Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ayy hepınız hoşgeldinizz 2 saatlığıne dısarı cıktık coşmus topikk ne hoşş pek hoşş gelsınn bebeişler:)))
umutbizimolsun,bebekdls,burcusafak08,DelCarmen,godes,elfkaya,

inşallah hemen hamile kalırsın arkadaşım, benim eşim öle ilaçlar kullanmaya yanaşmıyo maalesef

canım inşş hamiş olacaksın ben inanıyorummm
kuzum içinden ne geliyorsa onu de ben size yol arkadaşım kuzum bacım diyorum
SEVİYORUM SİZİ NE YAPAYIMMM

canım tüp bebekde alınan ilaçların etkisi 3 ay hatta daha fazla aman boş durmayın sende incir kürü yapsan saraçoğlunun takviye olur hem zaten eşinde alıyomuş bişeyler..hamile kalmayı sıcaklar daha iyi etkiliyomuş..
bebeğin için çok üzüldüm allah bidaha böyle bişey yaşatmasın.

inşallah hemen hamile kalırsın arkadaşım, benim eşim öle ilaçlar kullanmaya yanaşmıyo maalesef

Ahh şu erkekler bebek bebek diye sayıklarlar ama iş başa düşünce hiç birşeye yanaşmazlar Ben bu konuda şanslıyım eşim araştırıp bulup buluşturup içiyor beni yormuyor çok şükür.

Son düzenleme:

TEŞEKÜR EDERİM KK DE OKADAR ÇOK ARKADAŞIM DOSTUM BANA DUAİ İNŞŞ RABBİM YZÜMÜ GÜLÜDRECEK SİLERİN DUALRI SAYESİNDE bende sileri her duama katıyorum rabbim kabul etsin inşşş

Ewt cnm zaten temmuz 15 te tam 3 ay dolmuş olacak ama ben ağustos sonu deniycem doktorum 1 ay olmayacak onun gelmesini bekliycem :))
Bende kür yapsam mı dersin ? Yan etkisi olur olumsuz etkiler diye korktuğumdan yapmıyorum :S
Bebeğim için bende üzüldüm ama allahım beterinden korusun deyip kendimi avuttum cnm

ayy hepınız hoşgeldinizz 2 saatlığıne dısarı cıktık coşmus topikk ne hoşş pek hoşş gelsınn bebeişler:)))
umutbizimolsun,bebekdls,burcusafak08,DelCarmen,godes,elfkaya,

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

proxeed i inşallah alıcam deneticem eşime ama şu dna hasarı dediğin şeyi ilk defa duydum ben ama bizim embriyolar zaten iyi kalitedeler doktorum çok iyi diyo hatta son denememi dondurulmuşlarla yaptık 3 tane vardı 3 ünün de sağlıklı çözülüp yaşama şansı %15 di (üçünün birden)maaşallah 3 de sağlıklı çözüldü ve bölünüp çoğaldılar yanii emb. da bi sorun çıkmıyo ama neden gebelik olmuyo bilemiyoruz

inşallah uğurlu bereketli bol hamişli topik olsun
hepiniz böyle olun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
okadar ok çocuğunuz olsun ki evnizi b...k götürsün temizlik yapacak vaktiniz kalmasın inşşşş

Eki Görüntüle 218338 Eki Görüntüle 218338 Eki Görüntüle 218338 Eki Görüntüle 218338 Eki Görüntüle 218338
Eki Görüntüle 218338 Eki Görüntüle 218338 Eki Görüntüle 218338 Eki Görüntüle 218338 Eki Görüntüle 218338

canım arkadaşım benim topiğin hayırlı ve bol bebişli olsun hep destek tam destek yanındayım dualarımla :))))))))
ayyy canım benım uğurumuzun tatlı annesii hoşgeldinnn:)
ınsallah canımm valla azmettim kendım olamasam dahii bi cok hamıle cıkarcaz ınsallah bizimde olmazsada
seneye yaza tüpçü amcaya gideriz napaşlım:)))

merhaba canım inşallah en kısa zamanda hepimiz bu sınavı başarıyla geçebiliriz.

godescim hoşgeldinn sen de az seyler yasamamıssın ama artıkk zifiri karanşlıktan güneşin doğma vakti
bencee..çhikayanı azcok bılıorum dondurulmuslar topiğinden ama sımdı bakınca sunları soylemek ısterım
benım doktorum der ki hamıle kalamyan kadın yoktur,hamıle bırakamayn erkek vardır..
eğer senın rahmınde bı sıkıntı yoksa çok büyük ıhtımalle spermlerın döllleme yeteneğinde bi sıkıntı olabılır..hanı dr değilim ama cok arastırdım eşim vasıtasıylada...histereskopi yaptırdınmı bızım bı arkadasımız vardı hilal diye
onunda hep hamıle kalıyor fakatbı sekılde dusukle sonuçlanıodur
sonra hıstereskopıyle rahım fılmınde gözukmeyen cok kucuk yapısıklıklar ve çöküntü gözuktu halledildi sımdı hılal sanırım 27 haftalık hamıle
yanı sanırım pıhtılşama faktörlerınede bakılmıstır hepsıne protein c fılan..
eğer hiç bir şüpheye maruz kalmayacak sekılde arastırılmıssa bence sende eşine proxeed alabılırsın
bı zararı olacak bısey değil spermı beslıo ve hızını artırıo...spermın yapımında kullanılan hersyi vucuda verıo...
bide eğer dna hasaıda yuksekse buda gebeliğin ilerlemesıne engel olabılır bunu kadın doğumcular cok bılmıo ıyı bır urologa sorabılrısınız canımm madem kendıne zaman verdın yapmadığın herseyı yap stres etmeden..
hem doğal yolla olmasa bıle tüp için bözükleri beslemiş olursun:))))))

Ya kızlar bu dna testi nasıl oluyor biz hiç öyle bişey yaptığımızı hayırlımıyorum atlamayayım yaa bizde yapalım. Bilgi verebilirmisiniz

canım incirin bi zararı olmaz gibi ama haklısın ne olur neolmaz zaten denemene 1 2 ay kalmış inşallah güzel sonuçlar alırsın .ben tüp bebek yapmama 2 kala spora başlamıştım leslie yapıyodum hareket çok iyi demişti doktorum ..ama buarada beslenmenede dikkat et

Ahh şu erkekler bebek bebek diye sayıklarlar ama iş başa düşünce hiç birşeye yanaşmazlar Ben bu konuda şanslıyım eşim araştırıp bulup buluşturup içiyor beni yormuyor çok şükür.

ne güzel sen şanslısın o zaman benim eşim çok ama çok iyi bi insan çok memnunum allah razı olsun ondan başka hiçbir sıkıntımız yok bebekten başka ama nedense bitkisel ilaçlara hiç inanmıyo ben de ona bu yüzden sinir oluyorum

tatlım yaa histerospi yapıldı 2 ay önce hiçbir sorun çıkmadı. Eşimin ilk sperm sonucu 30 milyon ileri hızlı hareketli sayısıydı. SOnra ben proxeed de aldım. Eşim onu kullandı ve 38 milyon oldu hızlı sayısı. Pıhtılaşma testlerimde yapıldı. Ama tek yapılmayan senin yazdıklarından dna testi. ONuda en kısa zamanda iyi bir doktor bulup yaptırtaacağım canım. Yani benim yapmadığım bişey kalmadı gibi ne duysam yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…