- 5 Kasım 2007
- 2.784
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyumuyoruz canım hep sen mi gezeceksin biz de gezdik herhalde. :1closedeyes:
yalnız gittim geldim kaç saat olmuş sen hala burdasın bravo. sengözlerimebaksanab
yat dinlen biraz .ne kıpırdak bişiysin sen yaaa klava:
anlıyorum seni idrar için çok erkendi erken test adındada olsa .beklemeni idlerdim ama sen kararını vermişsin .Rabbim ne hayırlısı ise onu nasip etsin.Gönlüm herkesin olumlu olması alimde bir sihirli çubuk olsa ahhh neyse merak ediyorum.yarın sabah seybay bekleyeceğim , sen varsın diğer arkadaşlar kederli yaşadıklarımız hiç kolay değil sizden madden -mannen neler akıp götürüyor ama bunun bir karşılığı muhakkak var.Ya vermen gereken bir çaba ,süre daha var.Daha süreni doldurmuş mutlu sonla ayrılacaksın.Ama ne kadar sürere sürsün sonunda küçük eli bebek olacak.
denizli hayatım..trakyalı mı sandın???
günaydın. dün bütün gün başım ağrıdı. akşam bir minoset içtim, erkenden yattım. neyse geçti ama bugün gene biraz ağrıyacak gibi. sinirden bu biliyorum. sabah ayaklarım geri gidiyor. hiç iş yapasım yok. oooof şu hafta bitse, sonucu alsam da hayatıma devam etsem. tutsa da tutmasa da bu beklemek çok zor. ben de sabırsız ve tezcanlıyım nestle, senin gibi. Başka birşey düşünemiyorum, hayat etrafımda devam ediyor ama ben pause'dayım. İleri sarmak mümkün olsa keşke...
Seybay bizi merakta bırakmaz inşallah, hoş sonuç belli yaa
nestlecim sen en azından belirtim yok diyosun. ben aynı yeri düşünmekten ve belirti aramaktan uyduruk ağrılar falan yaşıyorum. 6. günüm bugün ve bazen çok kötü karamsarlığa düşüyorum
kizlaaaar..kanımı Verdim 8.30 Da 2 Saat Sonra Alırsınız Dedi..bizde Biraz Sonra Tekrar Hastaneye Gideceğiz Eşimle..bana Dua Edin..dualarınıza Ihtiyacım Var...
Sizleri çok Seviyorum......
Tüm Güzel Duygularınız Ve Dilekleriniz Için çoooook Teşekkür Ediyorum..hepiniz Süpersiniz...gelince Inşallah Olumlu Haber Alırım..tekrar Yazıcam..
Beni Doğumgünümde çoook Mutlu Ettiniz Allah Ta Sizi Mutlu Etsin Canlarım Benim....çok çok çok öptüm Hepinizi....
DOSTLARRRRR.
HAMİLEYİMMMMM.!!!!!!:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
MUTLUYUM HEM DE ÇOOOK....
CANLARIM DARISI SİZLERİN BAŞINA....
12.GÜN DEĞER 687,1
:sm_coolyyy maşallah hadi gözün aydın, hemde doğum gününmüş ne güzel tesadüf, mutluluğun daim olsun inşallah, sağlıkla al bebişlerini kucağına :dance:
Seybay Canim Senin Dördüz Geliyor çok Güzel Tekrar Tebrik Ederim Canimdostlarrrrr.
Hamileyimmmmm.!!!!!!:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Mutluyum Hem De çoook....
Canlarim Darisi Sizlerin Başina....
12.gün Değer 687,1
:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance: