- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #6.241
yok ben diğer taraftan da baktım yükselcek o düşmicek. kaçla adet oluyosun normalde?
valla cnm son tablonun altına bakasana orda cok tipilk vbir tablom var 36.5e düşer leke başlar
sonrasa 36.4le olurum:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ben diğer taraftan da baktım yükselcek o düşmicek. kaçla adet oluyosun normalde?
derin i mi seviyosun? nesini seviyon kız onun? kaçık kızçenin biri kendi gibi kaçık bide cipsisi var
ricaa ederimm cnmteşekkürler canım...baktım yoksun ortalarda ben de senin gibi karar verdim...dün oldu, bu akşam oldu, yarın sabah ve akşam olcak sonraki gün yine akşam olcak...bu hafta sapıtıcam yani......ne adar çok o kadar iyi yani..askerler hazır beklesin dimi ......yarın sabah da doktor randevum var iyice belli olur artık ne zaman çatlayacağı...tekrar teşekkürler canımm ya...
İKİZLERRRR yawrum nasıl oldun????aklımdasın yaa aklıma geldikçe içim de bi yer kıprıyo valla yaa ben bi alerjide ters dönmüş idimRabbimeee duacıyım işallah şifasını hemen versinnn yaaacanım dr ne dedi meraktayım bidee
UMUTT yerim ben seni yaa....ne demişin sen öylee...bende senin durumundayımm...bi sürü yeğenim oldu ama bebeğim olmadı henüz...O kadar keyifli ki ama kanırta kanırtaa gelen sıpaların gelişine şahit olmak acıyla göz yaşıyla emek emek yoğuran annelerin hep bir yanında yaren olmak...Fakat öyle bir an geliyor ki için sızlıyor bakınca...diyorsun ki ama ya ben...Ben dediğim yerde Rabbimm diyorum ardından...Allah biliyor kalbimizi umut o biliyor yeter...biz bile bizi onun kadar iyi bilmezken...inşallah rüyalarda bir gün en gerçeğinden gerçek olacak...İnşallah yaşayacağın gebelikk öyyle bir gelsin kii sen bile inanamaaa rüyalarındaa bile bu kadar muhteşemini görmemiş ol...en güzel rüyan gerçeğin olsun inşallah tez vakitte...acılar heybemizde sabır hep yanıımızda ama insanız...arada ağır geldiğinde biz niye burdayız ona bir el atalım...heybeler zaman ve yaşanmışlıklarla dolarken kadim dostluklarla daha az hissedilir oluyor bizzat yaşıyorum...canım benimm Rabbimm vermeyeceği şeyin hayalini kurdurtmazmış kuluna...sakın unutmaa...seviyorum senii
KIZLAARRRRR naz next çido godes mavi karasal yeter bilimum kızçeler topiğimizin kızçeleriii hepinizee selamlarr herkesi öperiimm
kıskandım napim çido seni sevince:26::26: kız bebek kedi doğarsa netcez yaaa renk renk tüylü tüylü...yawrum iyi maşallah yaaa:Svallaha kafama takıldın bacım haa ya gebelik varsada kız olduysa vardır bundada bi hayırr zona ko adını zona zonaaa ahahahaolmadı göbüş adını koyarık :))
derinim pek sağolasın kuzum ....
anammm bende seviom ama bu ikizlerr bak bana ne diyo hıhhhsen beni sev boşveyy kedimide seveysin tanısannn :)bak eminim hamile kalsanız ona bakarsınızzz amanda buna beğzesin deyi öle bişiiağrılı olması şitreşten olarrr üşütmeden olarrrrr herşeyden olar meslissaa iyi gelir ama cano bitki kemircen iççenn onlar iyi bişi öperrimmm
valla cnm son tablonun altına bakasana orda cok tipilk vbir tablom var 36.5e düşer leke başlar
sonrasa 36.4le olurum:)))
kıskandım napim çido seni sevince:26::26: kız bebek kedi doğarsa netcez yaaa renk renk tüylü tüylü...
hımmm sana ateş topiğinde bişeyler yazdım... ee bu ay sana bişeyler olmuş hayırlısı ikiz bebek senden gelsin kızzzzz
ben erken geldim bugün evdeyim sizlerden histeroskopi oln var mıydı bi yardım ediverin benim histo olalı 12 gün oliii hala kahve ve siyah lekelenmem var önümde ki ay tüp yapayım diyodum mertkezi aradım bişicik olmaz diyolar da ben normal bi tip değilim artık sizce napıyım histo sonrası tüp denediniz mi bi diyiverin bana manyak oldum iyice yaaa hiç dr lara güvenim kalmadı
Kıslar ben işyerindeyim, çook yoğunum yazamıyorum ucundan kıyısından takip etmeye çalışıyorum, evdede internet bocuk, giremiyorum ne zamandır.
ama kalbim sizlerle... bilgilerinizeeee
bende o ay denemsıtımm kuzum
sansı dahada artırıo
ozellıkle yapıolar hatta ınjurry yontemı olsun dıyeee
bısey olmaz bendede bır hafta gelmıstı leke
ama
senın bence coraspınden oluo lekelr
kıskandım napim çido seni sevince:26::26: kız bebek kedi doğarsa netcez yaaa renk renk tüylü tüylü...
yaaa deliiiiiii
bende o ay denemsıtımm kuzum
sansı dahada artırıo
ozellıkle yapıolar hatta ınjurry yontemı olsun dıyeee
bısey olmaz bendede bır hafta gelmıstı leke
ama
senın bence coraspınden oluo lekelr
ewt ya umutum bence de valla iyice pisişik durumdayım dün eşimin başını yidim dr ara bi sor hele diyi o da arayıp sordu yetinmedim bi de ben aradım tabi ben anca sekreterle konuşabildim bugün okulda bi baktım hala kahve kahve geliyo kafam attı eve geldim yine merkezi aradım dr la bi de ben konuşayıom beni rahatlatsın dedim nerde dr sezeryana gitmiş ya ne güzel bebeğine kavuşuyo birileri o kişiler de büyük ihtimal bizim gibi zor zamanlardan geçtiler Allahım bizlere de nasip etsin sağlıkla yavrumuza kavuşmayı umutcum teşekkür ederim sen de de demek lekelenme oldu biraz rahatladım başımıza gelenler ekstra olunxca biraz tedirgin oluyor kötü seneryolar üretiyoz bugün azönce aradığımda ameliyathana hemsiresiyle görüştüm dediki sorun değil doğumkontrol hapın bitince yeni adetle yeni endo oluşuyo rahim kendini yeniliyo dedi sonunda biraz raghatladım sağ ol hayatım var ol tatlum kocaman öpüldün
yok benimki yıllardır aynı adam alıştık birbirimize :)) haklısın gün yaklaştıkça yusuf yusuf katasyım giderek artıyor..en sevdiğimm ağlama moduu hormonluu ağlama moduuuuuuuuuu:)))))canım benim deli doktoru en sevdiğim şey en son gittiğim kadının hali iç açıcı diildi kendim sanırsam bi süre gitmemeliyim didim:))teyze kahkülleri çeke çeke burnuna kaaa uzattıı ahahhaasanırsam başkasını bulmalıyımmama ben platesli nefes egzersizi yapıymmm topla ama sende önd bi top vaa zor olabiler sen topsıuz nefes egzersizi yap bi yandanda aç atakoğlundan 2 gıy gıyyy oghhh karanlık sessiz bi yerde amaa:)bence insan hani çok istediği bişi elde edince böle bi inanamaz bişi çıkıcak sanır olur ya hani öle bi duygu o senin ki malum geleceği gün yaklaştıkça en kötü günün böle olsun ama şekerimmm:)hiçbişicik bozmasın canını sağlıkla gelsinn hanım kızz
ayşe valla beni güldürdün şu zonalı halimle.bende hep öle dua ediyorum çok haklısın....
.
ben erken geldim bugün evdeyim sizlerden histeroskopi oln var mıydı bi yardım ediverin benim histo olalı 12 gün oliii hala kahve ve siyah lekelenmem var önümde ki ay tüp yapayım diyodum mertkezi aradım bişicik olmaz diyolar da ben normal bi tip değilim artık sizce napıyım histo sonrası tüp denediniz mi bi diyiverin bana manyak oldum iyice yaaa hiç dr lara güvenim kalmadı
ayy çido bocuk yazmıssın bende
onu coocuk okudum
coocuka giremıorum anladımm
allahmı soylettı acep:)))))))
yok benimki yıllardır aynı adam alıştık birbirimize :)) haklısın gün yaklaştıkça yusuf yusuf katasyım giderek artıyor..
Allah ağlatmasın anacım sana gülmek yakışıyor..
ben varım kuzum 6-7 kere yaptırdım her ay üst üste adetlerimin arasında hiç tamamen temizlenemedim nerdeyse hep akıntı hep kanama ama benim doktor da beklemeye gerek yok diyordu..
rica derim cnm benimmmm
hatta bak ben reglın 21.gunu histereskopı oldum
bı haftasonra regl oldum onunla başladık
ve gaytte kalınlaşmıstı rahımm
aaa sen doğum kontrol hapı kullanıosan o da leke yapar
vee kesınlıkle onun yaptığı daha kesın:)))))))
kuzum benımde gıdesım var ama burda bulabılrımıyım bılmıorum
dahaa yaza okadar cok varkiiii
ben hiiiçç ınanmıorum doğal yolla olacağınaa
beklerken bıraz daha rahat geçcınn zaman
bana kalsa yarıyılda denıcem tüp ama
eşim erken dıo değerler düzelıo dıoo
bahçeci fulyada yaptırcam bakalım gerek kalmasa keşkeee amaaa
yok benimki yıllardır aynı adam alıştık birbirimize :)) haklısın gün yaklaştıkça yusuf yusuf katasyım giderek artıyor..
Allah ağlatmasın anacım sana gülmek yakışıyor..
ben varım kuzum 6-7 kere yaptırdım her ay üst üste adetlerimin arasında hiç tamamen temizlenemedim nerdeyse hep akıntı hep kanama ama benim doktor da beklemeye gerek yok diyordu..