- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #6.121
ay başım dönüyo miydem bulanıyo canım turşu çekiyo :) iştahımda açıldı demek isterdim bakalım yarın regl olucakmıyım:) belki olmamyani hamileyimdir her nekadar yımırtlamamışta olsam
belli mi olur..olur olur biz anlamadan yumurta gelivermiştir eee kaçırma ihtimali de yok bu yangınlıkla günde 2 posta fik ifklee
Herkese selamlarrrrrcanlar keyifler iyidir umarımmmmyaa benim dün reglim bitti idi şimdi ve dün akşam kahverengi çamur gibi bir akıntım var :Scanım sıkıldııııbide cihaz 6. gün olmasına rağmen test istemedi393dc8 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateşimse bi garip bu nedir gençler yaaa
neden çıktı ki ateşin sende mi yangınlı oldun kızzzzzz karas tan sonra......
şu cihazına da başlıcam ne demek test istemedi yaaa ayrı bi kişiliği mi var onun yap sen istemesede
alın bu da benim ateşş
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
aile hekimine gittim bi ona açmamıştım onu da başardım kasığımdaki bezeyi muayene etti çok acıdı. lenfadenid olmuşsun dedi.
ağdadan da olabilir çok fik fik yaptın mı dedi hehehe demedi tabi de ben içimden dedim kesin fik fik ten olmuştur. fiziksel bi zorlama da olmuş olabilir dedi. tabi spermler sağa gitsin diye sola yastık koyuyudum ben gülerseniz gülün beeeeeeeeeee kocam da 90 çekiyo tabi zorlandı o taraff.
antibiyotik verdi ama içmicem şimdi 2 gün sonra yine geçmezse belki içerim. hamile olabilirim dedim o hoooo 20 aralığa çok var daha dedi. içebilin ilaçları dedi. ama kadın doğumcu içme dedi ilaç milaç...