şimdi bu ay adet olamadım yani 8inde oluyodum ayın 8inde iki damla ertesi günde iki damla geldi tamam tık yok ama kasıklarım biliyosun nezamandır agrıyo çatlıycam sonra dra gittik ameliyat notlarıma baktı ultrasonla bile bakmadı devlet hastanesi olunca poliklinikte ultrason yoktu ,mırın kırın etti tüp bebek merkezine git dedi yalvar yakar yımırta takibi yapalım dedim oda dediki adetin 3. günü gel ve bide idrar ver verdim. adetin 3. günü cumartesiydi bende pazartesi gittim 5. günümde alttan ultrasonla baktı senin normal olur tüpler açık bişeyin yok dedi klomen başlayalım birde kan ver dedi klomeni yazdı ogün 5. günümde başadım klomene cuma ilaç bitiyo ama dr yokmuş pazartesi kan sonuçlaıma bakıcak. klomeni hergün aynı saatte ikisini aynı anda iç dedi vee...
uterus retrovert normal boyutlarda normal görünümlü( ters rahim demekmiş)
endometrium 4mm
sag overde 7mm tek folikül mevcut
sol overde 5 kadar en büyüygü 14mm çapında folikülller mevcut muş :)
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com
ilaç kullandıgımı oraya işaretliycekmiyim bide su gibi şefaf akıntım var hemde baya fazla hiç böle olmazdı
eşimdende ayrıntılı spremiyogram istesi oda perhizde bugün ikinci günü yarın vericek ornekleri :)
çok ama çok geçmiş olsun inan bana dualarımdasın :)
akşam iki bira çtim çoook uzun aradan sonra ay dedim kendim için biş yapmıyorum mal mal ögrencilik dönemimi özledim
kurs falan bakıyorum faaliyet olsun mal gibi sabah akşam temizlik insan içine çıkınca aval aval bakıyorum azcık sosyalleşiyim :)