• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ah inşallah kuzucum yumurtam oluşurmu hiç bilmiyorum çok adet düzensizliğim var soğan ve incir kürünü kayın validem söyledi yap diye bende araştırdım ama bir türlü yapmak geldi içimden böyle şeylere inanamıyorum tatlım gerçi diyeceksin tüm ilaçların ham maddesi bitkiler diye ama işte gel bana anlat bir türlü ikna olamıyorum:43::43::43::43:

ozaman sana soyle bı hıkaye anlatayım
benım bı arkadasım burdan
pkolu ve 7 yıllık evlıler kendısıde doktor ayrıca
ama paramedıkal yontemlere ınanmıodu senın gıbı
mayıs gıbı tüp deneyeckti
son anda ıkı ay soğan artı ıncır kurunu denedı
kendılığınden kaldı 4-5 tup bebek denemesi vardı ayrıca
yanı sen vesıle dıye yapacaksın gerısı allaha bırakacaksın canım
tevekkul etmenın tam manasıda budur sen selınden gelenı yap rabbım vesıle kılsın:)))))

ah inşallah kuzucum yumurtam oluşurmu hiç bilmiyorum çok adet düzensizliğim var soğan ve incir kürünü kayın validem söyledi yap diye bende araştırdım ama bir türlü yapmak geldi içimden böyle şeylere inanamıyorum tatlım gerçi diyeceksin tüm ilaçların ham maddesi bitkiler diye ama işte gel bana anlat bir türlü ikna olamıyorum:43::43::43::

Son düzenleme:
ozaman sana soyle bı hıkaye anlatayım
benım bı arkadasım burdan
pkolu ve 7 yıllık evlıler kendısıde doktor ayrıca
ama paramedıkal yontemlere ınanmıodu senın gıbı
mayıs gıbı tüp deneyeckti
son anda ıkı ay soğan artı ıncır kurunu denedı
kendılığınden kaldı 4-5 tup bebek denemesi vardı ayrıca
yanı sen vesıle dıye yapacaksın gerısı allaha bırakacaksın canım
tevekkul etmenın tam manasıda budur sen selınden gelenı yap rabbım vesıle kılsın:)))))

canım tam olarak nasıl uyguladı arkadaşın bilgin var mı? Ben araştırdım ama her sitede farklı farklı yazıyor kullansam mı kararsız kaldım şimdi:30::30::30:

canım tam olarak nasıl uyguladı arkadaşın bilgin var mı? Ben araştırdım ama her sitede farklı farklı yazıyor kullansam mı kararsız kaldım şimdi:30::30::30:

canım saraçoğlunun sitesınden bakmıstır buyuk ıhtımalle
ben okadarını sormadım sanırım once soğan sonra incir seklınde ama
harfı harfına saraçoğlundan bakıp yap istersen:)

canım olurmu oyle sey
sonucta sonra acısını sen cekıosun yazık değilmi okadar masraf,hormon
sen uygun bı dılle cok yıprandım artık ısımı sansa bırakmak ıstemıorum dersın zaten bı sure
doğal deneyeceksın sen deneyene kadar yaygınlasacağı ıcın fıyatıda düşer:)
her merkez uygulamıo sımdılık pgt yi..ama yaygınlasınca fıyatı da düşer emın ol:))))))))

rıca edrım cnm benım doktorum sebepsız dıye bısey yoktur der eğer kadında sorun olmadığı kesınse
kesın spermlerden kaynaklanıodur der bide onu dene bakalım cnm stres yok ama:))))))))

tamam canım çok teşşekür ederim zaten bence de yapılması gerekiyo 4 negatiften sonra ama doktorum bana yapılabilecek herşeyi yaptıklarını sölüyo geçen negatifimi alınca aradı beni ben tam yapay rahimi önerecektim ki o demezmi "siz bilinçli hastasınız bana ne hastalar geliyo yok mıknatısla emb. rahme yapıştırma yöntemi varmış yok o varmış yok bu varmış diyolar "dedi ben de bişey diyemedim neyse artık zamana bıraktım eğer bidaha denersem pgt yaptıracam inşallah

tupbbaaayyyy ses verr canımmmmmm
3 olduuu yazıorumm hoşgeldınnn:)))))))))

cnm sayfaar çabuk ilerliyor :D görmedim hoşbulduk bende yenilen pehlivan güreşe doymaz misalii yine aranıza katıldım :))
Hikayemi yazdım okumuşsundur beklemedeyim beklerkende boş durmuyorz :B Yumurtlama günlerini takip ediyorum 2 aydır yediklerime dikkat ediyorum eşim ilaç takviyesi alıyor ağustos sonu allah kısmet ederse uzun protokolle tedaviye başlıycaz eşim ve benim istediğimle embriyolarımıza pgt yapılacak bende durumlar böyleee :71:

Son düzenleme:
tamam canım çok teşşekür ederim zaten bence de yapılması gerekiyo 4 negatiften sonra ama doktorum bana yapılabilecek herşeyi yaptıklarını sölüyo geçen negatifimi alınca aradı beni ben tam yapay rahimi önerecektim ki o demezmi "siz bilinçli hastasınız bana ne hastalar geliyo yok mıknatısla emb. rahme yapıştırma yöntemi varmış yok o varmış yok bu varmış diyolar "dedi ben de bişey diyemedim neyse artık zamana bıraktım eğer bidaha denersem pgt yaptıracam inşallah

yok canım sen negatıfı alınca senın canın yanar onların cebı dolar
co culture,embriyo glue,macs yontemı bunların hepsı ampirik yanı sonucu ve etkısı tam kanırlanmamıs
ama bazı hastalarda fayda sağlanmıs yontemlerdir...
sen sımdı unut pgt yi sen doğal yolla kalacaksın kendıne verdığın sure dolunca ozaman bakrız pgt ye:)))))

canım saraçoğlunun sitesınden bakmıstır buyuk ıhtımalle
ben okadarını sormadım sanırım once soğan sonra incir seklınde ama
harfı harfına saraçoğlundan bakıp yap istersen:)

Teşekkür ederim tatlım saolasın hemen bakacağım tekrar umudum gün geçtikçe azalıyor artık bebek konusunda yaşta geçiyor söylemesi ayıp 30 oldum:43::90: denemeye değer birşey kaybetmem diye düşündüm şuan sende söyleyince senin problemin nedir? Bu arada glifor kullanıyorum ben insülin direnci için kullanan var mı aranızda?

cnm sayfaar çabuk ilerliyor :D görmedim hoşbulduk bende yenilen pehlivan güreşe doymaz misalii yine aranıza katıldım :))
Hikayemi yazdım okumuşsundur beklemedeyim beklerkende boş durmuyorz :B Yumurtlama günlerini takip ediyorum 2 aydır yediklerime dikkat ediyorum eşim ilaç takviyesi alıyor ağustos sonu allah kısmet ederse uzun protokolle tedaviye başlıycaz eşim ve benim istediğimle embriyolarımıza pgt yapılacak bende durumlar böyleee :71:

evet bende takıp edemıorum sayfalar cok huzlı ılerlıo:)
bende hızlı yazıcam dıye hep harf hatası yapıorum:))
canım benım ben hep okudum senı yazıstık da aslında
ozamanda demıstım sen benım tanıdığım en guclu kadınlardan bırısın umarım bu kez
hersey gusel olacak:)))))))

Teşekkür ederim tatlım saolasın hemen bakacağım tekrar umudum gün geçtikçe azalıyor artık bebek konusunda yaşta geçiyor söylemesi ayıp 30 oldum:43::90: denemeye değer birşey kaybetmem diye düşündüm şuan sende söyleyince senin problemin nedir? Bu arada glifor kullanıyorum ben insülin direnci için kullanan var mı aranızda?

canım askolsun duyanda erken monopozda fılan sanır benım 30 yasındakı bi cok arkadasım hala bekar:))))))
canım dediğin illaç evet kullanılıor ve yumurtanın kalıtesını artırıo bıldığım kadarıyla
bızde eşimde varıkosele bağlı sperm sayı ve hızı sıkınıtılı:)
ama asıcaz bunu allahın ıznıylee

Ay yandım ben yaaa burası çok hızlı ilerliyor hepsinide okumam gerek yoksa çatlarım :52::52:
Nasıl olucak bu iş ya. Bakın çıkmam gerek ama çıkamıyom ne kadar az kişi kalırsa o kadar iyi yazılarda az olur diyom ama. Buranın yoğunluğu hiç bitmeyecek sanırım :)))
:60::60::60::60:

evet bende takıp edemıorum sayfalar cok huzlı ılerlıo:)
bende hızlı yazıcam dıye hep harf hatası yapıorum:))
canım benım ben hep okudum senı yazıstık da aslında
ozamanda demıstım sen benım tanıdığım en guclu kadınlardan bırısın umarım bu kez
hersey gusel olacak:)))))))

Sağol cnm hepimiz çok güçlüyüz ,sabırlıyız elbet bizimde yüzümüz gülecek bu yolda yılmak yok...
Ben bebeğimi kaybettikten 15 gün sonra yeni tedavi istiyorum diyee ortalarda dolanıyordum herhade bağımlılık yaptı ilaçlar diye düşündük eşimle =)) ama tabi maddi manevi biraz toparlanmak gerekiyor onun için zaman verdi kendimize temmuz sonu gibi kontrole gidicem bakalım ağusyos sonu uygun mu :S
Benim merkez diğerlerine göre pahalı onun için bizi zorluyor ama napalım :))
Her kuruşu kenara koyuyorum eşim napıyorsun diyor bebeğe para biriktiriyorum diyorum gülüyoor :60::60::60:

canım askolsun duyanda erken monopozda fılan sanır benım 30 yasındakı bi cok arkadasım hala bekar:))))))
canım dediğin illaç evet kullanılıor ve yumurtanın kalıtesını artırıo bıldığım kadarıyla
bızde eşimde varıkosele bağlı sperm sayı ve hızı sıkınıtılı:)
ama asıcaz bunu allahın ıznıylee

erken evlenince ve çevremdekilerde birer ikişer doğurup o çocuklar büyüyüp bana teyze demeye başlayınca knedimi geç kalmış hissediyorum ama geç olsun güç olmasın değil mi:66::66::66::32: İnşallah sende alırsın kucağına biriciğini canım herkes birgün anne olacak inanıyorum:64::64::64::49::49::49::nazar::emir_bebek:

yok canım sen negatıfı alınca senın canın yanar onların cebı dolar
co culture,embriyo glue,macs yontemı bunların hepsı ampirik yanı sonucu ve etkısı tam kanırlanmamıs
ama bazı hastalarda fayda sağlanmıs yontemlerdir...
sen sımdı unut pgt yi sen doğal yolla kalacaksın kendıne verdığın sure dolunca ozaman bakrız pgt ye:)))))

canımsın yaa ben seni çok sevdim yazışmayla bile pozitiflik saçıyosun herkeze maaşaallah nerde yaşıyosun sen canım

Back