• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

çok saolasın nazemir ağzına sağlık allahım hepimizin gönlüne göre versin...hepimizi birden allahım bekletmesin dah fazla...kendimi artık hazır hissediyorum bebeğe korkmuyorum da:) önce bebek sora ev aynı anda denk gelsin inşallah...biraz zor ama..

kız seninde mi kedin var.. burası kediciler kulübü gibi haa ne güsel...... bugün bi kedi vardı benim okulun çöpünden hiç ayrılmazdı gözleri enfeksiyon olmuş kapanmış bugün gördüm. nasıl sağlıksız tüyleri. sesi bile çıkmıyor. benden yardım istedi 2 kez. hiç bişey yapamadım . allahım çok vicdan azabı duyuyorum ne yapim kızlar bi fikir verin evime alamam hayatta eşim istemez. alışır belki ama bende çekiniyorum eve almaya biraz.insan olarak böyle aciz kalınca kendimi hiç sevmiyorum affetmiyorum. aklım onda kaldı üfff.......

karas bu tabloda hala bi yumoş yok.

derin,
ben şimdi bi tabelacı bulmaya gidiyorum neon ışıklar koydurcam:kkk:
sol da yol çalışması var kapalı herkes sağdaki kestirme yola hücummmmmm şeklinde belki işe yarar ansını satim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
derin kedişe ne yapayım söle sende bişeyler...

benim tabloma bakın kızlar c.tesi 24 mm olan yumoş hala çatlamadı ateşe göre ve ağrı yapıyo .kaç mm olmayı bekliyosa artık... solda da hafif ağrı başladı. preseed im de azaldı :(

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

İkizlerr yawrum ben derim ki bugün ve takibindeki 3-4 gün sık dişini zannımca 2 güne yükselişe geçer ateş:34:ölegörev gibi mörev gibisini bırak be kuzum tüp yapaesın tabi ama bak bu ay biliyoruz ki açık yumurtalıkta yumoşşş varrr hadii annesi onun hatrına az daha motivasyonnnnnnnnnnnnnn:46:s

ben akıntımı dogru dürüst işaretlemedim uydurmasyondu o yüsden öle oldu bence. valla bence kedi için tarım ilaçları satılan yerlerde anti biyotik oluyo hayvanlar için 7liraya bi şişe ondan al bence suyuna koy bi kaç damla ameliyat eldiveni giy eline :) tam benlik iş bizim çiftlikte köpekler var her gittigimde hekim edasıyla elimde eldiven denetliyorum kene varmı kulakta pislik varmı saglıklımı :)kedimide öyle dişlerini bilem fırçalıyorum yoksa agzı kokuyo :) ablasıo kedicigin gözlerini ıslak pamukla silsen süt versen sütün içine o antibiyotikten koysan bi kaç damla valla iki günde canlanır sevabada girersin kuşlar hastaydı ölücekler hemen bi antibiyodik içrdim iki gün şimdi susmuyolar. eve alma bence kenesi olur biti piresi olur paraziti olur. :) valla ankarada olsa hiç üşeenmez giderdim o kedicige sokakta gördügüm tüm kedileri eve getirip yıkyıp bakım yapıp (kulak, göz, bit, kene kontrol) yapıp bırakıyorum :)

Kedin mi varrrrrrrr:21:süperrrr :39:
Karasal tatlım ne güzel demişsin büyük konuşmak doğru diil..Allah çok büyük kimse kınadığını yaşamadan ölmeyecekmiş...Lütfen buna böyle bakma...sen şu anda çok insani tepkiler veriyorsun.İnsansın çünkü.insan olmanın doğasında var bu eksiğiz noksanız...Allah yüreklerimizden merhametiş alırsa geriye ne kalır ki???hem benim çocuğum çocuğu olanlar yüzünden mi olmuyor..???yok öyle birşey..ama duygusal anlarımız olabilir.patlamalarımız vs...emin ol kalbinde hala sahip olduğun merhamet...orada bir yerlerde...bir insanda merhamet yoksa 10 adet de doğursa merhametli insan anaç insan olamaz.bak biizm facebookta bir grubumuz var kkdan tanıştığımız arkadaşlarla 17 kız arkadaş...sadeece 1 bebeğimiz vardı geçen sene...bu seneyse bir canımızın ikizi oldu,bir canımızın oğlu,bir canımızın kızı,diğer canımızın kızı,bir kızımız yolda,bu arada hamile kalıp kaybedenler oldu...düşüpp düşüp kalkanlar oldu...ama ben hayatımda orada dolayısıyla kk tüp forumlarında gördüğüm kadar vicdanlı insanları hiç birarada görmemiştim..bana gelince...hiç tevazusuz şunu söyleyebilirim etimi makas arasına alıp sıksalar kelle mi kesseler tek sermayem vicdanım...o olmasa benden geriye hiçbirşey kalmaz,,,kalanlarda değersizleşir...ama bende isyan ettim...bende kahroldum...eve kapabdım,kendimi izole ettim...neden ben dedim?ama hiç tamamen kapılıp gitmedim...gidememe öyle bir lüksüm yok.ben beni bekleyen zorluklarla ancak kalarak başa çıkabilirim...Düşüncesi bile burnumun deliğini sızlattı..merhametsiz çünkü kısır...2 günlük bebeğini boğup parka gönmenlerde keşke kısır olsaymış eğer bu kesin böyleyse...:([/QU

Derincim ne tatlı hatunsun sen yaw :38:

sensin ooo :9::9::9:bi kereeeeee:))))sen gelmiyon ama çido hatunnn hiçç küsüm ben sanaaa:31:

Umutcummm sınav ytarın pöfff çalışamıyomda ya ikizler çeksene kulammııııı:9:

İkizlerrr kız benim vetim vayyaa on numeroduyr keşke vicdanlı bi vet bulsan gerekeni yapsa:)ben vetime sokak haycvanı götürdüm mü hasta iyileştirir ve sahiplendirir beş kuruş almazz:)ama bende bir kutu yaptırdım yardım kutusu sokak hayvanlarına ona patra atılıyo ordan finanse ediyok:)olmadı oksijenli su al sil gözlerini ama onun kapalı bi yede klması gerek :(sıcak bi yer:(

Umutcummm sınav ytarın pöfff çalışamıyomda ya ikizler çeksene kulammııııı:9:

İkizlerrr kız benim vetim vayyaa on numeroduyr keşke vicdanlı bi vet bulsan gerekeni yapsa:)ben vetime sokak haycvanı götürdüm mü hasta iyileştirir ve sahiplendirir beş kuruş almazz:)ama bende bir kutu yaptırdım yardım kutusu sokak hayvanlarına ona patra atılıyo ordan finanse ediyok:)olmadı oksijenli su al sil gözlerini ama onun kapalı bi yede klması gerek :(sıcak bi yer:(

kolay gelsinn kuzummm
kolaycık gelsın geçsin ınsallah:))))

ohh ay aman :) tabloma fikimi işleyim bari oh oh :) kocam sizi kıskanıyo kusura bakmayın arık akşamları giremiycem öptüm çapır şupur muah

kızlar malum çalışma var çok da uykum var ben kaçar...
bir de salı da kocam burda çarşamba yok artık o gün off günü olcak sinir oldum.
perşembe tekrar gelcek.

derinnnnnnnnn çok zor ama bu yaşta kalk çabuk ders çalışşşş
kocam ters ters bakıyo yine yazıyo kk ya delimisin nesin diyo......:27::27::27:
hepinize dua etcem şimdi

muahhhhhhhh karasssssss
size sadece muah
hadi ben :49: kalmaya gidiyom :52::52::52:

Son düzenleme:
perşembe tekrar gelcek.

hepinize dua etcem şimdi

muahhhhhhhh karasssssss
size sadece muah

ayy hadı bakalım kuzum yetr ılışkı sıklığı zaten kuzum merak etme
keske yapabılsenızde çarsamba sabahı olsa:))))

kızlar slmm eşim için dr gittik çok yorulduk geç geldikkk sizlere slmmm deyip kaçıyorummmmmm :3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:
iyi bakın kendinze :38::38::38::38::38::38::38::38:

perşembe tekrar gelcek.

hepinize dua etcem şimdi

muahhhhhhhh karasssssss
size sadece muah

:))))))))olduu kadar kız ben çok seviom ders bapmayı yaaaa:9:delimiyim neyim :9:ahahaha:Dama bu hocayı sevmiyom pis bbuuu:33: canımmm bencede 1 gün ara iyi bile oluurr heee hiç takmaaaa:34:

kolay gelsinn kuzummm
kolaycık gelsın geçsin ınsallah:))))

saoll umutcumm işallah geçsinnn:D:31:

kızlar slmm eşim için dr gittik çok yorulduk geç geldikkk sizlere slmmm deyip kaçıyorummmmmm :3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:
iyi bakın kendinze :38::38::38::38::38::38::38::38:

yiteerrr selam sanada kuzumm:54:

kıslar yapsammıki? nasıl yapılıyo deneyeniniz varmı? :)

yok yok o sana yaramaz canım yapma başına iş alma ben bile korktum yapmadım. 1 kez yaptım bıraktım. umut sölemişti bi kadında rahim sarkması yapmış hatta....

karas kediyi bulamadım bugün yoktu çöpün başında galiba ölmeye gitti yavrucak.hiç hali kalmamış demekki...

anamm kıslar dün bu çatladı acaba yetişebildik mi ki. yani enfeksiyondan çoğu ölüyosa zaten azlar hergün çalışmak lazımdı aslında. keşke pazar da çalışsaydık....
ama diğeri de aynı anda çatladı heralde ...belki düşer bi daha çıkar diğeri de çatlar:33::33:
aile hekimim de tüp bebek yapmış benim yaptıracağım dr. a.bugün konuştuk da.
ege üni de çok vakit kaybettik iyiki israel bey var diyo . buna sevindim. bu ay klomenden sonra bir ay daha klomen dener miyim bilmiyorum gidip tüp yaptırasım geldi.
ama kıslar sol yumurtalığım çok ağrıyo kist oluştu heralde. dr un gördüğü koca yumırta çatlamadı sankim.. ilişkide de ağrıdı ...

Son düzenleme:

anamm kıslar dün bu çatladı acaba yetişebildik mi ki. yani enfeksiyondan çoğu ölüyosa zaten azlar hergün çalışmak lazımdı aslında. keşke pazar da çalışsaydık....
ama diğeri de aynı anda çatladı heralde ...belki düşer bi daha çıkar diğeri de çatlar:33::33:
aile hekimim de tüp bebek yapmış benim yaptıracağım dr. a.bugün konuştuk da.
ege üni de çok vakit kaybettik iyiki israel bey var diyo . buna sevindim. bu ay klomenden sonra bir ay daha klomen dener miyim bilmiyorum gidip tüp yaptırasım geldi.
ama kıslar sol yumurtalığım çok ağrıyo kist oluştu heralde. dr un gördüğü koca yumırta çatlamadı sankim.. ilişkide de ağrıdı ...

ayyy valla cok guzel çatlamısss
hadı bakalım bebiş olup gelsınler:))))
canım zaten eğer kıstın yoksa başlarsın ama bence de
yarıyılda deneyın tüp sımdı diğer ay yıne denesen belkı kıst olur
ve yarıyılı kacırısın
okul zamnı sreslı oluo tedavii
ben aslında hiçbeklemem de ıstanbulda denıcez
ancak yaz tatılınde gıdebılırım
bızde cok zaman kaybettık başkent unıv.de
lab. cok ıyı olmuo sanırım.....

yok yok o sana yaramaz canım yapma başına iş alma ben bile korktum yapmadım. 1 kez yaptım bıraktım. umut sölemişti bi kadında rahim sarkması yapmış hatta....

karas kediyi bulamadım bugün yoktu çöpün başında galiba ölmeye gitti yavrucak.hiç hali kalmamış demekki...
tüh ya :( valla üzüldüm. bizde çiftlige gittik bu görseniz suları falan donmuş köpek 5yavru dogurmuştu 4ü ölmüş :( çok üzüldüm kalan yavruda hasta arka bacakları bi garip :((
benim rahim normalden çoookkk yukarda taaaaaa bagırsaklara yapışık :) sarkınca normalleşir belkim :)
http://www.fertilityfriend.com/home/38edfd tabloya bak beeeeeeee
aşure pişiriyorum ikinci kez :) valla tarif isteyene süpper bi aşure o görgüsüz misafirlerim ikişer tabbak yediler :)

Son düzenleme:
tüh ya :( valla üzüldüm. bizde çiftlige gittik bu görseniz suları falan donmuş köpek 5yavru dogurmuştu 4ü ölmüş :( çok üzüldüm kalan yavruda hasta arka bacakları bi garip :((
benim rahim normalden çoookkk yukarda taaaaaa bagırsaklara yapışık :) sarkınca normalleşir belkim :)
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com tabloya bak beeeeeeee
aşure pişiriyorum ikinci kez :) valla tarif isteyene süpper bi aşure o görgüsüz misafirlerim ikişer tabbak yediler :)

karasall kııss kaç gunde bıt hasta oluosun sen
yanı düşemzse 22.gune cekecek sanırım senın çizgiyi
ama o zaman senın 36.gun de regl olduğun oluomnu
ayy köpişlere uzuldumm yaa anne kopişte uzulmustur:)
bende aşure yapamadım ama konu komsya muhtaç sahıplerıne ıkramda bulunmka cok sevapmıs
bız de oyle yaptık:))
allh kabul etsın cnm

Hiiişt naber bakalım nasılsınız?

ayy ıyıyız kuzumm
sız nasısınızz 33leri görmüşsünüzz şükürrler olsunn
ayy kızcağıza erken alırız dedıler dedıler ankara06 vardı hatrulıomusun
hastanalerde yattı ama maaşşalalhh 38 hafada oldu doğumu
aynı sekılde 26. haftadan ıtıbaren nstde sancıları cıkıodu bı arkakasında
oda 38. haftada bugun doğurdu
bakma sen drlar en kötüsü soylerler
bızım kızımızda zamanını bekleyecek annaesii:)))

ayy ıyıyız kuzumm
sız nasısınızz 33leri görmüşsünüzz şükürrler olsunn
ayy kızcağıza erken alırız dedıler dedıler ankara06 vardı hatrulıomusun
hastanalerde yattı ama maaşşalalhh 38 hafada oldu doğumu
aynı sekılde 26. Haftadan ıtıbaren nstde sancıları cıkıodu bı arkakasında
oda 38. Haftada bugun doğurdu
bakma sen drlar en kötüsü soylerler
bızım kızımızda zamanını bekleyecek annaesii:)))

iyi miyiz kötü müyüz 1 saat sonra randevumuz var görcez bakalım.. Artık koyverdim bebek kilo alsın diye kim ne derse yiyorum.. Bugün de ciğer gelişimi için iğne olucam o da kortizonlu fos diye şişirmez inşallah beni..
Nst bana da yaptılar geçen gün bişey çıkmadı normal dedi hala da çalışıyorum bakalım ne olacaaak??

iyi miyiz kötü müyüz 1 saat sonra randevumuz var görcez bakalım.. Artık koyverdim bebek kilo alsın diye kim ne derse yiyorum.. Bugün de ciğer gelişimi için iğne olucam o da kortizonlu fos diye şişirmez inşallah beni..
Nst bana da yaptılar geçen gün bişey çıkmadı normal dedi hala da çalışıyorum bakalım ne olacaaak??

ayy rahat ol kuzum evet rabbıme emanet
bızede haber ver gelınce kuzum
ama kızın ıyı bence:)))

Back