Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ı ıhh ateş olmadı daha kuzum yumoş yok ortada...
tarifi hemen alim bu hafta yapmayı düşünüyodum. ama yumuşak şeylerden az katıcam...

kutuyu hazır ettim yarın kediyi görürsem hemen alıcam...

kızlar nasılsınız dün has gitmişdik ya benim bacaklarım çok ağrıdı sabha kadar halada ağrıyor yaaa önceden sözleşmiştik sabah ablam geldi annemin evini temizledikkkk ölü gibiyim valla sabahta tekrar has gideceğiz eşimle sizler nasılsınız canlar geçmişe bakamıyorum

ayy kuzum yaa valla helak oluosun bı orası bı burası
ama sonu ıyı olacak ınsallah cnm

valla benim düzenli diye biliyom ama yımırtlama hesaplayan siteye üçaylık regl tarihimi girince 36günde bir regl oluyosun diyo. yarın 9:30 randevum var bakalım ne diycek
AŞURE TARİFİ:
1 su bardagı fasüllye(bir gece önce ısla ertesi gün hasla)
1 su bardagı nohut (bir gece önce ısla ertesi gün hasla)
1 su bardagı aşurelik bugday(bir gece önce ısla ama haşlama)
1,5 kahve fincanı pirinç
1 kase kuru üzüm
1 kase incir
1 kase kuru kayısı
2,5 su bardagı şeker
1vanilya
biraz portalak kabugu rendesi
fasülyelerle nohut aynı düdüklüde haşlıyorum sularını süzüp tencereye alıyorum sonra yarma yani bugdayın suyunu süzüyorum onuda tencereye koyuyorum valla su göz kararı yani üstünü bir karış geçecek şekeride ilave et kayasın fok fok edince pirinci dök suyu pirinç sayesinde beyaz oluyo :) azcık özleşsinler dogranmış kayısı incir ve üzümüde ilave et iyce özleşince altını kapayım vanilya ve rende portakal kabugunu ilave et azcık dinlenince kaplara böl :)
ÜSTÜ İÇİN:
150gr ceviz
150gr fındık
150gr çenede(genevir)
1 nar
cevizi ve fındıgı ürüce dövüyoruz çedeneyide yıkıyor tuzsuz bi şekilde kavuruyoruz ama yakmadan ben agzımla bakıyorum kuruyum çıt çıt edince indiriyorum çabuk yaniyo hepsini karıştırıp üstüne serpiyorum ve nar atınca boncuk gibi üstünde kalıyo
vala mis aroması falan ogünkü misafirlerim 2şer tabak yedi 10tane küçük kase çıkıyo bu tarifle valla bi deneyin derim içne karamfil falan atmayın rengi kararıyo bu bembeyaz oluyo
öptüm iyi geceleeeerr

Son düzenleme:
valla ben p aşure sevmem ama okunca canım çekti kız...:))..eline sağlık...maifetli insanlar sevilmez canım..meyve veren ağaç taşlanırmış..boşver sen onları...:)

Kontrole gittim kızlar şimdilik durum iyi 10 gün oldu 250 gr.dan biraz fazla almış, böyle devam ederse bekleriz dedi doktor.. Her hafta çağırıyor artık günlük ortalama kilo alımı 20gr.ın altına düşerse erken müdahale ederiz dedi.. Her hafta bir sonraki hafta doğuracak mıyım onun kararını verecek.31-32 haftadan sonra bebek yaşar 34ü geçince kuvözden yırtma ihtimali artar zaten 36dan sonrasına erken doğum denmez dedi.. Bekleyip görücez bakalım..

ayşecim maşallaaahhhhhhh:)canım dularaımız seninle Rabbimmm sağlıcakla kavuşmanı nasip eylesinn Elif kuşumuz akıllı kızdır annessiii uslucakk vakitliii saağlıkla gelir inaşşaallll:)

Herkese Selamlaarrrrrrr

Atlattım sıvnavı yaz yaz elim kuruduu:)hayırlısı artık bakicizz:)herkeşler nasıllarr bakalımmm
ikizlercim güzel çatlamış yumoşş bencedee maaaşallahhhhhİnşallah hayırlı sağlıklı olur bide solda olmasın kist mistt yaaa

ayşecimmm cok sevındımm canımm
dedm yaa bıseycık olmaz
allaha emanat:))))

merhabaa canımmm
hadıı hayırlısııı olsunn kurtuldunnn bakalımmmm
ıkızlerımm naaptınnsen bakalımmmm

iyi güsel yapacam da hemşerim bu çedene genevir denen şey ne oluyoki? bir de gonyalı olcam abowwww.....
çok güzel bir haber bence zamanında doğacak bebeğimiz.......bizim bebeğimiz .........

ohhh geçmiş olsun benden de selam yazsaydın hocana. ikizler var bizim sol taraf kapalı birazda ağrıyıpduru kist mi oldu sizce diye soruveseydin hem yazılı olaraktan... belki kırık bu karı ben bunu geçirem derdi

umutbizimolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nereye gittin kıssssssssssssss ...........

bi de derin den godes te eklimisin face de o gördüğüm cipsi senin kedin mi oy bekleyen ? face den ekle anacım beni bari

umut gelmiş derin gitmiş anacım noluyosunuz

dün ben yine ilişkiden sonra yarım saat ayaklarımı yatak başına koydum sonra dayanılmaz çişim geldi wc ye gittim tabi malumunuz süpermenler foşur foşur kanalizasyonu boyladı ayyy deli kocam da vicdan yaptırdı bana.. o kadar çalışıyom uğraşıyom sen hepsini salla diye

vicdan azabı çekmeme gerek yok dimi kıslar giden gitmiş oluyo o saate kadar zaten o dışarı çıkanlar sanki geri içeri mi gidecek gidermiydi acep. döl makinası da bugün yok. gitti gider yani.

Son düzenleme:
ayşecim maşallaaahhhhhhh:)canım dularaımız seninle Rabbimmm sağlıcakla kavuşmanı nasip eylesinn Elif kuşumuz akıllı kızdır annessiii uslucakk vakitliii saağlıkla gelir inaşşaallll:)

ayşecimmm cok sevındımm canımm
dedm yaa bıseycık olmaz
allaha emanat:))))

çok güzel bir haber bence zamanında doğacak bebeğimiz.......bizim bebeğimiz .........
sağolun teyzeleri benim de içim rahatladı şükür.. yakın olsanız madem çok meraklısınız diyip atcam başınıza kızınızı :)))

yok be anacım yıllarca akrobata döndüm ayak dik bacak kaldır sonra olanların olduğu seferde hemen kalkıp duş yapmıştım sıcak sıcak :))) yalan o akrobasiler..

yalan yalan yalan kahrolsun yalanlar ve yalanların üreticileri beni boş yere tasalandırıyolar benim bi kız bi erkek içerde oldu bile

biri benim kafama patlatsın da akıllanim....

yalan yalan yalan kahrolsun yalanlar ve yalanların üreticileri beni boş yere tasalandırıyolar benim bi kız bi erkek içerde oldu bile

biri benim kafama patlatsın da akıllanim....

eşine sor kız mı erkek mi ne var içerde diye.. benimki böbürleniyordu ben zaten biliyordum kız olduğunu ben koydum içeri ne koyduğumu bilmez miyim diye :)) bence biri kocama patlatsın da akıllansın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…