Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

merhaba neslecim tabiki daha erken ssseninki.10. günde çıkar hele kan testinde kesin çıkar.sabret zaten az kalmış.

inşallah hayatım ya....sabırsız zarife olunca insan böyle aklı karışıyo işte...çarşamba günlerini pazartesinin yerine alma şansımız olmuyor demi:)))en azından bu haftalık......

insallah annesine siksiki tutunmustur
o minicik elleriyle nestle nin bebegi.
surekli olumlu dusun
aksini aklina bile getirme
allah yardincin olsun INSALLAH

çok sağol canım ya....valla geçmiyo bu günler...ay ne zor şeymiş bu beklemek...yeni başlayacak kızlar söyliyim bu tüp bebek işinin en zor yanı yumurta toplama filan değil işte bu 12 günlük bekleyiş...dua edin banaaaaaa

nestle 76 arkadaşım nerelisin sen tek kelimenden dolayı merak ettim naniknanik

çıkarrrrrrrrrrrrrrr sende bu enerji olduktan sonra senden bir kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bir oğlannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnçıkarnaniknanik

şşşt noluyo nan benim avatarımı kullanıyosunnnnnn.naşkolsun. :dilcikar:

maşallah nestlecim hiç yerinde duramıyosun. 12.günü bekle canım inşallah hamişsin. a.s.

10. günde çıkmaz mı diyosun.....kızlar bana bi net bilgi verin...10. günde çıkar mı çıkmaz mı????

benim hastane 10. gün bakıyomuş kandan.ya ama bence 12.günü bekle canım yaaa.benim yanımda kaç tane kadına yine bakalım dediler 2 gün sonraya ertelediler öyle daha zor gelir insana.

benim hastane 10. gün bakıyomuş kandan.ya ama bence 12.günü bekle canım yaaa.benim yanımda kaç tane kadına yine bakalım dediler 2 gün sonraya ertelediler öyle daha zor gelir insana.

ben çok şartladıydım kendimi çarşambaya valla cumayı bekleyemem...varsa bişi çıkar ya...çarşamba yapalım..olmazsa cuma bi daha yaparız..maksat kocanın ocağına incir ağacı dikmek olsun:)))kızlar bu hcg kaç saatte çıkıyo?

olmaz olmaz deme...bakarsın kendiliğinden olur...bi de bebiş değil bebişler yalnız dikkatini çekerim:)))

hıımmm sağol canım ben de bebişler olmasını istiyorum.kendiliğinden olması mucize ötesi olur bizim için.eşimde azospermi var da.
test yaptıracağın yere göre değişir.1 satte sonuç veren yerde var,2 satte de ,3 saatte de.hatta sabah ver ,öğleden sonra al ya da bugün ver yarın al da olabilir. :1closedeyes: ben çok araştırmıştım da bir ara. :bbo:

canımcım çarşamba çıkar kan idrardan daha etkili biliyosun.sen yine cumada yaparsın bu işler böle bende kaç kere yaptırdım kan testi. sonuç saatide gittiğin yere göre değişir. bana bi yer öğleden sonra demişti başka yere sordum 1 saat sonra alırsınız dedi. bende oraya yaptırmıştım.

bende soruşturayım bari şimdiden..1 saatte veren bi yer bulayım..ne o öle sabah ver akşam al..by-pass tetkiki mi bu..şaşırmış bu laboratuarlarda kendini...bak sinir yaptım şimdi...kızlar benim o ilk 2 gebelikteki sonuçlara baktım biri 7400 biri 10500...hey kurban olduğum allah sen verdin ben almadım..şimdide 4 dönüyom valla...

şşşşt no panic. klava: bi araştır bakalım.canım sen kürtaj mı oldun 2 kere?

şşşşt no panic. klava: bi araştır bakalım.canım sen kürtaj mı oldun 2 kere?

oldum valla...delilik işte...verdi almadım şimdide istiyom vermiyo..haklı...9 arayla 2 kürtajım var..biri nikahtan 2 ay önce..biri nikahtan 6 ay sonra..kafada kavak yelleri o zamanlar...bir an önce kürtaj olayım da bitsin bu dert durumundaydım..ahhhh ahhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…