Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

seybay , sen yarın nanayı almazsın :) idrarda çift çizgi çıkmış biliyorum okudum hayırlısı olsun inşalah kan sonucunda çok güzel çıkar :)
o kocana camda sildirirsin inşallahhh
nestle inşallah seninde çarşamba güzel haberlerini alırırzzz
darısı bizee

canımcım...Benim ilk tahlilim tüp bebek paket fiyatının içinde ...NAAAABEEEER!!!!!!

canım ya sen de acıbademe gidiyon..Neden ücretsiz ilk tahlil yok sende..

bende gebelik testine 60 ytl bayılmıştım haaa

bence de verir.
nestlecim maşallah hem sitedeki bütün başlıkları hem de showdaki dizileri takip ediyosun.bu ne enerji yaa.burcun ne senin yoksa 7 aylık mısın?
hadi kızlar güzel haber bekliyorum sizden......

kız yok maşallah 9 ay 10 günlük, 4.750 gram, 60 cm boyla doğmuş epey besili bir bebişmişim...ama ne bilim ya tez canlıyım ben..sonucu elbette çok önemsiyorum ama inan sonuç kadar bir an önce ne varsa çıksında devam edelim noktasındayım...hayatımda hiç belirsizlikleri sevmem..en kötü sonuç en iyi sürüncemeden iyidir....balık burcuyum ben..yükselenimde boğa..

canımcım...Benim ilk tahlilim tüp bebek paket fiyatının içinde ...NAAAABEEEER!!!!!!

canım ya sen de acıbademe gidiyon..Neden ücretsiz ilk tahlil yok sende..

kız vardır belki de...ama 12. gün değil ya yapmazlar diye sormadım...tutturur şimdi onlar cuma gelin diye...varsın bi 40 ytl vereyim...

kız yok maşallah 9 ay 10 günlük, 4.750 gram, 60 cm boyla doğmuş epey besili bir bebişmişim...ama ne bilim ya tez canlıyım ben..sonucu elbette çok önemsiyorum ama inan sonuç kadar bir an önce ne varsa çıksında devam edelim noktasındayım...hayatımda hiç belirsizlikleri sevmem..en kötü sonuç en iyi sürüncemeden iyidir....balık burcuyum ben..yükselenimde boğa..

senden beter olabilriim , 3-4 günümde karnımda olan seyirmeleri bebek hareketi bu demiştim kafamçokkarıştı idrar tetsi yapacaktım evde ama çok korktum sonucu almaktan . hastaneye gittik sonucu söylemeden daha ben gittim ordan burdan gizli saklı baktım tam beynimden kurşunlaşmışcasına geri döndüm negatif deidm eşime :eek:

ya işte var bir anormallik. :roflol: bugün ben de çok cadıyım yaaa.kızma şaka yaptım...:eek:
40 normalmiş bak gülencime 1 değil 2 kuş kondurup öyle vermişler 60 ytl ymiş.yok artık....

ben transfer günü o gebelik testi içinde diye düşündüm çünkü form doldurdular ee madem paralıydı ben bunu başka yerde yaptırırdım yok gittim bahceciye verdik 60 ytl yi , pardon 59.90 dı pehhh

SEYBAY allahın gücüne gitmesin gaybı bilmeye çalışmıyorum. ama sen sanırım hamilesin. yarın halayı çekicez artık.

nestle valla hafiften sinirlerim bozuluyo benim. beklemek çok zor. öyle belirti arıyorum kendimde. bişi bulamadıkçada geriliyorum. bi test olsa bende veririrm kaç para olursa olsun

nestle valla hafiften sinirlerim bozuluyo benim. beklemek çok zor. öyle belirti arıyorum kendimde. bişi bulamadıkçada geriliyorum. bi test olsa bende veririrm kaç para olursa olsun

valla yarın seybay..öbür gün ben..sen ne zaman???? ben çarşama sabahı 8.30 da giderim..10.00 da almış olurum sonucu...inşallah pozitiftir... ama dedim ya belirti filan yok bende...ne varlığıyla ne de yokluğuyla ilgili belirti melirti yok..8. günüm bugün...sıradan bi gün işte...

valla yarın seybay..öbür gün ben..sen ne zaman???? ben çarşama sabahı 8.30 da giderim..10.00 da almış olurum sonucu...inşallah pozitiftir... ama dedim ya belirti filan yok bende...ne varlığıyla ne de yokluğuyla ilgili belirti melirti yok..8. günüm bugün...sıradan bi gün işte...

benim 17 hairan. arada bi idrar yaparım herhalde dayanamazsam

ilahi kızlar, gene gülmekten öldürdünüz beni yaaa. bütün gün işte somurttum durdum, müthiş başım ağrıyor, korkudan ilaç bile alamdım. serviste 1,5 saat trafik çektim. sonra eve geldim hemen KK, bi de ne göreyim bizim seybay ve nestle gene döktürmüş. Yüzüm hemen değişti valla. Harikasınız ve Seybay bence sen kesin hamilesin. yarın senin için en güzel doğumgünü olacak..

ilahi kızlar, gene gülmekten öldürdünüz beni yaaa. bütün gün işte somurttum durdum, müthiş başım ağrıyor, korkudan ilaç bile alamdım. serviste 1,5 saat trafik çektim. sonra eve geldim hemen KK, bi de ne göreyim bizim seybay ve nestle gene döktürmüş. Yüzüm hemen değişti valla. Harikasınız ve Seybay bence sen kesin hamilesin. yarın senin için en güzel doğumgünü olacak..

aman iyi bari birinin yüzünü güldürebiliyoruz en azından....eğlen sen bizle eğlen:))) bende diyom seybay kesin hamile, üstelik saçlı, üstelik çift adet diye ama illa yarın diyo..yarın burda parti var kızlar....çarşamba da ya parti ya da mevlüt:)) benim çıkan sonuca göre yapcaz bişiler...

seybay sen yarın sabah erkenden git...ilk senin test olsun..acıbadem de sabah veriyon öğleden sonra alıyon galiba...ne yapcaz öğleden sonraya kadar..çikidek çıtlarız burda meraktan artık...

nestle 76 senin transferin ayın 1 deymiş valla ne acelen varda erkenden test yapıyorsun hemde idraradan bak vaallllaaa kızdım.Ayrıca test günün 13 haziran sakin erken yapma....
Bak yakalarsam öööpeeeerimmmm seni görürsün.

nestle 76 senin transferin ayın 1 deymiş valla ne acelen varda erkenden test yapıyorsun hemde idraradan bak vaallllaaa kızdım.Ayrıca test günün 13 haziran sakin erken yapma....
Bak yakalarsam öööpeeeerimmmm seni görürsün.

idrar fos çıktı zaten aktüel...çarşamba da kan testini yapacağım..10. gününde çıkar diyo herkes..daha beklememe gerek yok bence..tutmuşsa çarşambaya çıkacaktır..ama cuma yine yaptıracağım eğer çarşamba günü olumlu çıkarsa..baktım 0 çıktı o zaman cumaya da yaptırmaya gerek yok tekrar...

X