bence de verir.
nestlecim maşallah hem sitedeki bütün başlıkları hem de showdaki dizileri takip ediyosun.bu ne enerji yaa.burcun ne senin yoksa 7 aylık mısın?
hadi kızlar güzel haber bekliyorum sizden......
canımcım...Benim ilk tahlilim tüp bebek paket fiyatının içinde ...NAAAABEEEER!!!!!!
canım ya sen de acıbademe gidiyon..Neden ücretsiz ilk tahlil yok sende..
kız yok maşallah 9 ay 10 günlük, 4.750 gram, 60 cm boyla doğmuş epey besili bir bebişmişim...ama ne bilim ya tez canlıyım ben..sonucu elbette çok önemsiyorum ama inan sonuç kadar bir an önce ne varsa çıksında devam edelim noktasındayım...hayatımda hiç belirsizlikleri sevmem..en kötü sonuç en iyi sürüncemeden iyidir....balık burcuyum ben..yükselenimde boğa..
kız yok maşallah 9 ay 10 günlük, 4.750 gram, 60 cm boyla doğmuş epey besili bir bebişmişim...ama ne bilim ya tez canlıyım ben..sonucu elbette çok önemsiyorum ama inan sonuç kadar bir an önce ne varsa çıksında devam edelim noktasındayım...hayatımda hiç belirsizlikleri sevmem..en kötü sonuç en iyi sürüncemeden iyidir....balık burcuyum ben..yükselenimde boğa..
nestle valla hafiften sinirlerim bozuluyo benim. beklemek çok zor. öyle belirti arıyorum kendimde. bişi bulamadıkçada geriliyorum. bi test olsa bende veririrm kaç para olursa olsun
valla yarın seybay..öbür gün ben..sen ne zaman???? ben çarşama sabahı 8.30 da giderim..10.00 da almış olurum sonucu...inşallah pozitiftir... ama dedim ya belirti filan yok bende...ne varlığıyla ne de yokluğuyla ilgili belirti melirti yok..8. günüm bugün...sıradan bi gün işte...
ilahi kızlar, gene gülmekten öldürdünüz beni yaaa. bütün gün işte somurttum durdum, müthiş başım ağrıyor, korkudan ilaç bile alamdım. serviste 1,5 saat trafik çektim. sonra eve geldim hemen KK, bi de ne göreyim bizim seybay ve nestle gene döktürmüş. Yüzüm hemen değişti valla. Harikasınız ve Seybay bence sen kesin hamilesin. yarın senin için en güzel doğumgünü olacak..
ya kizlar tup bebekte puregona adetinin 9 veya 10. gunu basliyan varmi???(((
nestle 76 senin transferin ayın 1 deymiş valla ne acelen varda erkenden test yapıyorsun hemde idraradan bak vaallllaaa kızdım.Ayrıca test günün 13 haziran sakin erken yapma....
Bak yakalarsam öööpeeeerimmmm seni görürsün.