Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

PELLY kaçıncı günün senin?

canım benim transfer ptesi yapıldı. ilk gün sayılmıyormuş. o zaman bugün 5. gün bitiyor.. benim test için çok erken. idrarda bakarsam en erken çarşamba olur. kan testi de en erken perşembe...

canım benim transfer ptesi yapıldı. ilk gün sayılmıyormuş. o zaman bugün 5. gün bitiyor.. benim test için çok erken. idrarda bakarsam en erken çarşamba olur. kan testi de en erken perşembe...

neden ilk gün sayılmıyor anlamadım ben. mesela sabah transfer oldu benim. yani 24 saat boşamı gidiyo. içerde ama onlar

valla yapmayın ya...pellycim senin de erken..bak negatif filan çıkar..bu idrar testlerine güven olmaz...valla üzülürüm sonra...en sağlamı kan testi..o da en erken 10. gün...

test falan bahane kızlar bilgisayarı açıp yazdıklarınızı okuduğumdan beri yüzümde bir gülümseme ile oturuyorum. akşam akşam çok iyi geldi. iyi ki varsınız :)))

valla yapmayın ya...pellycim senin de erken..bak negatif filan çıkar..bu idrar testlerine güven olmaz...valla üzülürüm sonra...en sağlamı kan testi..o da en erken 10. gün...

yaw yazdım ya zaten erken diye. kan testi için de perşembe düşünüyorum zaten.belki bir gün öncesi idrarda bakarım. Aslında ödüm kopuyor negatif olacak diye. :1shok:

neden ilk gün sayılmıyor anlamadım ben. mesela sabah transfer oldu benim. yani 24 saat boşamı gidiyo. içerde ama onlar

valla bana da seybay öyle söyledi. zaten verdikleri test gününden belli. benim transfer 2 haziran test 14 haziran yani aslında 13. güne denk geliyor ama ilk gün sayılmaınca 12 oluyor..tatlicadiarzu

vallahi sizinle beraber aynı heyecanları tekrar tekrar yaşadım. bu günleri hiç unutmayacaksınız. ben yaptığım testleri hala saklıyorum ve arada çıkarıp bakıyorum.inşallah çifter çifter bebiş sahibi olursunuz hepiniz.

vallahi sizinle beraber aynı heyecanları tekrar tekrar yaşadım. bu günleri hiç unutmayacaksınız. ben yaptığım testleri hala saklıyorum ve arada çıkarıp bakıyorum.inşallah çifter çifter bebiş sahibi olursunuz hepiniz.

inşallah hayatım yaa....oyalanıyoruz işte test gününe kadar....beklemek kadar zor şey yok...bari kafamızı dağıtalım....

kızlar sizlere birşeyler oldu ben korkmaya başladım transfer olunca azdınız ben şu tüp bebek işini yenidenmi düşünsem acaba şakaaaaa.sevindim keyifli oluşunuza benim transferim olmadı diye beni kimse arayıp sormuyor unutuldummu neeeeee

kızlar sizlere birşeyler oldu ben korkmaya başladım transfer olunca azdınız ben şu tüp bebek işini yenidenmi düşünsem acaba şakaaaaa.sevindim keyifli oluşunuza benim transferim olmadı diye beni kimse arayıp sormuyor unutuldummu neeeeee

narincim körler sağırlar birbirimizi ağırlıyoruz işte....kafa dağıtmak maksat....senin transfer ne zamana kaldı???

kızlar ben çıkıyorum. maçın 2. yarısını seyredeceğim. nestle ben sabahları 7'de ayaktayım. seni bekliyor olacağım... iyi geceler tüm anne adaylarına ve bebişlerine...

kızlar ben çıkıyorum. maçın 2. yarısını seyredeceğim. nestle ben sabahları 7'de ayaktayım. seni bekliyor olacağım... iyi geceler tüm anne adaylarına ve bebişlerine...

canım bende çıkıyorum...seybay ı da merak ettim..yaptım dedi ve gitti..neyse yarın görüşürüz...bi dua ediverin yatmadan benim için..sabah hayırlı haber alırım inşallah..hepinizi öpüyorum...

inşallah hayatım yaa....oyalanıyoruz işte test gününe kadar....beklemek kadar zor şey yok...bari kafamızı dağıtalım....

ahhh ahhh canım öyle tabi bak bende hala bekliyorum sanmaki test pozitif çıkınca bitiyor beklemeler. kalp atışlarıvar mı diye merakla 3 hafta bekliyosun. gelişmiş mi diye 3 hafta bekliyosun .ne durumdalar diye bekliyosun anlayacağın hep bekliyosun hep bekliyosunnnnn.......:emir_bebek:

35762331an5.jpg

YORUMLAYIN BAKAYIM!!!!!

Son düzenleme:
narincim körler sağırlar birbirimizi ağırlıyoruz işte....kafa dağıtmak maksat....senin transfer ne zamana kaldı???

nestlecim ben daha purogana pzt.başlayacağım herşey yolunda giderse daha yolun başındayım ama yazılarınızı takip ediyorum hepinize çok teşekkür ederim okadar çok şey öğrendimki sizden sabırsızlıkla sizin sonuçlarınızı merak ediyorum

X