- 7 Nisan 2008
- 257
- 0
DOSTLARRRRR.
HAMİLEYİMMMMM.!!!!!!:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
MUTLUYUM HEM DE ÇOOOK....
CANLARIM DARISI SİZLERİN BAŞINA....
12.GÜN DEĞER 687,1
canımmmmmmmmmmm çokkkk sevindim şimdi gördüm yazını.harika bir doğum günü hediyesi sana.biz dedik ama sana de mi hamilesin diye. hadi bakalım sende katıldın bizim kervana inşallah sseninde ikizlerin olur.allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara bebişlerinle öptümmm seniiiiii.:sm_cool:
tebrikler canim darisi basimiza :teytey::teytey:DOSTLARRRRR.
HAMİLEYİMMMMM.!!!!!!:
MUTLUYUM HEM DE ÇOOOK....
CANLARIM DARISI SİZLERİN BAŞINA....
12.GÜN DEĞER 687,1
:teytey::teytey::teytey::
nestlecim lokalmi yaptirmistin anesteziyi sen???ne kadar surdu toplama islemin senin ve kac tane toplanmisti??
kizlar yumurta gelisimi icin kac unite igne kullandiniz???
NESTLEM nasılsın kuzummm.Yarın da inşallah senden güzel haberler alıcaz.Bizim ailelere 2 hafta sonra ulturason sonucuna göre haber vericez..
Tuhaf bir duygu ya bu...Ne bileyim hamileyim ama değilmişim gibi...
Ama dün manyak oldum..Saat akşam 8 de bi yattım.Sabah 8 de kalktım.O kadar halsiz ve bitkindim ki..Bide dün 2 kere midem karıştı bulantı hissettim.Kafamı kaldıracak halim yoktu..Dün bayağı bi belli ettiler kendini benim bebişler..Bugün daha iyiyim...
bugün Bende Akıntı Arttı. Su Gibi, Rahatsız Ediyor. Işte çamaşır Da Değiştiremiyorum. Rezillik Valla. Bi De Karnımın Sol Tarafına Ara Sıra Elektrik Veriyorlar Sanki. Gaz Da Var.
Yediklerimden Mi Bilemedim. Nestle Kız Senin Kasık Ağrın Nasıl Ki?
bugün bende akıntı arttı. su gibi, rahatsız ediyor. işte çamaşır da değiştiremiyorum. rezillik valla. bi de karnımın sol tarafına ara sıra elektrik veriyorlar sanki. gaz da var.
yediklerimden mi bilemedim. nestle kız senin kasık ağrın nasıl ki?