- 5 Kasım 2007
- 2.784
- 8
oldum valla...delilik işte...verdi almadım şimdide istiyom vermiyo..haklı...ama birinde evli değildim..birinde yeni evliydim...9 arayla 2 kürtajım var..biri nikahtan 2 ay önce..biri nikahtan 6 ay sonra..kafada kavak yelleri o zamanlar...bir an önce kürtaj olayım da bitsin bu dert durumundaydım..ahhhh ahhhh....
canım üzme kendini olmuş bitmiş.önümüze bakalım.o zaman onu gerektirmiş demekki.inşallah bu sefer olur bebişlerin...a.s.
öncelikle gecmis olsun canim.dualarim sana vede herkese.insaallah tez günde mutluluk haberlerini aliriz.kafani baska seylerle mesgul et.bu konuya odaklanma.unut sana yapilan islemleri.tabiki ister istemez aklinda oluyor ama dedigim gibi kafani baska seylerle mesgul et.birseylerle ugras.bende artik bebek yapma karari aldim.gec bile kaldim aslinda.ama calistigim icin bebek konusunu ertelemistim.bakalim kismet.bu konulari okuyup bilgi ediniyorum.belli olmaz benimde olmazsa bende herhalde bu yolla bebek sahibi olurum.aman olsunda nasil olursa olsun ister tüplü,ister tüpsüz.bende senin gibiyim.hic yerimde durmam.devamli hopbidi,hopbidiyim yani hamile kalinca ne yaparim bilemiyorum.mecburiyetten sakin bir insan olurum herhalde................sağolasın be kanarya....inşallah tutmuştur...valla 2 aydır belkide daha fazladır uğraşıyorum..benim endometriumum çok inceydi tüp tedavisi öncesi 1.5 ay endometrium için uğraştım..sonra da 1 ay tüp...valla helak oldum...ne bilim bana da tutmuştur gibi geliyo ama...yine de dua edin anacım siz bana...ben kendimi hala 18 lik kız sandığımdan hopluyum zıplıyom lay lay lay...valla şu bebiş doğarsa bende onla beraber büyürüm işte biraz...canım senin durumun nedir?
herkes uykuda mı??? seybay gördün çift çizgiyi tabi fosur fosur uyursun sen şimdi....kız sen hamile kalırda ben kalamazsam boynunun borcu olsun ben kalana kadar sen hep bu sayfaya yazacaksın...valla geçmez zaman başka türlü....beni oyalayacaksınız anacım...valla herkes tahlil gününü nasıl bekliyo ben bilmem...7 aylık da değilim ama nerderyse kan testini bugün gidip yaptıracaktım...
bende soruşturayım bari şimdiden..1 saatte veren bi yer bulayım..ne o öle sabah ver akşam al..by-pass tetkiki mi bu..şaşırmış bu laboratuarlarda kendini...bak sinir yaptım şimdi...kızlar benim o ilk 2 gebelikteki sonuçlara baktım biri 7400 biri 10500...hey kurban olduğum allah sen verdin ben almadım..şimdide 4 dönüyom valla...
canımcım Senle Birlikte Kalacağız Hamile Arada 3-5 Gün Oynayacak....hamilelik Süreçlerimizi Yazacağız Daha...aşkolsun!!! Daha Neler Neler Konuşacağız Senle..geyik çevireceğiz Acısızından..
Ben Senin Gibi Delidolusunu Bulmuşum Bırakır Mıyım?????
ne O Nestle Ilk Gebeliklerinde Tavan Yapmişin Anaciğim..skorlarin O Biçim Hani..bu Gidişle Bu Tahlilinle 20000 Yaparsin Hani!!!
canım senin bu dediğin puregona yı hiç kullanmadım.. sanırım senin uzun protoklo olcakya kizlar tup bebekte puregona adetinin 9 veya 10. gunu basliyan varmi???(((
ya Kizlar Tup Bebekte Puregona Adetinin 9 Veya 10. Gunu Basliyan Varmi???(((
Ya Bu Sabah Kalktim Ya Pek öyle Bir Belirti Filan Kalmamiş Bende...göğüslerim Daha Az Ağriyor...mide Bulantisi Filan Pek Yok...bi Arkadaşim Gözbebeklerin Büyümüş Kesin Hamilesin Dedi..bunu Da Ilk Defa Duymuştum Hayatimda..aynada Baktim Ayni çap Ve ölçüde...kiz Dün çok Fingirdedim Sokaklarda Yoksa Gitti Mi Benim Bebişler....
nestlecan Helal Sana Vallahi, Sendeki Bu Moral Bende Olsa Keşke. Işe Geldim Bu Sabah, Bir Sürü Abuk Sabuk Iş Beni Bekliyor. Tek Başınayım Burada. Ve Canım Hiçbirşey Yapmak Istemiyor :bbo: Sonra Gene Senin Yazdıklarını Okudum Da Yüzüm Güldü Naniknanik
Benim 7. Gün, Göğüslerim Ağrıyor Ama O Zaten Crinone Yüzünden. Biraz Da Su Gibi Akıntı Var Arasıra. Başka Hiç :1no2:
Bu Arada Ben De O Nur Kasapın Forumuna Uyuz Oldum. Heryeri Kötülemiş, Bu Durumda Biz Enayi Oluyoruz. Ben Doktoruma çok Güveniyorum Ama Tutma Ihtimalim %40-50. Doktorlar Allah Değil Ki.. Onlar Da Insan. çok Kızıyorum Valla Kötü Kazen
Kizlar Ben şu Nur Kasap In Forumuna Sinir Oldum... Insanlar Nasil Bu Kadar Duyarsiz, Nasil Bu Kadar Cahil Olabiliyorlar....kadin Başliğa Tüp Bebekte Kesin Sonuç Yazmiş...doktor Adi, Hastane Adi....haydi Herkes Medicana Ya Gibi Bir Hava....inanilacak Gibi Değil...tüp Bebek Demekki Gerçekten Doktorlarin Ağzinin Suyunu Akitiyor....ve Hastalar Da Bu Yönde Kullaniliyor...
Ben de o formu okudum ...Amaaaan ağzı olan konuşuyor işte!!!
Bir laf vardır ya...Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur diye...
Ayağinin Altina Tabure Koy..arada çaktirmadan Uzat Sen Gene De...kizlar Bişi Sorucam..gene Geldi Aklima 15 Puanlik Uzman Sorusu...şimdi Bize 1 Den Fazla Embriyo Transfer Ediyorlar Ya, Ki Bana 4 Edildi...diyelim Ki Bunun 1 I Tuttu..kalan 3 ünü Vücut Nasil Atiyor Dişari...sonuçta Hamile Olduğun Için Adet De Görmüyosun...aydinlatin Bakalim Beni...
seni aydınlatmak isterdim ama ..ben de bilmiyorum..Bi arkadaş vardı.onun da tüp..4 embriyo koymuşlar..3 kan testi yaptırdı.3 ünün de de değerler yüksekti.bu arada hiç hamilelik belirtisi ve kanama falan da olmadı.ulturasona girdi.İlkinde 2 kese görünmüş.Bi daha gittiğinde bir kesenin küçüldüğü görülmüş..onda vucut kendi imha etmiş diğerlerini ve bu küçülen keseyi..dr da demiş zaten başta böyle olması daha sağlıklı diye..kanamalarla olanlar da düşük yapıyor kürtaj oluyor işte..Bilmem anlatabildim mi..Şimdi teke hamile.Ve herhangi bir kanama vs. yok..
kız sen nerdesin dünden beri...dün gece nerdeydin?? bu saat oldu nerdeydin?? burda kk bekler...belki yeni hadiseler olmuştur..yeni testler yapılmıştır:))) gideyim bir bakayım..nestlecim ne halt ediyor demiyorsun hiç...gördün çift çizgiyi yaydın kendini anacım sen...
kız sağlam olan kalanları yiyo demekki:)))hayatta kalma mücadelesi tabi ne yapsın garibim..güçsüz güçlüye yem olur...anammmmm içimzde alien var....
kız sağlam olan kalanları yiyo demekki:)))hayatta kalma mücadelesi tabi ne yapsın garibim..güçsüz güçlüye yem olur...anammmmm içimzde alien var....