canım kan testi annenin herhangi bir hastalığı olup olmadığını belirlemek için yapılıyor. benim doktorum bir önceki adette bana komple tetkikler yaptırdı. HIV, hepatit, Tiroid bezleri, kolesterol, kan pıhtılaşması, virüs araştırması vs. hepsini ssk'da yaptırdım. ben de kan pıhtılaşmasında problem çıktı. kanım normalden çabuk pıhtılaşıyor. bu da düşük riskini artırıyor. o yüzden ben yumurta toplama günüden beri her gün kan sulandırıcı iğne yapıyorum. gebelik olursa da sanırım 3 ay bu iğneye devam edeceğim. ayrıca HIV ve hepatit testi eşime de yapıldı. Bu testler en az 6 aylık geçerli olmalı.
arkadaşlar benimde tüpüm tutmadı zaman doktorum benden genetik ve b12 , vitamin diye 2 tane test istedi b12 veya vitamin eksikliği varsa ne olucak
özlemciğim nasipse yarın belli olacak..ALLAH hayırlısını nasip etsin inşallah...slm serbay sonucun belli oldumu arkadaşım merak ettim göremedim bi yerde de inşallah hamişsindir
kızlar bugün benim adet günüm normalde..ALLAHIM bugün başımı kaldıramadım.halen de zor zahmet yazıyorum.Bi halsizim bi halsizim anlatamam.Yaklaşık 1 saat önce de öyle midem bulandıki kusmadım hemen kanepeye uzanıp derin nefes aldım..Valla şu an uzanıyorum ...Ya eğer bende bişey varsa bile bu kadar çabuk belirti verir mi?
Daha tahlil sonucunu öğrenmeden yaşadıklarıma bak..
Yardımcı olun ...
İlahi nestle herşeye de bir yorumun var hani..
Kız senin kocan sana nasıl dayanıyor....zıptırı bişeysin..oraya yorumun var buraya yorumun var...adam geldiğinde üstüne çullanmıyorsundur umarım..neyse şaka canım
sevdim ben seni çok ya...
ya valla nestle benim vücut sinyal veriyo vermesine de bi de yarın gidiyormuşum görüyomuşum nanayı..anam bunca belirtinin ardından rezil de oluruz millete!!!
laelaelaelaelae böyle dolaş dur artık ondan sonra!!!
sen idrar testine 20 tl vermiş adamsın 40 ın lafı mı olur!!!!!
Sen saçlı dedin ya..Bu da fazla erken bi belirti oldu canım...Bİ DE doğura doğura maymun doğuruyormuşum tövbe tövbe...
ayyy gül gül öldüm valla ikinizden iyi bir grup olur.bi de hamiş olursanız ikiniz birden ,ayrı bir başlık açın valla süper olur.....:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bu arada yuh ben 25 ytl ye yaptırmıştım ama sen idrara bile 20 vermişsin normal canım normal....:dance:
ayyy gül gül öldüm valla ikinizden iyi bir grup olur.bi de hamiş olursanız ikiniz birden ,ayrı bir başlık açın valla süper olur.....:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bu arada yuh ben 25 ytl ye yaptırmıştım ama sen idrara bile 20 vermişsin normal canım normal....:dance:
tövbe estağfurullah ne maymunu yahu...saçlı başlı bişi doğurucan işte....bende seni sevdim arkadaşım..ayrıca kocamın üstüne atlamıyom gelince malum doktor yasağı var:)) kocamda bu durumdan çok memnun değil ama eli mahkum ne yapsın..bu arada kesin hamilesin sen..hiç lamı cimi yok...kız bende sendeki belirtilerin 1000 de 1 i bile yok..gerim gerim dolaşıyorum...sende silkilen gel kendine..gir hamile moduna...hatta hemen bu akşam senin canın defne yaprağındA marine edilmiş somon balığı felan çeksin ki kocaya azıcık eziyet olsun...bu arada hamilelik hediyeni de istemeyi unutma..artık tek taş mı olur 3 taş mı bilemem....
Butterfly ne yapalım be güzelim ..vakit geçirmeye eğlenmeye çalışıyoruz.kafama göre birini buldum takılıyoz işte..Nestle yeterki erken alsın sonucu değil 40 şimdi gider 100 bile verir..:roflol:
valla değil tedavi başlarken onun çooook öncesinde kam oldu be adam....tedavi öncesi hazırlık aşamasıydı bişey olur mişey olur adamı oyalayıp durdum...şimdi yan gelip yatıyorum...
Allah biliyorda vermiyor o belirtileri...yoksa aman allah bu kk da kimbilir kaç forum açılırdı..göğüslerim şişti..kızlar bir bakın..............midem bulanıyor dünki yediğim franboğazlı ördekten mi yoksa hamilemiyim...ve bilumum örnek verilebilir...
HA..Bir de benim adam öyle safbişey değil...Dün süpürge çektirim ya ona ..sonrasında bana şunu getirsene bunu uzatsana ayaktayken alıversene dedim 3-5 kez...o da bana ohaaaa...daha fol yok yumurta yok...Yarın bigün sen hiç çekilmeyeceksin galiba der gibisinden silkindi biraz...
Amaan boş ver...Herşeyi biz yapıyoruz..Bebeği de alacaklar kucaklarına...Yok öyle yağma...Şu zamanda ne yaptım ne yaptım...jeyyar
Ancak böyle giderse o tektaş mı üç taş mı kafama atmasın senin ki...