Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

yaşasın tebrikler tatlım çok sevindim darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşlara

dsc00355xs8.jpg

KIZ GEBSİN SEN BAK KANITIDA KOYMUŞ HADİ BAKALIM HAYIRLISI
İLK KUTLAMA BENDEN :teytey: :teytey: :teytey:

seybay canım tebrikler,nasıl sevindim anlatamam,darısı başımıza.
Allah tamamına erdirsin.:hooray::dance:

canlarım benim bu muhabbetlere bu sıcaklığa bebişlerimle birlikte ortak oldum...Çook güldüm çooook bugün.Eşim maça değil bana konsantre olmuş durumda.Çünki benim yzılanları okumamla kahkalarım etrafı çınlatıyor.Adam bi türlü maç seyredemiyor..Valla öyle içim açıldı ki .....

Canlarım gözünüzün içine soka soka kocaman bir resim koymuş gibi oldum.Kusura bakmayın..Ama yok olduğum zaman cepten testin resmini çekiyordum oradan bilgisayara aktar...foruma nasıl ekleyeceğimi bilemedim onla uğraştım..Ardından arkamdan yazılanları okudum...Gül gül öldüm...

Hepsi Nestle cadısının işi akşamdır tırtıklıyor bir yerlerimi..menekşecim de 9.gün idrar testi yaptım ve şu an ikiz sahibiyim deyince..Bende ampullar yandı..

Kızlaaaar...O NE TELAŞTI HERKESTE..herkes galeyana gelmiş birden...Pelly...nur...
Bu işin tetikleyicisi Nestle...Bi de ilk testi o yapacakmış...Aha da yaptım.Testim senin gibi 20 tl lik değil 5 lik ama.Hiç olmazsa umut işte silikte olsa bir çizgi gösterdi....

AH..NESTLE...AH...

valla arkadaşlar hepiniz süpersiniz..ve süper anneler olacaksınız inanıyorum...

yaptıklarımız bu bekleme sürecinde geyikler.zaman geçmiyor ne yapalım..

Güldük eğlendik.....Hepinize doyasıya teşekkürler...Sizleri seviyorum...

Benim teste gelince silik milik bişeyler çıktı..vardır ya da yoktur..

İDRAR TAHLİLİM BİRAZ GEYİK OLDU..ASIL OLAN SALI KAN TAHLİLİ..ŞİMDİDEN KUTLAMAYIN BENİ..SALI MUTLU OLMAK İSTİYORUM İNŞALLAH.NE DE OLSA İNSAN HAYALKIRIKLIĞINA UĞRAMAK İSTEMİYOR....

Son düzenleme:
canım bu silik milik değil ortada işte,zaten diğeri çizgi kadar hiç bir zaman net olmaz.şimdiden hayırlı olsun,İnşallah sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsin ve sonucundada sağlıklı ve hayırlı bebek yada bebekler dünyaya getirirsin.

HEY BU SİLİK FALAN DEĞİL BAYAGI BELLİ ARA İDRARLA YAPTIN ÇOK İYİ GÖRÜNÜYOR .:sm_cool:
ARA İDRARALA ÇIKMIYOR BİLE AMA SENİNKİ AHA BÖYLEDE BELLİ İŞTE:sm_cool::dance:

seybay gozun aydin valla cok sevindim darisi bana yani hepimize sen bana cok umut oldun

canlarım ben ısrarla 12.gün kan tahliliyle emin olmak istiyorum..Hepinizin güzel dilekleri sıcak paylaşımları için çok çok teşekkür ederim....
Aktüel...nur...egecan...menekşe....nestle...pelly.....fato...

Aklıma da gelmiyor değil...Burda sen sevin sevin....salı günü git negatif...Valla arkadaşlar nasip olursa salıya saklayın kutlama mesajlarınızı .....insan umutları sever ama hayalkırıklıklarını hiiiiçç.....

seybay canım hayırlısı inşallah ama bızım chadımızı bılıyorsun oda acıbademde yaptırdı tüp bebek oda 12. gunu beklemeyıp kanda baktırdı pozıtıf cıkmıştı ınşallah senınde öyledır canım sende şahin beyın hastasısın demi sen benı tanımıyorsundur ama ben senı tanıyorum chadıdan :)) kısmetse 2-3 ay sonra bende tüp bebek yaptırcam orda

la havle....tam maç saati adamı sokaklara mı gönderdin.....kız vardır gebelik kesin....sevineyim mi ben şimdi sana...sevindim beeee....hamilesin sennn...kesin..kız bak ben senin sonucunu öğrendim..sende sabah erken kalk benim sonucu oku...sana ceza..pazar sabahı 9 da kalkılıp nestlenin sonucu öğrenilecek....

Askeriniz emirlerinize hazırdır komutanım!!!!

Sabah 9 da kalkılacak...Nestlenin sonucu öğrenilecek!!!!!

:enbuyukkk:

seybay canım hayırlısı inşallah ama bızım chadımızı bılıyorsun oda acıbademde yaptırdı tüp bebek oda 12. gunu beklemeyıp kanda baktırdı pozıtıf cıkmıştı ınşallah senınde öyledır canım sende şahin beyın hastasısın demi sen benı tanımıyorsundur ama ben senı tanıyorum chadıdan :)) kısmetse 2-3 ay sonra bende tüp bebek yaptırcam orda

Herşeyin hayırlısı canım.tedavin şimdiden hayırlı olsun...Evet chadi ile ben aynı doktorda tedavi olduk..Ama chadi 12.günden önceki günler kan testi yaptırmıştı..Benim şu an için ucuz protokol idrardan...Asıl salı 12.gün kan vericem büyük gün o gün benim için..Üstelikte doğumgünüm.Allahımın bana en güzel hediyesi olacak inşallah...

Son düzenleme:
Herşeyin hayırlısı canım.tedavin şimdiden hayırlı olsun...Evet chadi ile ben aynı doktorda tedavi olduk..Ama chadi 12.günden önceki günler kan testi yaptırmıştı..Benim şu an için ucuz protokol idrardan...Asıl salı kan vericem büyük gün o gün benim için..Üstelikte doğumgünüm.Allahımın bana en güzel hediyesi olacak inşallah...

inşallah canım sonucun pozıtıf cıkar ne güzel bır güne denk gelmış sana unutulmaz bır dogum gunu hedıyesı olur bu a.s.a.s.

seybay, inşallah almış olabileceğin en güzel doğum günü hediyesini almayı nasip eder Allah sana.

seybaycim tebrik ederim.buarada sabah saatin 5i ve yaklasik 2, 2,5 saattir bu konuyu okuyorum.her bir sayfasini heyecanla okudum.Allahim insaallah isteyen herkese nasip etsin.bende simdi nestle76nin sonucunu heyecanla bekliyorum.ve dua ediyorum insaallah pozitif cikar diye.ve dualarim hepinize.

yaa erken kapatmışım akşam, asıl cümbüşü kaçırmışım. test resimleri falan. Seybay seni şimdi kutlamıyorum, kutlamaları doğumgününe bırakıyorum :)))
Nestle hanım daha uyanmadı herhalde, merakla bekliyoruz..

nestle76 senin haberi bekliyoruz hadi uaynmadınmı daha ben olsam gecenin bir yarısı uyanmış yapmıştım testi valla hadi inşallah 2 çizgiyi sende görürsün seybayın yaptığı gibi bizlere gösterirsin::)))))

Heyyyyy nestle hadi uyanmadın mı hala!!!!!!!

Dün zaten geç yattık....Pazar pazar da sırf senin için erken kalktık...Bekliyoruz seni...

Bak şimdiden söyleyeyim...İNŞALLAH:nazar::nazar::nazar::nazar: ÇİFT ÇİZGİ ÇIKAR...
yok çıkmazsa tahlil günü seviniriz arkadaşım..Hepimiz seni heyecanla bekliyoruz....:dance:

Bak millet uyuyor biz senin için kalktık be güzelim!!!!!!!

Son düzenleme:
X