- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #6.101
sabır geçer işallah kediyi ne yaptın bulabildinmi ? bizde bi kavga etmişiz koccamla valla kanlı bıçaklı küsüz:) konuşmuyoz bu adamdan sıkıldım ben yadr a sordum halk arasında çıban derler yaa ondan olmuşsun geçer dedi. bide antibiyotikli krem al sür dedi..tıbbi adı fronkül mü neymiş . nazar olmuştur diye güldü bide... nur topu gibi ikizim olcaktı çıbanım oldu yaaaaaaaaa
umarım dediği gibidir ama buda geçmez artık bi süre...
ayy ben döverım o kadını yaauyuşuk dr elle muayne edince görrmedi tabi ulrasonla bakılmadı aç bakıyım yara amara yok iltihap var gibi bi idrra ver tamam. bu yalvar yakar yımırta takibi yapıcak ya hayırlısı yarın regl olursam 3gün sonra gitcem bakalım kist varmı yok mu? dedim ben takip ediyorum yumurtlamadım bu ay her ay yuruttlamanmı gerek dedi güldü aptal kadın
dr a sordum halk arasında çıban derler yaa ondan olmuşsun geçer dedi. bide antibiyotikli krem al sür dedi..tıbbi adı fronkül mü neymiş . nazar olmuştur diye güldü bide... nur topu gibi ikizim olcaktı çıbanım oldu yaaaaaaaaa
umarım dediği gibidir ama buda geçmez artık bi süre...
sabır geçer işallah kediyi ne yaptın bulabildinmi ? bizde bi kavga etmişiz koccamla valla kanlı bıçaklı küsüz:) konuşmuyoz bu adamdan sıkıldım ben ya
iyi güsel yapacam da hemşerim bu çedene genevir denen şey ne oluyoki? bir de gonyalı olcam abowwww.....
çok güzel bir haber bence zamanında doğacak bebeğimiz.......bizim bebeğimiz .........
ohhh geçmiş olsun benden de selam yazsaydın hocana. ikizler var bizim sol taraf kapalı birazda ağrıyıpduru kist mi oldu sizce diye soruveseydin hem yazılı olaraktan... belki kırık bu karı ben bunu geçirem derdi
umutbizimolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nereye gittin kıssssssssssssss ...........
bi de derin den godes te eklimisin face de o gördüğüm cipsi senin kedin mi oy bekleyen ? face den ekle anacım beni bari
sağolun teyzeleri benim de içim rahatladı şükür.. yakın olsanız madem çok meraklısınız diyip atcam başınıza kızınızı :)))
yok be anacım yıllarca akrobata döndüm ayak dik bacak kaldır sonra olanların olduğu seferde hemen kalkıp duş yapmıştım sıcak sıcak :))) yalan o akrobasiler..
vallah nazar da neyime oluyosa doğuramayan bi kısırım benayy ben döverım o kadını yaa
heralde yanıı yumurtanın çatlaamsı gerekıo arada bı çatlamadığıda olur ama bunu ancak
takıple anlar delımı kıs o buı çemkırseydın:)))))))))
ayy kuzum geçmış olsunn
valla nazarmı oldu acep olur olur valla:)))))
kedii yok canım olsa çöpün başında beklerdi. öldü yada ölcek o.... sarılın barışın kocanla uzun küslük yapmayın. ben de fik fik ten bıktım şu çocuk olsa da kurtulsak biraz özlesek. sağlığım yok ki bebeğim olsun....ha bire idrar yollarım ağrıyoo bi taraftan çıbanım çıktı beterinden sakla allamm...sabır geçer işallah kediyi ne yaptın bulabildinmi ? bizde bi kavga etmişiz koccamla valla kanlı bıçaklı küsüz:) konuşmuyoz bu adamdan sıkıldım ben ya
benimkide tüp bebek deyince birden yüzü ters düz oluyo nasıl yapcaz bilmiyorum bu süreçte...canım ınfertılıtenın en yıkıcı tarafı da bu ıste
eşler acısı bırbırlerınden cıkrmaya başlarlar
zaten cocouksuzlktan cok bu gergınlıkler yoruo ınsan
bızde tüp bebek aşamalrında cok gerırlıoduk ama
cok sukur sımdı gayet ıyıyıyız
hayal bıle kurabıulırouz konusamazdık bıle bız bu konuyu
ben dıorum bak senın coocuğunu tasıorum ıı davran bana:)))))
çıban gibi değil zaten sadece lenf bezim şişmiş bir de kırmızı kabartılar var acıyo. dr da zaten kbb ci benim kuzen . görmeden söyledi öyle. benim yine bi dr a göstermem lazım sanırım aile hekimine bi gitsem mi ki o görünce anlar yada yönlendirir. çok iyi bi dr.İkizlerim bi denk gelemedikk beee(harbi bi ara dedim ki kalp çizicem olmadı 62 den davşan çizecemm dört yaprakkk yonca çizecemmmm
canoo o solundakine baksınlar be çiban demiş ama onun ucu olmamı beeyaa herbişiii de seni buluo be harb, bi okutt bu doktorun haklıı heee :S
kuzum he godesteki benimde sen kismin yaaagodeste yoh ki boğün soram ona mesaj at banaaaa
ayşeeeeeeeeee ver kızımmmmmmmııı verrr teyzesi yer onu bakarım bebemee bencankuşum bennnnimmm
hoşgeldin...selam kizlar herkese , epeydir giremedim , var mi guzel haberler :))
derin özel mesaj atamıyom kutun dolmuşşş..
ben de yok maalesefsadece iyi olan tup bebek tedavisi sonra ilaclardan dolayi bozulan adet duzenim duzene kavustu o kadar :) bir de sirf bu dusunceleri kafamdan atmak icin yeniden is hayatina dondum , calisiyorum o nedenle epeydir giremedim , sizleri merak ettim bu aksam bir bakayim dedim :)
reklam arası bı bakemdedım
ıkzılerım başa gelen cekılıo mecbur yasanacaksa yasanacak sımdıden
cok stres etme ılk edvıı cok zevklı bız artık 2-3 olunca stres basmıstı
zaten nor maldede cok genıs bı ınsan değil esım:)
umutttnediyon bakeem:)ya kız ben malmıyım neyim benni hiçç sitreeşş basmadıı halaa arada bidaa ki ay kodurp gelemmi ki diye geçio aklımda 5 6 7 valla gider benim bu kafaylaa amaa hiç unutmam ilk denememi yaptığım ilk iğneyi yediğimm gün hemşireye dediim ki ya biz basketbol oynasak bişi olur muu kız dedi ki yani şey tam bilmiorum ama bunlar çok pahalı iğneler yani yumurta geliştiriyolar da yani eee....şeyy yaaa oynak zorunda mızınız hanfeenddiiiiiiiiiiiii!!!!! ayy yaa yoo deedm diilim tebi gittim oturdum evde kıçımın üstünee eski günleerr şimdi bıraksalar transferimi yaparım
aman al hayrını gör küsüm ben ona :))) 100 kilo anası var 120 kilo babası var halaları teyzesi herkes tombalak bu seninki 2 kiloyu bulursa öpüp başımıza koycaz valla..ayşeeeeeeeeee ver kızımmmmmmmııı verrr teyzesi yer onu bakarım bebemee bencankuşum bennnnimmm
ayşecim merhaba doğumuna azkalmış sağlıcakla kucağına al inşallah bebeğini pazartesi günü bende aşılama oldum osman hoca yaptı sen hala ona devam ediyosun herhalde yazılarından okudum inşallah bu sefer bende mutlu sona ulaşırım çoğu kişi osman hocanın çok ters olduğunu sölüyor ama ben hiçbir tersliğini görmedim işinde çok uzman bence dua et hepimize 10 gün kaldı benimde sonucu öğrenmeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?