- Konu Sahibi umutbizimolsun
Bende geldim aranıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
katılıyorum tatlım çok doğru valla. En verimli zamanlarımızdayız. Hem bak bu yaşımıza kadar hayatımızı yaşadık doya doya istediğimizi yaptık erken doğurup sorumluluk sahibi alsaydık dahamı iyiydi
Bende geldim aranıza
Bende geldim aranıza
ahh yerim seni ben yaaa inşallahsen benden önce kal emii
evet 35 inde lolitalarız dimi yetercim
canım allah söyletti ben şimdi hamileyim demekki sıra sende ..valla her gece dua ediyorum burdaki tüm kızlar için bende 8 sene bekledim benim yaşım 31 eşim 43 yaşında yani 30 lu lolitayım bendee:)))))))))
he valla ooo meşhur şarkı varya işte onu bize yapmışlar
canım selam seninle özelden çok yazışmıştık. Kader tekrar buluşturdu bizi :))))
hoş geldinnnnnnnnnnnnn
hoşgeldinnn nasılsın
Godescim evet eskidik sitede =)) Yaşadıklarına üzüldüm ama inan gün gelecek bebişlerimizden bahsedicez inşş =))
Yetercim dualarımda ilk sıradasın cnm bu sabrının sonunu çok güzel haberle taçlandıracaksın :))
Bebekdls iyiyim cnm ben beklemedeyim :))
Burcucum nasılsın tatlım az kalmış :))
Godescim evet eskidik sitede =)) Yaşadıklarına üzüldüm ama inan gün gelecek bebişlerimizden bahsedicez inşş =))
Yetercim dualarımda ilk sıradasın cnm bu sabrının sonunu çok güzel haberle taçlandıracaksın :))
ahh canım doğruu yaaa nerdeyse doğruracaksın ben hamile kal inş diyorumkusura bakma canım yaa doğumun normal mi görünüyo sezaryen mi gerçi daha belli olmaz dimi kız mı erkek bebeğin yerim ben onu
Canım tabiki gün gelecek bebeklerimizden bahsedeceğiz. Bizler çok emek verdik o yüzden inan mükafatı çok büyüüüükk olacak. Ben inanıyorum.
ben de beklemedeyim
allah kısmet ederse sezeryan doktolar tüp bebkleri normale almıyo genelde değerli bebek diye.allah kısmet ederse kız ..aayy allaahım inşallah bu ay herkes hamile kalırr..
canım benım esım hakkında arastırma yapılmamaıs hiçbişeyi kullanmıyor bal polenı bıle ben kendıme almıstım ben yemeyınce boşa gıtmesın dıye yıyor:))sağol canım yaa evet ben istanbuldayım sperm dna hasarına değilde eşimin genetiğine bakıldı kan verdi karyotip periferik kan tah. yapıldı şükür bişey çıkmadı ama dna sına bakılmadı gerçi doktorum yapılabilecek herşeyi yapıyoruz diyo gerçekten iyi bi dr embriyonun tutunamamasının sebebi ya rahim ya da embriyodur dedi bana doktorum kendisinden memnunuz aslında ama ne biliim arkadaşım eşim inanmıyo kii tv de de sürekli reklamları var bitkisel ilaçların ama hiç inanmıyo ben de bidaha sölemicem diyorum ama gene dayanamıyorum gene kullanmasını sölüyorum ama senin bu dediğin ilacı kullanması için ikna edicem canım
hoşgeldın canımmmm ayy ınsallahh ben size gaz vereyim bol bol burdan olayım da ınsallahh hoşş hamıle olmadan da buna gönüllüyüm:)))))) sonraa da sizi suruklıcem hergun ilişki oldumu dıye yoklama alıcam ona göre:))))kız cadı gelmemi ben senin topiğine hiççç link atmamışsın buldum yinede
kuzum canım TOPİĞİN HAYIRLI UĞURLU OLSUNNN DOĞAL HAMİŞLİ BOL BEBİŞLİ OLSUN TOPİĞİN İLK HAMİŞİDE SEN OL İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
evet canım biz arkadaşla bir kaç topikten tanışırız ayrıca biz aynı merkezde tüp bebk yaptırdık
kuzum kolay gelsin havar sıcak ütünün yanına yaklaşılası yok ama ne yapacaksın el mahkum yapıyoruz
ayy ne güzel konuşuyosun bak bana gene heves geldi şimdi
allah kısmet ederse sezeryan doktolar tüp bebkleri normale almıyo genelde değerli bebek diye.allah kısmet ederse kız ..aayy allaahım inşallah bu ay herkes hamile kalırr..