- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #6.141
merhaba bende temizlik yaptım geldim baktım burada kimse yoktu...
nazemır kuzum yumurta kalıteı ıcın omega 3 kullansana
bıseyler yapmıs olursun kolemen kadar:))))))9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende temizlik yaptım geldim baktım burada kimse yoktu...
nazemır kuzum yumurta kalıteı ıcın omega 3 kullansana
bıseyler yapmıs olursun kolemen kadar:))))))9
nasıl birşey o biraz anlatırmısın...bende hayıt tohumu içmeye başaladım fsh için
Q enzyme10 da kullanabılırsın cnm
omega 3 balık yağı cnm eczaneden ıstersen verırı:))))
kızlar çok fenayım sanırım aile hekimi teşhisi koyamadı lenf bezine kitlendi. kırmızı lekeler giderek artıyor ve çok acı veriyor. baya bi baktım netten ben zona olmuşum. çok acıyo tüm bacağım ve yanıyo cayır cayır ve zona görüntülerine baktım aynı... su çiçeği oldu sınıfta 4 çocuk buda aynı virüsten oluyomuş su çiçeği geçiren erişkinlerde zona olarak ortaya çıkıyomuş. umut un kocası bilir gerçi bu noktayı ama acaba bulaş yoluyla mı geçti bana da...
aslında bu bebişin yüzünden oldu hepsi ben biliyorum o kadar üzdü ki beni......hala da üzüyor...
dün rüyamda çok güzel bir kız çocuğu vardı 1 yaşlarında benimmiş ben diyorum ki o benim olamaz ki ben bunu başarmış olamam...
cnm zonanın stresten oluo dıye bılıorum ben ama
esım gelsın bı sorayımm cok cok geçmiş olsunn kuzum yaa
ilaç al hemen ama daha köü olmasın
dr un verdiği antibiyotik işe yarar mı bilmiorum ama virüslerden oluyomuş zonaysa... işe de yaramaz yani... birde bağışıklık sistemi zayıflayınca oluyomuş üzüntüye bağlı da olabilirmiş. umarım değildir ve geçer p.tesi cilt dr una görünmem gerekebilir artarsa üfffffff nerden çıktı bu anlamadımkiiiii
sen nasılsın kimse yok bugün...
kızlar çok fenayım sanırım aile hekimi teşhisi koyamadı lenf bezine kitlendi. kırmızı lekeler giderek artıyor ve çok acı veriyor. baya bi baktım netten ben zona olmuşum. çok acıyo tüm bacağım ve yanıyo cayır cayır ve zona görüntülerine baktım aynı... su çiçeği oldu sınıfta 4 çocuk buda aynı virüsten oluyomuş su çiçeği geçiren erişkinlerde zona olarak ortaya çıkıyomuş. umut un kocası bilir gerçi bu noktayı ama acaba bulaş yoluyla mı geçti bana da...
aslında bu bebişin yüzünden oldu hepsi ben biliyorum o kadar üzdü ki beni......hala da üzüyor...
dün rüyamda çok güzel bir kız çocuğu vardı 1 yaşlarında benimmiş ben diyorum ki o benim olamaz ki ben bunu başarmış olamam...
sağol canım ağzına sağlık...cnm ucuk varya cıkan onunla aynı virusten kaynaklanıomus
herpes virüsüymüş
evet anibiyotık işe yaramıo virsürlerde
bı kaç ilaç soyledı ama ağır ilaçlarmıs kanser ilaçları kadar ağır
onalr gecırıomus ama sen suan onları içme gebelık vardır belki..
haftasonu ııce dınlen
sakın ilşkı olmasın kendısını sıcak tut
vıtamın al dırencını artırtsın
ağrın atesın oluosa minoset vb. içebılrısın
ayy kuzumm yaa bı rahat bırak bakalım
görmem lazım dıo zona demek için ama
zonaysa bunları yapabılırsın sadece şimdilik
cok geçmiş olsun kuzum ktap oku sevdiin seylerı yap bıraz vucudun güçlensin....
canım bu böyle uçuk gibi değil uçuk kaşınır acır azcık. eşofman kilot değiyo ya her değdiğinde kesiliyo etim sanki.uçuğa can kurban yani. hiç başıma gelmedi böyle bişey...alerji hapi verdi de içmiyom işte %10 luk gebe kalma ihtimali hayata geçtiyse diye sanki olcağı var daaa bi umut işte umut fakirin ekmeğiymiş...regl olman iyi bişey boşver olmasan daha kötü demekki hormonların çalışıyo. inşallah diğer aya olur canım benim. üzme kendini...tablonu işaretledin mi? yeni tabloya geçmen lazım..bendede olur hep hiç uçuk çıkmaz bende hep zona olurum ama çok üzülünce en iyi ben bilirim valla aşırı kazıntı yanma hissi ve sızı kızarklıklar uçugun bi degişigi uumutnda dedigi gibi bazı bünyelerde uçuk virüsü yerine bu virus oluyomuş çok geçmiş olsun valla bi merhemi vardı onu sürüp bide kaşıntı gideren bi hap veriyodu dr ben regl oldum biliyomusun 38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com
sağol derinim yaa. valla kendimizi çok hırpalıyoruz ben geceleri pek uyuyamıyordum zaten hep aklımda bebek bebek bebek kafayı sıyırıyorum. bu ara çok takığım yine...bağışıklık sistemimiz düşüyo işte ondan oluyo bunlar çünkü aşırı stres yaratıp immun sistemi baskılıyoruz heralde... ama bu kadar çok çocuk istediğimi ben bile bilmiyordum. bu ara yoksunluk duygusu, elde edememe ,ego dışında sadece bebek İSTİYORUM İSTİYORUM İSTİYORUM.....canım yaa geçmiş olsun bu nedir böleeeesanırım hepsi biizm yüzümüzden bu işlerin benim azımda dilimde yeni yaralar çıkıyo hemde bizzat şu andün gecede dudağımda bişi çıktı ucçukda diil gibi şişti ucunda beyazlık var ama çok sert zonkkk zonkkkk :Sherşeyin başı şitreşş bu gidiş iyi diil bize yaa Çok geçmişler olsunnnn
valla dün iki üç damla bugün beş damla kadar gelse bi foşur foşur kasıklarım çatlayacak allahım sol yumurtalıgım öldürecek beni çok agrıyo cız cız sızlıyo çocugum olsada alsalarda şöle bi rahatlasam ızdırap içindeyimsağol canım ağzına sağlık...
evet zona herpesmiş bende uzman tv den seyrettim su çiçeğide herpes işte aynı aileden azına mıçim... onların bile bi ailesi var ürüyolar ben üreyemedim diye kafayı yedim . bencede zaten görmeden sölencek bişey değil dr da lenf bezine takıldı kızarıklıklara bakmadı ogün azdı birde pek net değildi. ama arttı bugün... dr un görmesi lazım gerçekten...
minoset parol gibi ilaç da yok yarın alayım ben çünkü oyuluyo derim sanki kesiliyo gibi...o tarafa bile yatamıyom...
canım bu böyle uçuk gibi değil uçuk kaşınır acır azcık. eşofman kilot değiyo ya her değdiğinde kesiliyo etim sanki.uçuğa can kurban yani. hiç başıma gelmedi böyle bişey...alerji hapi verdi de içmiyom işte %10 luk gebe kalma ihtimali hayata geçtiyse diye sanki olcağı var daaa bi umut işte umut fakirin ekmeğiymiş...regl olman iyi bişey boşver olmasan daha kötü demekki hormonların çalışıyo. inşallah diğer aya olur canım benim. üzme kendini...tablonu işaretledin mi? yeni tabloya geçmen lazım..
sağol derinim yaa. valla kendimizi çok hırpalıyoruz ben geceleri pek uyuyamıyordum zaten hep aklımda bebek bebek bebek kafayı sıyırıyorum. bu ara çok takığım yine...bağışıklık sistemimiz düşüyo işte ondan oluyo bunlar çünkü aşırı stres yaratıp immun sistemi baskılıyoruz heralde... ama bu kadar çok çocuk istediğimi ben bile bilmiyordum. bu ara yoksunluk duygusu, elde edememe ,ego dışında sadece bebek İSTİYORUM İSTİYORUM İSTİYORUM.....
selam kizlar , ikizler cim coook gecmis olsun canım yaa, benim kuzenimin esi de hamile su anda gecen ay zona oldu , cok korktuk ama Allahtan bebek de iyi simdi kendi de iyi. kremleri vardi onu kullandi co ksukur gecti. sen de cok aci cekiyorsundur eminim ama gececek diye dusun ve kendini rahatlamtmaya bak .umarim tez zamanda sagligina kuvusursun canım ya....dr un verdiği antibiyotik işe yarar mı bilmiorum ama virüslerden oluyomuş zonaysa... işe de yaramaz yani... birde bağışıklık sistemi zayıflayınca oluyomuş üzüntüye bağlı da olabilirmiş. umarım değildir ve geçer p.tesi cilt dr una görünmem gerekebilir artarsa üfffffff nerden çıktı bu anlamadımkiiiii
sen nasılsın kimse yok bugün...
sağol canım ağzına sağlık...
evet zona herpesmiş bende uzman tv den seyrettim su çiçeğide herpes işte aynı aileden azına mıçim... onların bile bi ailesi var ürüyolar ben üreyemedim diye kafayı yedim . bencede zaten görmeden sölencek bişey değil dr da lenf bezine takıldı kızarıklıklara bakmadı ogün azdı birde pek net değildi. ama arttı bugün... dr un görmesi lazım gerçekten...
minoset parol gibi ilaç da yok yarın alayım ben çünkü oyuluyo derim sanki kesiliyo gibi...o tarafa bile yatamıyom...
canım bu böyle uçuk gibi değil uçuk kaşınır acır azcık. eşofman kilot değiyo ya her değdiğinde kesiliyo etim sanki.uçuğa can kurban yani. hiç başıma gelmedi böyle bişey...alerji hapi verdi de içmiyom işte %10 luk gebe kalma ihtimali hayata geçtiyse diye sanki olcağı var daaa bi umut işte umut fakirin ekmeğiymiş...regl olman iyi bişey boşver olmasan daha kötü demekki hormonların çalışıyo. inşallah diğer aya olur canım benim. üzme kendini...tablonu işaretledin mi? yeni tabloya geçmen lazım..
sağol derinim yaa. valla kendimizi çok hırpalıyoruz ben geceleri pek uyuyamıyordum zaten hep aklımda bebek bebek bebek kafayı sıyırıyorum. bu ara çok takığım yine...bağışıklık sistemimiz düşüyo işte ondan oluyo bunlar çünkü aşırı stres yaratıp immun sistemi baskılıyoruz heralde... ama bu kadar çok çocuk istediğimi ben bile bilmiyordum. bu ara yoksunluk duygusu, elde edememe ,ego dışında sadece bebek İSTİYORUM İSTİYORUM İSTİYORUM.....
geçmişi şöle bi okudum ikizlerim noldun yaaa çok üzüldüm yavrum stres var ya insanın vücüduna öle bi zarar ki çıban da çıkarır hasta da eder. geçmiş olsun canım. valla ben de geçen hafta perşembe karın ağrısı başladıydı hatırlarsanız geçen hafta cuma histeroskopim vardı ben de stres oldum içim bi gaz doldu ama çıkış yok öldüm yemek yiyemedim nasıl acıkıyorum bişiler yi,yorum sonra kusuyorum tam 4 gün böle devam etti eşim kıçımdan ağrı kesicileri vurdu da vurdu popomun çürükleri yeni geç,iyo aslında o kadar stres olduğumun farkında değildim ama düşününce ben bu ay tüp yapacam diye şartlanıp ertenlenince ve histeroskopi başıma peydahlanınca:18: demek ki çok üzülmüşüm bi kaç gündür kendime geldim ve sağlığıma kavuştum şaka gibi ama dipten sonra tavandayım çok mutluyum bu aralar boyuna kahkahadayım eşimi de mutlu ediyom mutluluğumla yazık o da çok üzüldü toparladım pisişik piskolojimi karasal boyuna fik fikteymiş okudum ohhh ben duayı yanlış yaptım herhalde bıktım fik fikten dedim nerdeyse 20 gün olacak fik fik yapamıyoz histeroskopiden sonra lekelenmelerim hiç bitmedi rengi siyaha döndü ama hala devam ediyo eşim de bebek düşüncesi olmadan bi sevişcez bitmedi gitti leken diyo ben napayım hergün aspirin içiyom ondan bi türlü kesilmiyo olabilir adet olunca bakalım başka sorun çıkmazsa tüpe başlıcam ama kendimi kaptırmıyorum bu sefer kendi kendime dr bi sonra ki ay yapalım diyebilir diye alıştırma yapıyorum kendimi üzmemeliyim karnım ağrıyınca valla ne bebe ne hamilelik geliyo insanın aklına önce sağlık kızlar benden haberler böle hepinizi çokkk öüyorum
çok teşekkür ederim canım. elimde olmadan yapıyorum stres eşimde haftada 3-4 gün olmayınca çok kendimi dinliyorum galiba...çok geçmiş lsun canım......yok böyle bişey yaaa...gerçekten stresin yapamayacağı şey yok....
keşke hamile olsam da ben razıyım bunun acısına falan... bebeğe zarar veren bişey değilmiş bu zatenselam kizlar , ikizler cim coook gecmis olsun canım yaa, benim kuzenimin esi de hamile su anda gecen ay zona oldu , cok korktuk ama Allahtan bebek de iyi simdi kendi de iyi. kremleri vardi onu kullandi co ksukur gecti. sen de cok aci cekiyorsundur eminim ama gececek diye dusun ve kendini rahatlamtmaya bak .umarim tez zamanda sagligina kuvusursun canım ya....
geçmiş olsun sanada canım. iyi yapıyosun bu ay olmazsada diğer aya olur kendimizi kötüye alıştırmak da gerekiyor...geçmişi şöle bi okudum ikizlerim noldun yaaa çok üzüldüm yavrum stres var ya insanın vücüduna öle bi zarar ki çıban da çıkarır hasta da eder. geçmiş olsun canım. valla ben de geçen hafta perşembe karın ağrısı başladıydı hatırlarsanız geçen hafta cuma histeroskopim vardı ben de stres oldum içim bi gaz doldu ama çıkış yok öldüm yemek yiyemedim nasıl acıkıyorum bişiler yi,yorum sonra kusuyorum tam 4 gün böle devam etti eşim kıçımdan ağrı kesicileri vurdu da vurdu popomun çürükleri yeni geç,iyo aslında o kadar stres olduğumun farkında değildim ama düşününce ben bu ay tüp yapacam diye şartlanıp ertenlenince ve histeroskopi başıma peydahlanınca:18: demek ki çok üzülmüşüm bi kaç gündür kendime geldim ve sağlığıma kavuştum şaka gibi ama dipten sonra tavandayım çok mutluyum bu aralar boyuna kahkahadayım eşimi de mutlu ediyom mutluluğumla yazık o da çok üzüldü toparladım pisişik piskolojimi karasal boyuna fik fikteymiş okudum ohhh ben duayı yanlış yaptım herhalde bıktım fik fikten dedim nerdeyse 20 gün olacak fik fik yapamıyoz histeroskopiden sonra lekelenmelerim hiç bitmedi rengi siyaha döndü ama hala devam ediyo eşim de bebek düşüncesi olmadan bi sevişcez bitmedi gitti leken diyo ben napayım hergün aspirin içiyom ondan bi türlü kesilmiyo olabilir adet olunca bakalım başka sorun çıkmazsa tüpe başlıcam ama kendimi kaptırmıyorum bu sefer kendi kendime dr bi sonra ki ay yapalım diyebilir diye alıştırma yapıyorum kendimi üzmemeliyim karnım ağrıyınca valla ne bebe ne hamilelik geliyo insanın aklına önce sağlık kızlar benden haberler böle hepinizi çokkk öüyorum
ıkızlerım canım benım senı cok cok ıyı anlıorum bende
tüp bebek seruvenınden önce bende aynı durumdaydım
aslında suan daha umutsuz olmalıyım 3 tup denemesınden sonra ama
zaman gectıkce ınsan bununla yasamaya alısıo..
dun mesela ılk girdiğim ateş topiğine baktım ama suankı değil
5 bın sayfa olduğu dıye kapatılan topiğe baktım
orda yazıstıklarımızı okudum baktımm ya hamıleler yada herkesın bebeklerı olmus hatta
1 yasına basmıs bazılarının bebeklerı ve sadece benım ısmımın altında tıcker yok
yanı sadece benım bebeğim yok
hanı bı anne nın 10 coocuğu olur 9 tanesınıne hedıyeler alır
onlarda bı mutluluk ama bı tanesı kosede yapayalnız
uzulerek bakar annesının diğer coocuklara sevgısıne,hedıyelere
kendısını yapayalnız hısseder ve unutumus...
bende aynen oyle hısettım
alllahın diğer herkese olan sevgısıne gıptayla baktım
benı sevmıyormuydu ben kötü bır kulmuydum
dedım gece ruyamda yıne hamıleymısım
aynada bekıodum kendıme gögüzlerımde yesıl damarlar olmus
14 haftalık hamıleymısım ticker yapacakmısım
sat tarıhımı bıle soyluorum okadar gercekcıydi
ama b u ruyalardan okadar cok gördumkı artık
hiç bebeğe yormuyorum bıle namazımı kılıp tovbe ettım
allahım dedım yanlış dusunduysem affet ne olur...
o duyguloarla yatınca,ac tavuk kendını bugday ambarında görürmüş gibi oldu:)
sana tavsiyem kendını oyala,kıaplar ıyı gelıo bu konuda
mesela askın gzöyasları var sems ıle mmevlanadan bahseder
elıf safakın ask kıtabı gıbı
stres etme dıyemem bunu çalışma basaramazsın
ama vucudun ıflas edecek yoksa
tup bebeğe halın klamyacak kuzum yapma,
azospermleıler naaapsın bı tane bıle spermlerı cıkmıo
tüpe bıle guçllerı yok
dahab 25 yasında rezervı tukeneneler naapsın
allah oyle bı dert verırkı ayy dersın asıl dert buymus
okadar ıyı durumdasınızkı ee maaddı durumda yeterlı
asgarı ucretle gecınıp tup bebek yapamayanlar ınsanlar var
topıklerde kalan ilaçlarınızı bağışlarmısınız dıyen ınsanlar var
bız okadar ıyı durumdayızkı allahım sağlık verdıkce
yumurtam oldukça paramızda bırıktıkçe denıcem ben ama
artık kendımı hırpalamıorum bunun sonucu değiştirmediğini
sadece sağlığımı bozduğunu gördüm
yazumı okuyan butun arkadaslarım yapamyınn sukredeck okadar seyımız varki
allahın gucune gider bende arada garip duygular hısssedıorum ama
onların benı ele gecrımesıne ızın vermıorum artık
sızde vermeyın ne olur sıze iyi gelen seyler yapın dua,spor kıtap gezme tozma size ne ıyı gelıosa onu yapın
bu bır sureç ve gececek allah sabredenlerle bırlıktedir kıslar ımtıhandayız
ve sabrımızın mufatı cok yakın...
çok teşekkür ederim canım. elimde olmadan yapıyorum stres eşimde haftada 3-4 gün olmayınca çok kendimi dinliyorum galiba...
keşke hamile olsam da ben razıyım bunun acısına falan... bebeğe zarar veren bişey değilmiş bu zaten
bende araştırırken okudum bir iki kadın daha yazmış hamileyken geçirmiş. demekki hamileyken de bağışıklık düşüyor ondan oluyor . inan şu an deliniyo gibi olan o acılardan daha çok kafamdaki bebek fikri beni yoruyor.
geçmiş olsun sanada canım. iyi yapıyosun bu ay olmazsada diğer aya olur kendimizi kötüye alıştırmak da gerekiyor...
yazını okurken durmadan ağladım aynı şeyleri o kadar çok hissetmeye başladım ki ...
hep isyan ederdim istemediğim bişey olunca .
yine ara ara ediyorum ama yinede en çok tevekkül gösterdiğim konu budur hayatımda.yinede sonuç aynı.
en çok üzüntüden oluyomuş yada ağır stresten . ama elimde değil işte. eşimde zaten bi gün var bigün yok sizden başka konuştuğum kimse yok . annemde yanımda değil.
kendime acımaya başladım ki en kötüsü bu heralde...
yıllardır görüştüğüm bir arkadaşım var (dostum değil) her konuda sidik yarıştırır durur pek sık görüşmem o yüzden ama yılların verdiği bir alışkanlık bir de dışlayamıyosun işte 4-5 kişilik bir gruptan bi zamandan sonra. ben işte taaa 18 ay önce ilk bebek isterken o 1 yıldır deniyodu olmuyodu. sonra ben hamile kalcam diye ödü koptu bunun her ay arayıp soruyodu hamile misin diye.. sonra baktı ki benimde olmuyo rahatladı.24. yında gebe kaldı. ama sorarsan öyle gün hesaplayıp hiç ilişkiye girmemiş bir tek sona aylarda girmiş ondada olmuş zaten süpriz olmuş. yaşı da 33 yani.. beni yicek aklı sıra. bende dedim 24 aydır korunmuyodun nasıl süpriz bu... bozuldu öyle deyince. şimdi de ne zaman konuşsak sürekli bir hava atma durumu işyerinde 7 kişi hamilemiş.yok başka biri hamileymiş bana haber veriyo...sadece allaha havale etttim gönlünden geçen neyse allahım bilir ona ne yaşatacağını da o bilir en iyi dedim... zaten ben üzülüyorum bir de böyle bilinçli üzmeye çalışanlar beni çileden çıkarıyor...
senin o rüyalarının benzerlerini sürekli bende görüyorum. ilk bu rüyayı 2004 yılında görmüştüm. aradan 7 yıl geçmiş şimdi haftada 2 kez görüyorum en az...
hiç iyi değilim bunu biliyorum ama bi çözüm bulmam gerek onun da farkındayım...