• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ayy nasıl heyecanlandım kısss ayy olsunda ben onlara neler neler alcam ... sana tulum patik göndercem bak unutma kendim örcem patişi de...

sormma abugunku gezmede sadece benım bebeğim yoktu yınee
aynı yastakıler 2. ye hamıle 2 kişi:))))
bende kös kös bı onu sevdim bi diğerini:)))
ayy cnm benım örebılıomusun kız bravoo valla:)))99

kızlar az önce tüp bebekle ilgili geçen sene yazdığım foruma gittim bi baktım, benim tüp tutmayınca girmemişttim bi daha, ordan bi arkadaş benim sonucu sormuş o arada, ben görmemiştim tabi... neyse efendim sonra bende onun durumunu merak ettim bakayım dedim, bugün hamilelik müjdesini vermiş!! tesadüfe bakın bir yıl oldu neredeyse! neyse dondurulmuşlardan hamiş kalmış. bizim de 4 embriyomuz var dondurulmuş, mart ta 35 i doldurucam ben 2 embriyo koydurabilicez neticede. bakalım marta kadar bişi olmassa düşünüyoruz!!:52:

kızlar az önce tüp bebekle ilgili geçen sene yazdığım foruma gittim bi baktım, benim tüp tutmayınca girmemişttim bi daha, ordan bi arkadaş benim sonucu sormuş o arada, ben görmemiştim tabi... neyse efendim sonra bende onun durumunu merak ettim bakayım dedim, bugün hamilelik müjdesini vermiş!! tesadüfe bakın bir yıl oldu neredeyse! neyse dondurulmuşlardan hamiş kalmış. bizim de 4 embriyomuz var dondurulmuş, mart ta 35 i doldurucam ben 2 embriyo koydurabilicez neticede. bakalım marta kadar bişi olmassa düşünüyoruz!!:52:

ayy hadii inşallah canımmm bakalımm donmuşlar buyuk sans
bende hazıranda hemen denıcem okul bıter bıtmez hatta reglıme göre bıtmedende rapor alıp olabılır
o zamana kadar beklemek bıle zor gelıo:)))))
benımde ıkı tane koyulcak 4. deneme olacağı ıcın:)))))

bende hazıranda hemen denıcem okul bıter bıtmez hatta reglıme göre bıtmedende rapor alıp olabılır

canım benim yaa, çok şaşırdım ama, ilginç dimi bugün ben onu merak ediyorum bakıyorum ve ben bakmadan bi saat önce falan hamileyim diye yazmış :) inşallah allah tamamına erdirir de bebeğine kavuşur... benim ilk testte pozitif çıkmıştı çok sevinmiştim ikinci testte negatif çıktı yıkılmıştım :( eşimle konuştuk az önce martı beklemeden bi konuşalım dedi, belki erken yapabilirler ya da süreci başlatımış oluruz dedi, çünki martı beklersek doktora gidicem vs derken 45 günlük bi süreç devreye girecek ve mayısa kalaak transfer olayı!!
senin tevellüt kaç bu arada bacım :57:

canım benim yaa, çok şaşırdım ama, ilginç dimi bugün ben onu merak ediyorum bakıyorum ve ben bakmadan bi saat önce falan hamileyim diye yazmış :) inşallah allah tamamına erdirir de bebeğine kavuşur... benim ilk testte pozitif çıkmıştı çok sevinmiştim ikinci testte negatif çıktı yıkılmıştım :( eşimle konuştuk az önce martı beklemeden bi konuşalım dedi, belki erken yapabilirler ya da süreci başlatımış oluruz dedi, çünki martı beklersek doktora gidicem vs derken 45 günlük bi süreç devreye girecek ve mayısa kalaak transfer olayı!!
senin tevellüt kaç bu arada bacım :57:

ben de birazdan çıkıcam eve gidicem, yemek hazırlıcam vs vs....
benimki de aynı hesap 3 yıl önce varikosel ameliyatı oldu bişi değişmedi :(

benım yasımımı soruon kızz bulent bacım gıbı konusmussun:)))
yasım kuzum 29 girdim valla :))
bız butun denemelerı amelıyattan once yaptırmıstık
sımdı sayı duzeldi 20 ıle 30 mılyon arası sperm var ama bebeiş yok halaaa:)))
ayy evet ilginç olmus 6. hisletre ıananırım ben bızeyler hıseettmıssın dememkı
bakmıssın o topiğee:)))))

sormma abugunku gezmede sadece benım bebeğim yoktu yınee
aynı yastakıler 2. ye hamıle 2 kişi:))))
bende kös kös bı onu sevdim bi diğerini:)))
ayy cnm benım örebılıomusun kız bravoo valla:)))99
hiç patik örmedim de iyi kötü örgü bilirim öğrencez artık bi olsunlar ben onlara neler örcem annesi.
2. tane koyulacağı için çok şanslısın eskiden ne güzeldi yaa nerden çıktı bu tek emriyo....inş. o zamana kadar kendi gelmezse çifti gelsin...

Son düzenleme:
umutun efkar gecesineee hoşgeldnizzzz:))))))))))):52::52::52:

varsıııın ellerrr gönül yarasıı kapanırrr sansıınn
kabuğuunn altındaa bebeğimmm sen kanayansınn:))))))
off ulen offff:))))

deriiiinnnn ikizlerrrrr içekkmiiii.)))))))))))
bız universitedeykenn efkar geceleri yapardıkkk
kım sevgılısınden ayrıldıysaaa yakardık sigaraalrıı
acardıkk en damarından şarkılar
kapardık lambaları yakardık mumalrıı
kısın bılem olsa
acardık camalrı
battaniyelere sarınır otururduk:16::16::16:
ben içime bılem cekemezdımmmmm zebıl edıosunn sigarayı derlerdı ama ayak uydurrudumm
napimmm:)))))))
ben yarın alim bi moree kadın sigarasııı arada tellendiririmm :52::52::52:

derınımmm ınsallh gerek klamz ama bu gıdısle benım cok
umudum kalmadıı yaa doğal yolla olacağına
değerler duzelıo yıne olmuo
demkkı spermler kalıtesız dolleyemıo yada yetısemıo yumosaa
kocama kızgınımmm neden yaza kacdara beklemek zorundayız ya
paramız hazır ee benım tataılımde var yarıyıldaaa
hala erken dıo değerlr yenı duzelıo dıo ama gebelık olmuoooo
kuzumm diğer topıktkılerınki fake adreskleri sızınkını bılmıorum
adaege hamıle kalınca gırmemeye başladı doğurunca gelıp yazacak sanırım:)))))))))
Ttaaatlııışşş ne bilim ya çok kılım beenn bu kocaya bugün bugünde amcası hasta onun yanında muhtemelen fik fik yok:Sya olmasında iyice tadım kaçtı gitdip bidaa ki aya donmuşu koyacam o olcakk.(çok tepem atık çokkk:((
buda tablom ama ateş neden yüksek orası meçhul :)

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

KIZZZZ ateşli kişi oldu mu ne bu iş yaaaaaaaaa:)inşallahhhhh:))))))))

çidooooo çidooo içine doğmuş demek işallah sağlıklaa giderr kucakına alırr yaaa:))anammm benimde donmuşum vaaaa:Ogel aynı anda kodurak gitsinn:Dhihii:D

KIZLARR Bu tek embriyo meselesini heryerin aynı uygulamadığını bilin:)haksızlık bu ama birden fazla koyan çok dr ve merkez var...o yüzden tekte direten yerlerde tek konulması canınızı sıkıyorsa fazlaxca koyabilen drlara gitmeye bakın.önceden ilk zamanlar bunun kavgasını bile ettiğim oldu ama benim suçum ne niye 1 kondu vs. diye ama görünen o ki koyan dr diil sorunlu olan...bu kadar pahalı tedavilerde tek embriyo ile maksimum %35 başarı şansı var iken bunu katlamak için yasayı çiğnemek bu işte 3 tüp bebek denedikten sonra çookkda kötü gelmiyor kulağıma...elbette tutacaksa 1 de 2 de tutabilir ama ne biliym sanki bir tedavide konacak emvbriyoyu 3 farklı tedavide koyuyorlarda işimizi uzatıyorlar gibi bakıyorum artık.o nedenle sayı konusu şanssız hissetmenize sebep oluyorsa araştırın derim ;)

Ttaaatlııışşş ne bilim ya çok kılım beenn bu kocaya bugün bugünde amcası hasta onun yanında muhtemelen fik fik yok:Sya olmasında iyice tadım kaçtı gitdip bidaa ki aya donmuşu koyacam o olcakk.(çok tepem atık çokkk:((

KIZZZZ ateşli kişi oldu mu ne bu iş yaaaaaaaaa:)inşallahhhhh:))))))))

çidooooo çidooo içine doğmuş demek işallah sağlıklaa giderr kucakına alırr yaaa:))anammm benimde donmuşum vaaaa:Ogel aynı anda kodurak gitsinn:Dhihii:D

KIZLARR Bu tek embriyo meselesini heryerin aynı uygulamadığını bilin:)haksızlık bu ama birden fazla koyan çok dr ve merkez var...o yüzden tekte direten yerlerde tek konulması canınızı sıkıyorsa fazlaxca koyabilen drlara gitmeye bakın.önceden ilk zamanlar bunun kavgasını bile ettiğim oldu ama benim suçum ne niye 1 kondu vs. diye ama görünen o ki koyan dr diil sorunlu olan...bu kadar pahalı tedavilerde tek embriyo ile maksimum %35 başarı şansı var iken bunu katlamak için yasayı çiğnemek bu işte 3 tüp bebek denedikten sonra çookkda kötü gelmiyor kulağıma...elbette tutacaksa 1 de 2 de tutabilir ama ne biliym sanki bir tedavide konacak emvbriyoyu 3 farklı tedavide koyuyorlarda işimizi uzatıyorlar gibi bakıyorum artık.o nedenle sayı konusu şanssız hissetmenize sebep oluyorsa araştırın derim ;)

ayy derınım sorma bende cok kızıorum ama
yapacak cokda bısı yok
kesınlıkle tek embyo sansı cok dusuruo benım tanıdığım
ıkı arkafsımada 2 embyo koyuldu aam bırı tuttu demekkı
tek koyulsa belkıde olmıcaktı
bencee hiiiç bekleme kuzumm kendını hazır hıseetığın an gıt yaptır mısss gıbı ısatnbukdasınn
evet tabıkı doğal olabılır ama bır leın parmağını geçmıo bızım gıbı olup kalanlar
bı sure sonra bızdede sorun cıkmaya başlıcak :)))))

hiç patik örmedim de iyi kötü örgü bilirim öğrencez artık bi olsunlar ben onlara neler örcem annesi.

2. tane koyulacağı için çok şanslısın eskiden ne güzeldi yaa nerden çıktı bu tek emriyo....inş. o zamana kadar kendi gelmezse çifti gelsin...

dediğin gıbı tek tesellım o zaten cnm
bakalım nasıl gececek bu 7 ay.)))))))))
ayy kuzum hhayalı bıle guzel yaa:)
aa bu arada atesın ne guzell gıdıo maaşşallah:nazar:kuzummm

ayy derınım sorma bende cok kızıorum ama
yapacak cokda bısı yok
kesınlıkle tek embyo sansı cok dusuruo benım tanıdığım
ıkı arkafsımada 2 embyo koyuldu aam bırı tuttu demekkı
tek koyulsa belkıde olmıcaktı
bencee hiiiç bekleme kuzumm kendını hazır hıseetığın an gıt yaptır mısss gıbı ısatnbukdasınn
evet tabıkı doğal olabılır ama bır leın parmağını geçmıo bızım gıbı olup kalanlar
bı sure sonra bızdede sorun cıkmaya başlıcak :)))))

aynen kuzum yaa kızmıyorum düşün bunu kabul edene nasıl kızıcan ki:((yani elleriyle kim şansını düşürmek ister hele ki konu bebek iken:(hele ki ona konan embriyo ile bir başkasının ihtimali hiç etkilenmezken.hani şu kimin kaç aldığının diğerlerini etkilemediği sıvnavlar gibi bu şey...o nedenle zaten etik bulmadığım bu yasayı delene hiççç de kızmıyorumm...çünkü çok takılan varsa buna gidip bulacak aga çok koyanı.aleni koyan yerler var arkadaşıma oldu kendi taep etmeden 2 konuldu ve gebelik testi sonras kız sessizce benim 2 idi ikiz olabilir mi dediğinde ordaki görevli iki koyulmuş diye diğerine seslenmiş hızlıcaa:9::9:yani saklama gereği duymadfan bugünde memorial topicinde gördüm 3 diyordu birileri abi koyan yer varsa gidip koyduracan hee o kaaa:9::9::9:valla ben sıkıldım kocamın salaklıklarından sıkıldımm dün dioki sen ateş ölçüyon test yapıon bilinç altınds hep bu vaa nasıl olsun???dedim ben malım ya bunları yapmayınca unutacam sankii!!!çok kızdım çookkkk adam görev gibisinden yakınıyo sanki başka türlü bu süreci yaşamak mümkünmüş gşbi....ulan yumurtkuyorum işte canım isstesede istemesede fik fik yapmak istiom ihtimalim şartlar belki diye ....ona olan bu kızgınlığım sürerse kapatacam cihazıı ateş ölçeride müsait bi yere kaldıracam....kafam atık umutcummmm:52:

aynen kuzum yaa kızmıyorum düşün bunu kabul edene nasıl kızıcan ki:((yani elleriyle kim şansını düşürmek ister hele ki konu bebek iken:(hele ki ona konan embriyo ile bir başkasının ihtimali hiç etkilenmezken.hani şu kimin kaç aldığının diğerlerini etkilemediği sıvnavlar gibi bu şey...o nedenle zaten etik bulmadığım bu yasayı delene hiççç de kızmıyorumm...çünkü çok takılan varsa buna gidip bulacak aga çok koyanı.aleni koyan yerler var arkadaşıma oldu kendi taep etmeden 2 konuldu ve gebelik testi sonras kız sessizce benim 2 idi ikiz olabilir mi dediğinde ordaki görevli iki koyulmuş diye diğerine seslenmiş hızlıcaa:9::9:yani saklama gereği duymadfan bugünde memorial topicinde gördüm 3 diyordu birileri abi koyan yer varsa gidip koyduracan hee o kaaa:9::9::9:valla ben sıkıldım kocamın salaklıklarından sıkıldımm dün dioki sen ateş ölçüyon test yapıon bilinç altınds hep bu vaa nasıl olsun???dedim ben malım ya bunları yapmayınca unutacam sankii!!!çok kızdım çookkkk adam görev gibisinden yakınıyo sanki başka türlü bu süreci yaşamak mümkünmüş gşbi....ulan yumurtkuyorum işte canım isstesede istemesede fik fik yapmak istiom ihtimalim şartlar belki diye ....ona olan bu kızgınlığım sürerse kapatacam cihazıı ateş ölçeride müsait bi yere kaldıracam....kafam atık umutcummmm:52:

ben o stres yada aklında sureklı o fıkırde olunca olmuo
fıkrıne tamemen karsıyımmm
bı suru ınsan burda stres altında gebe aklıo
olacağı varsaa oluo
olmasa tecavuzle olmazdı gebelıkk cnm
hayatındakı en buyuk travmayı yasıo ve ılgınc bı sekılde tecavuz vakalrındaı gebelık oranı oldukça
yuksek ve erkek oluomus genelde
madem stresten olmuo
onların olmaması lasım
bı sperm yumurtaya ulasıp dolledıkten sonraa gebelık olusur kardesım
kadının rahmınde tüplerınde sıkıntı yoksaa kı bızım yokk
ayy bunlarda cok komık annem sankımm 100 mılyon spermlerıı varrr hızlarıı da 100 km fılannda
bız stres yapıoz dıye olmuo hahahytttt.):)))))):52::52:

ben o stres yada aklında sureklı o fıkırde olunca olmuo
fıkrıne tamemen karsıyımmm
bı suru ınsan burda stres altında gebe aklıo
olacağı varsaa oluo
olmasa tecavuzle olmazdı gebelıkk cnm
hayatındakı en buyuk travmayı yasıo ve ılgınc bı sekılde tecavuz vakalrındaı gebelık oranı oldukça
yuksek ve erkek oluomus genelde
madem stresten olmuo
onların olmaması lasım
bı sperm yumurtaya ulasıp dolledıkten sonraa gebelık olusur kardesım
kadının rahmınde tüplerınde sıkıntı yoksaa kı bızım yokk
ayy bunlarda cok komık annem sankımm 100 mılyon spermlerıı varrr hızlarıı da 100 km fılannda
bız stres yapıoz dıye olmuo hahahytttt.):)))))):52::52:

ayneeeeeeeeeeeeeen hay azını öpeyimmmm:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:yok şitreştenmiş yok daha önce çok düzenli fik fik yapmamışızzz yani konunun 1 milyon şipermi olmasıyla ilgisi yok tatlımmm:47:kılımm kıl:37:

ayneeeeeeeeeeeeeen hay azını öpeyimmmm:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:yok şitreştenmiş yok daha önce çok düzenli fik fik yapmamışızzz yani konunun 1 milyon şipermi olmasıyla ilgisi yok tatlımmm:47:kılımm kıl:37:

ayy oyleee kuzummm valla
sımdı ne gerek var ocakta 15 gun tatılımz var onda denerdık olmazsa yaza denerdık
bı garantısı yokkı yazındeneyınce olacağının:)))))
bende cok kızgınımmm çoookk:))))))
ben bıraz dınleneyım kuzumm yazılı haftasıı bu hafta pasoo yazılı yapıorumm sıpalarıı
sonrada muhtesem suleymanım varr:)))))
öperimmm seniii :)))))9:52::52:

ayy oyleee kuzummm valla
sımdı ne gerek var ocakta 15 gun tatılımz var onda denerdık olmazsa yaza denerdık
bı garantısı yokkı yazındeneyınce olacağının:)))))
bende cok kızgınımmm çoookk:))))))
ben bıraz dınleneyım kuzumm yazılı haftasıı bu hafta pasoo yazılı yapıorumm sıpalarıı
sonrada muhtesem suleymanım varr:)))))
öperimmm seniii :)))))9:52::52:

anamm ho kadar haklısın kiiii sanki o zaman deniycen garantisi var olmayınca hadi bidaha ki tatili bekle bu tarafı hiç düşünmezlerrr:Saa bende 70 aldımm geçenki sınavdann:9::9::9::8::7:hadi baakalımmm kolay sorr kız sıpaaalaraa öperimm muuuuaahhh muaaahhh:54::54::54::54:

nasılsınız kızlar bir yorgunluk kırgınlık var üsütümde yarın eşim için has gideceğiz erkenden çokkkk erkenden :1::1::1:krgalar çizmelerini giymeden :60:sizlere bir bakayım dedim kuzularımmmm

Back