How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ay başım dönüyo miydem bulanıyo canım turşu çekiyo :) iştahımda açıldı demek isterdim :( bakalım yarın regl olucakmıyım:) belki olmamyani hamileyimdir her nekadar yımırtlamamışta olsam

belli mi olur..olur olur biz anlamadan yumurta gelivermiştir eee kaçırma ihtimali de yok bu yangınlıkla:9: günde 2 posta fik ifklee:52::52::52:

Herkese selamlarrrrr:3:canlar keyifler iyidir umarımmmm:31:yaa benim dün reglim bitti idi şimdi ve dün akşam kahverengi çamur gibi bir akıntım var :Scanım sıkıldıııı:27:bide cihaz 6. gün olmasına rağmen test istemedi:27:393dc8 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateşimse bi garip bu nedir gençler yaaa:53:

neden çıktı ki ateşin sende mi yangınlı oldun kızzzzzz karas tan sonra......
şu cihazına da başlıcam ne demek test istemedi yaaa ayrı bi kişiliği mi var onun yap sen istemesede:33::33:

alın bu da benim ateşş

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

aile hekimine gittim bi ona açmamıştım onu da başardım kasığımdaki bezeyi muayene etti çok acıdı. lenfadenid olmuşsun dedi.

ağdadan da olabilir çok fik fik yaptın mı dedi hehehe demedi tabi de ben içimden dedim kesin fik fik ten olmuştur. fiziksel bi zorlama da olmuş olabilir dedi. tabi spermler sağa gitsin diye sola yastık koyuyudum ben gülerseniz gülün beeeeeeeeeee kocam da 90 çekiyo tabi zorlandı o taraff.
antibiyotik verdi ama içmicem şimdi 2 gün sonra yine geçmezse belki içerim. hamile olabilirim dedim o hoooo 20 aralığa çok var daha dedi. içebilin ilaçları dedi. ama kadın doğumcu içme dedi ilaç milaç...

belli mi olur..olur olur biz anlamadan yumurta gelivermiştir eee kaçırma ihtimali de yok bu yangınlıkla:9: günde 2 posta fik ifklee:52::52::52:

şu cihazına da başlıcam ne demek test istemedi yaaa ayrı bi kişiliği mi var onun yap sen istemesede:33::33:

alın bu da benim ateşş

aile hekimine gittim bi ona açmamıştım onu da başardım kasığımdaki bezeyi muayene etti çok acıdı. lenfadenid olmuşsun dedi.

ağdadan da olabilir çok fik fik yaptın mı dedi hehehe demedi tabi de ben içimden dedim kesin fik fik ten olmuştur. fiziksel bi zorlama da olmuş olabilir dedi. tabi spermler sağa gitsin diye sola yastık koyuyudum ben gülerseniz gülün beeeeeeeeeee kocam da 90 çekiyo tabi zorlandı o taraff.
antibiyotik verdi ama içmicem şimdi 2 gün sonra yine geçmezse belki içerim. hamile olabilirim dedim o hoooo 20 aralığa çok var daha dedi. içebilin ilaçları dedi. ama kadın doğumcu içme dedi ilaç milaç...

tamam ozaman ben gülme hakkımı kullanıyom $mutlu-siritkan.gif

benimde sırtımda çıkmıştı çıban kara merhem diye birşey var onu sürdüm çıbanı patlatıyor ama sana olurmu bilmem seninki bayağı hassas yerde çıkmış

Selam kızlar herkese kokulu öpücükler :16::16:

yavrum niye böyle yapıyosun kokulu öpücükler falan buda tek öpüşken var oda benim sen sadece beni
öp gerisini ben öperim :) ohh az öncede fik fikledik nihaha ay çok mutluyummm ne zevkli şey şu fik fik yaşama amacım gayem fik fik ve bebek :D http://www.fertilityfriend.com/home/38edfd ff tablom bogazım inmiş ve hapşuruyorum ay çocugum düşermiki :) ikizler nasıl konyalısın yav geneviri bilmiyon aaa kınadım valla :) olurya siyah çıt çıt konya yaglı gevreginde olur bulgur kaynatınca üstüne serpilir bilin yav ankaradaki andı çedene koccam dediki ay bu kekelik yemi yenmez ay bi kavurdum deli gibi sevdi :)

Son düzenleme:

alın bu da benim ateşş

valla ikizleerr içine edicem cihaznının da ateşinindeee taaa.....neyse ya bide bu çıktı kahve bişi akıypo salak salak valla benim bugün kü modum devam ederse sanırsam zıçaçam yımırtasına donmuşa kadar kafama göre takılacam :31:ama tebi devam ederse:9::9::9:şimdi yarına nasıl uyanacağpım bilinmezzz :9:ne biliym regliyle yumurtluyo olabilemem heral demi yanii:9:amannn noluysa oluy şebek olduk manyak olduk içine tükürdüğümünün veledi yaaa harbi tükürücem yüzüneee hee:19:üstüne oturcam cipsoya verecem sonrada yüzüne tükürecemm az daha başıma iş açıp durursaaa bu liste uzaarrr:1:yavrum çok fik fiktendir o doru demiş ama geçer kendi yaw yani netten az bakmalı doğal ne yapılır ilaç milaç alma salla haklısın:10:hee öle sağlı sollu atraksiyon da iyimiş bacı :9:

ikizlerr ateşini beğendim yawrum :9:işallahh yan yan düşmeinde 9 ay ahahaha anlayın beni :9:bu arada benim gebelik ateşim 37 falan diil ben sölim sizee 40 :14:kesin yaniiİ:Dhayır az evveell 36.9 idi de ondan yanii:Dhamile olmadığıma göre hasta da diilim köpek gibiyim bukün:9:demekki ataşım 40 olcek gebelikte :33::33::33::33::33:

haa bide tabelaa olayım mı seni sağlı sollu yatmaya itti kız:9::9::9::9:birden hatırladım suçladım kendicaağızımııı:9:ben şu andada hipnoza taktım:Dyada telkinle tedavi diyelim bi altı:Dşiperm efendiyle oturup konuşucam bi adam akıllı:)ne yapacak nereye gidecek dimi bilmiyoda olabilüüü:51:telkinde buluncem ama ssnırsam bu kez bu adam bana bi defol git istemiom len çocuk diycekk:52::52::52:

alın bu da benim ateşş

ayy geçmiş olsun cnm
demek aile hekımınede açın:)))))
neyse bı bak bakalım cnm kuculecekmı
vıral lenfadenit de olmus olabılır ozaman antibiotik içsen de faydası olmas:)))kendılığıdn gecer

ikizlerr ateşini beğendim yawrum :9:işallahh yan yan düşmeinde 9 ay ahahaha anlayın beni :9:bu arada benim gebelik ateşim 37 falan diil ben sölim sizee 40 :14:kesin yaniiİ:Dhayır az evveell 36.9 idi de ondan yanii:Dhamile olmadığıma göre hasta da diilim köpek gibiyim bukün:9:demekki ataşım 40 olcek gebelikte :33::33::33::33::33:

haa bide tabelaa olayım mı seni sağlı sollu yatmaya itti kız:9::9::9::9:birden hatırladım suçladım kendicaağızımııı:9:ben şu andada hipnoza taktım:Dyada telkinle tedavi diyelim bi altı:Dşiperm efendiyle oturup konuşucam bi adam akıllı:)ne yapacak nereye gidecek dimi bilmiyoda olabilüüü:51:telkinde buluncem ama ssnırsam bu kez bu adam bana bi defol git istemiom len çocuk diycekk:52::52::52:

vucutta hafıf kı enfeksıyonmu var acepp cnm 36.9
sabahkı ılkk atesınmı kısss buaradaa:52::52:

yavrum niye böyle yapıyosun kokulu öpücükler falan buda tek öpüşken var oda benim sen sadece beni
öp gerisini ben öperim :) ohh az öncede fik fikledik nihaha ay çok mutluyummm ne zevkli şey şu fik fik yaşama amacım gayem fik fik ve bebek :D 38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com ff tablom bogazım inmiş ve hapşuruyorum ay çocugum düşermiki :) ikizler nasıl konyalısın yav geneviri bilmiyon aaa kınadım valla :) olurya siyah çıt çıt konya yaglı gevreginde olur bulgur kaynatınca üstüne serpilir bilin yav ankaradaki andı çedene koccam dediki ay bu kekelik yemi yenmez ay bi kavurdum deli gibi sevdi :)

ateşin dusmuss sekerımm
gelemsı lasım reglının bı ıkı gune
sonra kontrolee gıt tatlım
okadar fık fık boşa gıtmesınnn:))))))

kızlar kayınvaldem bastı da kaynatırken gelemedim valla yaa:(

tamam ozaman ben gülme hakkımı kullanıyomEki Görüntüle 303563
gül sen gül zaten gülünecek haldeyim ya iyiki bi açık tüpümüz var krikoyla o tarafa doğru kaldırıcam kendimi içeriye de tabela sağa koşun solda yangın vaarrr diye.......

benimde sırtımda çıkmıştı çıban kara merhem diye birşey var onu sürdüm çıbanı patlatıyor ama sana olurmu bilmem seninki bayağı hassas yerde çıkmış
çıban değilmiş benimki nasıl boğazın şişiyo hasta olunca bu da öyle dedi. krem jel bişey de vermedi...
öp gerisini ben öperim :) ohh az öncede fik fikledik nihaha ay çok mutluyummm ne zevkli şey şu fik fik yaşama amacım gayem fik fik ve bebek :D 38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com ff tablom bogazım inmiş ve hapşuruyorum ay çocugum düşermiki :) ikizler nasıl konyalısın yav geneviri bilmiyon aaa kınadım valla :) olurya siyah çıt çıt konya yaglı gevreginde olur bulgur kaynatınca üstüne serpilir bilin yav ankaradaki andı çedene koccam dediki ay bu kekelik yemi yenmez ay bi kavurdum deli gibi sevdi :)
ayyyyyy ne kadar uzak kaldı bana bu duygu. ne kadar zevkli diyo yaaa yaşama amacım diyooooooo... üff yaaa şu idrar torbası bebek derken artık hiç zevkli gelmiyo bana.. doğursam iyileşse de her bi yanım bende tekrar eskiden oldu gibi zevkine yapabilsem.. çocuğa da anlatcam seni yapana kadan ne çektik anamız ağladı her gün fik fikledik kolay mı sanıyosun baban yatakta can vercekti daa gelmeseydin demek istiyommmmmmmmmm..
çocuun düşmez kız da adet olcan sen bu aralar heral...
kınama beni çünkü kimse kınadını yaşamadan ölmezmiş :52::52::52::52::52: heheheh senin de bilmediğin bişey çıkcak bende seni kınıycam kesin:52::52::52: ama ben çedeneyi görsem belki tanırım bilemedim bi türlü..konya yağlı gevreğinde mi çok da güzel olur heeeeee canımçekti...
valla ikizleerr içine edicem cihaznının da ateşinindeee taaa.....neyse ya bide bu çıktı kahve bişi akıypo salak salak valla benim bugün kü modum devam ederse sanırsam zıçaçam yımırtasına donmuşa kadar kafama göre takılacam :31:ama tebi devam ederse:9::9::9:şimdi yarına nasıl uyanacağpım bilinmezzz :9:ne biliym regliyle yumurtluyo olabilemem heral demi yanii:9:amannn noluysa oluy şebek olduk manyak olduk içine tükürdüğümünün veledi yaaa harbi tükürücem yüzüneee hee:19:üstüne oturcam cipsoya verecem sonrada yüzüne tükürecemm az daha başıma iş açıp durursaaa bu liste uzaarrr:1:yavrum çok fik fiktendir o doru demiş ama geçer kendi yaw yani netten az bakmalı doğal ne yapılır ilaç milaç alma salla haklısın:10:hee öle sağlı sollu atraksiyon da iyimiş bacı :9:
kız belli olmaz 5.6 gün yumutrlayanlar oluyomuş güya sen bi fiktir madem gece :52::52::52: cipsoya boğma kız oğlanı lays daaa zararlı daa iyi tadı hem:55::55:
ateşim acep bu fasülyeden bezeden mi yükseliyo yaaaaa:14::14:
yok kız ilk kez açık tarafta yumoş oldu bide rahim zati kapalı tarafa eğik duruyo. dedim süperspermler boş yere gitmesin kocam da sapıttın sen çek şunu falan diyodu o arada oldu ne olduysa:9::9:

ayy geçmiş olsun cnm
demek aile hekımınede açın:)))))
neyse bı bak bakalım cnm kuculecekmı
vıral lenfadenit de olmus olabılır ozaman antibiotik içsen de faydası olmas:)))kendılığıdn gecer
valla aile hekimi de pek ciddi pek utangaç ben ondan daha az utandım bak bak burda da var buna da bak diye kıçımı başımı açıyodum adam kaçıyodu :52::52::52::52:demiştir heralde kocası pek ilgilenmiyo kadınla bana yazıyo :52::52: bilseki açma manyağı olmuş utanmadan arlanmadan aldığımız nasibimiz çoktan bitmiş....

Son düzenleme:
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, borçlulara edalar verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur... AMİNNNNNNNNNNNNN

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, borçlulara edalar verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur... AMİNNNNNNNNNNNNN

amın cnm ne guzel dualar etmıssın:)))

Allahım!

amiin yetercim yüreğine sağlık

Back