canlarım benim bu muhabbetlere bu sıcaklığa bebişlerimle birlikte ortak oldum...Çook güldüm çooook bugün.Eşim maça değil bana konsantre olmuş durumda.Çünki benim yzılanları okumamla kahkalarım etrafı çınlatıyor.Adam bi türlü maç seyredemiyor..Valla öyle içim açıldı ki .....
Canlarım gözünüzün içine soka soka kocaman bir resim koymuş gibi oldum.Kusura bakmayın..Ama yok olduğum zaman cepten testin resmini çekiyordum oradan bilgisayara aktar...foruma nasıl ekleyeceğimi bilemedim onla uğraştım..Ardından arkamdan yazılanları okudum...Gül gül öldüm...
Hepsi Nestle cadısının işi akşamdır tırtıklıyor bir yerlerimi..menekşecim de 9.gün idrar testi yaptım ve şu an ikiz sahibiyim deyince..Bende ampullar yandı..
Kızlaaaar...O NE TELAŞTI HERKESTE..herkes galeyana gelmiş birden...Pelly...nur...
Bu işin tetikleyicisi Nestle...Bi de ilk testi o yapacakmış...Aha da yaptım.Testim senin gibi 20 tl lik değil 5 lik ama.Hiç olmazsa umut işte silikte olsa bir çizgi gösterdi....
AH..NESTLE...AH...
valla arkadaşlar hepiniz süpersiniz..ve süper anneler olacaksınız inanıyorum...
yaptıklarımız bu bekleme sürecinde geyikler.zaman geçmiyor ne yapalım..
Güldük eğlendik.....Hepinize doyasıya teşekkürler...Sizleri seviyorum...
Benim teste gelince silik milik bişeyler çıktı..vardır ya da yoktur..
İDRAR TAHLİLİM BİRAZ GEYİK OLDU..ASIL OLAN SALI KAN TAHLİLİ..ŞİMDİDEN KUTLAMAYIN BENİ..SALI MUTLU OLMAK İSTİYORUM İNŞALLAH.NE DE OLSA İNSAN HAYALKIRIKLIĞINA UĞRAMAK İSTEMİYOR....