geldim be kızlar...yok anacım..çizgi mizgi hak getire...silik bilem çıkmadı...tutmadı herhal benimki..ya da 7 gün bile dolmadan yaptığım için mi çıkmadı anlamadım..neyse pazar pazar stres yok..çarşamba ola hayrola...hava pek bi güselll..bizde kahvaltıya gitcez erimle:)))beni merak eden tüm hayranlarıma sevgilerimi gönderiyorum:))) bu arada dediğim gibi sakın heveslenmeyin...test mest yapmayın....gebertirim...
bu da bir mucize. doğal yoldan veya birazcık yardımla olsa da :)))
yaaa kızlar içimi bi sıkıntı sardı benim. endişede biraz. neden böyle oldum bilmiyoruuuum
YORUMLAYIN BAKAYIM!!!!!
yok canım söylemedi sordumda:mymeka:3 hafta sonra kontrole çağırdı çok küçük daha dediCADIARZUbakalım beklicez gene ama gördümya bebişimi onun resmiyle avunup beklicem artık:sm_cool: ayyy hadi gözün aydın canım maşallah, ne acayip bişey dimi ya, ne kadarlık olduğunu söylemedimi peki
ben geldimmmmmmmmmm...kudurdum bugün..bu saate kadar sokaklarda..valla benim bebişler içerdeyse anne poponun üstüne otur artık diyolardır kesin..sabah vermiştim haberi..ama duymayanlara tekrar edeyim..idrar testi fos çıktı...çizgi mizgi bişi çıkmadı anacım...7. günüm bile dolmamıştı...sanırım ondan...yoksa tahminlerime göre %60 hamileyim....%40 da şeytanın payı..kısmet çarşambaya artık..kızlar 10. gün kan testi çıkar demi? bak onda da çıkmazsa 12. gün bi daha yapmam artık...seybay sen kutlama yaptın mı? kız basbayağı hamilesin yahu....valla alkışladım seni burdan...çok çok çokkk sevindim hemde...akşama da misafirim gelicek..gidince onlar kaçarım yine buraya....
yok canım söylemedi sordumda:mymeka:3 hafta sonra kontrole çağırdı çok küçük daha dediCADIARZUbakalım beklicez gene ama gördümya bebişimi onun resmiyle avunup beklicem artık
Canım çıkmaya bilir idrar testinde tabi, inşallah güzel haberi kan testinde alırsın
ben geldimmmmmmmmmm...kudurdum bugün..bu saate kadar sokaklarda..valla benim bebişler içerdeyse anne poponun üstüne otur artık diyolardır kesin..sabah vermiştim haberi..ama duymayanlara tekrar edeyim..idrar testi fos çıktı...çizgi mizgi bişi çıkmadı anacım...7. günüm bile dolmamıştı...sanırım ondan...yoksa tahminlerime göre %60 hamileyim....%40 da şeytanın payı..kısmet çarşambaya artık..kızlar 10. gün kan testi çıkar demi? bak onda da çıkmazsa 12. gün bi daha yapmam artık...seybay sen kutlama yaptın mı? kız basbayağı hamilesin yahu....valla alkışladım seni burdan...çok çok çokkk sevindim hemde...akşama da misafirim gelicek..gidince onlar kaçarım yine buraya....
bak canım transferin ortalarında karmakarışık melankolik hatta dramatik duygular içerisine giriyorsun normaldir..bi ümitsizlik.. bi endişe.. olmayacak kaygısı...üzülme geçer....gerçeği göreceğiz yakında...
ne yapıyorsun cadı kız!! sokaklarda bile fink atıp atıp şu bebişlerine rahat vermemişsindir yine sen..
Test fooooooos çıkmış..İlahi senin teste çok erkendi anacığım..senin mutlu haberine biraz daha var..sabretcen azıcık...
Hep beraber sevinecez inşallah......Bırak halayı disco bilem oynarız hele bi haberi alalım da...:dance::dance::dance::dance:
nestlecim.kan testinin sonucu pozitif olacak insaallah. bana öyle geliyor.benim hislerim kuvvetlidir.benim konuyla bir alakam yok.ama sabahin 5 inde bu konuyu okudum.2 saat boyunca.ve senin espirilerine gülmekten catladim diyebilirim.canim senin icin dua bile ettim.kuzicim senide tebrik ederim..........................
canım sağol ya...valla boğazda gezdik kocişimle...misafir gelecekti akşam da..gelmedi allahtan...koduk bi film..bi de film izledik...şimdi de geldim buraya...bana bakın 10. gün çıkar di mi kan testinde?? çıkar diyinnnnnnnnn