• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

.................................................................................................................................... 2 kere yazmışım sildim :))

Son düzenleme:
canım incirin bi zararı olmaz gibi ama haklısın ne olur neolmaz zaten denemene 1 2 ay kalmış inşallah güzel sonuçlar alırsın .ben tüp bebek yapmama 2 kala spora başlamıştım leslie yapıyodum hareket çok iyi demişti doktorum ..ama buarada beslenmenede dikkat et

Bende 1,5 aydır beslenmeme dikkat ediyorum tatlım yavaş yavaşta kilo veriyorum 58 den 55 e düştüm tedaviye kadar 52 olmak istiyorum dün tatilden geldim 1 hafta eşimle kafa dinledik yeni sayfa açtık bebeğimizi kaybetmiş olmanın acısı vardı şimdi toparlandık para biriktiriyoruz ben bu sefer pgt istedim doktor sen rahat edeceksen yapalım dedi offf bilmiyorum elimden geldiğince birşeyler yapıyorum ama bakalım

ne güzel sen şanslısın o zaman:nazar: benim eşim çok ama çok iyi bi insan çok memnunum allah razı olsun ondan başka hiçbir sıkıntımız yok bebekten başka ama nedense bitkisel ilaçlara hiç inanmıyo ben de ona bu yüzden sinir oluyorum

Bence sen onu doktora götür doktor kullanması geretiğini söylesin bak o zaman nasıl alır :)))

tatlım yaa histerospi yapıldı 2 ay önce hiçbir sorun çıkmadı. Eşimin ilk sperm sonucu 30 milyon ileri hızlı hareketli sayısıydı. SOnra ben proxeed de aldım. Eşim onu kullandı ve 38 milyon oldu hızlı sayısı. Pıhtılaşma testlerimde yapıldı. Ama tek yapılmayan senin yazdıklarından dna testi. ONuda en kısa zamanda iyi bir doktor bulup yaptırtaacağım canım. Yani benim yapmadığım bişey kalmadı gibi ne duysam yaptırdım :D

oooo süper ozaman sen dna hasarına baktır bi ozaman sağlıklı bı spemle yumurtanın buluşlmasına bakar senın
gebeliğin allahın ıznıyle..:)))))))))
bılıosun canım stres bıle olmaamsı ıcın kocaman bı engel
bız burda onu asacagız ınsallah el bırlığıyle..
bızımde morfoloji %7
turkıyede %4un ustunde bulmak cok zor görunuste bı sıkıntı yok ama
olmuyor demkii dna hasarı var bıraz bızde bu yaz baktırcaz adanada bakılmıo onun ıcın yaptıraamdık

oooo süper ozaman sen dna hasarına baktır bi ozaman sağlıklı bı spemle yumurtanın buluşlmasına bakar senın
gebeliğin allahın ıznıyle..:)))))))))
bılıosun canım stres bıle olmaamsı ıcın kocaman bı engel
bız burda onu asacagız ınsallah el bırlığıyle..
bızımde morfoloji %7
turkıyede %4un ustunde bulmak cok zor görunuste bı sıkıntı yok ama
olmuyor demkii dna hasarı var bıraz bızde bu yaz baktırcaz adanada bakılmıo onun ıcın yaptıraamdık

Canım inşallah bu emekleirmizin karşılığını alacağız canım. Sende en kısa zamanda baktır bakalım dna ya inşallah bişeycik çıkmaz. Bende iyi bir yer bakim neresi var burada. Ona göre yoluma devam edim.

tatlım yaa histerospi yapıldı 2 ay önce hiçbir sorun çıkmadı. Eşimin ilk sperm sonucu 30 milyon ileri hızlı hareketli sayısıydı. SOnra ben proxeed de aldım. Eşim onu kullandı ve 38 milyon oldu hızlı sayısı. Pıhtılaşma testlerimde yapıldı. Ama tek yapılmayan senin yazdıklarından dna testi. ONuda en kısa zamanda iyi bir doktor bulup yaptırtaacağım canım. Yani benim yapmadığım bişey kalmadı gibi ne duysam yaptırdım :D

proxeed i inşallah alıcam deneticem eşime ama şu dna hasarı dediğin şeyi ilk defa duydum ben ama bizim embriyolar zaten iyi kalitedeler doktorum çok iyi diyo hatta son denememi dondurulmuşlarla yaptık 3 tane vardı 3 ünün de sağlıklı çözülüp yaşama şansı %15 di (üçünün birden)maaşallah 3 de sağlıklı çözüldü ve bölünüp çoğaldılar yanii emb. da bi sorun çıkmıyo ama neden gebelik olmuyo bilemiyoruz
canım embriyonun dısardan sağlıklı gıbı gözukmseı onun iç yağpısının
yanı dnasının yada genetiğini ıyı olduğu anlamına gelmez anne babada genetık bı sorun olmasada embriyo
olusum safhasında kromzmsal anomalıler olabılıo..
onun ıcın canım pgd yapılıyor embriyolara yanı pre genetık tanı
yanı dısardan 5AA kalıtesınde gözüken bı embriyo illada sağlıklıdır diyemıyor doktorlar...
sen elınden gelenı yap canım ılerde tüp bebek bıle deneyeck olsam spermlerı beslemıs hazırlamıs olursun
kızlar eşim geldi ben çıkıyorum malesef:( hepinizi öpüyorumm:71::71:

gule gule canım
kıslae hızınıza yetışemıorum yaa valla geçmişi bıle bıtıremedım daha:)))))))

Bende 1,5 aydır beslenmeme dikkat ediyorum tatlım yavaş yavaşta kilo veriyorum 58 den 55 e düştüm tedaviye kadar 52 olmak istiyorum dün tatilden geldim 1 hafta eşimle kafa dinledik yeni sayfa açtık bebeğimizi kaybetmiş olmanın acısı vardı şimdi toparlandık para biriktiriyoruz ben bu sefer pgt istedim doktor sen rahat edeceksen yapalım dedi offf bilmiyorum elimden geldiğince birşeyler yapıyorum ama bakalım

Bence sen onu doktora götür doktor kullanması geretiğini söylesin bak o zaman nasıl alır :)))

3 ay boyunca kullanmıştı daha düştü sayısı ama bitkisel değil normal ilaçlar ürolog vermişti sanırım o yüzden daha fazla kullanmak istemiyo

Canım inşallah bu emekleirmizin karşılığını alacağız canım. Sende en kısa zamanda baktır bakalım dna ya inşallah bişeycik çıkmaz. Bende iyi bir yer bakim neresi var burada. Ona göre yoluma devam edim.

bızde morfoloji normal sınırında bıle ustunde diye hiç aklımıza gelmemişti
aklımda kalacağına yaptıralım da kafam rahat olsun dıorum :)))))

canım embriyonun dısardan sağlıklı gıbı gözukmseı onun iç yağpısının
yanı dnasının yada genetiğini ıyı olduğu anlamına gelmez anne babada genetık bı sorun olmasada embriyo
olusum safhasında kromzmsal anomalıler olabılıo..
onun ıcın canım pgd yapılıyor embriyolara yanı pre genetık tanı
yanı dısardan 5AA kalıtesınde gözüken bı embriyo illada sağlıklıdır diyemıyor doktorlar...
sen elınden gelenı yap canım ılerde tüp bebek bıle deneyeck olsam spermlerı beslemıs hazırlamıs olursun

gule gule canım
kıslae hızınıza yetışemıorum yaa valla geçmişi bıle bıtıremedım daha:)))))))

pgt çok pahalı işlemmiş nasıl yaptırırız bilmem bide ben çekiniyorum yaa doktora akıl vermek gibi oluyo

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum...Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım kesin olarak kararlıyım ama o zaman kadar kendim hamile kalmayı deneyeceğim... Size kısaca kendimden bahsedeyim polikistik over sendromluyum 8 yıllık evliyim... İnşallah hepimize "ANNE" olmak nasip olur :3::9::79::80::21:

Ya kızlar bu dna testi nasıl oluyor biz hiç öyle bişey yaptığımızı hayırlımıyorum atlamayayım yaa bizde yapalım. Bilgi verebilirmisiniz
canım morfoloji spermın dısardan görünüşü
dna fragmantasyonuda dnası hasarlı zarar görmüş spermleri belırlıyor
eğer hasar %30un uzerındeyse gebelık bıraz daha zor oluyor denıor
ama ben bı cok topikte %49 larda htta %85lerde hasarlı olanalrın bıle doğal yolla kaldığını
okudum bunlar tabıı ıstısnalar da olabılır...
spermi alıolar mıkroskop altında boyama yontemıyle hasar mıktarını ,yuzdesını belırlıolar istanbulda
ateş kadıoğlu bakıo sanırım canımm
.................................................................................................................................... 2 kere yazmışım sildim :))

tupbaby yenıden yazayım hoşgeldın canımm
nbrsinnnn bakalımmm

canım morfoloji spermın dısardan görünüşü
dna fragmantasyonuda dnası hasarlı zarar görmüş spermleri belırlıyor
eğer hasar %30un uzerındeyse gebelık bıraz daha zor oluyor denıor
ama ben bı cok topikte %49 larda htta %85lerde hasarlı olanalrın bıle doğal yolla kaldığını
okudum bunlar tabıı ıstısnalar da olabılır...
spermi alıolar mıkroskop altında boyama yontemıyle hasar mıktarını ,yuzdesını belırlıolar istanbulda
ateş kadıoğlu bakıo sanırım canımm

tupbaby yenıden yazayım hoşgeldın canımm
nbrsinnnn bakalımmm

Tamam tatlım çok sağol bilgin için.

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum...Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım kesin olarak kararlıyım ama o zaman kadar kendim hamile kalmayı deneyeceğim... Size kısaca kendimden bahsedeyim polikistik over sendromluyum 8 yıllık evliyim... İnşallah hepimize "ANNE" olmak nasip olur :3::9::79::80::21:

hoşgeldınn ceydacımm, ahh canım o zaman senın yumurta olustuğu an kalırsın allahın ıznıyle
sen soğan+ıncır kuru denedınmı cıvanperçemıde olabılır

hoş geldinn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hoşgeldin aramıza:3:

hoşgeldınn ceydacımm, ahh canım o zaman senın yumurta olustuğu an kalırsın allahın ıznıyle
sen soğan+ıncır kuru denedınmı cıvanperçemıde olabılır

ah inşallah kuzucum yumurtam oluşurmu hiç bilmiyorum çok adet düzensizliğim var soğan ve incir kürünü kayın validem söyledi yap diye bende araştırdım ama bir türlü yapmak geldi içimden böyle şeylere inanamıyorum tatlım gerçi diyeceksin tüm ilaçların ham maddesi bitkiler diye ama işte gel bana anlat bir türlü ikna olamıyorum:43::43::43::43:

pgt çok pahalı işlemmiş nasıl yaptırırız bilmem bide ben çekiniyorum yaa doktora akıl vermek gibi oluyo
canım olurmu oyle sey
sonucta sonra acısını sen cekıosun yazık değilmi okadar masraf,hormon
sen uygun bı dılle cok yıprandım artık ısımı sansa bırakmak ıstemıorum dersın zaten bı sure
doğal deneyeceksın sen deneyene kadar yaygınlasacağı ıcın fıyatıda düşer:)
her merkez uygulamıo sımdılık pgt yi..ama yaygınlasınca fıyatı da düşer emın ol:))))))))
Tamam tatlım çok sağol bilgin için.

rıca edrım cnm benım doktorum sebepsız dıye bısey yoktur der eğer kadında sorun olmadığı kesınse
kesın spermlerden kaynaklanıodur der bide onu dene bakalım cnm stres yok ama:))))))))

Back