- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #6.021
çok saolasın nazemir ağzına sağlık allahım hepimizin gönlüne göre versin...hepimizi birden allahım bekletmesin dah fazla...kendimi artık hazır hissediyorum bebeğe korkmuyorum da:) önce bebek sora ev aynı anda denk gelsin inşallah...biraz zor ama..
kız seninde mi kedin var.. burası kediciler kulübü gibi haa ne güsel...... bugün bi kedi vardı benim okulun çöpünden hiç ayrılmazdı gözleri enfeksiyon olmuş kapanmış bugün gördüm. nasıl sağlıksız tüyleri. sesi bile çıkmıyor. benden yardım istedi 2 kez. hiç bişey yapamadım . allahım çok vicdan azabı duyuyorum ne yapim kızlar bi fikir verin evime alamam hayatta eşim istemez. alışır belki ama bende çekiniyorum eve almaya biraz.insan olarak böyle aciz kalınca kendimi hiç sevmiyorum affetmiyorum. aklım onda kaldı üfff.......
karas bu tabloda hala bi yumoş yok.
derin,
ben şimdi bi tabelacı bulmaya gidiyorum neon ışıklar koydurcamsol da yol çalışması var kapalı herkes sağdaki kestirme yola hücummmmmm şeklinde belki işe yarar ansını satim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
derin kedişe ne yapayım söle sende bişeyler...
benim tabloma bakın kızlar c.tesi 24 mm olan yumoş hala çatlamadı ateşe göre ve ağrı yapıyo .kaç mm olmayı bekliyosa artık... solda da hafif ağrı başladı. preseed im de azaldı
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
İkizlerr yawrum ben derim ki bugün ve takibindeki 3-4 gün sık dişini zannımca 2 güne yükselişe geçer ateş

ben akıntımı dogru dürüst işaretlemedim uydurmasyondu o yüsden öle oldu bence. valla bence kedi için tarım ilaçları satılan yerlerde anti biyotik oluyo hayvanlar için 7liraya bi şişe ondan al bence suyuna koy bi kaç damla ameliyat eldiveni giy eline :) tam benlik iş bizim çiftlikte köpekler var her gittigimde hekim edasıyla elimde eldiven denetliyorum kene varmı kulakta pislik varmı saglıklımı :)kedimide öyle dişlerini bilem fırçalıyorum yoksa agzı kokuyo :) ablasıo kedicigin gözlerini ıslak pamukla silsen süt versen sütün içine o antibiyotikten koysan bi kaç damla valla iki günde canlanır sevabada girersin kuşlar hastaydı ölücekler hemen bi antibiyodik içrdim iki gün şimdi susmuyolar. eve alma bence kenesi olur biti piresi olur paraziti olur. :) valla ankarada olsa hiç üşeenmez giderdim o kedicige sokakta gördügüm tüm kedileri eve getirip yıkyıp bakım yapıp (kulak, göz, bit, kene kontrol) yapıp bırakıyorum :)
Kedin mi varrrrrrrr

Karasal tatlım ne güzel demişsin büyük konuşmak doğru diil..Allah çok büyük kimse kınadığını yaşamadan ölmeyecekmiş...Lütfen buna böyle bakma...sen şu anda çok insani tepkiler veriyorsun.İnsansın çünkü.insan olmanın doğasında var bu eksiğiz noksanız...Allah yüreklerimizden merhametiş alırsa geriye ne kalır ki???hem benim çocuğum çocuğu olanlar yüzünden mi olmuyor..???yok öyle birşey..ama duygusal anlarımız olabilir.patlamalarımız vs...emin ol kalbinde hala sahip olduğun merhamet...orada bir yerlerde...bir insanda merhamet yoksa 10 adet de doğursa merhametli insan anaç insan olamaz.bak biizm facebookta bir grubumuz var kkdan tanıştığımız arkadaşlarla 17 kız arkadaş...sadeece 1 bebeğimiz vardı geçen sene...bu seneyse bir canımızın ikizi oldu,bir canımızın oğlu,bir canımızın kızı,diğer canımızın kızı,bir kızımız yolda,bu arada hamile kalıp kaybedenler oldu...düşüpp düşüp kalkanlar oldu...ama ben hayatımda orada dolayısıyla kk tüp forumlarında gördüğüm kadar vicdanlı insanları hiç birarada görmemiştim..bana gelince...hiç tevazusuz şunu söyleyebilirim etimi makas arasına alıp sıksalar kelle mi kesseler tek sermayem vicdanım...o olmasa benden geriye hiçbirşey kalmaz,,,kalanlarda değersizleşir...ama bende isyan ettim...bende kahroldum...eve kapabdım,kendimi izole ettim...neden ben dedim?ama hiç tamamen kapılıp gitmedim...gidememe öyle bir lüksüm yok.ben beni bekleyen zorluklarla ancak kalarak başa çıkabilirim...Düşüncesi bile burnumun deliğini sızlattı..merhametsiz çünkü kısır...2 günlük bebeğini boğup parka gönmenlerde keşke kısır olsaymış eğer bu kesin böyleyse...[/QU
Derincim ne tatlı hatunsun sen yaw![]()
sensin ooo