How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar bakın tabloma
ama benim beceriksiz olduğum zati gerçek ........

bizim hani aldatılan ama farkında bile olmayan kadın var yaa. yada çaktırmayan mı desek.. bebeğine bakıcı bakıyo . evine gitmiyo okuldan sonra bebeğe bakmamak için. bakıcı baksınmış. gidince anne anne diye bunu rahat bırakmıyomuş.... milllet işten erken gelimde çocuğumla vakit geçireyim diye ölür....allahıma havale ediyorum durumumuzu artık...

ben de aylardır vicdan azabından içimi çürüttüm şöyle ki param yok ve iş yerinde durumum uygun değil ücretsiz izin alamıycam. kendimi nasıl suçluyorum sen parayı düşünüyorsun kariyerini düşünüyorsun ücretsiz izin almıyorsun yeterince iyi bir anne olsan evladınla daha çok vakit geçirmek için hiç birşeyi umursamazdın diye üfff..

cnm servıksın agzında bekleyenler sperm hucresı
senın wcde gıdenler meni
yanı zaten gıdebılen gıtmıstır gıdmeyende kalmıstır
wcde atılan odur yanı kuzum
senın ılk 5 dakıkada gımeyenler zaten gebelık olusturamacak kalıtesız ve hareketesız olanlar
benım arlkadasım hemea kalkıp vagınası yıkamıs kalmıım dıye yınede kalmıs
bıraz kaçmış ondada yanı tamamen hepsıde değil:)))
hönkkkkkkk:37::37:

nassı yani... spermler gidiyo kalan sadece sıvı mı demek istiyosun? benim kocam da mı beceriksiz acaba:9::9::9:

benim doktor 20. haftada beni perinataloji uzmanına gönderdi ayrıntılı obstetrik inceleme ve fetal doppler yapıldı Allah seni inandırsın 2,5 saat falan baktı adam ultrasonda yetmedi 3 hafta sonra bir daha gittim 45dk. falan daha baktı sizler de ihmal etmeyin. doğuştan gelen kalp hastalıklarının ve bu down sendromu türü hastalalıkların majör ve minör belirtileri oluyormuş kadın doğumcuların uzmanlığı minör belirtileri tespit için yetersizmiş. örneğin yumuşak damak oluşumu down sendromlularda bozuk oluyormuş vs. vs.
ayy kuzumm ııyıkı dedın
ınsallah rabbım en kısa zamanda gösterır o gunlerıı
kızınla amın yapın bızede:)))
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar bakın tabloma
ama benim beceriksiz olduğum zati gerçek ........

bizim hani aldatılan ama farkında bile olmayan kadın var yaa. yada çaktırmayan mı desek.. bebeğine bakıcı bakıyo . evine gitmiyo okuldan sonra bebeğe bakmamak için. bakıcı baksınmış. gidince anne anne diye bunu rahat bırakmıyomuş.... milllet işten erken gelimde çocuğumla vakit geçireyim diye ölür....allahıma havale ediyorum durumumuzu artık...

cnm kesın çatlamıs ama
diğerı ıcın bısey dıyemıoz
esın gelınce persembeyıde değerlendırın:)))))

ben de aylardır vicdan azabından içimi çürüttüm şöyle ki param yok ve iş yerinde durumum uygun değil ücretsiz izin alamıycam. kendimi nasıl suçluyorum sen parayı düşünüyorsun kariyerini düşünüyorsun ücretsiz izin almıyorsun yeterince iyi bir anne olsan evladınla daha çok vakit geçirmek için hiç birşeyi umursamazdın diye üfff..

ayşecim zaten öylesine yaptı 2. çocuğu ilkine de zaten bakmaz adam akıllı. bir gün oturup ders çalıştırmamış yazık çocuğa... bunuda işte bakıcıya doğurmuş. yeter ki biri alsın elinden oyalasın başka bişey istemiyo. giyinsin süslendsin gezsin başka derdi yok . bi tek yedirir içirir işte o kadar.

ayy kuzumm ııyıkı dedın
kızınla amın yapın bızede:)))

cnm kesın çatlamıs ama
diğerı ıcın bısey dıyemıoz
esın gelınce persembeyıde değerlendırın:)))))

öyle yapcaz artık da benim sondadan sonra ilk kez bu kadar çişim sıkıştırıyo mahvoldum yine:((((( sanırım tüp ten önce yine iş çıkarcak bu bana:((((

ayy kuzumm ııyıkı dedın
kızınla amın yapın bızede:)))))
yaparız yapmaz mıyım doğuma bir gidelim hepinize dua edicez hele bir de kısmet olur da epidural olursam uyanık olursam hepinize dua edicem masada..
ayşecim zaten öylesine yaptı 2. çocuğu ilkine de zaten bakmaz adam akıllı. bir gün oturup ders çalıştırmamış yazık çocuğa... bunuda işte bakıcıya doğurmuş. yeter ki biri alsın elinden oyalasın başka bişey istemiyo. giyinsin süslendsin gezsin başka derdi yok . bi tek yedirir içirir işte o kadar.

sümüklüböceğin hikayesi diye bir topik var ya nasıl anlamlı işte doğurmakla ana olunmuyor bu hayatta..
ama yine de ben kendime gıcığım :))

yaparız yapmaz mıyım doğuma bir gidelim hepinize dua edicez hele bir de kısmet olur da epidural olursam uyanık olursam hepinize dua edicem masada..

sümüklüböceğin hikayesi diye bir topik var ya nasıl anlamlı işte doğurmakla ana olunmuyor bu hayatta..

nasıl bi topik link versene bakim:)

hönkkkkkkk:37::37:

nassı yani... spermler gidiyo kalan sadece sıvı mı demek istiyosun? benim kocam da mı beceriksiz acaba:9::9::9:

hayır kıss sadece sıvı değil ıcınde elbete sperm var gıdemyenler
tembel olanlar var ıcınde
onlar kayıp değill kuzum beklesen de gıedemecek yumurtayı bulamayanlar:))
asıl supermenlerr cooktan rahme ulaşmıs oluo

ayy kuzum allah razı olsunn mınıcık elelrıyle amınn yaptır tamam mı:))
evett okudumm hepsınıı okudumm
ama soyle dedım okuyunca bende ancak kesınlıkle anne olmayacaksın artık derlerse ancak
bukadar aklımda bısey klmadan alırım kı
bende kendımı alıstırıorum cnm olmazsa ben de evlat alıcam oda benı anne bılecek ve hayatta en cok benı sevecek
ama suan hala umut varken cok da dusunemıorum ama cokda korkutucu gelmıo

ayy kuzum allah razı olsunn mınıcık elelrıyle amınn yaptır tamam mı:))
evett okudumm hepsınıı okudumm
ama soyle dedım okuyunca bende ancak kesınlıkle anne olmayacaksın artık derlerse ancak
bukadar aklımda bısey klmadan alırım kı
bende kendımı alıstırıorum cnm olmazsa ben de evlat alıcam oda benı anne bılecek ve hayatta en cok benı sevecek
ama suan hala umut varken cok da dusunemıorum ama cokda korkutucu gelmıo

yok canım pat diye alıncak bir karar değil bizim hem yaşımız genç hem de yazık onun sorunlarının yanında bizimkiler devede kulak. tüm yolları tüketmeden bunları düşünmemek lazım..
ayyy minicik olacak elleri değil mi??? kız korkuyorum içimde kıpır kıpır ama görmediğim duymadığım koklamadığım bişey sanki bir yabancı.. ya kucağıma alınca sevemezsem.. severim di mi?

yok canım pat diye alıncak bir karar değil bizim hem yaşımız genç hem de yazık onun sorunlarının yanında bizimkiler devede kulak. tüm yolları tüketmeden bunları düşünmemek lazım..
ayyy minicik olacak elleri değil mi??? kız korkuyorum içimde kıpır kıpır ama görmediğim duymadığım koklamadığım bişey sanki bir yabancı.. ya kucağıma alınca sevemezsem.. severim di mi?

abuuu onun ıcın öleceksınn
uyansada sevsem dıyeceksın
kokusu saracak heryerıı evınız elıf meryem kokacak
işe gımek ıstemeyecksınızz
gun gecmeyecek bıtmeyeck aksam olmayacak
paylaşamayacaksınız esınle:)))))

dra gittik muayne etti sen gene tüp bebek merkezine git dedi bende yımırta takibi yaplım diger tüp bebege 3 ay falan sonra dediler bari aradaki zamanı degrelendirelim dedim mırın kırın etti dedi adetin3. günü gel ultrasonla bakalım kan ver dedi bugünde idrar verdim elle muayne etti başka bişi yok can sıkıntısı valla memlekette ellemeyen oynamayan kalmadı yakız artık kasılmıyom bile aç yat ne utanma ne korku kalmadı yaşadım tüm acıları tecrübe ettim yani :( http://www.fertilityfriend.com/home/38edfd buda ff tablom

Son düzenleme:
abuuu onun ıcın öleceksınn
uyansada sevsem dıyeceksın
kokusu saracak heryerıı evınız elıf meryem kokacak
işe gımek ıstemeyecksınızz
gun gecmeyecek bıtmeyeck aksam olmayacak
paylaşamayacaksınız esınle:)))))

ne bileyim içimde öyle bir analık içgüdüsü filan yok sanki şimdilik heyecan yada duygu patlaması filan yok salak salak endişelerim var ama bilsen gilersin bir sürü ayrıntıyı takıyorum kafama.. off doğurmadan önce bir kere de deli doktoruna gidicem kesin.. zaten ne zamandır gitmedim bütün ince ayarlarım kaçtı

dra gittik muayne etti sen gene tüp bebek merkezine git dedi bende yımırta takibi yaplım diger tüp bebege 3 ay falan sonra dediler bari aradaki zamanı degrelendirelim dedim mırın kırın etti dedi adetin3. günü gel ultrasonla bakalım kan ver dedi bugünde idrar verdim elle muayne etti başka bişi yok can sıkıntısı valla memlekette ellemeyen oynamayan kalmadı yakız artık kasılmıyom bile aç yat ne utanma ne korku kalmadı yaşadım tüm acıları tecrübe ettim yani :( 38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com buda ff tablom

yanı oana nee anlamıorumkı
hasta oyle ıstıo yanı tamam desen ne var değilmi
sağlığını tehdıt etcek bısey yoksa
pekı kıst varmı çatlamısmı yumurtan

ne bileyim içimde öyle bir analık içgüdüsü filan yok sanki şimdilik heyecan yada duygu patlaması filan yok salak salak endişelerim var ama bilsen gilersin bir sürü ayrıntıyı takıyorum kafama.. off doğurmadan önce bir kere de deli doktoruna gidicem kesin.. zaten ne zamandır gitmedim bütün ince ayarlarım kaçtı

sen doğurunca hepsı olacak merak etme kusum
hee kıı bı gıt konus rahatla bakalım:)))

yanı oana nee anlamıorumkı
hasta oyle ıstıo yanı tamam desen ne var değilmi
sağlığını tehdıt etcek bısey yoksa
pekı kıst varmı çatlamısmı yumurtan
uyuşuk dr elle muayne edince görrmedi tabi ulrasonla bakılmadı aç bakıyım yara amara yok iltihap var gibi bi idrra ver tamam. bu yalvar yakar yımırta takibi yapıcak ya hayırlısı yarın regl olursam 3gün sonra gitcem bakalım kist varmı yok mu? dedim ben takip ediyorum yumurtlamadım bu ay her ay yuruttlamanmı gerek dedi güldü aptal kadın

:14::14::14::14::14::14::14::14:

yaa benim kasığım ağrıyıp duruyo yaa acıyo resmen.. lavobada falan yaslanında acımaya başladı...
yatıp bi yokladım ki o da neeeeeeeeeeeeeeee kocaman beze.. ayy bi bu eksik yaaaaaaaaa
klomenden mi oldu ki ?kadın doğumcuya haftaya gitcem yaaa ona mı göstersem?
hangi bölüme gitcem yaaaaaaaa
önemli midir yoksa lenf mi şiştiki öylesine... bide kasık fasülyesi çıktı başıma.. hem bir de hemen etrafındaki bacağım ve basenimin derisi acıyo yanmış gibi üstüne de yatamıyorum... bu ne garip bişeyse
şimdi baktım da derimde kırmızı bi kabarıklık oluşmuş tam yan yatınca yatağa değen yerde ve bacağımın üstündede var ondan acıyormuş yani yanık gibi.... bu ne yaaa

Son düzenleme:
dr a sordum halk arasında çıban derler yaa ondan olmuşsun geçer dedi. bide antibiyotikli krem al sür dedi..tıbbi adı fronkül mü neymiş . nazar olmuştur diye güldü bide... nur topu gibi ikizim olcaktı çıbanım oldu yaaaaaaaaa:14::14::14::14:

umarım dediği gibidir ama buda geçmez artık bi süre...

Son düzenleme:
Back