bende çok iyi anlamıyorum ama 2.denememde 5.gün blas .taktım kafayı fena halde naniknanikEvet gülencim raporumda 5.gün transferi ve 3 adet grade1 yazıyor.Ben 4 de dondurmuştum
Evet gülencim raporumda 5.gün transferi ve 3 adet grade1 yazıyor.Ben 4 de dondurmuştum
Yani blas , değilmiydi emrbiyolar bende çok iyi anlamıyorum ama 2.denememde 5.gün blas .taktım kafayı fena halde naniknanik
pellycim bende bugün aynı belirtileri yaşadım.Birde karnım şişti şimdiden benim.Acaba kullandığımız jelden mi?