• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

sağolun teyzeleri benim de içim rahatladı şükür.. yakın olsanız madem çok meraklısınız diyip atcam başınıza kızınızı :)))

yok be anacım yıllarca akrobata döndüm ayak dik bacak kaldır sonra olanların olduğu seferde hemen kalkıp duş yapmıştım sıcak sıcak :))) yalan o akrobasiler..

eşine sor kız mı erkek mi ne var içerde diye.. benimki böbürleniyordu ben zaten biliyordum kız olduğunu ben koydum içeri ne koyduğumu bilmez miyim diye :)) bence biri kocama patlatsın da akıllansın..

ayşecim 2 yumurta var ya içerde o yüzden hem kız hem erkek var eşim çok adaletlidir kıyak geçmez:)

derin umut nerdesiniz kıslarrr bakın kolay değil ikiz gebelik yaşıyorum gidip uyuyacam şimdi.......
hadi 2 çene çalak elif ben ayşe kaldık ...

Son düzenleme:
derin umut nerdesiniz kıslarrr bakın kolay değil ikiz gebelik yaşıyorum gidip uyuyacam şimdi.......
hadi 2 çene çalak elif ben ayşe kaldık ...

geldımmmm canbımm
yaa bahsetmıstım yaa
yutağı olusmamıs arkdasın bebeği doğduktan 3 gun sonra öldü dıye
ona gıttım
bısey dıyemedım
tam kalkarken bıseyler geveledım
hatrlatmak ıstemedım ama yınede soyledım sarıldım geldım

umut gelmiş derin gitmiş anacım noluyosunuz:52::52::52:

dün ben yine ilişkiden sonra yarım saat ayaklarımı yatak başına koydum sonra dayanılmaz çişim geldi wc ye gittim tabi malumunuz süpermenler foşur foşur kanalizasyonu boyladı ayyy deli kocam da vicdan yaptırdı bana.. o kadar çalışıyom uğraşıyom sen hepsini salla diye:33::33:

vicdan azabı çekmeme gerek yok dimi kıslar giden gitmiş oluyo o saate kadar zaten o dışarı çıkanlar sanki geri içeri mi gidecek:14::14::14: gidermiydi acep. döl makinası :52::52::52:da bugün yok. gitti gider yani.
yok yok kuzum ılk bes dakıkada
rahme ulaşıolar zaten ordan gerıye yuzme yetenekelrı yok
hep ılerıye programlanmıslar:))
sağolun teyzeleri benim de içim rahatladı şükür.. yakın olsanız madem çok meraklısınız diyip atcam başınıza kızınızı :)))

yok be anacım yıllarca akrobata döndüm ayak dik bacak kaldır sonra olanların olduğu seferde hemen kalkıp duş yapmıştım sıcak sıcak :))) yalan o akrobasiler..

aysem valla doğru syluosun
bıde bence streslkede alaksı yok
stresten olecek sekılde beklıollar tup sonucunu ınsanlkar oluo
yada doğal gebelıkde oluo
bıde stres esıodum ben amann stres olmıım dıye:)))

geldımmmm canbımm
yaa bahsetmıstım yaa
ona gıttım
bısey dıyemedım

aman zor valla ne diceni sapıtıyo insan bu durumlarda. en iyisi konuyu hiç açmamak aslında...
spermin yolculuğunu izliyodum da bizimkiler hayatta o yolu bulamaz yaaaa resmen yıkıldım:9::9:

ya bir de varsa stresine engel olabilen insan ben onunla tanışmak istiyorum ben hiiiç görmedim hiiç duymadım insan üstü bir özellik..

aman zor valla ne diceni sapıtıyo insan bu durumlarda. en iyisi konuyu hiç açmamak aslında...
spermin yolculuğunu izliyodum da bizimkiler hayatta o yolu bulamaz yaaaa resmen yıkıldım:9::9:

ayy aynen cnm sımdı bısyde demesem
ayy oturmsya mı gelmıs olmasın dıye
bı cumle edıp hemen konuyu değiştırdım saçamaladım valla
ayy cnm sorma bnde doyle dıom yetısse dahı dolleyeemz dıom:)))

geldımmmm canbımm
yaa bahsetmıstım yaa
ona gıttım
bısey dıyemedım

offf ne fena yaaa.. gidip de ne denir ki.. ama ayrıntılıda herşeyini görüyorlar damak yutak ayaklarının tarağını bile gösterdi doktor bize nasıl gözden kaçtı ki??

ya bir de varsa stresine engel olabilen insan ben onunla tanışmak istiyorum ben hiiiç görmedim hiiç duymadım insan üstü bir özellik..

bende sımdı daha rahatımm
ayy stres yapmayın aklınızdan cıkarın dıolar
nasıl bısey acaba o:)))
yapmaya calısırken dah cok stres oluodum
sımdı uzuluosam uzuluorum
yanıı bıde eger stresle olmasaydı zorla ılşkıye gırenler nasıl hamıle kalıo
hayatlarında en buyuk travmayı yasıolar değilmi

yok yok kuzum ılk bes dakıkada
rahme ulaşıolar zaten ordan gerıye yuzme yetenekelrı yok
hep ılerıye programlanmıslar:))

yani ben kalkmasam o rahim ağzında serviks de bekleyenler de rahme gitmez mi.... şimdi azcık sperm vardır benim tüplerde. zaten hepisi topusu 70-80 milyon var yok...tüpler de zaten cadı kazanı gibi sağlıksız yok anam yok heeç uğraşmayam ben gidim öbür ayy tüpçüyeeeeeeee......

hadi yaaa bak sen eşşeğe çıkınca anlatırsın biz seni yapmak için neler neler çektik de sen öyle zırt diye geldin..... yakışıyo mu bu tekme tokatlar dersin poposunu ısırırsın...
aman ne ısırcam onun o kuru kıçını sıska :33:
bende sımdı daha rahatımm
ayy stres yapmayın aklınızdan cıkarın dıolar
nasıl bısey acaba o:)))
yapmaya calısırken dah cok stres oluodum
sımdı uzuluosam uzuluorum
yanıı bıde eger stresle olmasaydı zorla ılşkıye gırenler nasıl hamıle kalıo
hayatlarında en buyuk travmayı yasıolar değilmi

tüm film ve dizi kahramanlarının tecavüzcüsünden hamile kaldığı günümüzde beceriksizliğimiz bir kez daha yüzümüze vuruldu:27:

offf ne fena yaaa.. gidip de ne denir ki.. ama ayrıntılıda herşeyini görüyorlar damak yutak ayaklarının tarağını bile gösterdi doktor bize nasıl gözden kaçtı ki??

canım esımde dıo cok dıkkatlı bakılsa
farkedılırdı dıye
demekkı doktoru bakmamıs cnm
yoksa senın drun daha ayrıntılı bakmıs mesela bak

yani ben kalkmasam o rahim ağzında serviks de bekleyenler de rahme gitmez mi.... şimdi azcık sperm vardır benim tüplerde. zaten hepisi topusu 70-80 milyon var yok...tüpler de zaten cadı kazanı gibi sağlıksız yok anam yok heeç uğraşmayam ben gidim öbür ayy tüpçüyeeeeeeee......

cnm servıksın agzında bekleyenler sperm hucresı
senın wcde gıdenler meni
yanı zaten gıdebılen gıtmıstır gıdmeyende kalmıstır
wcde atılan odur yanı kuzum
senın ılk 5 dakıkada gımeyenler zaten gebelık olusturamacak kalıtesız ve hareketesız olanlar
benım arlkadasım hemea kalkıp vagınası yıkamıs kalmıım dıye yınede kalmıs
bıraz kaçmış ondada yanı tamamen hepsıde değil:)))

canım esımde dıo cok dıkkatlı bakılsa
farkedılırdı dıye
demekkı doktoru bakmamıs cnm
yoksa senın drun daha ayrıntılı bakmıs mesela bak

benim doktor 20. haftada beni perinataloji uzmanına gönderdi ayrıntılı obstetrik inceleme ve fetal doppler yapıldı Allah seni inandırsın 2,5 saat falan baktı adam ultrasonda yetmedi 3 hafta sonra bir daha gittim 45dk. falan daha baktı sizler de ihmal etmeyin. doğuştan gelen kalp hastalıklarının ve bu down sendromu türü hastalalıkların majör ve minör belirtileri oluyormuş kadın doğumcuların uzmanlığı minör belirtileri tespit için yetersizmiş. örneğin yumuşak damak oluşumu down sendromlularda bozuk oluyormuş vs. vs.

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar bakın tabloma
ama benim beceriksiz olduğum zati gerçek ........

bizim hani aldatılan ama farkında bile olmayan kadın var yaa. yada çaktırmayan mı desek.. bebeğine bakıcı bakıyo . evine gitmiyo okuldan sonra bebeğe bakmamak için. bakıcı baksınmış. gidince anne anne diye bunu rahat bırakmıyomuş.... milllet işten erken gelimde çocuğumla vakit geçireyim diye ölür....allahıma havale ediyorum durumumuzu artık...

Back