Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

valla 7'den beri bilgisayarın başında bekliyorum. birazdan annemlerle kahvaltıya gideceğiz. Artık haberleri dönünce alırım. Nestlecim inşallah 2. çizgiyi görürsün arkadaşım.

geldim be kızlar...yok anacım..çizgi mizgi hak getire...silik bilem çıkmadı...tutmadı herhal benimki..ya da 7 gün bile dolmadan yaptığım için mi çıkmadı anlamadım..neyse pazar pazar stres yok..çarşamba ola hayrola...hava pek bi güselll..bizde kahvaltıya gitcez erimle:)))beni merak eden tüm hayranlarıma sevgilerimi gönderiyorum:))) bu arada dediğim gibi sakın heveslenmeyin...test mest yapmayın....gebertirim...

kız ne kutlamıycaz...bildiğin gerim gerim hamilesin artıkın.tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...bi de silik deme bacım ona alınır valla ne siliği kocaman pembe bi çizgi....pek bi sevindim pekkkkkkk....

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ARKADAŞLAR ALEMSİNİZ YAAAA...
MSJ OKUKEN GÜLMEKTEN GÖZLERİMDEN YAŞ ÇIKTI....
DÜN GECE NE OLMUŞ ÖYLE.... HERKES BİRBİRİNİ BAŞTAN ÇIKARMIŞ...
HELE SEN SEYBAY KAŞLA GÖZ ARASI NASIL İKNA ETTİNDE GÖNDERDİN EŞİNİ TEST ALMAYA.. :roflol:
HAYIR SADECE SİZLER DEĞİL ANLADIĞIM KADARIYLA BEYLERDE GAZA GELMİŞ... ALEMSİNİZ VALLAHİİİ...
DÜN AKŞAM NETE GİRİP BU GÜZEL VE KEYİFLİ SOHBETLERİ KAÇIRDIĞIM İÇİN ÜZÜLDÜM DOĞRUSU...
AMA HERKESİNİN KEYFİNİN YERİNDE OLMASI NE GÜZEL... SEYBAY GÖZÜNAYDIN DİYEYİM AMA KUTLAMA TEST GÜNÜ TAMAM MI???
İNŞALLAH BU KEYİFLER, GÜLEN YÜZLER TEST GÜNÜNDE DE AYNI OLUR... HERBİRİMİZ AYRI AYRI BU GÜZEL MUTULUĞU YAŞARIZ...
BENİ DE BU KADAR GÜLDÜRDÜNÜZ YA... NE DİYEYİM BEN SİZE....
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUMMM... VERDİĞİNİZ GÜZEL DESTEK VE PAYLAŞIMLAR İÇİN ÇOKKKK ÇOKKK TEŞEKKÜRLER..... EN GÜZEL MORAL, DESTEK VE GÜÇ KK DE...SEVGİYLE KALINNNN....a.s.

Merhaba Pelly .Benim Dr.Bülent Urman.Senin ki kim?Benimde p.tesi yumurta toplamam vardı.Seni mutlaka görmüşümdür.Benim daha 17 sinde sonucum.Nasıl dayanacağım bakalım.

Bu arada Seybay gözün aydın.Asıl kutlamayı inşallah salı günü yapacağız...

Merhaba Pelly .Benim Dr.Bülent Urman.Senin ki kim?Benimde p.tesi yumurta toplamam vardı.Seni mutlaka görmüşümdür.Benim daha 17 sinde sonucum.Nasıl dayanacağım bakalım.

benim doktorum Yılmaz Güzel. ben kontrollere onun muayenahnesine gidiyorum. sadece opu ve transfer amerikanda oldu. ptesi transferim saat 11h30 daydı. 13h00'de bıraktılar. yandaki yatakta opu olan birisi vardı, benden yarım saat önce çıktı, gözleri kanlanmıştı.. o sen miydin acaba :)

:teytey: evet aynen o bendim.gözlerim kanlanmıştı.kendimi çok sıktığımdan

:teytey: evet aynen o bendim.gözlerim kanlanmıştı.kendimi çok sıktığımdan

dünya küçük vallahi :) ben de sürekli telefondaydım, eşime ulaşmaya çalışıyordum :)
senin 2 embriyo transfer edildi di mi? 4 tane de dondurmuştun. Transferden önce embriyolog bizimle görüştü. 3 tane koyarsak üçüz olma şansı yükseliyor, isterseniz 2 tane transfer edelim dedi ama biz zor karar verdik. 34'ün içindeyim, maddi olarak uzun süre 2.ye cesaret edemeyiz diye 3 tane transfer edilsin istedik. 3 tane de dondurduk. Başta bayağı umutluydum ama günler geçtikçe umudum azalıyor sanki. hayırlısı neyse o olsun diyorum sonunda...

Benim hep böyle garip tesadüflerle doludur hayatımKocamı da böyle buldumBu arada senin transfer kaçıncı gün olmuştu?Yılmaz Beyde art sağlığın doktorlarından mı?Ben de özel muayenehanesine gidiyordum bülent beyin.Sadece işlem amerikanda oldu.bir de kaç yumurta transfer edildi sana ?Kaç yaşındasın?benim kafamda bu konularda tereddütler doğdu da.Zira 28 yaşında olduğum için 2 tane çok iyi kalitede yumurta transfer ettiler 3 tanesini doldurdular.

Yılmaz bey'de amerikan hastanesi doktoru ama orada sürekli odası yok. randevu alan hastaları orada görüyor. ben başta hastanede hastasıydım ama daha rahat olduğundan muayenehanesine geçtim. hastanenin hemen yanında zaten. uzmanlığını pko üzerine yapmış ayrıca. çok iyi anlaşıyoruz.

Bende Nolucağını düşünmemeye çalışıyorum.12 gün geçse de tahlil yapsam diyorum bir yandan da kötü bir sonuç çıkarsa diye korkuyorum.Şimdide acaba 3 tane mi transfer ettirseydik acaba diye düşünüyorum.

benden 10 yumurta toplandı. 8'i döllendi. 6'sı iyi bölünmüş. 3 tane transfer edildi. 3 tane donduruldu. transfer edilenlerin 1 tanesi grade 1, 2 tanesi grade 2.

bende hem biran önce test yaptırmak istiyorum hem de sonuç negatif olursa diye korkuyorum. bu arada geçen süre bile güzel geliyor bazen.:uhm: yarın işe dönüyorum. evde oturmak çok keyfiliydi doğrusu..

kizlar grade ne oluyor??birde sizin transfer gunu rahim kalinliklariniz kacti???

Bu grade leri bize verilen kağıtlarda yazıyor mu?Dur bende bakayım.Neresinde yaziyor?

bende hem biran önce test yaptırmak istiyorum hem de sonuç negatif olursa diye korkuyorum. bu arada geçen süre bile güzel geliyor bazen.:uhm: yarın işe dönüyorum. evde oturmak çok keyfiliydi doğrusu..

ne isinde calisiyorsun pelly cim ?????isin agirmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…