merhaba neslecim tabiki daha erken ssseninki.10. günde çıkar hele kan testinde kesin çıkar.sabret zaten az kalmış.
insallah annesine siksiki tutunmustur
o minicik elleriyle nestle nin bebegi.
surekli olumlu dusun
aksini aklina bile getirme
allah yardincin olsun INSALLAH
geldim be kızlar...yok anacım..çizgi mizgi hak getire...silik bilem çıkmadı...tutmadı herhal benimki..ya da 7 gün bile dolmadan yaptığım için mi çıkmadı anlamadım..neyse pazar pazar stres yok..çarşamba ola hayrola...hava pek bi güselll..bizde kahvaltıya gitcez erimle:)))beni merak eden tüm hayranlarıma sevgilerimi gönderiyorum:))) bu arada dediğim gibi sakın heveslenmeyin...test mest yapmayın....gebertirim...
canım sağol ya...valla boğazda gezdik kocişimle...misafir gelecekti akşam da..gelmedi allahtan...koduk bi film..bi de film izledik...şimdi de geldim buraya...bana bakın 10. gün çıkar di mi kan testinde?? çıkar diyinnnnnnnnn
nestlecim.kan testinin sonucu pozitif olacak insaallah. bana öyle geliyor.benim hislerim kuvvetlidir.benim konuyla bir alakam yok.ama sabahin 5 inde bu konuyu okudum.2 saat boyunca.ve senin espirilerine gülmekten catladim diyebilirim.canim senin icin dua bile ettim.kuzicim senide tebrik ederim..........................
çıkarrrrrrrrrrrrrrr sende bu enerji olduktan sonra senden bir kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bir oğlannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnçıkarnaniknanik
nestle 76 arkadaşım nerelisin sen tek kelimenden dolayı merak ettim naniknanik
maşallah nestlecim hiç yerinde duramıyosun.12.günü bekle canım inşallah hamişsin. a.s.
aayy ben de denizliliyim kısss heycan oldum bak şimdi.
10. günde çıkmaz mı diyosun.....kızlar bana bi net bilgi verin...10. günde çıkar mı çıkmaz mı????
dur heyecanlanma düşürcen şimdi bebişleri:))) tavas-acıpayam filan işte....
benim hastane 10. gün bakıyomuş kandan.ya ama bence 12.günü bekle canım yaaa.benim yanımda kaç tane kadına yine bakalım dediler 2 gün sonraya ertelediler öyle daha zor gelir insana.
ne bebişi canım yaaa.ben de ne gezer sen karıştırdın sanırsam.ben de bebiş yok.Ama Allah mı söyletti ne...:dance: İnşallah öbür denememde olur.
olmaz olmaz deme...bakarsın kendiliğinden olur...bi de bebiş değil bebişler yalnız dikkatini çekerim:)))
ben çok şartladıydım kendimi çarşambaya valla cumayı bekleyemem...varsa bişi çıkar ya...çarşamba yapalım..olmazsa cuma bi daha yaparız..maksat kocanın ocağına incir ağacı dikmek olsun:)))kızlar bu hcg kaç saatte çıkıyo?
canımcım çarşamba çıkar kan idrardan daha etkili biliyosun.sen yine cumada yaparsın bu işler böle bende kaç kere yaptırdım kan testi. sonuç saatide gittiğin yere göre değişir. bana bi yer öğleden sonra demişti başka yere sordum 1 saat sonra alırsınız dedi. bende oraya yaptırmıştım.
bende soruşturayım bari şimdiden..1 saatte veren bi yer bulayım..ne o öle sabah ver akşam al..by-pass tetkiki mi bu..şaşırmış bu laboratuarlarda kendini...bak sinir yaptım şimdi...kızlar benim o ilk 2 gebelikteki sonuçlara baktım biri 7400 biri 10500...hey kurban olduğum allah sen verdin ben almadım..şimdide 4 dönüyom valla...
şşşşt no panic.klava: bi araştır bakalım.canım sen kürtaj mı oldun 2 kere?