Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
SEYBAY TEBRİKLER CANIM..... SAĞLIKLA, MUTLULUKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH... DEĞERİN ÇOK GÜZEL...:nazar: HADİ BAKALIM HAYIRLISI...
CANIM ÇOK SEVİNDİM ÇOKKKKKKKKKKKKKKK....
:dance::teytey::dance::teytey::dance::teytey::dance:

Biz demiştik ama di mi :) :hooray:
Çok sevindim Seybay ve adet olduğu üzere inşallah darısı başımızaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

CANLARIM benim....Hepinizden Allah razı olsun tüm paylaşımlarınız için....Ben bugün mutlu haberi aldım dilerim herbiriniz en kısa sürede benim gibi mutlu haberi alırsınız..Sizlerle paylaşmak sizlerden destek almak sizlerle moral bulmak bambaşka bişey....Doğum günümde aldım bu güzel haberi Allahımın bana verdiği en güzel hediye oldu..Canlarım doğum günümü kutlayan ve benimle sevincini paylaşan herkese çoook teşekkür ederim...İYİ Kİ VARSINIZ...

Tedavi süresince..sonuç beklerken hep yanımda oldunuz...Sizlere öyle minnettarım ki...

Tüm kalbimle diliyorum ki hepiniz güzel sonuçlar alın...Hepberaber tüm sevinçli haberlerle coşalım!!!

İnanın ki herbirinizin alacağı güzel haberleri aynı bugünkü mutluluğum gibi coşkuyla karşılarım...

Neredeyse sabah akşam demeden yazışıp paylaşıyoruz sizinle...Sanki yanımdaymışınız gibi öyle bir moral oluyor ki varlığınız..İyi ki kk ya üye olmuş sizlerle karşılaşmışım..

Dostlarım sizleri seviyorum ve bütün kalbimle duacıyım sizlere..

12.gün test sonucum 687,1...Sanırım iyi bir rakam..Hemşirenin demesine göre çoğulda olabilir...Her zaman dedim benim ve bebişlerimin sağlığı yerinde olsun da herşeyin hayırlısı..2 hafta sonra ulturasona giricem..İnşallah sağlıkla sorunsuz bir hamilelik yaşarım ve yaşarız...

Benden size kucak dolusu SEVGİLER...

NESTLE...GÜNIŞIĞI...PELLY...NUR...AYŞENUR...AMAZON...AKTÜEL....SECE...MUMUDİHABA...KUZİ...MENEKŞE VE ADINI SAYAMADIĞIM TÜM ARKADAŞLARIM TÜM GÜZELLİKLER SİZİNLE OLSUN..

Son düzenleme:
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...ben bebişler demiştimmmmmmmmm...ay çok mutlu oldummmmmmmmmmmmm...allahım tüm bekleyenlere ve bana da nasip et yarabbim.....ohh beee...biozard hariç firesiz devam ediyor liste kızlar...seybay cım allah sana ağız tadıyla eşinle birlikte çocuklarını büyütmek nasip etsin.....daha nice doğum günlerini inşallah en az 4 kişilik bir aile olarak kutlarsınız.....karşılığını aldın çabalarının....allah yüzüne baktı....inşallah inşallah kucağına aldığın günde böyle sevineceğiz........kız bak bana dua et duydun mu......bak yarına bişi kalmadı.......bu arada parti başlasın.....bugün kötü bişiden bahsetmek yok...hep iyilik güzellik konuşacağız.....

bana bak seybay hemen öyle yedi düvele haber vermeyin...göz var göz var...dur bi ultrasona gir...ondan sonra söylersin çok lüzum etmeyen insanlara....üzerine hemen bir nazarlık tak......dediğim gibi davulla duyurma herkese...koru kendini bir süre......

DOSTLARRRRR.

HAMİLEYİMMMMM.!!!!!!:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

MUTLUYUM HEM DE ÇOOOK....

CANLARIM DARISI SİZLERİN BAŞINA....

12.GÜN DEĞER 687,1

canımmmmmmmmmmm çokkkk sevindim şimdi gördüm yazını.harika bir doğum günü hediyesi sana.biz dedik ama sana de mi hamilesin diye. hadi bakalım sende katıldın bizim kervana inşallah sseninde ikizlerin olur.allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara bebişlerinle öptümmm seniiiiii.:sm_cool:

NESTLEM nasılsın kuzummm.Yarın da inşallah senden güzel haberler alıcaz.Bizim ailelere 2 hafta sonra ulturason sonucuna göre haber vericez..

Tuhaf bir duygu ya bu...Ne bileyim hamileyim ama değilmişim gibi...

Ama dün manyak oldum..Saat akşam 8 de bi yattım.Sabah 8 de kalktım.O kadar halsiz ve bitkindim ki..Bide dün 2 kere midem karıştı bulantı hissettim.Kafamı kaldıracak halim yoktu..Dün bayağı bi belli ettiler kendini benim bebişler..Bugün daha iyiyim...

nestlecim lokalmi yaptirmistin anesteziyi sen???ne kadar surdu toplama islemin senin ve kac tane toplanmisti??

nestlecim lokalmi yaptirmistin anesteziyi sen???ne kadar surdu toplama islemin senin ve kac tane toplanmisti??

genel anestezi yaptırdım hayatım..19 yumurta toplandı...15 i döllendi...ama iyi kalitede çıkmadı pek..1 tane sorunsuz kalanlar 2. dereceydi..4 adet transfer edildi..doktorum çok ümitlenme dedi zaten bana..bakalım hayatım..yarın sonucu alacağız....dua edin olur mu...arada sırada küçük bir kasık ağrısından başka hiçbir belirtim yok..tabi ona da beli,rti denirse....

kizlar yumurta gelisimi icin kac unite igne kullandiniz???

hayatım benim yumurtalar 2 kutu puregonla olgunlaştı...225 ünite kullandım..6 gün kullandım...sonra çatlatma iğnemi oldum....ama benimki biraz erken oldu...genelde 8-9 günü buluyor sanırım...

NESTLEM nasılsın kuzummm.Yarın da inşallah senden güzel haberler alıcaz.Bizim ailelere 2 hafta sonra ulturason sonucuna göre haber vericez..

Tuhaf bir duygu ya bu...Ne bileyim hamileyim ama değilmişim gibi...

Ama dün manyak oldum..Saat akşam 8 de bi yattım.Sabah 8 de kalktım.O kadar halsiz ve bitkindim ki..Bide dün 2 kere midem karıştı bulantı hissettim.Kafamı kaldıracak halim yoktu..Dün bayağı bi belli ettiler kendini benim bebişler..Bugün daha iyiyim...

valla ne bilim nasılım..saat yaklaştıkça bir garip oluyom...kocamda kızıyo..sanki karşında pala remzi var da seni günde 3 kere dövüyor mu çocuk için diyo?yani saat geçtikçe karışıyorum...yarın bi olsun bakalım...1.5 saatte vericekler..08.30 da versem 10.00 da alırım..sizi haberdar etmem 10.30 u bulur...sen halay çektin mi kız??? kocan işe gitmeseydi...çayır çimen gezseydiniz bugün keşke...tadını çıkar....gerim gerim gerin şöyle...2 hafta sonra keseyi de gördünüz mü tamamdır...doktor bişi dedi mi peki? şunu yapma bunu yapma filan..testin tekrarını istedi mi?

bugün bende akıntı arttı. su gibi, rahatsız ediyor. işte çamaşır da değiştiremiyorum. rezillik valla. bi de karnımın sol tarafına ara sıra elektrik veriyorlar sanki. gaz da var.
yediklerimden mi bilemedim. nestle kız senin kasık ağrın nasıl ki?

bugün Bende Akıntı Arttı. Su Gibi, Rahatsız Ediyor. Işte çamaşır Da Değiştiremiyorum. Rezillik Valla. Bi De Karnımın Sol Tarafına Ara Sıra Elektrik Veriyorlar Sanki. Gaz Da Var.
Yediklerimden Mi Bilemedim. Nestle Kız Senin Kasık Ağrın Nasıl Ki?

Benimde Aynisi Olmuştu. çamaşir Kirleniyor ,sol Yumurtalik Ağriyordu. Ama Bunlar Diğerlerindede Olmuştu.bu Zamanda Yaşaman Normal.

bugün bende akıntı arttı. su gibi, rahatsız ediyor. işte çamaşır da değiştiremiyorum. rezillik valla. bi de karnımın sol tarafına ara sıra elektrik veriyorlar sanki. gaz da var.
yediklerimden mi bilemedim. nestle kız senin kasık ağrın nasıl ki?

genelde sol tarafım, özellikle yumurtalığım arada bir adet sancısı gibi sancıyor hayatım..akıntı benim azaldı..sadece fitil çıkıyor o kadar...göğüslerde ağrı var biraz..ama bunlar büyük ihtimalle ilaçların etkisi sanırım..tek tesellim kanamam -lekelenmem filan olmadı..gerçi lekelenmede belirtiler arasında...tutunma kanaması denen şey..ne biliyim o da olmadı bende...9. günü bitiriyorum böyle işte...olumlu/olumsuz bir sonuç alsam valla rahatlayacağım..

transferin ilk günleri içimde bir ses tutacak diyordu şimdi o ses boşuna ümitlenme, olmadı diyor.
ben iyice paranoyak oldum galiba..

X