Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

grade yumurta kalitesi demek. hücreler hızlı ve eşit çapta bölünüyorsa grade 1 embriyo oluyormuş. eğer hücre çapları farklı veya %20'den az parçalanma varsa o zaman grade 2 oluyor. bu tür embriyolar görünüm olarak normal kabul ediliyor ve transferinde sorun yok. grade 3-4 olanlar yetersiz sayılıyor, tutunma şansları çok düşük. Sana transferde resimlerini de veriyorlar. benim 2 embriyomda hücre çapları eşit büyüklükte ama sanırım içlerinde az da olsa hücre parçacıkları var. o yüzden grade 2 olmuş. Ben böyle yorumladım en azından

Grade bize verilen lab.sonucu benin 2 tane Grade 2 transfer edilmiş.Grade 2 mi iyi Grade 1 mi.Benim rahim kalınlığı 8 gibiydi galiba.

benim rahim kalınlığı 10 mm'i geçmişti. Ben vagifem diye bir hap kullandım bunun için. hergün bir tane vajinadan konuyor.

ben bir fransız ilaç firmasında çalışıyorum. Çevirmenim. Ruhsat dosyalarını hazırlıyorum, bakanlık ile yazışmalar falan. masa başı işi yani ama aklım hep karnımda olduğundan işe dönünce sıkıntıdan patlayacağım :)

evet gördüm.ama bana çok iyi kalitede dediler yumurtalara.aman allah hakkımızda hayırlısını versin.

benim rahim kalınlığı 10 mm'i geçmişti. Ben vagifem diye bir hap kullandım bunun için. hergün bir tane vajinadan konuyor.

ben bir fransız ilaç firmasında çalışıyorum. Çevirmenim. Ruhsat dosyalarını hazırlıyorum, bakanlık ile yazışmalar falan.

ah bon? je savais pas :))

pelly senin kaçıncı tüp bebek denemen?

bu ilk canım. 2006 ağustos'ta evlendim ve hemen tedaviye başladık. pko teşhisim 25 yaşında kondu ama 16 yaşından beri adet düzensizliği için doğum kontrol hapı kullandım. İlaçlara hemen cevap vermedi yumurtalıklarım. klomen işe yaramadı. tüplerim açık. gonal f ile 3 kere aşılama denedik. olmadı. sonunda mikroya sıra geldi. ben 34 eşim 39 yaşında, umarım daha fazla beklemeyiz..:çok üzgünüm:

ben olaya fransız kaldım diyecem ama diyemiyorum fransızca konuştuğunuz için:-)

Ben de PKO hastasıyım.Bende Temmuz 2006 da evlendim.Benimde en baştan beri adet düzensizliğim vardı.Bülent bey 2 kez yumurta takibi yaptı doğal yollarla olsun diye olmayınca aşılama yapmaksızın tüp bebek yapalım dedi.Aşılama da tutma ihtimali az oluyormuş.

2 yıl oldu.ondan önce ticaret işindeydim. ithalat-ihracat, satış falan..

ben 99'da normal yoldan hamile kaldım. evli değildim o zaman ve aldıracaktım. ama ben aldıramadan kendiliğinden düştü. en azından sebepsiz infertilite olmadığına memnunum. pko olup hamile kalan çok var.

ben 99'da normal yoldan hamile kaldım. evli değildim o zaman ve aldıracaktım. ama ben aldıramadan kendiliğinden düştü. en azından sebepsiz infertilite olmadığına memnunum. pko olup hamile kalan çok var.

evet canim haklisin...bebek simdiki esindenmiydi???kucuktun sanirim o zamanlar...

sağlık olsun.Ben hiç hamile kalamadım.O yüzden lab. ortamında da olsa eşimden bir parça ile benim bir parçamın döllenmesi bile beni çok mutlu etti:-(

X