Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

valla ne bilim ben şaşırdım artık. dün acayip başım ağrıdı, bugün de aynen. ağrı gözüme vuruyor sonunda. ağrı kesici almak istemiyorum ama dayanamayacağım.

minosetin her hangi bir zararı yokmuş galiba.benimde sağ gözüm seyriyor.artık herşeyden anlam çıkartır hale geldimyerimseniben.senin teste az kaldı değil mi?

minoset içiyorum bende zaten. bugün 8. gün. test günüm ctesi ama herhalde dayanamam 10. gün baktırırım

ben geldim..boğaz a indik biraz..beylerbeyinde midya filan yedik döndüm...heyecanlıyım kızlarrrrrrr....benim koca 2.80 yatıyo....deli olucam..adam da heyecanın h si yok.....aslında bu adama doğurmamak lazım ama....annem geldi allahtan...sabah olması 72 saat sürer artık...seybay cım doktor sana yeni önerilerde bulundu mu?? yat, dinlen, şunu ye bunu iç, şu ilacı al, şu yasak, bu yasak gibi...aydınlat bizi bir hamile olarak anacım...

afiyet olsun :) kocalar böyle maalesef. zaten onlara giren çıkan birşey yokki, nerden bilsinler neler yaşadığımızı...

pelly sen sakinledin mi biraz??? kız kendinizi kapıp koyuvermeyin..bana dua lazım...azıcık okuyun anacım...ayyy daraldım....canım ne istiyo biliyo musunuz...tatile gitmek, yüzmek, güneşlenmek, buz gibi bira içmek, dans mans....yok ben daha büyümedim...

başım çok ağrıyor nestle, minoset içtim bekliyorum geçsin diye. en iyi en güzel dileklerim seninle. zaten hep aklımdasınız. liste çok güzel gidiyor ama tabi negatiflerimiz de var. bir an önce öğrensek te kurtulsak

yok be kuzum benim doktor ameliyattaymış göremedik..ne diyecek sağlıklı beslen, yat dinlen, hamilelik bir hastalık değildir,yürüyüş yap,oksijen al karbondioksit ver...falan fiişmannn..internet diye bişey var anacığım..Google yazıyorsun gebelikte beslenme gebelikte cinsellik gebelikte vs.vs.tak diye çıkıyo karşına..köşe bucak doktoor aramaya gerek yok yani...

bugün salı tühhhh binbir gecede sezon finalini yaptı.esas kız da da gebeydi kanaması başlamıştı....

şimdi sen saatleri de geçiremezsin...

amaaaaannnn....ERKEKLER....sen hele bi doğur bak bakalım o 2 80 yatan kocan kaç şekle giriyor....Çocuk olsun hele ...ötünü devirip yatabiliyor mu?

hele bir yatsın :)))) ben çalışıyorum ya allahtan, baştan kuralları koydum evde. temizlik ve ütü kocamda, ben sadece toz alırım, yemek, çamaşır, bulaşık, ortalık toplama falan. bebek olsun, altını da değiştirecek, gazını da çıkaracak. herşey ortak yani

NESTLE senin özel mesajlaşma alanın yok mu..özel mesajlaşmayı açsana!!!!!!!!

kızlar vallahi benim ilk günlerdeki mutluluğum kıpır kıpırlığım gitti bitti resmen. çok garip bi ruh halindeyim. yaaaaaaaaa sizede oldu mu bu durum? ölmüşüm ağlayanım yok sanki

nurcum bende aynı durumdayım, işe gittiğimden beri dondum kaldım sanki.

ruhum yok sanki belli etmemeye çalışıyorum yanımdakilere ama ben çok korkuyorum

nurcum pellyciğim nestleciğim haklısınız biriniz düşünceli biriniz kaygılı biriniz endişelisiniz..tahlil günü yaklaştıkça heyecan basıyor anlıyorum sizleri..ohhh senin tuzun kuru diyorsunuz ama ...

canlarım hepiniz tüm heyecanlarınızdan sıyrılıp mutlu olacaksınız ben sizlere inanıyorummm..

öyle bi korku ki bu tarifi yok kendime bile tam itiraf edemediğim. görmezden gelmeye çalıştığım ama bitiremediğim. ensemde nefesini hissettiğim. ayyyyyyyyyy

Nestleciğim görüyorum ki açıksın...ama pas yok!!! bir kusurumuz mu oldu!!!!

yaw ben çatlarım şimdi meraktan, çok kötüyüm di mi, ne konuşacaklar acaba özelden

nestle pas vermiyomuş baksana konuşamadılar herhalde. pelly idrarda bakmayı düşünüyo musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…