• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ben de bi ara sık sık gittim 190 gaymacikdi ama iyi geliyodu tedaviden önce yine gi,tmem lazım galiba gaz doldursun biraz
kızlar yemek yapmam gerek yine uğramaya çalışcam öptüm hepicini,zi

valla cnm son tablonun altına bakasana orda cok tipilk vbir tablom var 36.5e düşer leke başlar
sonrasa 36.4le olurum:)))
umut ama geçen ay 36 ile yle adet olmuşsun. alttaki grafik öle diyo..
bide ben 18. gün yumurtlamış olabişlir miyim 2.yi?

:) kıskanmayalım ikizler seni de seviyom ben :26: benimde pambığım var hem :9:

pamığını sevim senin :54::54:

kızlar bi zona geçirin psikiyatrik bi durumunuz kalmaz hiç şüphem yok. yada artık hebelüp kekelüp kalırsınız :52::52::52:ben son anda yırttım....ben bi daa zona olmamak için bebek istediğimi bile unutcam artık...

Son düzenleme:
kızlar sabah işe gelir gelmez açtım ama yazabilmek ne mümkün. anca ortalık duruldu.

ben erken geldim bugün evdeyim sizlerden histeroskopi oln var mıydı bi yardım ediverin benim histo olalı 12 gün oliii hala kahve ve siyah lekelenmem var önümde ki ay tüp yapayım diyodum mertkezi aradım bişicik olmaz diyolar da ben normal bi tip değilim artık sizce napıyım histo sonrası tüp denediniz mi bi diyiverin bana manyak oldum iyice yaaa hiç dr lara güvenim kalmadı
nextciğim, ben temmuzda oldum histereskopi. lekelenmem olmadı ama bi sonraki adetim çok şiddetli oldu. baya parça parça attım bişileri. benim doktor da beklemeye gerek yok demişti. ama ben haziran temmuz arası yaptığımdan son denemeyi istemedim hemen tekrar yaptırmayı.

kuzum benımde gıdesım var ama burda bulabılrımıyım bılmıorum
dahaa yaza okadar cok varkiiii
ben hiiiçç ınanmıorum doğal yolla olacağınaa
beklerken bıraz daha rahat geçcınn zaman
bana kalsa yarıyılda denıcem tüp ama
eşim erken dıo değerler düzelıo dıoo
bahçeci fulyada yaptırcam bakalım gerek kalmasa keşkeee amaaa
umuttttttttttttt, ben de yaza kadar nası dayanıcam bilmiyom.bi tarafımdan şeytan dürtüyo hadi balşa diye, öbür taraftan eşim otur bekle diyo:(((

ben dohtura didiyoooom hadi görüşürüüüüüz:3:
iyi haberlerini bekliyoruz canım...

umut ama geçen ay 36 ile yle adet olmuşsun. alttaki grafik öle diyo..
bide ben 18. gün yumurtlamış olabişlir miyim 2.yi?

pamığını sevim senin :54::54:

kızlar bi zona geçirin psikiyatrik bi durumunuz kalmaz hiç şüphem yok. yada artık hebelüp kekelüp kalırsınız :52::52::52:ben son anda yırttım....ben bi daa zona olmamak için bebek istediğimi bile unutcam artık...

kuzumm ben 36.6 ya dusunce
diğer değeleri girmedim hiç o son ölçtüğümden ıkı gun sonra oldum
zaten vucuttan progersteron çekilince ateş düşüo ve regl başlıo
benım 3 gundur böyle eğer progesteron 3 gundur cekıldıyse adet olmalıydım
yada en az leke başlamalıydı valla ben de anlaamdım bısey bu ay
daha progesteronun çekılmemesı gerekıo en erken yarın çekılır
ama neden düşük ozaman ateş:)))
cnm senın 2. 17. gun çatlamıs anki ateşe göre ama yumurta boyutuna göre
daha erkndi değilmi,

kızlar sabah işe gelir gelmez açtım ama yazabilmek ne mümkün. anca ortalık duruldu.

nextciğim, ben temmuzda oldum histereskopi. lekelenmem olmadı ama bi sonraki adetim çok şiddetli oldu. baya parça parça attım bişileri. benim doktor da beklemeye gerek yok demişti. ama ben haziran temmuz arası yaptığımdan son denemeyi istemedim hemen tekrar yaptırmayı.

umuttttttttttttt, ben de yaza kadar nası dayanıcam bilmiyom.bi tarafımdan şeytan dürtüyo hadi balşa diye, öbür taraftan eşim otur bekle diyo:(((

iyi haberlerini bekliyoruz canım...

canım sorma valla aslında doğal yolla olacağı yokda
sımdı denerız olamzsa yarıyılda
sen acele etın araya sıkıstırdın der dıy
bu kez ona bıraktım
yoksa sabredemıorum yani:)))))

ayyy kısss, hay ben senin ağzını öpeyim :52:
işşallah hadi bakalım...
bu arada yazdıklarını okudum:50: sarsıldım, aynı şeyleri ben de yaşıyorum, çok fazla gelgit yaşıyorum.. ooof söyleyecek çok şey var da şimdi benim zamanım yok :25:
oyle cnm hepımız yasıoruz aynı duyguları
aa napalım burdan yazıp rahatlıoruz sadece
yalnız olmadığımızı görüp:)))))
ay canım yazdıklarım çıkmış ben görmemişim 2. baskı için kusra kalmayın tatlişkolarım moralim düzeldiya artık nameler benden başlar hemen tatlı söze başlarım hahahahaha manik depresufmuyum neyum hahahahaha demek suçlu doğum kontrol hapı olabilir hiç ondan şüphelenmediydim katil dr mu aspirin mi yoksaaa d. kontrol mu hımmmmmmm kıstım gözümü :kkk:
cnm bende doğum kontrol kullanmsıtım
doktorum uyarmıstı ara lekelenme yapar merak etme cok doğal dıye
ama lekelrının mıktarınıda aspırın coğaltıtodur:))))
evet onu bulmak zor ben birkaç tane denedim enson bu adamı sevdim ama bu da çok paragöz 220 kaat muayenesi içim gidiyor ama iyi de geliyor biliyorsun tedavi zamanı aylarca her hafta gittim..
belki gerek kalmaz be güzelim
bekle yarıyılda sıkışık zamanda yapma yazın belki daha geniş tetkik filan isterler sakin sakin yaparsınız..

ıstee kuzum bekle bekle mıllete yalan atamaz oldum artıkk
bır an once olsa yalanlardan kurtulsam
hanı onunda garantısı yokkı yazında olmayabılır
ama yarıyılda olmazsa yazada deneme sansım var
ıkıser koyulcak artık:))))))
bende bulsam gıtcem bı tane de nerden nasıl bulunurki.))))
hadii yarınn ıyı haberlerle gel:))))

kuzumm ben 36.6 ya dusunce
diğer değeleri girmedim hiç o son ölçtüğümden ıkı gun sonra oldum
zaten vucuttan progersteron çekilince ateş düşüo ve regl başlıo
benım 3 gundur böyle eğer progesteron 3 gundur cekıldıyse adet olmalıydım
yada en az leke başlamalıydı valla ben de anlaamdım bısey bu ay
daha progesteronun çekılmemesı gerekıo en erken yarın çekılır
ama neden düşük ozaman ateş:)))
cnm senın 2. 17. gun çatlamıs anki ateşe göre ama yumurta boyutuna göre
daha erkndi değilmi,
umut:47::47::47: şu tablonu tam gir valla bişey anlamıyom yaaaa:)))))))
ama senin bu ay kesin bi gariplik var ama gariplikler iyidir kızzzzz allah hayra çıkarsın... düşmüş ateş mal mal bekliyo adet gelmiyo eeee neden bi sebabi olmalı de miiiiiiiiiiii:46::46:
benim 17 de mi 2. çatladı diyosun yani niyekine? 11. gün 15 mm idi 17 de çatlamış olabilir belki ama 18. de ise önemli yumurtayı kaçırdık demektir bu..dr da zona dan dolayı zaten umarım olmamıştır dedi:(

Son düzenleme:
umut:47::47::47: şu tablonu tam gir valla bişey anlamıyom yaaaa:)))))))
ama senin bu ay kesin bi gariplik var ama gariplikler iyidir kızzzzz allah hayra çıkarsın... düşmüş ateş mal mal bekliyo adet gelmiyo eeee neden bi sebabi olmalı de miiiiiiiiiiii:46::46:
benim 17 de mi 2. çatladı diyosun yani niyekine? 11. gün 15 mm idi 17 de çatlamış olabilir belki ama 18. de ise önemli yumurtayı kaçırdık demektir bu..dr da zona dan dolayı zaten umarım olmamıştır dedi:(

yok kuzumm o zaman 17. gune kadar gelmez her gun bır buvuk mm buyuodu 13.gun lh pık yapmıstır ve buyuk ıhtımal 15. gun olmustur çatlamada yumosun boyuna goree
atesıme gore benımde 16. gun gozukuo ama oyle diil mesela:))
ateş yumosun çatladığı konuusnda yanılabılıo ama
adetın geldığı konusunda yanılmıo hiççç:)
yaa dusunsene cnm benımde luteal fazım kısa değil gecen ay dpo 17 de regl oldum
bu ay dpo10da dustu halada oylee cok erken yanii
leke bılem yok kıs:))))))) valla olsada rahatlasam bebiş yoksa yaa
hayırlısı kuzum ıkızım ıcın de ama tüpe geçesım var benım bı an önceee:))9
yorumldum kıs gun saymaktan:))))))
ama bı regl olayımm doktora gıtcemm oda klomen versın
çatlasın yumos dahada ölçmicem ateş:))))
kuzum eskı tabloya girmemiştim nasıl gırılırrkı şimdi gerıye dönül olurmu ki kıss
regl oldum dıye girdımkı bu yenı tabloyu başlatsın dıye:)))))
bugun dpo12 deeyım ben yarın buyuk ıhtımal 36.5e düşecek obur gun leke ve 36.4 de regl:))))))9

Son düzenleme:
yok kuzumm o zaman 17. gune kadar gelmez her gun bır buvuk mm buyuodu 13.gun lh pık yapmıstır ve buyuk ıhtımal 15. gun olmustur çatlamada yumosun boyuna goree
atesıme gore benımde 16. gun gozukuo ama oyle diil mesela:))
ateş yumosun çatladığı konuusnda yanılabılıo ama
adetın geldığı konusunda yanılmıo hiççç:)
yaa dusunsene cnm benımde luteal fazım kısa değil gecen ay dpo 17 de regl oldum
bu ay dpo10da dustu halada oylee cok erken yanii
leke bılem yok kıs:))))))) valla olsada rahatlasam bebiş yoksa yaa
hayırlısı kuzum ıkızım ıcın de ama tüpe geçesım var benım bı an önceee:))9
yorumldum kıs gun saymaktan:))))))
ama bı regl olayımm doktora gıtcemm oda klomen versın
çatlasın yumos dahada ölçmicem ateş:))))
kuzum eskı tabloya girmemiştim nasıl gırılırrkı şimdi gerıye dönül olurmu ki kıss
regl oldum dıye girdımkı bu yenı tabloyu başlatsın dıye:)))))
bugun dpo12 deeyım ben yarın buyuk ıhtımal 36.5e düşecek obur gun leke ve 36.4 de regl:))))))9
yavrum geriye dönik girersin de artık gerek yok. şimdi neden girdin regl oldun diye, tablo devam etsin gerçekten regl olunca gir ki tablon düzgün olsun anlamadım ben senin amacını:44:

geldiiiim sıfır beden çıtır manken kızım 200gr almış bu hafta :)) doktor haftaya kadar doğurmazsın ama ondan sonraki haftayı bilemem dedi haftaya salı yine gidicez.. tansiyon hastassı bir kadın için iyi geldin bugünlere kadar artık rahat ol dedi maksimum 4 hafta sonra karnıyarık yapacak beni:1: bu cuma son izne ayrılıyorum, iyi olur 4 haftan kaldı ama 4 haftayı bulmayabilir dinlen artık evinde dedi. evde dinleneceğim zamandan çok ümitliyim sanki ozaman daha çok kilo alır gibime geliyor..

geldiiiim sıfır beden çıtır manken kızım 200gr almış bu hafta :)) doktor haftaya kadar doğurmazsın ama ondan sonraki haftayı bilemem dedi haftaya salı yine gidicez.. tansiyon hastassı bir kadın için iyi geldin bugünlere kadar artık rahat ol dedi maksimum 4 hafta sonra karnıyarık yapacak beni:1: bu cuma son izne ayrılıyorum, iyi olur 4 haftan kaldı ama 4 haftayı bulmayabilir dinlen artık evinde dedi. evde dinleneceğim zamandan çok ümitliyim sanki ozaman daha çok kilo alır gibime geliyor..

elif e :46::46::46::46::46::46::46::46:
bak annesi ne kadar azimli kuzum...
ay doğur şunu artık da bi fotosunu görelim bence 6 ocak ta doğacak
hadi kim bilecek bakalım...

Son düzenleme:
kızlar yaaa ben korktum kk dan:26:
2 miilyon topiğinden çakır bi hastaneyle ilgili bi yorum yazmış dr u direk tanımış, telle aramış, topiği takip ediyolarmış lütfen mesajı silin bölüm başkanının adı geçiyo falan diye anacımmm dedim yaa bu neee!!
direk tanınıyoz burda diye düşündüm geçen sene de bi kadın kaynanası hakkında sayıp dökmüş bi kadında tanımış seni sölicem kocana ailesine diye tehdit ediyomuş falan. amanınnn ben gari yazmıcam heç buraya hayatımla ilgili bişey dikkat ediyodum ama daa dikkatli olmak lazım..

Son düzenleme:
yavrum geriye dönik girersin de artık gerek yok. şimdi neden girdin regl oldun diye, tablo devam etsin gerçekten regl olunca gir ki tablon düzgün olsun anlamadım ben senin amacını:44:

kıss allah senii
anlasamadık bı turlu:)))))kuzum sımdı ben ılk tabloyuu yanıı hep 36.7 de sabıt kalanı
ıkı ay once yaptımm dpo 15 te sanırım ateşim dustu amann dedım regl gelıoo
bı daha tablo mablo yapmıcam dedım guyaa:)) degelerıde girmedimm regl oluncada belortmedım
sonra ıkı uc gun oncee ateş sapıtınca bakalım ff ne dıcek diye bu ayın tablosunun değerlerını girdimm
abuuu bakımm eskı tabloya devam edıo
bende kaldığım yeree regl oldumm yazıncaa o tablo bitti diğeri başladı iştee
bu sonn 37 lere cıkan tablo:)))))
neyse bu ay sonuyna kadar işliim regl oluncaya kadar regl oldum diim yapmassamda sonrakı ay yapmii
demii saısıo ff sonra:)))

ayyy teyzelerının kuzusuuu ooo annesiii
sağlıcakla doğacak ınsallh canım benım cok sevındım
artık rahatla kuzum oda kılo almasını engeller:))

kızlar yaaa ben korktum kk dan:26:
2 miilyon topiğinden çakır bi hastaneyle ilgili bi yorum yazmış dr u direk tanımış, telle aramış, topiği takip ediyolarmış lütfen mesajı silin bölüm başkanının adı geçiyo falan diye anacımmm dedim yaa bu neee!!
direk tanınıyoz burda diye düşündüm geçen sene de bi kadın kaynanası hakkında sayıp dökmüş bi kadında tanımış seni sölicem kocana ailesine diye tehdit ediyomuş falan. amanınnn ben gari yazmıcam heç buraya hayatımla ilgili bişey dikkat ediyodum ama daa dikkatli olmak lazım..

ayyyy hadii yaaaa
işte özlellıkle tup bebek bölümlerii takıp edıo bızım merkezde bakıdu kım ne yazıo fılan
ekmek kapısı tabıkı kımse kötü reklam ıstemz:)))
bende bazen yazmıorum işte takibe filan gıtsemde birılerı sankı anlayacak gibi gelıo:))))

kıss allah senii
anlasamadık bı turlu:)))))kuzum sımdı ben ılk tabloyuu yanıı hep 36.7 de sabıt kalanı
ıkı ay once yaptımm dpo 15 te sanırım ateşim dustu amann dedım regl gelıoo
bı daha tablo mablo yapmıcam dedım guyaa:)) degelerıde girmedimm regl oluncada belortmedım
sonra ıkı uc gun oncee ateş sapıtınca bakalım ff ne dıcek diye bu ayın tablosunun değerlerını girdimm
abuuu bakımm eskı tabloya devam edıo
bende kaldığım yeree regl oldumm yazıncaa o tablo bitti diğeri başladı iştee
bu sonn 37 lere cıkan tablo:)))))
neyse bu ay sonuyna kadar işliim regl oluncaya kadar regl oldum diim yapmassamda sonrakı ay yapmii
demii saısıo ff sonra:)))

ff değil ikizler şaşıyo:53::53:bu ay düzgün olsun ff karışmam:27::27::27:

umutum
ben geldim sen gitmişsin seni kocaman öpüyorum muaaahhhh muaaahhhh
topiğin şekeri başkanı :54::54::54::54:

Son düzenleme:
Back