ayyy canım benım uğurumuzun tatlı annesii hoşgeldinnn:)
ınsallah canımm valla azmettim kendım olamasam dahii bi cok hamıle cıkarcaz ınsallah bizimde olmazsada
seneye yaza tüpçü amcaya gideriz napaşlım:)))
godescim hoşgeldinn sen de az seyler yasamamıssın ama artıkk zifiri karanşlıktan güneşin doğma vakti
bencee..çhikayanı azcok bılıorum dondurulmuslar topiğinden ama sımdı bakınca sunları soylemek ısterım
benım doktorum der ki hamıle kalamyan kadın yoktur,hamıle bırakamayn erkek vardır..
eğer senın rahmınde bı sıkıntı yoksa çok büyük ıhtımalle spermlerın döllleme yeteneğinde bi sıkıntı olabılır..hanı dr değilim ama cok arastırdım eşim vasıtasıylada...histereskopi yaptırdınmı bızım bı arkadasımız vardı hilal diye
onunda hep hamıle kalıyor fakatbı sekılde dusukle sonuçlanıodur
sonra hıstereskopıyle rahım fılmınde gözukmeyen cok kucuk yapısıklıklar ve çöküntü gözuktu halledildi sımdı hılal sanırım 27 haftalık hamıle
yanı sanırım pıhtılşama faktörlerınede bakılmıstır hepsıne protein c fılan..
eğer hiç bir şüpheye maruz kalmayacak sekılde arastırılmıssa bence sende eşine proxeed alabılırsın
bı zararı olacak bısey değil spermı beslıo ve hızını artırıo...spermın yapımında kullanılan hersyi vucuda verıo...
bide eğer dna hasaıda yuksekse buda gebeliğin ilerlemesıne engel olabılır bunu kadın doğumcular cok bılmıo ıyı bır urologa sorabılrısınız canımm madem kendıne zaman verdın yapmadığın herseyı yap stres etmeden..
hem doğal yolla olmasa bıle tüp için bözükleri beslemiş olursun:))))))