Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ayy yatıyodum tam seni gördüm bir iki kelam edim bari..
ayy şimdi burdan beni tanırlarsa kızzzzzzzz napcaz

umutum
ben geldim sen gitmişsin seni kocaman öpüyorum muaaahhhh muaaahhhh
topiğin şekeri başkanı

ayy kuzumm ateş topiğine gireyim dedim
every sordum pot kırdım kız bılemedım düşük yapmıss
onaa cvp yazdım tuhh hiç sevmem boyle seylerıde sankı b ılıp de soruomusum gibi
tamam kuzum bende senı cok öptümm bende yatıorumm iyi gecelerr:)))))))
ayy aslında facedebmı girsek artık naapsak burdanda sadece öözelden yazacağımız varsa yazarız başka kısılerede
grup kurayım ben :))))))herkese kapalı bır grup olur resım fılanda eklemeyız:)))))
uyduruk faceler alırız:))))))

adaege diye bir arkadas vardı o yaptı ılk bunu sonraa butun topiklere yayıldı
banada baska topikten istek yolaldılar ama benım uyduruk adres almam gerekıodu
adaegenın kendı topiği vardı kendısı ve topik arkadasları hiiiç girmıolar artık kkya:))))

canım senin suçun değil every ateş topiğinden saklamış uzun süre düşük yaptığını kızlar diğer topikten öğrenmişler. söylemek istememiş. yani bilerek sormuşun gibi olmamıştır merek etme...ben de tam kk manyağı olmuşum hee yeni fark ettimvalla öle bişey de yapılabilir yine burdan merak ettiğimiz konuları takip ederiz ateş topiğine takılırız. ama özel hayatla ilgili şeyler yazmamak lazım ...
uyduruk adresle face açıp orda mı konuşuyolar nasıl oluyo ordan mesajlaşarak mı?
böle hep birlikte nasıl konuşulcak ama forumdaki gibi???grup olunca farklı oluyo galibam haa?

anaaa tırstım ben de bak şindi, çok teelikeli işler bunlar abowww

şimdi bu ay adet olamadım yani 8inde oluyodum ayın 8inde iki damla ertesi günde iki damla geldi tamam tık yok ama kasıklarım biliyosun nezamandır agrıyo çatlıycam sonra dra gittik ameliyat notlarıma baktı ultrasonla bile bakmadı devlet hastanesi olunca poliklinikte ultrason yoktu ,mırın kırın etti tüp bebek merkezine git dedi yalvar yakar yımırta takibi yapalım dedim oda dediki adetin 3. günü gel ve bide idrar ver verdim. adetin 3. günü cumartesiydi bende pazartesi gittim 5. günümde alttan ultrasonla baktı senin normal olur tüpler açık bişeyin yok dedi klomen başlayalım birde kan ver dedi klomeni yazdı ogün 5. günümde başadım klomene cuma ilaç bitiyo ama dr yokmuş pazartesi kan sonuçlaıma bakıcak. klomeni hergün aynı saatte ikisini aynı anda iç dedi vee...

uterus retrovert normal boyutlarda normal görünümlü( ters rahim demekmiş)
endometrium 4mm
sag overde 7mm tek folikül mevcut
sol overde 5 kadar en büyüygü 14mm çapında folikülller mevcut muş :)
http://www.fertilityfriend.com/home/38edfd
ilaç kullandıgımı oraya işaretliycekmiyim bide su gibi şefaf akıntım var hemde baya fazla hiç böle olmazdı
eşimdende ayrıntılı spremiyogram istesi oda perhizde bugün ikinci günü yarın vericek ornekleri :)
çok ama çok geçmiş olsun inan bana dualarımdasın :)
akşam iki bira çtim çoook uzun aradan sonra ay dedim kendim için biş yapmıyorum mal mal ögrencilik dönemimi özledim kurs falan bakıyorum faaliyet olsun mal gibi sabah akşam temizlik insan içine çıkınca aval aval bakıyorum azcık sosyalleşiyim :)

Son düzenleme:

valla cnm hiç o sekılde konuşmadım ama sadece uyelrın görebıldığı bı
grup oluo sanırım
orda konusulkuo ozel durumlar
kkdanda genel seyler sanırım:)))
bu arada benım lekelr başladıı bugun yerında sökülür aynen beklediğim gibi.))))

cnm akınıyı işaretlediğin içinn yeşil yanıo
ovulasyın yakın dıo:)))
duzeltilecek bişey yok cnm gayet gusel gıdıo tablon maaşalah:)

Kıslar ben işyerindeyim, çook yoğunum yazamıyorum ucundan kıyısından takip etmeye çalışıyorum, evdede internet bocuk, giremiyorum ne zamandır.
ama kalbim sizlerle... bilgilerinizeeee

canımm muahh kalbin benle merak etme :)))))))))hihiii gel ama yaa ara arar:S
oy kuzu yaaa eğer tüpe ist gelirsennn buluşuruk yaa godes neyinn hep beraberr iküzzlerde gessin gelebilen herkeş gelsin bir taksim bir maksim yapakkkkk:))

hoohoyyyyyyt ben cipsodan daha kıllıyım tüylüyüm hele tüplerde bombaydım yeni düzeldiim ahahaha:Çhoşuma gitti he renk renk meselesi ne hoş demii:))))
Tatlım godes can oldu bi sorubn olmadı hatta gebelik oluştu ne yazık ki devam edemedii işallahhh gelir beybii beybiii jkalır anasıynan yaaaaaaaa:)
Ayşee Ayşeeee bak sen mankenime çıtırımaaaa haydii hayırlısı bu cuma son hee işteee yuppiii:)
Leeeenn ikilzerrr tanıyan tanısınn kasımpaşaaaa ajahahahhhaa

Umutcaannn bizim grubumuzdan bahsediyorsyunn:))ivet 17 hatun kişiyikk grubumuz var burayada geliok ama ben meselaa geliom başka gelenlerde vaaa bırakmadık kkyıı:)

Kızlarr selammmm selammm selammm başım çatlıy beeee:Shepinizi mıncuırırımm ahada buda benim tablommm
393dc8 Ovulation charts on FertilityFriend.com

3 gündüüürr 2 diyo mal cihazzzpooff gmzlerimin üzerinde öküz oturuyoooya bu arada kız tanıyan tanısın bende drlarıma dediydim kkdayım deyii kafamı bozan olursa yazarım o kaaaözeldede çoğu yakiinim bilir giryom süper arkidişlerim var çok datlular hep destek oluruk birbirimize derim tanıyanda tabısın ayol çokda fiffiiiya bide bizim facedeki grupta hesaplarımızı feyk diil kız herkes normal hesabıyla gruptaaakapalı ve gizli grup görülmüyo yazılnlar vs. burdan rahatsıtedirgin olaarsanızz kurarık bi grup daha

Son düzenleme:
şimdi bu ay adet olamadım yani 8inde oluyodum ayın 8inde iki damla ertesi günde iki damla geldi tamam tık yok ama kasıklarım biliyosun nezamandır agrıyo çatlıycam sonra dra gittik ameliyat notlarıma baktı ultrasonla bile bakmadı devlet hastanesi olunca poliklinikte ultrason yoktu ,mırın kırın etti tüp bebek merkezine git dedi yalvar yakar yımırta takibi yapalım dedim oda dediki adetin 3. günü gel ve bide idrar ver verdim. adetin 3. günü cumartesiydi bende pazartesi gittim 5. günümde alttan ultrasonla baktı senin normal olur tüpler açık bişeyin yok dedi klomen başlayalım birde kan ver dedi klomeni yazdı ogün 5. günümde başadım klomene cuma ilaç bitiyo ama dr yokmuş pazartesi kan sonuçlaıma bakıcak. klomeni hergün aynı saatte ikisini aynı anda iç dedi vee...

uterus retrovert normal boyutlarda normal görünümlü( ters rahim demekmiş)
endometrium 4mm
sag overde 7mm tek folikül mevcut
sol overde 5 kadar en büyüygü 14mm çapında folikülller mevcut muş :)
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com
ilaç kullandıgımı oraya işaretliycekmiyim bide su gibi şefaf akıntım var hemde baya fazla hiç böle olmazdı
eşimdende ayrıntılı spremiyogram istesi oda perhizde bugün ikinci günü yarın vericek ornekleri :)
ben 6 gündür sogan suyu içiyorum miydemi öldürdü resmen antibiyotik içmişimde agır gelmiş gibi buayki listem
klomen
sogan suyu kürü
süt ve maydonoz buharı kürü
aşkam başlıycam oturuyum bakalım şu buhara :) hatta ben gittim yapıyımda içimde kalmasın

karas
1- ilacı işaretlemene gerek yok.
2-sulu akıntı girince yeşil ışık yanmış telaşlanma klomen bitince dr görecek değil mi seni o zaman ilişki tarihlerini belirler.sulu akıntı östrojenden oluyor..
3-soğan buhar pek bulaşmasan be yavrum zaten ters diyosun bir de yarısı yok overlerin yapmasan mı diyorum...
4-yumurtalıklarında gayet güzel foliküller var canım birinde az olsa da diğeri gayet iyi yani şansın var tabikide olacak bu iş...
5-duaların işe yaradı acılarım dindi biraz...
6-iyi yapmışsın çık sosyalleş evde temizliğin sonu yok bak ben bi hasta oldum evimi be o ke götürüyo....

grafiğin gayet güzel gidiyo bu ay kırmızı artıyı çekecek inşallah...

ya ben beklemiyorum artık senden adet falan bak sen bi gebe kal bütün topik arkandan gelcek beee. misyonun var senin....

hayır derinim beni tanımasınlar veliler falan amanın benim gizli takipçilerim var zati bu hayatta gerek yok istemiyom...benim özelim burası yaa .kimseyle konuşmam ben burda konuştuklarımı
ama ist da buluşsak harbi süper olur...
ha çatladın ha çatlıcan sanki çalış sen bu aralar ihmal etme...başın havalardan ağrıyodur...

Son düzenleme:
ovilasyon testi gelmişti ya presedd le birlikte bu ay ilişkide preseeed i kullanıımmı? dr pazartesi ya erken çatlama olurmuki? pazartesi adetimin 13. günü oluyo ben o ovilasyon testini yapıp ona göre ilişkiye giriyimmi? erken çatlarsa boşa gitmesin sevgili yımırtalarım 4mm incemi rahim duvarım? adetin 5. gününde? durup dururken aklıma geldiler nasıl asabım bozuldu :) elti görümce kaynana hatta arada eş :) ölüüüümmm :)

senin tablona baktımda benimkiyle alakası yok o altta opk mon stats falan yazıyo işaretlemişsin oda nesi vay canınaa benim tablomun çizgi çekmedigi kadar var baksanıza kadının ffine ben beceremiycem bu tablo işini bide benim tabloya bak
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:

ovulasyon testinde çift çizgiyi görürsen pazartesi ye kadar, tabi ki kullan preseedi karasalcığım. 4 mm nasıl bi değerdir bi fikrim yok yavv. elti görümceyi de sallama ignore et gitsin:))

yok be anammm benim testi girdim bide akıntıyo benim 3 gündür mal cihaz 2 diyo ya bi 3 olmadı yani yüksek ihtimal diyoda peak yapmıyoo ama bok yesin o içimde mi patlıyo len bu yımırtalar çatlıyo elbettonları bide akıntıyı girdim ya ondan heral:)ama senin dr takibinde zaten karasal bu ay onla birlikte çatlatırsınız bu ay senin ff bok yesiniinşallah son tablo olurrr bi daha ki gebelikkk ticerın olurr yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…